legendarnadruga je napisao/la: ↑06 jun 2025, 07:07
superFrankie je napisao/la: ↑06 jun 2025, 02:20
legendarnadruga je napisao/la: ↑05 jun 2025, 23:23
Momak igrao fudbal za Jedinstvo, sad kakav je bio neću da sudim. Sad uspješan privatnik, ime mu se ne spominje u nikakvim skandalima, živi svoj zivot
Igrao samo zato sto je morao igrati, a to uspjesan privatnik toliko smijesno zvuci da ne znam ni kako si mogao to napisati. I ime mu se spominje u mnogim skandaloznim pricama, gdje sam u nekima i bio svjedok, tako da ne znam bas
Hajde samo jednu nabroj. Eto tu se vidi kakvi smo mi Biscani ljudi. Dati njima klub to je jedino rješenje. Svakakvih gluposti će se čovjek ovdje nacitati.
Jedino ti rjesenje dati klub u ruke Fikretu? Hahahah
Pa bolje je rjesenje da platimo Celiku da izgubi sutra, da mi ispadnemo.
Uspjesan privatnik. Bio bi i ja uspjesan na takav nacin. Nekad mi se cini da vi ljudi kao da niste iz Bihaca pa nemate pojma o nekim stvarima koje cijeli grad zna. Sto od nas neko nije uspjesan privatnik, sta je to Fikro imao da postane bas to? Nemojte srati jbt, i njega i hamdu treba drzati sto dalje od kluba.
Takodjer se ne mozemo porediti sa klubovima u BiH. Jedna obicna Stupcanica ima vece uspjehe od nas. Ne licimo na klub. To sto je bilo prije 30 godina, od toga nemamo danas nista.