Lijep parfem, nikada nece isfurati. Sad postoji i verzija Intense, malo je reci da je dobar.

Ja sam poslusao ovdje par savjeta i kupio dva nova parfema sebi. @harden i @surreal su znalci, preporucujem ih za dodatna pitanja.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Lijep parfem, nikada nece isfurati. Sad postoji i verzija Intense, malo je reci da je dobar.
Obicni, plava bocica.
Kakve je jacine? Cuo sam da je prejak i da se ljeti moze nositi samo u izlasku, inace ces pogusiti ljude u okolini s njim na 30°C
Probao sam ova dva "zimska" i stvarno oba kidaju.Huske je napisao/la: ↑02 jun 2024, 13:34Već sam sastavio spisak budućih parfema. Vodio sam se fragmatikom, ocjenama i komentarima, prema onome što sam koristio i kriterijem ocjenjivanja sam zadovoljan, uglavnom se podudara. U pitanju su parfemi kojih ima kod nas.
Niže od 80KM/100ml nisam išao, to mi je poštena ponuda za kvalitet, niža cijena teško, pokazali su se kao loši parfemi, koje nikad potrošiti.
Evo npr Jean Paul Gaultier sada Armaf i Flavia idu k'o ludi, dok Bruno Banani i Antonio Banderas 40ml ali nikad ih potrošiti, stvarno loš kvalitet, i ne mislim se nikad više vraćati nazad.
Ulazna kategorija
Versace Dylan Blue
Versace Eros
Armaf Odyssey homme
Armaf ventana pour homme
Ajmal Kuro
Missoni parfum pour homme
Mont Blanc explorer
Maison Alhambra Kismet
Boucheron Jaipur homme eau de Parfum
Boucheron quatre absolue de nuit pour homme
Lalique pour homme
Lalique encre noire a l'extreme
Bentley for men intense
Lattafa Asad
Lattafa Fakhar black
Ralph Lauren Polo red extreme
Salvatore Ferragamo Uomo Signature
Al Harmain detour noir
Afnan 9pm
Zadnja dva su mi favoriti za zime, ako je neko nešto koristio može reći iskustva.
Moram priznat da je jaci nego sto sam mislio.19vendetta87 je napisao/la: ↑02 jun 2024, 18:05Kakve je jacine? Cuo sam da je prejak i da se ljeti moze nositi samo u izlasku, inace ces pogusiti ljude u okolini s njim na 30°C
Mislim da ti je oko stoje Bvlgari Aqua Marine. Ne postoji ljepsi parfem za ljeta. Miris mora imas u bocici. Vjerovatno ce se i ostali sloziti. Bas sam ga neki dan pomirisao u parfimeriji.DamirT je napisao/la: ↑02 jun 2024, 18:13Moram priznat da je jaci nego sto sam mislio.19vendetta87 je napisao/la: ↑02 jun 2024, 18:05Kakve je jacine? Cuo sam da je prejak i da se ljeti moze nositi samo u izlasku, inace ces pogusiti ljude u okolini s njim na 30°C![]()
Dajte neki prijedlog za ljetne dane, al nemojte da je preskup. Do jedno 100-120 KM.
Zaniolo je napisao/la: ↑02 jun 2024, 19:03Mislim da ti je oko stoje Bvlgari Aqua Marine. Ne postoji ljepsi parfem za ljeta. Miris mora imas u bocici. Vjerovatno ce se i ostali sloziti. Bas sam ga neki dan pomirisao u parfimeriji.DamirT je napisao/la: ↑02 jun 2024, 18:13Moram priznat da je jaci nego sto sam mislio.19vendetta87 je napisao/la: ↑02 jun 2024, 18:05
Kakve je jacine? Cuo sam da je prejak i da se ljeti moze nositi samo u izlasku, inace ces pogusiti ljude u okolini s njim na 30°C![]()
Dajte neki prijedlog za ljetne dane, al nemojte da je preskup. Do jedno 100-120 KM.
Gdje ima kupiti ovaj parfem i jeli jaca nota, ja volim takve ?
Ljeto je, nemoj da nosis sada jace note ljubim tescudetto89 je napisao/la: ↑10 jun 2024, 15:15Gdje ima kupiti ovaj parfem i jeli jaca nota, ja volim takve ?![]()
Ne znam gdje se može u BiH kupiti... Parfem je unisex, što znači da je i nota onako svježija, citrusna...scudetto89 je napisao/la: ↑10 jun 2024, 15:15Gdje ima kupiti ovaj parfem i jeli jaca nota, ja volim takve ?![]()
Sta preporucujes za ljeto da je dobro u plazi npr, inoma ?harden je napisao/la: ↑10 jun 2024, 15:16Ljeto je, nemoj da nosis sada jace note ljubim tescudetto89 je napisao/la: ↑10 jun 2024, 15:15Gdje ima kupiti ovaj parfem i jeli jaca nota, ja volim takve ?![]()
![]()
Ne znam, meni je taj parfem vise zenski, pogotovo nakon nekih sat vremena na kozi.
O njemu sam razmišljao sad za ljeto. Ono prihvatljiva cijena, preko 120 stvarno teško da bih dao za parfem