FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
kad se pogledaju imena koja su bila u opticaju Kodro je najbolje rjesenje.
Janezu se dalo bas prilike a derbi je pokazao kakav je strucnjak ustvari . Ionako je priljepak Ibricicev
Janezu se dalo bas prilike a derbi je pokazao kakav je strucnjak ustvari . Ionako je priljepak Ibricicev
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- napoleon72
- Kontakt:
Jos se sjecam, to jutro neki zemljotres pogodio Sarajevo, pa su bili komentari "nije to zemljotres nego Horde odose u Tuzlu".Osttribine je napisao/la: ↑12 jun 2024, 08:47Neponovljiva euforija, "nevazna" utakmica ali nas je otislo po onakvom vremenu pun klinac na kraj Bosne tako reci, a domacini dosjetljivi kada su vidjeli koliko nas ima na vec isprintane ulaznice koje su za nasu tribinu kostale 5 KM, prekrizili flomasterom i napisali 7 KMhordasDoboj je napisao/la: ↑11 jun 2024, 21:21Joj kad se sjetim te euforije u Gradačcu, pune tribine, Benkin lob![]()
Bio i onaj trener Zvijezde Petar Šegrt šega frajer, halal im, vrijedilo je taj dan biti tu. Tesko da ce se nesto onako vise ikad ponoviti pogotovo u utakmici koja nije imala neki velem znacaj jer je bilo prvo kolo nastavka sezone 2014-15.

Kakva euforija tad, ja se ne mogu sjetit zbog cega konkretno, da li samo radi Benke ili je jos nekih faktora tu bilo? Na tim pripremama smo tukli Partizan?
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- Osttribine
- Kontakt:
Osjetila se neka pozitiva, titula se dugo vec cekala, sezonu prije toga dosao Tan i osvojen Kup, onda poceli se dovoditi dobri igraci i raja u toj pozitivi masovno pohrlila na gostovanje, kad sam na tribini u Gradaccu vidio citava mahala sa Kosevskog brda dosla, rekoh jesmo li koga zaboravilinapoleon72 je napisao/la: ↑12 jun 2024, 08:57Jos se sjecam, to jutro neki zemljotres pogodio Sarajevo, pa su bili komentari "nije to zemljotres nego Horde odose u Tuzlu".Osttribine je napisao/la: ↑12 jun 2024, 08:47Neponovljiva euforija, "nevazna" utakmica ali nas je otislo po onakvom vremenu pun klinac na kraj Bosne tako reci, a domacini dosjetljivi kada su vidjeli koliko nas ima na vec isprintane ulaznice koje su za nasu tribinu kostale 5 KM, prekrizili flomasterom i napisali 7 KMhordasDoboj je napisao/la: ↑11 jun 2024, 21:21Joj kad se sjetim te euforije u Gradačcu, pune tribine, Benkin lob![]()
Bio i onaj trener Zvijezde Petar Šegrt šega frajer, halal im, vrijedilo je taj dan biti tu. Tesko da ce se nesto onako vise ikad ponoviti pogotovo u utakmici koja nije imala neki velem znacaj jer je bilo prvo kolo nastavka sezone 2014-15.
![]()
Kakva euforija tad, ja se ne mogu sjetit zbog cega konkretno, da li samo radi Benke ili je jos nekih faktora tu bilo? Na tim pripremama smo tukli Partizan?

I onda mi dodju ovde pojedini i pisu kako trebamo biti zadovoljni cetvrtom pozicijom ili kako vide nesto pozitivno poslednje tri godine radom kluba. Pozitivno je jedino to po neki prodat igrac i ogromne plate nekim poluigracima i ublehasima u Upravi.
Sad hem sto smo rezultatski na dnu, ali sto smo i organizacijski pali malo je reci, jbl im kantica od pavlake mame lgbtijevske.
-
- Kontakt:
Interesantno da po navodima iz kluba Rožman ne želi da nastavi rad u klubu,ali još uvijek ne daje ostavku 

-
- Kontakt:
Nemam nista protiv Kodre. Naprotiv. Samo opet se na ovom forumu pise za trenera koji nije potpisao, kao mi znamo sve gotovo. „Reko mi jeran od novinara koji pretpostavlja“ kind of info.muhamedhulk je napisao/la: ↑11 jun 2024, 22:50Pa nakon sto je potvrdjeno da Simon odlazi..Meho je tu br. 1 kao kandidat. Sto ne probati opet.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
Valjo mu je Mirvic za zivota,samo neka ga oguli sto vise moze kad je paglu,ispunjava zelje nekom smucaru,SamoDaKazeem je napisao/la: ↑12 jun 2024, 09:44Interesantno da po navodima iz kluba Rožman ne želi da nastavi rad u klubu,ali još uvijek ne daje ostavku![]()
otjerao pola ekipe,doveo neke svoje iste kvalitete,zavrsili jedva cetvrti,sto nam se Mirvah razumije u posao svaka mu cast,tolike pare skrsili da bi se borili sa posusjem za 4 mjesto

Takodje i kad je otisao ekipa je igrala dobro. Nije njih Dzeno za 2 treninga unaprijedio da 5 unizu pobjede..napoleon72 je napisao/la: ↑12 jun 2024, 08:46Kodro je bio bojkotovan, Tatomirovic je u onom podcastu maltene to i potvrdio. Ni u jednom trenutku na terenu nismo bili inferiorni, stvaralo se more prilika po utakmici.
Ja mislim da jedini minus Kodre jeste to sto on nezna igrace ili ljude (menagere ) koji se vave nisko budzetnim igracima. Tacnije igracima gdje su istete 200-300 k € i plata tako nesto. Tako da nebi bili pametno da bude sd/ trener..
Sto se tice trenerskog posla bar ono sto je Tatko pricao vidi se da je 7x bolji od bilo kojeg trebera u pl bh..
Upravo drug sto si rekao Tatko je izmedju redova priznao da je bio bojkot jer igraci nisu zeljeli da rade na visokom nivou..
Kaze Stojcev rekao da nece da odgovara na pitanja od kodre..
Ako pospisu Kodru na 2 godine, u medije treba izac da mu je ugovor 5 godina, tako da pickice tipa dzemo i co cim procitaju to u novinama traze raskid ugovor i upisaju tene..
Covjek ako radi profesionalno i ako je to nepiznanica za nase igrace to neznaci da oni prodaju utakmice
Igraj uci trudise ako ne skontas na prvu skintaces za 5-6 mjeseci ako nitad neskonras klub ce te otjerat svakako
Uz ogromnu podrsku botova, koji danas nece ni A reci o tome kako se potrosila godina dana i ko zna koliko para bacilo niz vjetar. Nisu komentarisali ni ranija brukanja i stete na racun kluba, koje je ova uprava uradila, naravno nece ni buduce. Likovali su na "domzalizaciju" i govorili kako je to najbolji put za klub. Branili Zlovenca zivotom i psovali i nazivali strumfovima sve one koji su na bilo koji nacin dovodili pod znak pitanja bilo sta sto su radili Zlovenac, Ibricic i Hrasnicki wanna be influenser.Sanchez87hz je napisao/la: ↑12 jun 2024, 10:03Valjo mu je Mirvic za zivota,samo neka ga oguli sto vise moze kad je paglu,ispunjava zelje nekom smucaru,SamoDaKazeem je napisao/la: ↑12 jun 2024, 09:44Interesantno da po navodima iz kluba Rožman ne želi da nastavi rad u klubu,ali još uvijek ne daje ostavku![]()
otjerao pola ekipe,doveo neke svoje iste kvalitete,zavrsili jedva cetvrti,sto nam se Mirvah razumije u posao svaka mu cast,tolike pare skrsili da bi se borili sa posusjem za 4 mjesto![]()
jedan je Mirvah
![]()
Nista od Kodre.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
145 HILJADA KAEMOVA KAZNI 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Također jel to taj isti derbi gdje smo se sa murijom zakacili
Jel nastala pjesma "Nema više nje"
Ne mogu da se sjetim dobro
(Imao sam 14-15 god na tom derbiju)
Season 2022/2023 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
Simon Rožman 
Safet Sušić
Husref Musemić
Meho Kodro
Da poželimo Zeljkoviću dobrodošlicu?
Safet Sušić
Husref Musemić
Meho Kodro
Da poželimo Zeljkoviću dobrodošlicu?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- Maroon1946
- Kontakt:
The agreement has been completed, worked and now approved by his agent on a two year deal.
Contract until 2026.
Understand Husref will bring two Bosniak assistants as part of his staff.
Nema Ibre, nema petobankiEvander je napisao/la: ↑12 jun 2024, 10:13Uz ogromnu podrsku botova, koji danas nece ni A reci o tome kako se potrosila godina dana i ko zna koliko para bacilo niz vjetar. Nisu komentarisali ni ranija brukanja i stete na racun kluba, koje je ova uprava uradila, naravno nece ni buduce. Likovali su na "domzalizaciju" i govorili kako je to najbolji put za klub. Branili Zlovenca zivotom i psovali i nazivali strumfovima sve one koji su na bilo koji nacin dovodili pod znak pitanja bilo sta sto su radili Zlovenac, Ibricic i Hrasnicki wanna be influenser.Sanchez87hz je napisao/la: ↑12 jun 2024, 10:03Valjo mu je Mirvic za zivota,samo neka ga oguli sto vise moze kad je paglu,ispunjava zelje nekom smucaru,SamoDaKazeem je napisao/la: ↑12 jun 2024, 09:44Interesantno da po navodima iz kluba Rožman ne želi da nastavi rad u klubu,ali još uvijek ne daje ostavku![]()
otjerao pola ekipe,doveo neke svoje iste kvalitete,zavrsili jedva cetvrti,sto nam se Mirvah razumije u posao svaka mu cast,tolike pare skrsili da bi se borili sa posusjem za 4 mjesto![]()
jedan je Mirvah
![]()
- skullcrusher
- Kontakt:
Simon Rožman definitivno napušta Fudbalski klub Sarajevo, saznaje ****.
Prema našim saznanjima, dogovoren je sporazumni raskid između dvije strane.
Treba naglastiti da je rastanak između FK Sarajevo i Slovenca te njegovog stručnog štaba obavljen korektno.
Prema našim saznanjima, dogovoren je sporazumni raskid između dvije strane.
Treba naglastiti da je rastanak između FK Sarajevo i Slovenca te njegovog stručnog štaba obavljen korektno.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
- napoleon72
- Kontakt:
Jest, to je taj. Bilo nas u zdenci preko 2500, na prostoru za max 1800 ljudi, bilo ko u logoru. A izmedju naseg i njihovog sjevera nije bilo mreze, zasuli nas bakljama i kamenjem poslije izjednacenja. Copa90 radila reportazu.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Predaj se štrumfe na papirima dobijali tekst
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Dave, nedimmmm1337 i 44 gosta.