NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 05 jun 2025, 20:29

Warlord je napisao/la:
05 jun 2025, 19:03
Daj nemojte se objasnjavati ovim tukcima sto pisu ove nebuloze.
Dosli ovdje da nama objasne sta je namjesteno a sta nije. Teorije zavjere, znaju ljudi u bod ko je namjestio sta, u penal koji je sviran il ne.. a glavni izvor informacija komentri sa prve lige.. smjesni ste decki !! Stadion niste vidjeli sigurno sudeci po komentarima.. i smjesno je uopce u istu ravan stavljati JEDINSTVO i tosk
Pa jedinstvo je institucija za 95% klubova u ovoj ligi i jos par iz PL bez obzira na trenutno stanje..
dokaz tome je ova posjeta i trud da nam objasnite sve ovo.
Lol decki
Nigdje niko niti jednom nije pravio poredjenje izmedju Jedinstva i bilo kojeg tima. Drugo, ovdje je vecinom zdrava diskusija izmedju starih forumasa, takve kao ti sto dodju jednom u godini i pocnu fore prosipati treba zaobici.Trece, nemoj živjeti od stare slave, pa vasi navijači pisu kako vam je trava do koljena, kako smrdi mokraća od migranata.. uradi sta korisno, vidis da neki ne mogo okrečiti i odrzavati sto su oni u proslim vremenima kojima se hvališ, napravili. :salut:

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 05 jun 2025, 22:24

.
Zadnja izmjena: harden, dana/u 05 jun 2025, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 05 jun 2025, 23:15

nisam iz bihaca, koja je historija abdica juniora, ima li on ikakve reference za ovu poziciju u IO NSFBiH?
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 05 jun 2025, 23:19

gollum je napisao/la:
05 jun 2025, 23:15
nisam iz bihaca, koja je historija abdica juniora, ima li on ikakve reference za ovu poziciju u IO NSFBiH?
Nikakva, referenca je sto je Tigrov sin
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

legendarnadruga
Kontakt:

Post Postao/la legendarnadruga » 05 jun 2025, 23:23

gollum je napisao/la:
Momak igrao fudbal za Jedinstvo, sad kakav je bio neću da sudim. Sad uspješan privatnik, ime mu se ne spominje u nikakvim skandalima, živi svoj zivot

NebeskaSila96
Kontakt:

Post Postao/la NebeskaSila96 » 05 jun 2025, 23:57

Kad čujem koja se imena spominju opet da će uci u klub nadam se da ispadamo i kljuc u bravu.Nema se smisla više nervirat za Jedinstvo.

Cuj F.A. sad uci u klub.Hajd što ga je otac tjerao da igra godinama za Jedinstvo i ako nije realno ni za kantonalne bio a evo sad ce ga izgleda pokusavat vjerovatno preko Jedinstva u savez ugurati.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 06 jun 2025, 00:11

Tigar i Durić su vjerovatno dva najgora lika što su se ikad miješala u sport iz Krajine.

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 06 jun 2025, 01:19

Standardna komedija, klub dok malo stane ne noge vrati se ista mafija da sjebe stvari, ide priča o ulasku u PL gdje će se silni novac oprati u Jedinstvu koje kolo krenuti dobro i onda će se sve raspasti i borit ćeš se za opstanak, začarani krug...

Ovo je narode sve moguće iz razloga što ne radi tužilaštvo, može svakakva seoska varalica uništavati koliko hoće kada neće odgovarati za učinjeno...

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 06 jun 2025, 02:20

legendarnadruga je napisao/la:
05 jun 2025, 23:23
gollum je napisao/la:
Momak igrao fudbal za Jedinstvo, sad kakav je bio neću da sudim. Sad uspješan privatnik, ime mu se ne spominje u nikakvim skandalima, živi svoj zivot
Igrao samo zato sto je morao igrati, a to uspjesan privatnik toliko smijesno zvuci da ne znam ni kako si mogao to napisati. I ime mu se spominje u mnogim skandaloznim pricama, gdje sam u nekima i bio svjedok, tako da ne znam bas

legendarnadruga
Kontakt:

Post Postao/la legendarnadruga » 06 jun 2025, 07:07

superFrankie je napisao/la:
06 jun 2025, 02:20
gollum je napisao/la:
Igrao samo zato sto je morao igrati, a to uspjesan privatnik toliko smijesno zvuci da ne znam ni kako si mogao to napisati. I ime mu se spominje u mnogim skandaloznim pricama, gdje sam u nekima i bio svjedok, tako da ne znam bas
Hajde samo jednu nabroj. Eto tu se vidi kakvi smo mi Biscani ljudi. Dati njima klub to je jedino rješenje. Svakakvih gluposti će se čovjek ovdje nacitati.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 06 jun 2025, 08:41

06 jun 2025, 07:07

Hajde samo jednu nabroj. Eto tu se vidi kakvi smo mi Biscani ljudi. Dati njima klub to je jedino rješenje. Svakakvih gluposti će se čovjek ovdje nacitati.
Jedino ti rjesenje dati klub u ruke Fikretu? Hahahah
Pa bolje je rjesenje da platimo Celiku da izgubi sutra, da mi ispadnemo.
Uspjesan privatnik. Bio bi i ja uspjesan na takav nacin. Nekad mi se cini da vi ljudi kao da niste iz Bihaca pa nemate pojma o nekim stvarima koje cijeli grad zna. Sto od nas neko nije uspjesan privatnik, sta je to Fikro imao da postane bas to? Nemojte srati jbt, i njega i hamdu treba drzati sto dalje od kluba.

Takodjer se ne mozemo porediti sa klubovima u BiH. Jedna obicna Stupcanica ima vece uspjehe od nas. Ne licimo na klub. To sto je bilo prije 30 godina, od toga nemamo danas nista.

legendarnadruga
Kontakt:

Post Postao/la legendarnadruga » 06 jun 2025, 08:44

nebeskasila je napisao/la:
06 jun 2025, 08:41
06 jun 2025, 07:07

Jedino ti rjesenje dati klub u ruke Fikretu? Hahahah
Pa bolje je rjesenje da platimo Celiku da izgubi sutra, da mi ispadnemo.
Uspjesan privatnik. Bio bi i ja uspjesan na takav nacin. Nekad mi se cini da vi ljudi kao da niste iz Bihaca pa nemate pojma o nekim stvarima koje cijeli grad zna. Sto od nas neko nije uspjesan privatnik, sta je to Fikro imao da postane bas to? Nemojte srati jbt, i njega i hamdu treba drzati sto dalje od kluba.

Takodjer se ne mozemo porediti sa klubovima u BiH. Jedna obicna Stupcanica ima vece uspjehe od nas. Ne licimo na klub. To sto je bilo prije 30 godina, od toga nemamo danas nista.
Ne upravo su oni rješenje za bolje Jedinstvo i to će biti tako na skupštini pa šta god ti pisao

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 06 jun 2025, 08:52

Super rješenje. Čitava liga ga zna samo po mutnim radnjama.

legendarnadruga
Kontakt:

Post Postao/la legendarnadruga » 06 jun 2025, 08:54

ASD je napisao/la:
06 jun 2025, 08:52
Super rješenje. Čitava liga ga zna samo po mutnim radnjama.
Vi iz Banovica ste pokazali svoje u subotu tako da ste vi zadnji koji mogu šta reci o tome

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 06 jun 2025, 08:59

ASD je napisao/la:
06 jun 2025, 00:11
Tigar i Durić su vjerovatno dva najgora lika što su se ikad miješala u sport iz Krajine.
Duric barem stoji iz Bubamare i pomaze Joj (i ako djelimo isto misljenje)
Al Tigar je 😂, covjek umjesto da uzivao kao Ratni Heroj, on si unistio reputaciju i jedino ga neka gradska/stranacka ulizica jos podrzava.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 06 jun 2025, 09:37

Bajram Serif Mubarek Olsun iskrenim zaljubljenicima u crveno bijele boje
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

legendarnadruga
Kontakt:

Post Postao/la legendarnadruga » 06 jun 2025, 09:42

Bajram Šerif Mubarek Olsun svima nama

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 06 jun 2025, 10:20

Ovaj botuje sa laznog facebooka, pravog i na forumu. Dobro je Alija dupelizac, ostavi pertle, znamo da vidis svoju sansu da uzmes koju marku.

legendarnadruga
Kontakt:

Post Postao/la legendarnadruga » 06 jun 2025, 10:36

harden je napisao/la:
06 jun 2025, 10:20
Ovaj botuje sa laznog facebooka, pravog i na forumu. Dobro je Alija dupelizac, ostavi pertle, znamo da vidis svoju sansu da uzmes koju marku.
Ja ne znam o kome ti pričaš, ali očito nemaš pravo glasa u normalnom životu već na forumu, ali evo sretnici gledacete pravo Jedinstvo sa Hamdom komandantom na čelu, a vaše je da pljeskate samo i klimate glavom

BosnianRahatluk
Kontakt:

Post Postao/la BosnianRahatluk » 06 jun 2025, 11:06

Allah Razi Olsun.Realno, svaki klub ima svog Hamdu..Kako je ocito da osobito ovu sezonu svi zele da nas izbace iz lige, NIJE lose ( zapravo je odlicno ), na Hamdu odg Hamdom...pa da vidimo onda...
Sto se tice buducnosti naseg voljenog Jedinstva i PL..On je u def u stanju to odraditi. Ali (uvijek ima ali )..koliko ce zbilja imati volje , vremena pa i podrske za to..vidjecemo.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.