FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Admiral_TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Admiral_TM87 » 15 maj 2014, 17:02

GK: Antolović (Kjosevski, Cutahija)
DB: Colić
LB: Kvesic (Dedić)
CB: Zeljkovic (Hasanhodzić)
CB: Bogdanović (Fejzic)
DM: Zolotic (Hasanović)
CM: Tomić (Sadiković, Svraka)
AM: Jamak
LK: Bućan
DK: Bajič (Alibasic)
CF: Ramić?

Golmani su OK
Bekovi: Rekovalescenti, pitanje je u kakvoj će formi i spremi biti, sigurno je da će imati jos manjih povreda tipa istegnuća, ovo-ono... Koliko se moze na njih osloniti? Ali eto mogu upadati Zeljković i Bućan, Dedić.
Stoperi: Ako Kerla ne ostane mora se neko dovesti, i ovako ne ulijevaju neko povjerenje jos ako zeljkovic bude upadao na beka, pa kartoni, povrede...
Zadnji vezni: Po meni ova dva su OK, mogu upasti i sadikovic i svraka.
Vezni: Tomić(i on mi se muci sa ovim sitnim povredama), Svraka (ako ostane), mogu proci :D
Jamak, sta reci za njega, nepredvidiv, nekad extra nekad los pravo, s obzirom na njegovu fiziku i ovdje bi trebao neki igrac, mada tih 15-20min kad izadje mogu pokrpiti Sadikovic i Tomić :D
Krila: Po meni trebaju nam oba krila, ovi nasi su solidne zamjene... Bućan vec u godinama, Bajic skroz slabo napreduje...
Napadac: Trebaju nam 2 napadaca, jedan mora da bude bas kvalitetan

Bice krpljenja kao nikad do sad...
Ode Stanić, koji je pokrivao 3-4 pozicije :D :D :D

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 15 maj 2014, 17:24

Manijaci potrebni smo drzavi i duznost je da se svi odazovemo ovom pozivu !!! U subotu u 13:00h (sat vremena prije finala kupa) na zapadnu tribinu stadiona grbavica donesite u skladu sa vasim mogucnostima hranu,grijalice,odjecu,deke i ostale potrepstine za ugrozene gradjane jedne i jedine nam BIH !!!
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 15 maj 2014, 17:31

fedeltafrotta je napisao/la:
Manijaci potrebni smo drzavi i duznost je da se svi odazovemo ovom pozivu !!! U subotu u 13:00h (sat vremena prije finala kupa) na zapadnu tribinu stadiona grbavica donesite u skladu sa vasim mogucnostima hranu,grijalice,odjecu,deke i ostale potrepstine za ugrozene gradjane jedne i jedine nam BIH !!!
:clap:
Ja te volim, volim Željo..

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 15 maj 2014, 18:15

gio10 je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:
:clap:
Akcija za svaku pohvalu. Bravo :clap: :thumbup:
SRETAN BROJ - 1725

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 15 maj 2014, 19:26

U vijestima na Al jazz je bilo govora o SBF.Uglavnom bilo je govora kako je Zeljo se pojavio na ovogodisnjem SBF i onda je neki Nikolic ispred Fk Zeljeznicar govorio malo o tome. Rekao je da su ostvarili par kontakata, a da su medju njima neki iz Katara.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 15 maj 2014, 19:32

Najbolje je sacekati da prođe neko vrijeme, da vidimo o cemu se radi pa onda pricati.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 15 maj 2014, 20:41

http://www.themaniacs.org/tm/vijesti/na ... danima-bih" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 15 maj 2014, 21:08

Schwarz je napisao/la:U vijestima na Al jazz je bilo govora o SBF.Uglavnom bilo je govora kako je Zeljo se pojavio na ovogodisnjem SBF i onda je neki Nikolic ispred Fk Zeljeznicar govorio malo o tome. Rekao je da su ostvarili par kontakata, a da su medju njima neki iz Katara.
Dejan Nikolić član predsjedništva.

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 15 maj 2014, 21:36

[youtube][/youtube]

Šerujte ovo na sve strane, fb, svojoj raji, pokažimo još jednom da smo u službi Jedne Jedine i njenog naroda koji je ugrožen u ovim trenucima, a i pokazati našim mladim nadama da imaju našu podršku i da smo svi zajedno Željo!
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

jedandva
Kontakt:

Post Postao/la jedandva » 15 maj 2014, 21:44

ennis je napisao/la:Ista prica svako ljeto,najavljivanje puno odlazaka dolazaka,pisao sam i ranije ne ide to tako lako pogotovo sa igracima pod ugovorom,pa koliko samo vremena pousavamo da tusnemo Svraku.Mi imamo prilicno kompletiranu ekipu sa igracima pod ugovorom osim pozicije napadaca,jer je jedini siguran odlazak Are.Vjerovatno ce od tih 7-8 oji nisu pod ugovorom 3-4 produziti,dovesce se napadac i to je to.Sve ostalo zavisi od prodaje,igraca kojeg prodamo dovesce se neko na tu poziciju.
Loncaric je potpisao na jednu plus jednu godinu,sad ne znam kakvi su tu uslovi,da li se ugovor automatski produzava ukoliko je nasa strana zadovoljna i zeli,to bi bio bonus veliki.
Loncaric ako ode,Antolovic je tu,Kjosevski klupa i to je to.
Znam prijatelju svaka polusezona uvijek je ista priča, bit će odlazaka i dolazaka, a ono nikad ništa, al' sad će biti vjeruj mi.

Hožić, ide hiljadu posto, tu nema priče, a svi znamo koliko nam je on značio ove sezone, Ramić jeste fizički napredovao, al' ne znam baš je li on spreman biti prvi napadač, tako da će se tu nešto praviti.

Od osam igrača koji nisu pod ugovorom, trojica će produžiti i to je maksimum. Al' sve će se vidjeti.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 15 maj 2014, 23:30

Htio bih pitati ove malo upucenije,hoće li biti prijenos finala juniora na Željo.tv ?
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 16 maj 2014, 06:59

necu reci ime(dok ne bude pred potpis) da me bezveze ne ispitujete al smo dogovorili sa jednim igracem,za nasu ligu extra pojacanje.......pozz
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 16 maj 2014, 09:34

super je napisao/la:necu reci ime(dok ne bude pred potpis) da me bezveze ne ispitujete al smo dogovorili sa jednim igracem,za nasu ligu extra pojacanje.......pozz
Iz lige ili inostranstvo, pozicija :)... ne trazimo ime :lol:

centrala
Kontakt:

Post Postao/la centrala » 16 maj 2014, 09:43

:kafa:
amko27 je napisao/la:
super je napisao/la:necu reci ime(dok ne bude pred potpis) da me bezveze ne ispitujete al smo dogovorili sa jednim igracem,za nasu ligu extra pojacanje.......pozz
inostranstvo nije evropa :kafa: :kafa:
Zbog izvanredne tehnike, sjajnog vođenja lopte, efektnog driblinga i dobrog šuta, dobio je nadimak Strauß sa Grbavice i brzo postao miljenik publike.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 16 maj 2014, 09:46

Sasa Kajkut.
1946

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 16 maj 2014, 09:58

centrala je napisao/la::kafa:
amko27 je napisao/la:
inostranstvo nije evropa :kafa: :kafa:
:kafa: :kafa: evo ti jos dvije, pa kad popijes naleti

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 16 maj 2014, 10:35

Uz duzno postovanje,ali ako nisi bio spreman i napisati o kome je rijec nisi se trebao ni javljati.Ocigledno da si dobro upucen o situaciji u klubu i oko njega ali mislim da nije posteno prema ovim ljudima ovdje izaci sa ovako polovicnom informacijom.I ne znam stvarno sta ti je cilj,pokazati svima nama ovdje kako imas informacije.Istu stvar si napravio i neki dan sa direktorovim putom.

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 16 maj 2014, 10:48

DANDY je napisao/la:
Uz duzno postovanje,ali ako nisi bio spreman i napisati o kome je rijec nisi se trebao ni javljati.Ocigledno da si dobro upucen o situaciji u klubu i oko njega ali mislim da nije posteno prema ovim ljudima ovdje izaci sa ovako polovicnom informacijom.I ne znam stvarno sta ti je cilj,pokazati svima nama ovdje kako imas informacije.Istu stvar si napravio i neki dan sa direktorovim putom.
uvazavam ovo sto si napisao,al sta treba da pisem javno ovdje neke stvari koje se mogu u roku sat vremena izjaloviti,ovo napisem prvenstveno da upoznam "par"forumasa sa informacijama vezanim za klub koji mi se posle jave u inbox i za koje znam da nisu mahalci i podjelim sa njima informacije,cast svakome al ima i u nasim redovima pojedinih koji ne zlonamjerno okrenu stvar protiv nas samih.................pozz i nemojte se uvrijediti pojedini nasi navijaci al eto obecavam cim bude 99% zavrsena stvar objavit cu prije nego mediji
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 16 maj 2014, 11:09

@super-sve to stoji i u pravu si 100%.Ali si isto tako tu informaciju podijeliti na pp tim istim forumasima za koje kazes da nisu mahalci.Jbg drug nemoj sta zamjeriti ali je tako.Isto tako mozes ovaj info objaviti i kada bude sve gotovo,kako sam kazes prije svih medija.

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 16 maj 2014, 11:15

DANDY je napisao/la:@super-sve to stoji i u pravu si 100%.Ali si isto tako tu informaciju podijeliti na pp tim istim forumasima za koje kazes da nisu mahalci.Jbg drug nemoj sta zamjeriti ali je tako.Isto tako mozes ovaj info objaviti i kada bude sve gotovo,kako sam kazes prije svih medija.
buraz nemoj me pogresno shvatiti al napisem par stvari da nasi navijaci vide da se ide u pravom smjeru sto se tice reorganizacije kluba i igrackog kadra,mediji ovih dana pisu kako smo kokuzi i slicno da nemamo da dovedemo koga,kako je besparica,ne kazem da je zlatna fin.situacija al nije ni toliko losa kao sto se predstavlja,namjerno sam napisao za ovog igraca jer on se ne moze dovesti djaba a uostalom ovi sto idu sto se mene tice kod par pojedinih doslo je do zasicenja pa je bolje i za njih i za nas ih pustiti da idu jer nema nista gore od igraca koji bi igrali i nebi igrali

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Meshko91 i 19 gostiju.