Premijer liga BiH - aktuelno
- IsmirMirvic
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Na "strucnjake" i conspiracy theorists se ne mogu ni obazirati, ali da mi je neko pricao da ce se ovako malo govoriti o najvecem izlaznom transferu u istoriji lige ne bih mu vjerovao!
Ovo je veliki dan ne samo za FK Sarajevo, vec i bh. fudbal kao takav! Ne morate nas ni pratiti ni hvaliti, nije problem, ali mi cemo nastaviti da podizemo ljestvicu. Vrijeme ce pokazati sve, a i doce period kada ce nam €1.5M biti uvredljivo nizak iznos!
Ovo je veliki dan ne samo za FK Sarajevo, vec i bh. fudbal kao takav! Ne morate nas ni pratiti ni hvaliti, nije problem, ali mi cemo nastaviti da podizemo ljestvicu. Vrijeme ce pokazati sve, a i doce period kada ce nam €1.5M biti uvredljivo nizak iznos!
-
- Kontakt:
Hvala i tako jeantisisoja1919 je napisao/la: ↑29 jul 2024, 14:34Sarajevo ima najbolju transfer politiku i to je cinjenica. Sve ostalo je preseravanje bezvezno.
Ko da je bitno hoce li igrac u Tursku, Spaniju il Singapur, kad ti uzmes za naše uslove dobra 2-3 miliona.
Ovako svim ostalim ekipama i igracima dizu standarde i cijenu, pa ce nas mozda malo vise ostali i cijenit.

Mislim da si ti pitao na nasoj temi
Objavili su nasi sad najavu za utakmicu tako da igramo u nedelju prosli ili ispali mi u srijedu nema odgode
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Shategabri
- Kontakt:
I ne treba da bude, to s odgađanjem je za amatere.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 jul 2024, 14:56Hvala i tako jeantisisoja1919 je napisao/la: ↑29 jul 2024, 14:34Sarajevo ima najbolju transfer politiku i to je cinjenica. Sve ostalo je preseravanje bezvezno.
Ko da je bitno hoce li igrac u Tursku, Spaniju il Singapur, kad ti uzmes za naše uslove dobra 2-3 miliona.
Ovako svim ostalim ekipama i igracima dizu standarde i cijenu, pa ce nas mozda malo vise ostali i cijenit.![]()
Objavili su nasi sad najavu za utakmicu tako da igramo u nedelju prosli ili ispali mi u srijedu nema odgode
Koševo Zapad
Pa Killo brate, ne znam ko vama brani da Prsesa prodate preko menadzera za milione...
Iskreno,prvi bih vam cestitao...
Koliko znam Velez dovodi igrace preko menadzera, sto ih ne bi i prodavao?
Iskreno,prvi bih vam cestitao...
Koliko znam Velez dovodi igrace preko menadzera, sto ih ne bi i prodavao?
upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑29 jul 2024, 14:40Inace si dosta realan i postujem sto se krvis s onim botinama na vasoj temi, ali ovi postovi su ti bas pretjerivanje. Nemoj se ljutit, ali kad ti ja to kazem kao navijac Zelje, zamisli dokle je doslo.killafrommanilla je napisao/la: ↑29 jul 2024, 11:34Rizespor i to preko Hadisa, da nije Hadisa ostao bi u Sarajevu vječno, odnosno do prve povrede
Valjda ti je jasno da prodaja zavisi iskljucivo od menadzerskih veza. Ukucaj Adi Mehremic pa nam navedi klubove u kojima je igrao, a nema mjesta u Igmanu sad garantujem ti
I dalje stoji da se cijene napucavaju jednim, a drugim spustaju maksimalno. Ja o prodaji nisam pricao, nego o cijenama.
OP pitara ima hiljadu problema, ali je opet daleko najbolji u drzavi i djeci nudi najbolje uslove. Isto tako, oni daleko najbolje stoje finansijski od svih klubova u ligi, na stranu frizirani finansijski izvjestaji i cinjenica da su generalno komicni zadnjih godina sa raznim aferama i fulama.
Prave i prodaju igrace, pravice ih i prodavati i u buducnosti. Buljubasic ide za 1.5M iz ovih razloga, a prvenstveno iz razloga sto pitarima ne gori pod nogama, pa Mirvic moze reci "ne" na ponudu koju smatra nezadovoljavajucom. Ne znam jos koji klub u ligi ima takav luksuz. Nema tu nikakve zavjere ni talova. I smijesno je porediti Buljubasica sa Sikalom, kad je Buljubasic jedan od najpotentijih mladih igraca u ligi, a Sikalo je Sikalo.
Sto se tice Zubana, on i radi samo u Turskoj, slabo gdje drugo. Turski klubovi su spremni platiti fin novac za nase igrace, a i dati tim igracima jake plate, dok vjerovatno i menadzere fino zakite. Sa sportske strane, ovo mozda i nije dobar transfer, jer se turska liga i nije bas pokazala kao poligon za razvijanje nasih igraca. Prije da ce Buljubasic propasti tamo nego otici negdje dalje, ali sa finansijske strane ovo je vrhunski posao.

Upravo tako
Kru' te vidi ih ko da ih je ista chuna pravila.
Ma ne ulazim u tu saradnju sa tom ublehom, ali me bas Killo iznenadi sa ovako,hajde da kazem, neutemeljenim postom...
Iskreno, volio bih da i ostali klubovi ne daju svoje igrace u bescjenje, ali finansijska situacija je skoro svuda losa...
-
- Kontakt:
Eh super. Samo eto da je barem sat ranije. Nama iz Tuzle valja pravo zakasnit prilikom povratka.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 jul 2024, 14:56Hvala i tako jeantisisoja1919 je napisao/la: ↑29 jul 2024, 14:34Sarajevo ima najbolju transfer politiku i to je cinjenica. Sve ostalo je preseravanje bezvezno.
Ovako svim ostalim ekipama i igracima dizu standarde i cijenu, pa ce nas mozda malo vise ostali i cijenit.![]()

A ja se iskreno nadam vasem prolasku.
Pa da vam u vasoj euforiji probamo makar bod uzet, mada kako igrate, dobro bi bilo i kad debakl na Kosevu ne bi dozivjeli.
Volim tebe, više od sebe
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Šefe jesmo li u pregovorima sa kakvim igracem iz Rusije ( Ruske lige tacnije )IsmirMirvic je napisao/la: ↑29 jul 2024, 14:52Na "strucnjake" i conspiracy theorists se ne mogu ni obazirati, ali da mi je neko pricao da ce se ovako malo govoriti o najvecem izlaznom transferu u istoriji lige ne bih mu vjerovao!

"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Joj sto nas lozis, ko biva mozete i drugu postavu izvesti, pa da vas mlatnemo...antisisoja1919 je napisao/la: ↑29 jul 2024, 15:11Eh super. Samo eto da je barem sat ranije. Nama iz Tuzle valja pravo zakasnit prilikom povratka.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 jul 2024, 14:56Hvala i tako jeantisisoja1919 je napisao/la: ↑29 jul 2024, 14:34Sarajevo ima najbolju transfer politiku i to je cinjenica. Sve ostalo je preseravanje bezvezno.
Objavili su nasi sad najavu za utakmicu tako da igramo u nedelju prosli ili ispali mi u srijedu nema odgode![]()
Pa da vam u vasoj euforiji probamo makar bod uzet, mada kako igrate, dobro bi bilo i kad debakl na Kosevu ne bi dozivjeli.

Hocete li ti ,Debeli i onaj kineski kerojed sve ove pare skrsiti na kokain i qurwe ili cete konacno uloziti koju marku u igracki kadar Sarajeva.IsmirMirvic je napisao/la: ↑29 jul 2024, 14:52Na "strucnjake" i conspiracy theorists se ne mogu ni obazirati, ali da mi je neko pricao da ce se ovako malo govoriti o najvecem izlaznom transferu u istoriji lige ne bih mu vjerovao!
Svu ste nam djecu prodali a ekipa nam izgleda kao da ste je pred granapom skupljali ?!?
-
- Kontakt:
Hahahaha, igramo pokvareno, sluzimo se svim taktikamaVanja8 je napisao/la: ↑29 jul 2024, 15:16Joj sto nas lozis, ko biva mozete i drugu postavu izvesti, pa da vas mlatnemo...antisisoja1919 je napisao/la: ↑29 jul 2024, 15:11Eh super. Samo eto da je barem sat ranije. Nama iz Tuzle valja pravo zakasnit prilikom povratka.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 jul 2024, 14:56
Hvala i tako je![]()
Objavili su nasi sad najavu za utakmicu tako da igramo u nedelju prosli ili ispali mi u srijedu nema odgode![]()
Pa da vam u vasoj euforiji probamo makar bod uzet, mada kako igrate, dobro bi bilo i kad debakl na Kosevu ne bi dozivjeli.![]()
![]()

Volim tebe, više od sebe
- Shategabri
- Kontakt:
Ma vezni i stoper i ekipa ko bombonaAntikloc je napisao/la: ↑29 jul 2024, 15:21Hocete li ti ,Debeli i onaj kineski kerojed sve ove pare skrsiti na kokain i qurwe ili cete konacno uloziti koju marku u igracki kadar Sarajeva.IsmirMirvic je napisao/la: ↑29 jul 2024, 14:52Na "strucnjake" i conspiracy theorists se ne mogu ni obazirati, ali da mi je neko pricao da ce se ovako malo govoriti o najvecem izlaznom transferu u istoriji lige ne bih mu vjerovao!
Svu ste nam djecu prodali a ekipa nam izgleda kao da ste je pred granapom skupljali ?!?

Šta fali qrvama i qoqaina

Koševo Zapad
Dobro Mirvah i feninga ulozi kad ga ovako vrijedjaju navijaci vlastitog kluba. Izdrzi Mirvase 

Puno ti spominješ to pišanje obzriom sa koliko insinuacija, spinova i mitova se koristiš. Naravno opet bez činjenicaOrvel je napisao/la: ↑29 jul 2024, 11:40Eh ostalo mi je jos par kapljica poslije pishanja pa evo da ih posisas posto ne znas citati sta pisem vec 2 dana a nisam htio da te ofiram jer kriziras.
Prodali se za opstanak iako su 4. najskuplja ekipa lige i onda dođu i pametuju Pitarima o rezultatima.
Prodali se za opstanak tako sto gubimo kupljene tekme, to je argument, svaka cast. Naravno po tvom narativu, mi sve sto smo pobijedili to smo kupili, a sve sto smo izgubili to smo dovoljno slabi da pobijedimo. Naravno, nas nikad niko nije ostetio niti nam sjeckao igru. Ne pametujem ja tebi o rezultatima nego ste ti i tvoje kolege zeljni Zelje pa nas vazda u ustima drzite, izvadi ga malo iz usta covjece.
Kukaju za investitorom, puštali u klub onog londonskog **** i onda prosipaju priču "nikom te ne damo" i "Pitari se prodali"
Posto znas sve o nama onda ti ne moram objasnjavati da vi imate 2 vecinska vlasnika, a bili ste dodjeljivani od amidze do daidze pa american guya. Necu ti ni spominjati da klub prioritetno sluzi za kladionicarske dealove iz mid azije. NACIN na koji ste se vi prodali nama nije prihvatlljiv i niko se ne bi trebao hvaliti sa tim. Londonski deras nije bio vlasnik kluba kao sto vec pokusavac nametnuti nego je to bio pokusaj da se odrade prljavi poslovi oko pomocnog terena koji je U KLUBSKOM VLASNISTVU, znam da ti je tesko povjerovati da klub ima imovinu, ali i to je moguce.
Tribina im vodi klub, a zayebavaju Pitare za Aylu i slične.
Tribina ne vodi klub ali slazem se da je djelimicno tacno da klub usko saradjuje sa klubom navijaca. To je dobro ali ne i za vazne odluke koje su nas kostale. Naravno da cemo vas zahebavati za aylu jer protestujete ispred prostorija kluba i tek nakon godinu i po dobijete tu smjenu koja ustvari i nije smjena jer je zena i dalje tu samo su je maknuli iz vaseg vidokruga. Ne pitate se nista u klubu i moze vam sutra covjek uraditi sta hoce, npr ako ode moze traziti sve one pozajmice.
Zahvaljujući režimu imaju stadion, ne zovu se "Vaso Miskin Crni" i nisu se do sada ugasili, a zayebavaju Pitare da im je klub režimski iako režim Sarajevu ništa dao nije.
Ti si prso od tog horsa ili si zamijanio vas i nas? Politika vas stvorila, odrzala i cak vam i sad koristi iako ste privatni klub. Dobili ste stadion na koristenje, butmir, osnovani od strane politike i sta sve ne, dok je nas u istom tom trenutku rezim pokusao ugasiti osnivanjem torpeda. Nista vam nije dao osim svega sto imate, a cak i sad kao privatni klub dobijate od rezima travu i pomoc koju dobijamo i mi od vlade kantona. Znaci ne brinete o stadionu koji ste dobili na opravljanje za marku. Suti zutti.
Do jučer preko pomozi.ba skupljali pare za klub, a pametuju oko para koje Pitari imaju/nemaju i spominju neke dugove.
Da, pomozi ba je bio servis preko kojeg je najlakse bilo uplatiti novac individualno. Da smijesno je sto je uradjeno preko tog servisa. Da, ovo je jedini klub kojem navijaci vec n-ti put pomazu finansijski, kao vid ljubavi prema tom klubu. Isto ono sto vi niste nikad uradili niti bi ikad uradili, a nalazili ste se i u gorim erama virsli od nas. Te pare koje "vi" imate nisu vase nego od babuna Mirvica, sta ti tu nije jasno, ne znam kako da ti to priblizim, on ako smrce bijelo ne znaci da i ti smrces, ti si na zutom.
I tako dalje i tako bliže, mitomanija i dalje na nivou. Uglavnom, stanje redovno
Mitomanija je rijec koju vi koristite iz razloga sto ne znate sta cete vise od sebe. Svaki argument koji imate je ustvari mit koji ste stvorili na vasem jadu i kompleksu. Svako vam je kriv i sve je protiv vas al uredno uzivate u svim pogodnostima kao i ostali klubovi plus ste privatni klub koji ima vlasnika sa parama. Borite se, dizete neke bune ali samo kad vama nesto krene po zlu, do tad se ismijavate i pricate kako je to igra i tako treba biti. Licemjerstvo nas odvaja i nikad ne bih pratio vas klub koliko vi pratite nas, bolesni ste, ali hvala vam na tome jer samim tim dokazujete da smo najveci klub u drzavi iako smo u najgoroj situaciji ikad, opet smo vam bitniji od vaseg kluba.
Opet mi ne odgovaraš ni na šta, bježiš od činjenica. Jbg opet nedovoljan, sjedi 1. Ne vrijedi ti više ni odgovarati, prvu činjenicu koju sam naveo kad mi opovrgneš smislenim argumentom nastavit ćemo dalje.
Cinjenicu nisi napisao nego si ispoljio svoje frustracije koje u najmanju ruku nisu tacne, a mogle bi se podvesti i pod spin tj propagandu. Ponavljanje lazi postaje istina ali samo u vasim glavama pa tako zaboravljate ko ste i koji klub pratite. Razmisli o tome prije nego pocnes drugima dijeliti "cinjenice" jer ne moze khurva o postenju pricati, slozit ces se.
Puno ti spominješ to imaginarno ljubljenje nogu Vici obzirom da je tvoj klub iz 4R izašao zbog pozajmice pred rođendan kluba i obzirom da ste postali Vicine kujice. Ima li sad smislenog odgovora ili ćeš i dalje bježati od toga što uriniram po tebi činjenicama i razbijam ti mitove?
A sta je bilo u tom 4R, jel samo Zeljeznicar izasao iz njega ili ste se i vi okoristili na slican nacin? Covjek vam dodijelio titulu, dao vam i kup one godine protiv Borca, sta ces ti nekome pricati kao navijac tog kluba da je neko necija kujica. Za vrijeme Begica se ista prica vodila a jedini klub koji je kumovao ste vi.
I da se na kraju osvrnem na ovo uriniranje, kopiras me sto znaci da citas moje postove unazad 2 dana. Savjetovao bih ti da promijenis gace jer uriniras u njih ljepoto, a kad budes imao malo jace cinjenice dobit ces i malo smisleniji odgovor. Meni odgovara pisati o Zeljeznicaru i razlikama u odnosu na taj vas klub, ali nikad se ne bih upustio u pricu o vasem klubu jer ja toliko pojedinosti ne znam o vama kao vi o mom klubu. Sta li je to, kompleks nize vrijednost, neki sindrom da se zelis dokazati starijima ili nesto trece stvarno ne znam ali mi je gnusno da sam te mozda nekad sreo u gradu a da nisam znao kakav kapacitet je upravo prosao pored mene jer kolicina stvari koje si ti ispisao ovdje a koje nema veze sa vezom, A I DA IMA PRVI VI NAVIJACI TOG KLUBA NE BISTE TREBALI DA SE JAVLJATE O TOME je fascinantna.
Dokaz da nisam neke pameti je ovaj post gdje sam kera pokusao nauciti da ne ujeda ruku koja ga hrani, udomite ga molim vas i oprostite za ovaj predugi post dragi moji forumasi.
U vezi izgubljenih utakmica. Smiješno je bilo šta polemisati. Jasno cijeloj državi bilo da se Vlado sklanja u Doboju, raja prije tekme masovno dvicu tukla. Čak ste i vi po svojoj temi masovno pričali koje tekme trebate naštimati da ostanete u ligi. Jasno je i pticama na grani kako ste opstali, no dobro, sve okej.
Londonski deraš vam pričao priče o zlatnim loptama, osvajanjima lige prvaka i slične budalaštine, a vi pušili tu priču. Toliko bježite od privatizacije da ste prije par godina grupi navijača Sarajeva poslali kompletne financijske izvještaje jer su vam preko maila prodali priču da žele kupiti klub. Kačenje kasnije američkih zastava neću ni spominjati.
Tribina itekako vodi klub. Stvarno misliš da parole protiv Amawa ili nekog desetog ne donose odluke u klubu. Parola "gubitak identiteta se plaća ropstvom i poniženjem" bilo upućeno Aliji.
Ništa vas režim nije htio ugasiti. Mit ko i svaki drugi. Igrači u regularnim transferima prešli u novoosnovani klub. Gospodin Domorocki koji je odbio transfer regularno igrao još par godina za Željezničar i na kraju bio istjeran iz kluba zbog nekih vjerskih razloga.
Za pravdanje pomozi.ba stvarno riječi nemam. Mislim da je bilo kakav komentar suvišan.
To da ja čitam tebe 2 dana? Majstore, ja vidio da si mi ti odgovorio na post i vidio od ovog iz Mostara. Njemu odgovorio, a tvoj nisam ni pročitao do sad jer sam očekivao opet neki post u kojem je bježanje od svega. Ni sada nisi odgovorio konkretno. Spominješ neke komplekse, pravdaš pomozi.ba brojeve i za mitomaniju govoriš "ne, ne, ne, vi ste mitomani".
Sve u svemu, tanka dvojka. Doveo sam te do toga i to je tvoj maksimum. Nastavi dalje pisati po forumu. Ako budeš u granicama normale neću te više pišati, ne budeš li idemo edukovanje od početka, a sad mi se stvarno ne da.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Doktorirali ste na toj taktici...antisisoja1919 je napisao/la: ↑29 jul 2024, 15:31Hahahaha, igramo pokvareno, sluzimo se svim taktikamaVanja8 je napisao/la: ↑29 jul 2024, 15:16Joj sto nas lozis, ko biva mozete i drugu postavu izvesti, pa da vas mlatnemo...antisisoja1919 je napisao/la: ↑29 jul 2024, 15:11
Eh super. Samo eto da je barem sat ranije. Nama iz Tuzle valja pravo zakasnit prilikom povratka.![]()
Pa da vam u vasoj euforiji probamo makar bod uzet, mada kako igrate, dobro bi bilo i kad debakl na Kosevu ne bi dozivjeli.![]()
![]()
![]()

F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Imas li ti zenu,ko ti je ovako najdrazi u familiji? Cudo primitivac nisi jos poceo djecu da mu vrijedjas
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 29 jul 2024, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.