FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
90
45%
Prolazak u Play off
49
24%
Grupnu fazu
62
31%

Ukupno glasova: 201

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 13 jun 2024, 11:35

johntravolta123 je napisao/la:
13 jun 2024, 11:19
Puna podrska i sabura !

Jedva cekam predstavljanje i da vidimo sta cemo sa posudjenim igracima a ima ih puno
Serbecic
Mulalic
Zeljkovic
Balta
Viveros
Zeljkovic i Besim imaju još pola godine posudbe(bar je tako pisalo u medijima) ,neko pametan ih je poslao na posudbu gdje ce ti se vratiti na pola sezone :|

Btw Trako je jedan od onih kojim je istekla posudba i koji treba doci na prozivku :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 13 jun 2024, 11:36

Od novog trenera i cijele ekipe očekujemo prije svega borbu za titule u domaćim takmičenjima.
Ovo je cilj za narednu i svaku sljedeću sezonu.

Čvrsto smo opredjeljeni okončati rekonstrukciju svih sportskih, ali i drugih odjela u klubu, te osigurati kompetentne ljude na svim pozicijama.
Od svih koji rade u Klubu očekujem maksimalnu radnu etiku, energiju, odgovornost i entuzijazam kao i potpunu posvećenost.
ovaj drugi dio je jednako važan kao i sportski segment i ako se napravi i najmanji pomak na tom polju, biće nam puno puno bolje :!:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 13 jun 2024, 11:37

mosarajvosa83 je napisao/la:
13 jun 2024, 11:15
TurkishAirlines je napisao/la:
13 jun 2024, 10:36
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
13 jun 2024, 10:00
gdje su i sta rade turkishVirtualairlines, samodakazem, lavcina, istine samo i ostali??

kako je lijepo :kafa: citati pdf bez brabonjaka
Jesmo to titulu osvojili a da ne znamo :rol:

Jel realno ovo :tokralju: :rol:

Mirvic da Wengera vrati, on je svoje zavrsio sto se povjerenja tice.
Jest kod takvih kao ti haha inace veoma bitno tv9je misljenje,moras vise pljuvat svaki dan,sad moras pojacat vise nego ikad
Sunce ti, fakat botovska brigada dolazak trenera slavi kao titulu :tokralju:
Pa valjda je normalno da svaki klub ima trenera :crazy:
U sustini, ovi koji kritikuju, najmanje su trenera i kritikovali, premda se radilo o jako losem treneru, pritom uzasno skupom, koji je unazadio klub, a njegova svita finansijski jako ostetila.
Kritikuje se rad kluba, uposleni, njihovo ponasanje, neavjesno trosenje novca kluba, dovodjenje pa tjeranje igraca, drugog osoblja u klubu, neozbiljnost sa radom akademije gdje vise ne znas ni ko radi, kritikuje se populizam sa kojim se pokuasva skrenuti paznja sa brukanja koje rade...
Mozemo ovako nabrajati do sutra.

Doveden je dobar trener, bar ovako na prvu sto mozemo reci, ali to nece sustinski nista bitno promjeniti. Za rezultat i napredak, potrebno je puno vise. Potrebno je da ljudi koji su u klubu vec jednom pocnu savjesno raditi svoj posao, mada nisam bas siguran da mogu i znaju. Kad to bude, dobit ce podrsku od svih.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 jun 2024, 11:37

Hajdeee je napisao/la:
13 jun 2024, 11:24
miky_hz je napisao/la:
13 jun 2024, 10:22
Vjerujem da je i sa Jakirovicem pa i Rendulicem pricao prije dolaska ovde i da je dobio neki savjet i da su ga upoznali sa stanjem u ligi.

Ima podcast gdje oni kazu da imaju zajednicku grupu Jakirovic,Rendulic i Zekic gdje svakodnevno komuniciraju.
Koji je to podkast drugar?
Moze li link.
Hvala.

https://www.youtube.com/live/8Uist6SBEL ... JUC064hcMp

Neznam koji je minut jel sam ranije nekad gledao,al zanimljiv je podcast sam po sebi pa ti vjerujem nece biti dosadno sacekati taj dio :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

johntravolta123
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta123 » 13 jun 2024, 11:40

miky_hz je napisao/la:
13 jun 2024, 11:35
johntravolta123 je napisao/la:
Puna podrska i sabura !

Jedva cekam predstavljanje i da vidimo sta cemo sa posudjenim igracima a ima ih puno
Serbecic
Mulalic
Zeljkovic
Balta
Viveros
Zeljkovic i Besim imaju još pola godine posudbe(bar je tako pisalo u medijima) ,neko pametan ih je poslao na posudbu gdje ce ti se vratiti na pola sezone :|

Btw Trako je jedan od onih kojim je istekla posudba i koji treba doci na prozivku :mrgreen:
Njega sam skroz zaboravio ...
Mislim i da je Balta do 2025 po tm

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 13 jun 2024, 11:41

Hoćemo li opet tjerati trenera ili smo zaključili da nije do trenera ?
Da se odmah dogovorimo gdje adresirat problem kad krene nizbrdo ?

Nemojte ko djeca nakon 2 remija i 2 poraza drvlje i kamenje po Zekiću. Ima mjesec da sklopi ekipu, da dovede 10 igrača otjera 12 i to ne bi ni Anceloti mogo složit da bude ozbiljna ekipa osim na sreću. A kakve smo mi sreće dobro znamo, da se ku.rac na Trebeviću odlomi nama bi na Koševu u usta upao.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 13 jun 2024, 11:51

Zar nije s Baltom bio sporazumni raskid? Za njega sam zaboravio skroz poslije SFF-a :mrgreen:
Kad Zoka čuje da su ga zbog propale otjerali vratiće ga momentalno.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 13 jun 2024, 11:55

Maroon1946 je napisao/la:
13 jun 2024, 11:34
skullcrusher je napisao/la:

Joj ovdje euforije i ludila hahahah
I ove godine bi trebali odigrati dvije-tri tekme na Koševu pred Evropu. Taman i da se istok otvori pa da damo podrsku novom sš..
100%
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 13 jun 2024, 12:00

Po tm igraci kojima istice posudba:Viveros,Mulalic,Guliashvili
Ostali su do zime na posudbi,sad ne znam imamo li pravo da ih vratimo ako Zekic procjeni da mu trebaju
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 13 jun 2024, 12:02

Budući da je Zoran čovjek koji je dug period svog trenerskog života proveo u HNL-u, pretpostavljam da ćemo tamo dominantno tražiti pojačanja, evo nekolicina igrača kojima ističe ugovor iz Hrvatske, a da bi nama mogli biti zanimljivi:

Fran Karačić (NK Rudeš) - desni bek, reprezentativac Australije i bivši igrač Brescie, solidna statistika. Budući da je Rudeš ispao iz lige, mislim da ga lahko možemo dovesti, a bio bi naš najbolji bek.

Marko Vukčević (NK Varaždin) - još jedan desni bek, čak 22 nastupa za reprezentaciju Crne Gore, pouzdan i iskusan bek, koji bi nam sigurno mogao pomoći.

Ante Majstorovic (NK Istra) - stoper iz Zagreba, čitavu karijeru proveo u HNL-u, izuzetak je kratak period u Kini, ekstremno pouzdan igrač, svojebremeno otišao u Kinu za tri miliona eura.

Mladen Devetak (NK Istra) - još jedan stoper, karijeru počeo u Vojvodini, odakle je otišao u Palermo, odigrao sve utakmice za Istru ove sezone, djeluje mi kao odličan igrač, a i dalje relativno mlad.

Tibor Halilović (Dinamo Zagreb) - Kreću kapitalci, čovjek koji je igrao jako dobro u Nizozemskoj, čini se da se u Dinamu nije baš snašao, a realno nije ni standardan, igra na poziciji koja je nama neophodna. Mislim da bi bio pun pogodak.

Petar Pušić - Tibor na steroidima, nažalost ne znam koliko je realan. Ali čovjek je definicija kapitalca.

Branimir Kalaica - čovjek koji je iz Dinama otišao u Benficu, mislim da je samo to po sebi dokaz njegovog talenta, vjerovatno najbolji dostupan stoper u prelaznom roku.

Od tih igrača kojima ističe ugovor su i Duje Čop, Emir Dilaver i Marić.

Gledajući malo transfermarkt sam vidio Dominika Dogana (32. utakmice i 23 postignuta gola), apsolutna zvijer.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Stanley
Kontakt:

Post Postao/la Stanley » 13 jun 2024, 12:13

Surreal je napisao/la:
12 jun 2024, 10:15
145 HILJADA KAEMOVA KAZNI :bow:
Tkz. HZ su rak rana kluba.
FK Borac Banja Luka zvanično podržava terorizam.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 13 jun 2024, 12:15

Mali bi problem mogao biti sto Zekic preferira cvrst i stabilan raspored linija i jaku odbranu. Gdje se igra na savrseno uvjezbanu kontru.
To bi moglo praviti problem jer se protiv nas sve ekipe, osim mozda 2 maksimalno 3, zatvore i uopste ne traze posjed i napad kroz gradjenje igre.
Bit ce interesantne vidjeti kako ce se Zekic snaci u novoj ulozi gdje njegova ekipa treba da dominira, diktira igru i igra na postavljenu odbranu u bloku.
Zadnja izmjena: Hajdeee, dana/u 13 jun 2024, 12:20, ukupno mijenjano 1 put.
- FKS -

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 jun 2024, 12:16

Mauro Leo ,da nece on biti SD ili u nekoj funkciji ,vidim zapratio Aylu i Ismira :)

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 13 jun 2024, 12:19

miky_hz je napisao/la:
13 jun 2024, 12:16
Mauro Leo ,da nece on biti SD ili u nekoj funkciji ,vidim zapratio Aylu i Ismira :)
Nemojmo se zanositi. Lik 5 godina glavni scout u Juventusu bio :mrgreen:

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 13 jun 2024, 12:20

miky_hz je napisao/la:
Ih on bi bio odličan, pošto pratim Romu, stvarno u primaveru dovode neke odlične igrače, neka sa sobom povuče i Matu Ivkovića, neću se buniti :kafa:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

BigZlatan
Kontakt:

Post Postao/la BigZlatan » 13 jun 2024, 12:24

Ima Tabakovic i Hamzic iz Zenice. Musija iz Mladost. + iz Akademije Nurkovic, Ploco, Pramenkovic

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 jun 2024, 12:29

hazarder je napisao/la:
13 jun 2024, 12:19
miky_hz je napisao/la:
Nemojmo se zanositi. Lik 5 godina glavni scout u Juventusu bio :mrgreen:
Citao sam nedavno da se provlacio sa Dinamom kao neki kandidat.

Vidi slucajno ih nije zapratio neki kontakt imaju sad zbog cega vidjet cemo :hmmmmm:

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 13 jun 2024, 12:39

Kad se vratimo malo unazad i pogledamo da je ovo bila prva sezona nakon dugo vremena u kojoj navijači nisu tjerali trenera. Iako Rožman nije uspio napraviti napredak sa ekipom ni organizacijski ni rezultatski, podršku su imali igrači i ss tokom cijele sezone, verbalno i brojčano na tribinama. Ako bi se taj trend nastavio vjerujem da bi se isplatilo za sve nas.

Nije mi jasna ova priča "ova sezona je ključna, odlučujuća" za šta odlučujuča, kome ? Fudbal će se igrati i za godinu 5, 10 ,50 godina, svrha je valjda da uživamo i bodrimo..
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Riki10HZ
Kontakt:

Post Postao/la Riki10HZ » 13 jun 2024, 12:45

Nrmojte nasjedati na ove jadnike koji samo sire negativu i price kako je sve lose. Mirvic javno priznao bilo je gresaka ali idemo dalje pametnije. Ovi Jadovi nas zele ubjedjivati da smo klub koji se raspada a kao sto rece gore jedan mi nikad u boljem stanju finansijski sto je glavni preduslov za uspjeh. Jednostavno jos neke stvari moraju da nam se poklope. A to je da vecina navijaca shvati da moramo Ali MORAMO podrzati ovog trenera na duze makar 2 godine da bi ista napravili jer od tjeranja nema nista i da ne nasjedamo da stare price ROZMANIZACIJA SKIJAS ITD. druga stvar je da nam se poklopi ovi izbori i da u savezu dobijemo nekog svog covjeka koji ce nas stitit bar koliko toliko. Treca stvar da se potrefi sa pojacanjima. Crtvrta da se krene sa par dobrih rezultat te da trener dobije prostora za rad. Peta stvar da se pocne pokrivat Istocna tribina iako da se mene pita ja bi Sjever samo natkrio bas zbog ovih pljuvaca ali dobro jer to bi ujedinilo dosta navijaca i shvatili bi da se mnogo borbi vodi na svim frontovima. Klub nas jednostavno je imao problema na svim fronstovima a vecina veze nema... Valja napraviti Kamp, zaposliti ljude strucne u i oko kluba, pa trenere pa borba sa opstinom za stadion pa savez pa dusmani i nase takozvane legende pa mediji pa onda i Navijaci lazni kojima je puno 20 KM ili kad kazu doci cu kad budemo osvajali trofeje.. Ma mrs! Samo gazi Ismire! U INAT SVIMA!

Riki10HZ
Kontakt:

Post Postao/la Riki10HZ » 13 jun 2024, 12:49

Zeko87 je napisao/la:
13 jun 2024, 12:39
Kad se vratimo malo unazad i pogledamo da je ovo bila prva sezona nakon dugo vremena u kojoj navijači nisu tjerali trenera. Iako Rožman nije uspio napraviti napredak sa ekipom ni organizacijski ni rezultatski, podršku su imali igrači i ss tokom cijele sezone, verbalno i brojčano na tribinama. Ako bi se taj trend nastavio vjerujem da bi se isplatilo za sve nas.

Nije mi jasna ova priča "ova sezona je ključna, odlučujuća" za šta odlučujuča, kome ? Fudbal će se igrati i za godinu 5, 10 ,50 godina, svrha je valjda da uživamo i bodrimo..

Pa to nam plasiraju ovi dusmanski mediji i ovdje ovi strumfovi i neznalice a nasi se pecaju. Sjeti se samo kad su pisali ma nece Rozman izdrzat do aprila pa onda maj i na kraju ga otjerase. Sve su radili od dolaska covjeka da naprave presing na njrga i ekipu i na Mirvica naravno pa to samo budala ne vidi. Rozmanizacija i skijas i Domzalizacija i ostala sranja... Nama puste pricu i sada kao kljucna sezona ccc pa za sta kljucna kao sto ti napisa fufbal se igra godinama i igrace pustit ljude da rade a ne presing vrsiti lazni da bi sve zivo otjerali. Samo opusteno nadam se da ceno biti pametniji sada i ove debile bacat s tribine u kanal!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, bvsic, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], juka55, Proximic i 34 gosta.