Budući da je Zoran čovjek koji je dug period svog trenerskog života proveo u HNL-u, pretpostavljam da ćemo tamo dominantno tražiti pojačanja, evo nekolicina igrača kojima ističe ugovor iz Hrvatske, a da bi nama mogli biti zanimljivi:
Fran Karačić (NK Rudeš) - desni bek, reprezentativac Australije i bivši igrač Brescie, solidna statistika. Budući da je Rudeš ispao iz lige, mislim da ga lahko možemo dovesti, a bio bi naš najbolji bek.
Marko Vukčević (NK Varaždin) - još jedan desni bek, čak 22 nastupa za reprezentaciju Crne Gore, pouzdan i iskusan bek, koji bi nam sigurno mogao pomoći.
Ante Majstorovic (NK Istra) - stoper iz Zagreba, čitavu karijeru proveo u HNL-u, izuzetak je kratak period u Kini, ekstremno pouzdan igrač, svojebremeno otišao u Kinu za tri miliona eura.
Mladen Devetak (NK Istra) - još jedan stoper, karijeru počeo u Vojvodini, odakle je otišao u Palermo, odigrao sve utakmice za Istru ove sezone, djeluje mi kao odličan igrač, a i dalje relativno mlad.
Tibor Halilović (Dinamo Zagreb) - Kreću kapitalci, čovjek koji je igrao jako dobro u Nizozemskoj, čini se da se u Dinamu nije baš snašao, a realno nije ni standardan, igra na poziciji koja je nama neophodna. Mislim da bi bio pun pogodak.
Petar Pušić - Tibor na steroidima, nažalost ne znam koliko je realan. Ali čovjek je definicija kapitalca.
Branimir Kalaica - čovjek koji je iz Dinama otišao u Benficu, mislim da je samo to po sebi dokaz njegovog talenta, vjerovatno najbolji dostupan stoper u prelaznom roku.
Od tih igrača kojima ističe ugovor su i Duje Čop, Emir Dilaver i Marić.
Gledajući malo transfermarkt sam vidio Dominika Dogana (32. utakmice i 23 postignuta gola), apsolutna zvijer.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.