Pa tri i imamo, nemamo sest.DamirT je napisao/la: ↑28 jul 2024, 22:34Bilo 3 stranca iz bilo koje drzave osim iz ex yu. A vidi cuda, bas napravise pravilo po kojem vama opet najvise pogoduje. Nigdje na svijetu nema da se pravila o broju stranih igraca donose 6 dana prije pocetka lige...RedBlue je napisao/la: ↑28 jul 2024, 22:28Evo da sam odgovorim, prelazni rok traje do 6. Septembra. Dozvoljeni broj stranaca je 3 po sad vec starim pravilima. Borac trenutno ima 3 stranca po dosad vazecim pravilima, tako da ovo pravilo ne znaci nista sa te strane, jedino ako dovedemo do kraja prelaznog roka par juznoamerikanaca.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Ne znam sta fali ovom pravilu? Bar sto se stranaca tice..
Prosle godine se kukalo sa Ex Yu igrace. Ove godine prvo Sarajevo ima 10+ igraca sa tog Ex Yu prostora.
Da nema tog pravila golman u Sarajevu ne bi bio Rockov i Rogic, vjerovato neko sa nasim papirima.
Samo bih uveo u ovoj ligi registraciju i taj neki period. I gdje bi se moralo ispostovati da imas 30 igraca prijavljenih, da tu ne spadaju U21 igraci i da moras imati 5 igraca koji su iz OP izasli tog kluba, 10 iz cijele lige..
A i za ispadanje moralo se nesto smisliti, da ova 9 i 10 ekipa ne izlete tek tako.
Samo je mana sto nije prva liga ujedinjena, ostalo realno mjera.
Nadam se da ce se samo Borcu prestat cirkuzat sa onim sudjenjem.
Prosle godine se kukalo sa Ex Yu igrace. Ove godine prvo Sarajevo ima 10+ igraca sa tog Ex Yu prostora.
Da nema tog pravila golman u Sarajevu ne bi bio Rockov i Rogic, vjerovato neko sa nasim papirima.
Samo bih uveo u ovoj ligi registraciju i taj neki period. I gdje bi se moralo ispostovati da imas 30 igraca prijavljenih, da tu ne spadaju U21 igraci i da moras imati 5 igraca koji su iz OP izasli tog kluba, 10 iz cijele lige..
A i za ispadanje moralo se nesto smisliti, da ova 9 i 10 ekipa ne izlete tek tako.
Samo je mana sto nije prva liga ujedinjena, ostalo realno mjera.
Nadam se da ce se samo Borcu prestat cirkuzat sa onim sudjenjem.
Zadnja izmjena: zeljovolimte, dana/u 28 jul 2024, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
EU fudbaleri po klubovima:
Borac 3
Gošk 0
Igman 0
Posušje 0
Radnik 0
Sarajevo 0
Sloboda 0
Sloga 0
Široki Brijeg 0
Velež 0
Zrinjski 0
Željezničar 0
Nemoj RedBull bit idiot. Nemoj **** pravit se toliko lud.
Borac 3
Gošk 0
Igman 0
Posušje 0
Radnik 0
Sarajevo 0
Sloboda 0
Sloga 0
Široki Brijeg 0
Velež 0
Zrinjski 0
Željezničar 0
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Pa tri je bilo dozvoljeno, i po starim pravilima nismo prekoracili to pravilo, kontas.jurisicduska je napisao/la: ↑28 jul 2024, 22:43EU fudbaleri po klubovima:
Borac 3
Gošk 0
Igman 0
Posušje 0
Radnik 0
Sarajevo 0
Sloboda 0
Sloga 0
Široki Brijeg 0
Velež 0
Zrinjski 0
Željezničar 0
-
- Kontakt:
I to su im svi stranci.jurisicduska je napisao/la: ↑28 jul 2024, 22:43EU fudbaleri po klubovima:
Borac 3
Gošk 0
Igman 0
Posušje 0
Radnik 0
Sarajevo 0
Sloboda 0
Sloga 0
Široki Brijeg 0
Velež 0
Zrinjski 0
Željezničar 0
Ovo za Ex Yu se stimalo Sarajevu? Jer imate sad takvih 11 igraca.
U sustini bi ovo vama trebalo najvise odgovarat. @Ismir Mirvic nek odrijesi kesu za Spance, Italijane..
Trziste se samo prosirilo.
-
- Kontakt:
Nemoj molim te eto **** vise. Dovest cete jos 3 stranca mimo EU. Jedini ste klub sa EU igracima I sad me jos zajebavas da je zbog prosperiteta bh sporta doneseno ovo pravilo. Pusti.RedBlue je napisao/la: ↑28 jul 2024, 22:45Pa tri je bilo dozvoljeno, i po starim pravilima nismo prekoracili to pravilo, kontas.jurisicduska je napisao/la: ↑28 jul 2024, 22:43EU fudbaleri po klubovima:
Borac 3
Gošk 0
Igman 0
Posušje 0
Radnik 0
Sarajevo 0
Sloboda 0
Sloga 0
Široki Brijeg 0
Velež 0
Zrinjski 0
Željezničar 0
Zeljovolimte mi smo ba nakon toga doveli te igrace u momentu kad su smanjili strance mi smo ih imali 6 morali jednog otpustit jednog poslat na posudbu jedan nas srecom sam ****. Nemoj izvrtat cinjenice. I onda smo doveli igrace po novim pravilima.
-
- Kontakt:
Ko ce pitare slusat u prvenstvu. Dajte im titulu odmah, nek stimaju sebi sudije.
Nije ni pocelo, prave teorije zavjere.
Nije ni pocelo, prave teorije zavjere.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Uglavnom suma sumarum, svi smo htjeli da se poveca broj stranaca, ali sada nam ne odgovara sto to "odgovara Borcu", iako i oni zasad i bez tog pravila imaju ekipu bez prekoracenja broja stranaca
Cirkus.
Dovescemo *urac, zavrsen je prelazni rok za nas. Eventualno ako neko ode, doce zamjena i to vjerovatno domaca.jurisicduska je napisao/la: ↑28 jul 2024, 22:48Nemoj molim te eto **** vise. Dovest cete jos 3 stranca mimo EU. Jedini ste klub sa EU igracima I sad me jos zajebavas da je zbog prosperiteta bh sporta doneseno ovo pravilo. Pusti.RedBlue je napisao/la: ↑28 jul 2024, 22:45Pa tri je bilo dozvoljeno, i po starim pravilima nismo prekoracili to pravilo, kontas.jurisicduska je napisao/la: ↑28 jul 2024, 22:43EU fudbaleri po klubovima:
Borac 3
Gošk 0
Igman 0
Posušje 0
Radnik 0
Sarajevo 0
Sloboda 0
Sloga 0
Široki Brijeg 0
Velež 0
Zrinjski 0
Željezničar 0
Zeljovolimte mi smo ba nakon toga doveli te igrace u momentu kad su smanjili strance mi smo ih imali 6 morali jednog otpustit jednog poslat na posudbu jedan nas srecom sam ****. Nemoj izvrtat cinjenice. I onda smo doveli igrace po novim pravilima.

-
- Kontakt:
Ma odlicno je pravilo samo nemoj da se ukida za godinu. Ko to garantuje. Nek vazi 10 godina top je pravilo. Ali mogu slijedece godine dovest dva iz Ugande I rec da igraci iz Ugande nisu stranci. To je problem. Nistaa drugo. Neka stranaca.
Ovo treba slikati jer ce pitari za par mjeseci slaviti ovu odluku kad shvate da je njima u korist.
A ovaj gore sto pise o sastanku premijerligasa. Taj sastanak se ne pravi kad tvoj klub nema snage da dobije borca kojem se silji protiv svih nas. Zato vam se niko nije ni odazvao jer je sarajevo pokusalo populisticki uvaliti sve klubove da pokaze svoju snagu. Zasto taj sastanak nije odrzan sad na kraju sezone a rece vas babuka da ce biti na kraju sezone. Znas zasto? Jer nije mogao od pushenja u shishu Vici protiv kojeg se vi kategoricki borite. Vi kao navijaci jeste protiv saveza ali vas babo nije, isto tako kao sto ste protiv ayle ali vas babo nije protiv nje a posto je babo = klub onda ni vas klub nije protiv toga.
A ovaj gore sto pise o sastanku premijerligasa. Taj sastanak se ne pravi kad tvoj klub nema snage da dobije borca kojem se silji protiv svih nas. Zato vam se niko nije ni odazvao jer je sarajevo pokusalo populisticki uvaliti sve klubove da pokaze svoju snagu. Zasto taj sastanak nije odrzan sad na kraju sezone a rece vas babuka da ce biti na kraju sezone. Znas zasto? Jer nije mogao od pushenja u shishu Vici protiv kojeg se vi kategoricki borite. Vi kao navijaci jeste protiv saveza ali vas babo nije, isto tako kao sto ste protiv ayle ali vas babo nije protiv nje a posto je babo = klub onda ni vas klub nije protiv toga.
-
- Kontakt:
Ma da vi ste prava snaga ove drzave izvinite sve zaboravimo. Vi uvijek dizete glas. Borite se. Vi ste uvijek kontra svega pogresnog. Izvini.
Bar nam ne daje Vico 200k da prezivimo pa nas tako ne drzi u saci.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 28 jul 2024, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
Mrš više u neku stvar. Reci bolan namješta nam se, priznaj **** te.RedBlue je napisao/la: ↑28 jul 2024, 22:28Evo da sam odgovorim, prelazni rok traje do 6. Septembra. Dozvoljeni broj stranaca je 3 po sad vec starim pravilima. Borac trenutno ima 3 stranca po dosad vazecim pravilima, tako da ovo pravilo ne znaci nista sa te strane, jedino ako dovedemo do kraja prelaznog roka par juznoamerikanaca.
Nema navijača ovog debilnog kluba koji će priznati, sve neka priča okolo, izbjegava se.
Meni je pravilo dobro, diže se kvalitet, samo se moglo na kraju sezone uvesti, ne 5 dana pred prvo kolo.Orvel je napisao/la: ↑28 jul 2024, 22:52Ovo treba slikati jer ce pitari za par mjeseci slaviti ovu odluku kad shvate da je njima u korist.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ti nadrkaniji od original duske jurisic, sta ti je kralju popij kakvu tabletu ili ispusi da se smiris.
Al vam zato pokloni kup na penale, sine moj vrijeme je za spavanje dosta si bajki ispisao.jurisicduska je napisao/la: ↑28 jul 2024, 22:54Ma da vi ste prava snaga ove drzave izvinite sve zaboravimo. Vi uvijek dizete glas. Borite se. Vi ste uvijek kontra svega pogresnog. Izvini.
Trenutno imaju 15 "stranaca" tj ne BiH igraca.Orvel je napisao/la: ↑28 jul 2024, 22:52Ovo treba slikati jer ce pitari za par mjeseci slaviti ovu odluku kad shvate da je njima u korist.
Nas Mustafic ima EU pasosjurisicduska je napisao/la: ↑28 jul 2024, 22:43EU fudbaleri po klubovima:
Borac 3
Gošk 0
Igman 0
Posušje 0
Radnik 0
Sarajevo 0
Sloboda 0
Sloga 0
Široki Brijeg 0
Velež 0
Zrinjski 0
Željezničar 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.