FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sviuodbranu
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sviuodbranu » 14 feb 2020, 15:24

Probisvjet je napisao/la:
14 feb 2020, 15:13
NKMramor je napisao/la:
14 feb 2020, 15:10

Slabo ste informisani. :kafa:
Iskreno drago mi je sto nisam u pravu bio. Moje javno izvinjenje. :salut:
Ma reko da vidim jel ziv samo :urnebes:
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 feb 2020, 15:36

Iako sam bio skeptican za mladjeg Secera,svidja mi se njegov rad i vizija za naredni period,ima moju podrsku za sad..

Evo i Predragovic dosao ,odlican potez nadam se da ce biti pravo pojacanje za nas :kafa:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 feb 2020, 15:40

Malo predsjednik posjeca na one sto odrzavaju WC na pijacama.
Filozofija u smislu samo da se rupa ne zastopa, a sto je daska pukla ili otpala to nema veze. Pa valjda moras staviti dasku da se moze sjesti i onda naplatiti. :urnebes:
Ma dok neko ne bude vecinski vlasnik i bude nesto zelio da napravi, nama je da budemo obicni balvani na tribinama. Cuj da budemo razvojni klub.
Da razvijamo igrace za Zeljescar, Sarajevo, Zrinjski, Radnik, Borac... Pa nisi predsjednik agro kluba i rasadnika povrca i cvijeca. Zna se cilj u sportu.
Ja filozofije i kite.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 14 feb 2020, 16:03

14 feb 2020, 15:40
Filozofija u smislu samo da se rupa ne zastopa, a sto je daska pukla ili otpala to nema veze. Pa valjda moras staviti dasku da se moze sjesti i onda naplatiti. :urnebes:
Ma dok neko ne bude vecinski vlasnik i bude nesto zelio da napravi, nama je da budemo obicni balvani na tribinama. Cuj da budemo razvojni klub.
Da razvijamo igrace za Zeljescar, Sarajevo, Zrinjski, Radnik, Borac... Pa nisi predsjednik agro kluba i rasadnika povrca i cvijeca. Zna se cilj u sportu.
Ja filozofije i kite.
Ja ne znam sta ti radis na ovom forumu. U ove 2 godine nijedan pozitivan komentar od tebe vidio nisam, rđavom k.urcu i dlaka smeta. Znaci covjek govori u naredne 2 godine nemamo ambicija dok ne stanemo na noge, dok ne postanemo zdrav klub. Do prije 6 mjeseci srao sto su svi obecavali titule i kule, sad mu smeta kad neko nesto realno kaze. Sta hoces da kaze, osvajamo sljedece sezone ligu sa milion maraka budzeta? De malo promisli prije nego napises :puke:
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 14 feb 2020, 16:10

Dobra prica kao i svakoga do sad,dok ima narodnih para kurci se,legao skoro milion od grada pa sad se igraj predsjednika direktora i slicno.

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 14 feb 2020, 16:17

Ljudi su svjesni da smo u gofnima, pokušaju da izvuku klub. Nema laganja, ljudi govore jasno i bez uvijanja. Konačno smo dočekali da imamo rukovodstvo koje javno kaže koliko ima dugova, da su pokušali da neka smanje, da su pokušali odložiti rok isplate, potpisali ugovor za opremu, trude se dovesti pojačanja u granicama mogućnosti. Imaju nekakve planove. Ako ništa zaslužuju za sada našu podršku. Mi kao navijači treba da dođemo, kupimo karte i navijamo za klub. Djeluju mi iskreno.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 14 feb 2020, 16:17

Ja filozofije i kite.
Gdje pise to razvojni klub za timove iz nase lige, nesto nisam dobro procitao?
Ti kao stari skupstinar si dizao ruke na sav kriminal u klubu, sad tu seres nesto.

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 14 feb 2020, 16:26

Ne znam,meni ovo zasad sve ide jako dobro u Slobodi,svidja mi se kako ljudi rade.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 14 feb 2020, 16:27

U našoj ligi svaki klub treba da bude razvojni, ali hajde to objasni ovima što puno gledaju lige petice.

Dakle, Mujkanovic najvise pljuvani i osporavani predsjednik ipak nije papak

Fedor Predragovic nije los fudbaler, valjda nas unaprijedi
Niko, niko, samo Sloboda

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 14 feb 2020, 16:28

Djelovao je i Koza iskreno, sa vizijama, finom pricom i pljuvanju prethodne Uprave pa na kraju levatcine ispadose. Jednostavno vise ne mozes nikome vjerovati i tako je najbolje, manje se razocaras.
Samo ih pustiti i neka djela govore za njih.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 14 feb 2020, 16:34

katarakta je napisao/la:
14 feb 2020, 16:27
U našoj ligi svaki klub treba da bude razvojni, ali hajde to objasni ovima što puno gledaju lige petice.

Senad nije papak,on je papčina :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: za cijeg vremena smo bili klub X :urnebes: :urnebes: :urnebes: a prave posljedice njegovog papkovanja ce biti vidljive sad kad dođe period licenciranja!!Samo Slavko Petrović zbog njega trazi skoro 30000KM.
Zadnja izmjena: NjonjoVam, dana/u 14 feb 2020, 16:43, ukupno mijenjano 1 put.
DRŽAVA TUZLA!!

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 14 feb 2020, 16:37

NjonjoVam je napisao/la:
14 feb 2020, 16:34
katarakta je napisao/la:
14 feb 2020, 16:27

Senad nije papak,on je papčina :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: za cijeg vremena smo bili klub X :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Jedini pred. kojem Sloboda nije duzna, kako ce mu biti duzna kad nije marke svoje dao.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 14 feb 2020, 16:53

MMA075 je napisao/la:
13 feb 2020, 22:34
sviunapad1010 je napisao/la:
13 feb 2020, 22:15
Zar se nije mogla odigrati utakmica s Radnikom u Mramoru barem. Cirkus bgm bolje odnose ima zeljo s Mramorom nego mi.
Nismo doveli nijednog provjerenog igrača pitanje je sta mogu. Saida penzionera ni ne računam.
Sve zavisi od toga kako uđemo u nastavak prvenstva i imeperativ su pobjede protiv Mladosti i Čelika kući. To ako ne uzmemo daj bože da se spasimo ispadanja.
Podržati ih treba i vjerujem da će biti tako posebno prva utakmica protiv Mladosti očekujem dobro ispunjen Tušanj. Do njih je ako bude borba na terenu raja će nastaviti da dolazi. Svima nam je preko glave qrcobolja igraca na terenu.
Usutio se Ivetic sta je s njim?
Da je se igrala u mramoru rekao bi sto nije na tusnju.
Eto bukinja blizu prepisas ga.
Ne bi rekao sto nije na Tušnju, a kažem u Mramoru jer je tamo mnogo bolji teren i igrači bi mogli nešto i odigrati na pripremnoj utakmici. Na lošem terenu jos nakvašenom kišom jedino karambol mozemo da gledamo ali sta je tu je. Meni bi bilo logicnije da se igra u Mramoru utakmica nista više. @Mramore znas li ti zasto ne igramo u Mramoru tekmu?
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 14 feb 2020, 17:00

Beduin je napisao/la:
14 feb 2020, 16:28
Djelovao je i Koza iskreno, sa vizijama, finom pricom i pljuvanju prethodne Uprave pa na kraju levatcine ispadose. Jednostavno vise ne mozes nikome vjerovati i tako je najbolje, manje se razocaras.
Samo ih pustiti i neka djela govore za njih.
Tako je samo gledati konkretna djela. Za sada se čini u redu vidjeti ćemo dalje. Treba ih podržati u svakom slučaju.
Predragovic bi trebao biti fino pojačanje.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 14 feb 2020, 17:06

A sta kaze, kakve bolan pare ovo je zastarilo....
A sto bolan 80 000,kaze da probam jbg :urnebes: :crazy:
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 14 feb 2020, 18:34

14 feb 2020, 16:53
MMA075 je napisao/la:
13 feb 2020, 22:34
13 feb 2020, 22:15
Zar se nije mogla odigrati utakmica s Radnikom u Mramoru barem. Cirkus bgm bolje odnose ima zeljo s Mramorom nego mi.
Nismo doveli nijednog provjerenog igrača pitanje je sta mogu. Saida penzionera ni ne računam.
Sve zavisi od toga kako uđemo u nastavak prvenstva i imeperativ su pobjede protiv Mladosti i Čelika kući. To ako ne uzmemo daj bože da se spasimo ispadanja.
Podržati ih treba i vjerujem da će biti tako posebno prva utakmica protiv Mladosti očekujem dobro ispunjen Tušanj. Do njih je ako bude borba na terenu raja će nastaviti da dolazi. Svima nam je preko glave qrcobolja igraca na terenu.
Usutio se Ivetic sta je s njim?
Da je se igrala u mramoru rekao bi sto nije na tusnju.
Eto bukinja blizu prepisas ga.
Ne bi rekao sto nije na Tušnju, a kažem u Mramoru jer je tamo mnogo bolji teren i igrači bi mogli nešto i odigrati na pripremnoj utakmici. Na lošem terenu jos nakvašenom kišom jedino karambol mozemo da gledamo ali sta je tu je. Meni bi bilo logicnije da se igra u Mramoru utakmica nista više. @Mramore znas li ti zasto ne igramo u Mramoru tekmu?
Ne bih znao, nemam kontakta sa klubom već par mjeseci.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 14 feb 2020, 19:13

Fedor Predragovic do 2022
Heric do ljeta 2021
Said do ljeta 2020
Hodžic 31.12.2020
Niko, niko, samo Sloboda

desperados
Kontakt:

Post Postao/la desperados » 14 feb 2020, 19:31

Ma dok neko ne bude vecinski vla nisnik i bude nesto zelio da napravi, nama je da budemo obicni balvani na tribinama. Cuj da budemo razvojni klub.
Ja filozofije i kite.
Pa de nadji ti pametnologu nekog da ulozi u klub u ovom stanju.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 14 feb 2020, 19:43

katarakta je napisao/la:
14 feb 2020, 19:13
Fedor Predragovic do 2022
Heric do ljeta 2021
Said do ljeta 2020
Hodžic 31.12.2020
Pa ispade da Hodzic nije presao ni kod koga, nego produzio sa nama jos godinu dana?
Said odlicno ako je do ljeta, samo da vise hoce otici zauvijek od Slobode.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 14 feb 2020, 20:05

bhpremierliga12 je napisao/la:
14 feb 2020, 16:03
Ja filozofije i kite.
Ja ne znam sta ti radis na ovom forumu. U ove 2 godine nijedan pozitivan komentar od tebe vidio nisam, rđavom k.urcu i dlaka smeta. Znaci covjek govori u naredne 2 godine nemamo ambicija dok ne stanemo na noge, dok ne postanemo zdrav klub. Do prije 6 mjeseci srao sto su svi obecavali titule i kule, sad mu smeta kad neko nesto realno kaze. Sta hoces da kaze, osvajamo sljedece sezone ligu sa milion maraka budzeta? De malo promisli prije nego napises :puke:
Vidjet cemo odakle ce vracati dugove kad potrose pare od grada k.a.r.i.n.a velika ce onda da bude. Ulozis u ekipu ganjas evropu vece sanse da ce bljesnuti neki igrac kojeg mozes unovciti, odmah imas veci broj gledalaca i tako pravis novce a ne neki razvojni kurci palci. 100 **** godina nicega najnesposobnijeg fudbalskog kluba u drzavi sta je ne narednih 2, 5, 10, 50 godina nicega jer bitna je ideja.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.