@SissokoAKABuffonAKALaterale
Da, ja sam "fuj osoba" zato sto sam ti rekao da trolujes sa xy profila. Jos kad sve to ne bi bilo istina, pa i da budem "fuj osoba", ali ovako se grohotom smejem.
@LAvvocato
Ja nisam uleteo na temu Juventusa, ali ovi tvoji jesu na temu Milana. I ja ispadam krivac
@pen1
Vredjanje

Vredjanje je kad nekome kazes da smrdi, a ne kad ti on odgovori na temu tvojih mirisa.
@chi3llo
Ne mora da znaci da se post odnosio na tebe i da ti imas xy profila. Ali, ima i takvih. A to su oni sto psuju moderaciju i ostale forumase, troluju teme i onda traze kolektivni bojkot, jer ih ostali ne fermaju, a administracija kaznjava. A onda kad se vrate, nastave po starom.
Penal nije bio, ali imam razumevanje za sudiju koji ga je svirao, jer je licilo da je penal. Sudije nemaju taj luksuz da gledaju 10ak usporenih snimaka. To se stalno zaboravlja.
Takodje, ne bi se trebalo dizati frka ni oko ofsajda od 10cm, te kad lopta predje/ne predje crtu za toliko. No, kad je ofsajd velicine sifonjera ilikad se faul na 18 metara svira kao penal, tad se vec ne moze gledati kroz prste sudijama.
Generalno, sudije u Italiji su jako slabe. Grese i Englezi i Spanci, ali ovo je vec 1 citav nivo iznad njih.