Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

DonCorleone
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la DonCorleone » 29 maj 2016, 22:07

Super gol i super glupa reakcija pred poluvrijeme. Temperamentan jeste ali nazalost i manje inteligentan a to jedno sdrugim ne ferca kako treba.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 29 maj 2016, 22:10

Kakav primjer daješ našim zvijezdama iz PLBiH?
Kad Dulja počne šamarat sad inspirisan Spahom.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 maj 2016, 22:11

Još prije mnogo godina sam napisao da je to krava koja da 30 litara mlijeka i onda ga prospe... današnji primjer je jedan od najboljih.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 29 maj 2016, 22:14

Spaha odmori malo pa se vrati vojnice jos spremniji, podrska za Spahu!

Crveni je zaradio poslije prvog samara, prije toga sudiji kaze onom njegovom izbacenom facom fuck off :tokralju:
5 minuta prije crvenog kad je napravio faul na samoj ivici 16terca.
Ono kod aut linije Vranjes je morao da smiri a ne onako životinjski nasrnuti na silvicu, ovaj mu uzvrati kad eto Spahe ko tenk jaro u 10 sekundi 3 samara :urnebes: Ne znam jel Silva prvi ili Vranjes dobio plesku.
Nego kad uhvati onog ljigavca, futavca fabregasa (dusa prodana) za vrat jednom a drugom ga samara :rol: reko evo ga Van Spaha ima show :rol:
Izgleda to ruzno I znam da je trebao presutiti ali to je Spaha on gine za Repku i nase igrace. Borac za pravdu, silvica samo zuti **** ga trkaci konj.
Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 29 maj 2016, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 29 maj 2016, 22:40

Podrska Spahicu..
Radim s Spancima i veliki su to provokatori i ulizice..
Glume neke nauvne ljude a ustvari su p...ke i losi ljudi...
Prema tome,ispred tv -a je lahko komentarisat,teren i desavanja.na njemu su druga stvar...

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 29 maj 2016, 23:16

Meni je drago što ih je pošamaro samo zato što su Španci :rol: Fabregasa je trebao malo jače ali neću zamjerit. Ali najjače mi bilo kad se vrati i pozdravi se sa sudijom :tokralju:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 29 maj 2016, 23:58

ahmic je napisao/la:Podrska Spahicu..
Radim s Spancima i veliki su to provokatori i ulizice..
Glume neke nauvne ljude a ustvari su p...ke i losi ljudi...
Prema tome,ispred tv -a je lahko komentarisat,teren i desavanja.na njemu su druga stvar...
A znam brate al' ne možeš ih ba šamarati na terenu :urnebes:

Hajde da je to kakva važna utakmica, da je to neki oštar start ili nešto tako ili da mu je igrač opsovao nešto pa eto on poludio i krenuo ih hljaskati sve redom (a ni to nije opravdanje, jer zna se da sportista mora imati granicu) al' ovo je prijateljska utakmica i nastalo je koškanje uopšte nevezano za Spahu i to zbog gluposti i on uliječe i puca šamare umjesto da ako je već krenuo spriječiti sukob samo sklonio Vranješa ili stao ispred njega i pokušao isprovocirati Špance kao oni njega a on se navukao ko zadnji levat kao da mu je prva utakmica u dresu reprezentacije...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 30 maj 2016, 00:04

Ne mogu vjerovati da ga dobar dio navijaca i dalje brani i opravdava :roll: :puke: Pa, ono danas nema veze sa nekim sukobom, nije vratio za udarac, nije isprovociran i sl, vec klasicno siledzijsko, seljacko ponasanje... Jarane, ko si ti da ostavljas ekipu sa igracem manje 45 minuta? Pa, da si Maldini, boktemazo!

Ja, spanci su cigani, meni rek'o dedo, pa udri ih Spaha patriJoto :roll: :puke:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 30 maj 2016, 00:08

Ovo danas nema opravdanja. Ali očito, njegov kvalitet se stavlja ispred svega što radi, i može mu se.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 30 maj 2016, 00:17

A on je i dalje naš najkvalitetniji štoper al' zayebi ti to sve kad nikad ne znaš kako će on reagovati na neku situaciju, doduše on pravog kiksa (u smislu neke krupne greške u igri) nije imao od Emenikea i SP-a što je nekih 15ak utakmica cirka i više al' je zato danas dobio crveni pa onda recimo u revanšu protiv Iraca unio nervozu i u saigrače i u navijače već na početku utakmice (mene toliko unervozio i iznervirao da sam ja znao da ćemo ispasti a još je 0-0 bilo) što je sigurno uticalo na igru naših igrača a i sudiju koji je nekako morao kompenzirati Ircima to što je bilo sasvim realno da Spahića isključi već u ranoj fazi utakmice.

Sama činjenica što je Zizu rekao u postu iznad govori koliko smo mi u suštini daleko od nekog svjetskog i europskog vrha a često se znamo trpati tamo.

Meni je Spaha drag i poštujem ga kao igrača i patriotu al' ovo je stvarno dno dna.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 30 maj 2016, 00:25

Emir Spahic je huligan.

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 30 maj 2016, 00:28

Podrška Spahi, samo šamaraj brate i nas šamaraju gdje god stignemo. Ne daj na sebe i svoje. :bih: :bih:

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 30 maj 2016, 00:33

slika

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 30 maj 2016, 00:42

SlevinKelevra je napisao/la:Ne mogu vjerovati da ga dobar dio navijaca i dalje brani i opravdava :roll: :puke: Pa, ono danas nema veze sa nekim sukobom, nije vratio za udarac, nije isprovociran i sl, vec klasicno siledzijsko, seljacko ponasanje... Jarane, ko si ti da ostavljas ekipu sa igracem manje 45 minuta? Pa, da si Maldini, boktemazo!

Ja, spanci su cigani, meni rek'o dedo, pa udri ih Spaha patriJoto :roll: :puke:
:clap:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 30 maj 2016, 00:49

Raonffa je napisao/la:A znam brate al' ne možeš ih ba šamarati na terenu :urnebes:
Jesi vidio da moze :urnebes: dokazao Spaha

Crveni ko Munara, posamara ih dok si rekao sta bi. Onda se vrati hladan ko druga strana jastuka i pozdravi se sa sudijom!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 30 maj 2016, 00:57

MocMahale444 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:A znam brate al' ne možeš ih ba šamarati na terenu :urnebes:

Crveni ko Munara, posamara ih dok si rekao sta bi. Onda se vrati hladan ko druga strana jastuka i pozdravi se sa sudijom!
Ma može u reprezentaciji kad zna da je haman nezamjenjiv, klinac će u klubu to uraditi i on i svi ostali znaju da im slijedi žestoka kazna.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 30 maj 2016, 01:17

Raonffa je napisao/la:

Ma može u reprezentaciji kad zna da je haman nezamjenjiv, klinac će u klubu to uraditi i on i svi ostali znaju da im slijedi žestoka kazna.
Zato u klubu samara osoblje i saigrace, ne protivnike.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 30 maj 2016, 01:19

Raonffa je napisao/la:

Koji mu je ovo put da dijeli vaspitne?
Znam da je uradio glupost I treba biti kaznjen, nema sta. Samo niko da spomene da je silvica udario prvi Vranjesa pa je onda tek uletio Spaha ko tenk.
Sudija naklonjen hinjama bio a trebao je i ovaj dobiti crveni, ne zuti samo.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 30 maj 2016, 01:23

Tuga, jad i cemer ! Ukratko, korumpirana seljacino mars iz svetinje!
Max Allegri

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 30 maj 2016, 01:29

Mig_Mig je napisao/la:Tuga, jad i cemer ! Ukratko, korumpirana seljacino mars iz svetinje!
Daj postedi nad svojih komentara , nemas ti pojma o patriotizmu.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, meecko, MrPink, myself, nebeskasila, StevieG8, tale07, zaostrog, Zra i 65 gostiju.