Nikad ozbiljnog kluba od nas.belosevic28 je napisao/la:Djes Lakoste, jaja uma'ko u katranma kakav teren, kloc mrtvi, nogom ga nabit, ovdje dosao damu ood bubrege prodavat...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Koliko znam Matej nas tek nakon Evropskih tekmi (nadajmo se u LP) napušta?!Evander je napisao/la:I sta onda u Europi?BordoArmy88 je napisao/la:[img]http://pbs.twimg.com/media/CUllhAOWIAAd0at.jpg[/img]"Evander" je napisao/la:A golman?
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Vratit' će se Matej jači nego ikad!
Nerealno je da ostane nakon kraja prvenstva kod nas.
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Koliko znam Matej nas tek nakon Evropskih tekmi (nadajmo se u LP) napušta?!Evander je napisao/la:I sta onda u Europi?BordoArmy88 je napisao/la:[img]http://pbs.twimg.com/media/CUllhAOWIAAd0at.jpg[/img]"Evander" je napisao/la:A golman?
Vratit' će se Matej jači nego ikad!
Nerealno je da ostane nakon kraja prvenstva kod nas.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Ranom zorom ja i 11 gostiju cekano da neko javi da nam ona ubleha od igraca stizrme na Kosevo nakon sinocnjih pregovora.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Pa oni ne pregovaraju vise sve je dogovorrno frajer razgleda grad, trazi sebi stan
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
- PitarBordo
- Kontakt:
[quote="PitarBordo"]Evo zajedno tramvaj čekali, ode kaže u Pejtonu neki stan pogledati.
[/quote
Jel ti reko do koliko para
Jel ti reko do koliko para
- kenanbrajic
- Kontakt:
Sad ga vidio pred GRAS-om...ceka u redu kupon da uzme...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
- PitarBordo
- Kontakt:
Možda si ga vidio prije mene, ja ga poslao na terminal da uzme od švercera za četri cenera.kenanbrajic je napisao/la:Sad ga vidio pred GRAS-om...ceka u redu kupon da uzme...
Samo Saraj'vo.
KOME TREBA STANalenpitar je napisao/la:Pa oni ne pregovaraju vise sve je dogovorrno frajer razgleda grad, trazi sebi stan
Bugarin ako je bio u gradu,cudi me da ga niko nije uslikao.Pa nije duh da je nevidljiv.
Brazilci,Krste,Benko sve je to medijski popraceno.
Brazilci,Krste,Benko sve je to medijski popraceno.
-
ultrasegamega
- Kontakt:
Bugarin je na moru. 
.Zip je napisao/la:KOME TREBA STANalenpitar je napisao/la:Pa oni ne pregovaraju vise sve je dogovorrno frajer razgleda grad, trazi sebi stan![]()
A ovom tuta bugarinu
Ko ga zna, recite da mi se javi u PPalenpitar je napisao/la:.Zip je napisao/la:KOME TREBA STANalenpitar je napisao/la:Pa oni ne pregovaraju vise sve je dogovorrno frajer razgleda grad, trazi sebi stan![]()
A ovom tuta bugarinu
- PitarBordo
- Kontakt:
Poznati su i učesnici nadolazećeg memorijala "Asim Ferhatović Hase", a pored FK Sarajevo nastupit će još FK Vratnik, NK Čelik, FK Sloboda, FK Velež, FK Mladost Doboj Kakanj, FK Željezničar i ekipa Wienna Valzer iz Austrije.
Samo Saraj'vo.
Bugarin se malo zayebaye sinoć objavljeno

Fooj jest neprofesionalac pa Bekići i Rustem već počeli treninge on goozi po nekim tamo obalama
Hajde šarni više vidiš da je nervoza 100 na sat

Fooj jest neprofesionalac pa Bekići i Rustem već počeli treninge on goozi po nekim tamo obalama
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Lep i mlad, simpatičan, previše romantičan, djevojke ga ljube, hoće da poludeBesic je napisao/la:Bugarin se malo zayebaye sinoć objavljeno
Fooj jest neprofesionalac pa Bekići i Rustem već počeli treninge on goozi po nekim tamo obalama![]()
![]()
![]()
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Kakve je @Lakoste palacinke jeo,s kakvim travama,pa ganjao Bugarina po Strosi

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- mi sami sebe lažemo ?
- neko nas laže ?
- on nas laže
- lože nas ?

- neko nas laže ?
- on nas laže
- lože nas ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- PitarBordo
- Kontakt:
Zuka je za sve kriv.Besic je napisao/la:- mi sami sebe lažemo ?
- neko nas laže ?
- on nas laže
- lože nas ?
![]()
Samo Saraj'vo.