Ne, radije bih drko 3 sata

Kako njima uvijek naruku ide svaka promjena u pravilu lige?
Pa gdje imas dvije druge lige. Mi se samo pravimo da je sve normalno.CentarsutNaClanak921 je napisao/la: ↑28 jul 2024, 21:33Ne postoji primjer na svijetu gdje prvoplasirani u drugom rangu ne ulazi direktno. Kad pomisliš da ne mogu smisliti nešto apsurdnije odmah sebi opali šamar.
100%
a kako se do sada ulazilo u prvu federalnu?! jesu li svi pobjednici drugih liga federacije bih automatski ulazili u prvu ili...???
Bilo je u Jugi, zapad i istok. Pobjednici ulazili i tjt.Orvel je napisao/la: ↑28 jul 2024, 21:36Pa gdje imas dvije druge lige. Mi se samo pravimo da je sve normalno.CentarsutNaClanak921 je napisao/la: ↑28 jul 2024, 21:33Ne postoji primjer na svijetu gdje prvoplasirani u drugom rangu ne ulazi direktno. Kad pomisliš da ne mogu smisliti nešto apsurdnije odmah sebi opali šamar.
Orvel je napisao/la: ↑28 jul 2024, 21:36Pa gdje imas dvije druge lige. Mi se samo pravimo da je sve normalno.CentarsutNaClanak921 je napisao/la: ↑28 jul 2024, 21:33Ne postoji primjer na svijetu gdje prvoplasirani u drugom rangu ne ulazi direktno. Kad pomisliš da ne mogu smisliti nešto apsurdnije odmah sebi opali šamar.
Tamo imaš 4 lige istok zapad sjever jug. I onda oni razigravaju za 2 predstavnika(dva polufinala plus finale) i to je debilno ,mada tamo imaš ekipa koje nece ni da udju pa je to cesto reda radi.
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Aduka87, amypitar, Antikloc, antisisoja1919, aqarius, ASD, bhfanatic14, Burberry46, Cwirek, feniksptica, fks74, Guest1945, legendarnadruga, Orjuna, samirr, Sheyi, tutankamon1905, VolimBiH96, xinxee, ZmajOdBosne33 i 147 gostiju.