Ljudi samo da vam jedno kazem...Doci ce vrijeme kad ce Tuzla i Tuzlaci zatrebat, a sad se nasladjujte i uzivajte u tudjoj nesreci
Pricajte svasta i lazite sami sebe sa tim "Sloboda je sama sebe izbacila.."
Vazno je ovo za nas posto sad znamo kakav je ko i kako prema kome, a sto se tice nas nemate nas sta savjetovat jer mi smo zadovoljni sa ovom Slobodom i Tuzlom. Nemate nam sta govoriti da ne znamo igrati fudbal jer i ovi koji su ostali su imali po bod ili isto bodova kao i mi. Nemate nam sta govoriti "Sto niste dali danas pogodak?" kada znate da je to protiv Slavije koja igra na domacem terenu nemoguce. Mi smo ponosni sa ovom Slobodom, nismo kupovali, imamo para kao neki mali klub iz 2-3 lige, borili smo se sa djecom i sa 2-3 starija igraca. Imamo najbolje mlade skole u citavoj drzavi i ponosni smo...
A vi sto se dicite ovim sto je danas bilo i mislite da ce ovako BiH fudbal na noge varate se, znam da 200 000 ljudi sada sigurno nema povjerenje u ovaj komitet i u nas fudbal i da se vecini zgadio zivot te su izgubili zelju da prate reprezentaciju koja igra za par dana...
Mi cemo se vratiti kad tad, mada mi se to ne svidja uopste jer cu morat gledat te iste klubove koji mute godinama i koji se dogovaraju kao da su na pijaci i gledati Slobodu kako se opet muci jer nije imucna i nema nikog iza sebe..
Zato se sramite svi redom...Da mi je neko rekao da ste takvi ne bih povjerovao i hvala Bogu dragom sto me baci na ovaj komadic Zemlje. To sam mu najzahvalniji, volim ga vise od sebe i od ove BiH koja prodaje sve sto je sveto, a gura sve ono sto je lose i u kojoj nista sto je od naroda ne moze proci...Mi u Tuzli se ne slazemo sa tim, a i trofej ne bi nikada uzeli pa nam je svejedno koja smo liga. Vazno je to da smo dokazali da nam je Sloboda u srcu!
Molicu vas da se okanite teme, ako niste dobronamjerni jer stvarno niste prijatni i niste interesantni