Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Ispravnog si misljenja i osjecaja..Sarajlijc@ je napisao/la:Ja imam osjecaj da ce ovaj Emerson biti najvece pojacanje
Ne znam zašto ali i ja imam isti osjećaj, mislim da će ovaj Emerson pokazati puno toga u nastavku sezone.Sarajlijc@ je napisao/la:Ja imam osjecaj da ce ovaj Emerson biti najvece pojacanje
Bili smo najtrofejniji nas klub. Sta jasnije?Merhaba je napisao/la:Kad ste se vec dohvatili stari tekmi nesto nikako da skontam gdje ste ono bili u periodu 92-95? Malo Emirati , malo Italija , malo Austrija...
Merhaba je napisao/la:Kad ste se vec dohvatili stari tekmi nesto nikako da skontam gdje ste ono bili u periodu 92-95? Malo Emirati , malo Italija , malo Austrija...
Na isti odgovor sam odgovorio i na infu, nije sigurno nimalo veci patriota od mene, a koji nikad cetnicko ne bih obukao na sebe, i te moralne vertikalne, horizontale i asimptote nekom drugom prosipaj...Pantelija je napisao/la:pa "PatriJoto" taj isti mali i njegova porodica su se vratili U RS, na mjesto najveceg zlocina na tom prostoru i zive kuca do kuce sa onima koji su ih ubijali... i ti nasao njemu procati o patriotizmu iz sarajeva a on HLJEB svojim roditeljima zaradjuje igrajuci u BORCU i KRUPI koju drze dva brata Iličića--- HAJ MALO SE SABERA JARANEMrWhite je napisao/la: NE mrzim ja srbe, vec samo onog ko je protiv Bosne, ovaj mali je igrao za rep RS a svi znamo temelje te tzv rs, ima nesta bitnije od toga da li smo prvi ili deseti.

Kad da Namiku i Geri otkaz.High je napisao/la:Još malo pa će ući na tribine i početi odstranjivati kancer.
Bolanos je napisao/la:Ekipa sastavljena od otpisanih u zadnjih godinu dana:
Jedan sasvim solidan premijeligas.
I Benko neki danamypitar je napisao/la:Meša je stan u Sarajevu napustio, jos prije utakmice sa lišticom.
Trenutno korisnika/ca: Benko123, fks74, Railwayman30 i 74 gosta.