Al se meni cini da ovaj lik stalno nesto blati Želju,kao da mu je neko od nasih nesto uradio

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Dino slažem se ja da svako ima pravo na svoje mišljenje al je fakat činjenica, barem po meni, da ovaj ne znam jel novinar ili samo mrzitelj Želje iz članka u članak konstantno pljuje po svemu vezenom za Želju i ono što ja mogu da zaključim ih njegovog pisanja je da mu je netko iz Želje dobro stao na žulj.dino lj je napisao/la:Kada vec spominjete portal radio Sarajevo i njegove novinare da li ste se ikada zapitali da svako ima pravo na svoje misljenje, pa tako i oni, i da ljudi nece pisati ono sto nekome od nas odgovara. Pored odlicnih stvari u ovih 4-5 godina koje su napravili uposlenici nasega kluba bilo je i puno, puno katastrofalnih, svidjelo se to nekome ili ne.Najvaznije je iz svega izvuci pouku na vrijeme, a ne zabijati glavu u pijesak i sve sto rade nema potrebe aminovati kao nesto idealno da se ne daj Boze neko ne bi nasao uvrijedjen.
svaka čast družebordobijeli je napisao/la:evo da se i ja malo ukljucim u raspeavu oko ovog Gojaka nisam malog gledao ne mogu nista govoriti za njeg ,svi ga hvale i mlad je al mislim da tu zeljo odnosno Amar nista nije pogrijesio ,koliko znam on je trazio da ima odredjenu minutazu da produzi ugovor to nijedan ozbiljni klub ne moze potpisati i to narocito s momkom od 17 godina .kao sad on ide u dinamo i zeljo pogrijesio ja to ne vidim uopšte tako bilo je mladi igraca koji su isli u dinamo pa nista nisu napravili panzda ,krpic itd .hocu da kazem da je amar tu presjekao i pokazao svima da su treneri i klub glavni a ne roditelji i djeca ,pa sta mislite da svaki kadet koji nesto vrijedi kad hoce da potpise ugovor kaze ja hocu minutazu .
Amar nikad nije pristao na neke ucjene niti je dopustio da neki igrač bude veći od kluba,pokušavali su mnogi da budu veći od kluba,npr. Zeba,(igrač kojeg i danas raja voli) ali ih je Amar odmah pomnožio sa 0.Sjecam se utakmice protiv Veleža oko 20-30 minute Amar vadi Zebu,svi se na stadionu cude,gdje ceš vaditi najboljeg igrača,al kod Amara su svi jednaki, nema zvijezda i glumljenja nekog na terenu,već moraš dokazati da si dostojan dresa kojeg nosiš..FCS je napisao/la:Amaru svaka čast sto nije pristao na ucjene, danas 15 godišnjaci glume nakekve zvijeszde a ni osnovvnu nisu završili
jesi pitar ali korektan i istinit post.bordobijeli je napisao/la:evo da se i ja malo ukljucim u raspeavu oko ovog Gojaka nisam malog gledao ne mogu nista govoriti za njeg ,svi ga hvale i mlad je al mislim da tu zeljo odnosno Amar nista nije pogrijesio ,koliko znam on je trazio da ima odredjenu minutazu da produzi ugovor to nijedan ozbiljni klub ne moze potpisati i to narocito s momkom od 17 godina .kao sad on ide u dinamo i zeljo pogrijesio ja to ne vidim uopšte tako bilo je mladi igraca koji su isli u dinamo pa nista nisu napravili panzda ,krpic itd .hocu da kazem da je amar tu presjekao i pokazao svima da su treneri i klub glavni a ne roditelji i djeca ,pa sta mislite da svaki kadet koji nesto vrijedi kad hoce da potpise ugovor kaze ja hocu minutazu .
napisao je samo se malo zarovi nazad u postove,nešto tipa da su pregovori u toku sa nekim stranim investitorom i tako te stvari je pisao ali kao ni on nije siguran.terabajt je napisao/la:Opet da ponovim gdje je onaj tuzlak sto je najavljivao nekakvu vijest poslije prijedora ako ne pustimo rudaru ???
gio10 je napisao/la:Nemojte ništa loše o Gojaku pisati, on je ambiciozan kao i njegovi roditelji tako da je tražio da igra odmah, a sa obzirom na talenat koji posjeduje, mogao je komotno igrati za naš tim. No, Amar nije mislio tako, pustio ga je i momak je potpisao za Olimpic odakle ide u Dinamo što mu je sigurno najbolji mogući potez, jer je to bolje nego da je odmah otišao u neki veći klub ( Lille, itd. ), ovako se postepeno razvija i napreduje. Sretno Amere!
Trenutno korisnika/ca: knoa, Levin, nedimmmm1337 i 43 gosta.