Ne znam ko se uopste upecao na pjanica gdje je jedan ne znam ni koji napisao vjerovatno iz sale, e cuj Pjanke..NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑29 jul 2024, 18:08Logicno da si se ti u ovome pronasao jer si upravo jedan od ovih bombasa koji najavljuju Pjanice i Santose, a potpisuju vam Karjasevici i JukiciPablo11 je napisao/la: ↑29 jul 2024, 17:59Sto posto ste vi razlog naseg opstanka, inace bi nas ugasili, u kakvoj vi teoriji zivite, ne morate se brinuti za nas, razmisljajte o evropi vasoj utakmici, a mi cemo o nama i prvenstvu..NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑29 jul 2024, 17:46Sto se mene tice, neka grade i izgrade tribinu. Sto vise dobrih stadiona imamo, to bolje. Ne vidim problem.
Meni su smjesnije ove njihove najave i ublehe koje im se bacaju, mada je to vise djelo forumasa nego kluba, ali ocito da ih klub namjerno (dez)informise.
Sa njima vazda neke sapunice, svake sezone isto. Presijecite jednom i prodajte se nekome makar za 1KM, nema od ovoga sto vi radite nista.
Da nema nas i ovog gradskog rivaliteta, upitno je da li bi jos postojali, ionako vas niko vise ne zarezuje.![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Fk Željezničar.
- svrakino1921
- Kontakt:
Pitanje za uvaženog forumaša @Ismir Mirvić
Zašto je F.K.Sarajevo prvobitno odbilo ponudu za Buljubašića od 1.8 miliona € a sad prihvatilo 1.5 miliona€
Možda zbog procenta od 20% od sljedećeg transfera ili sam ja fulio ovdje nešto
Zašto je F.K.Sarajevo prvobitno odbilo ponudu za Buljubašića od 1.8 miliona € a sad prihvatilo 1.5 miliona€
Možda zbog procenta od 20% od sljedećeg transfera ili sam ja fulio ovdje nešto
The saddest thing in life is wasted talent.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Amoah ima predispozicije da bude i vise nego solidan igrac u nekim europskim okvirima. Ne govorim o ligama 5, nego recimo stepenicu ispod. Ali nazalost momak nije dobar s glavom i sam je sebi najveci neprijatelj. Ko god ga dovede, nece se previse usreciti. Mozda sazri kroz koju godinu, ja mu zelim sve najbolje.
Željezničar je ostao bez Štilića, Cocalića, Mekića i Amoe, odnosno jedinih koji su vrijedili u ekipi. Iste su zamijenili Karjaševićem, Đorićem, igračima Stupčanice i njima sličnim. Ako ne ispadnu iz lige ove sezone, neće nikad.
Amoah je dobar igrač, samo u pogrešnom klubu.
-
- Kontakt:
Oni su zaboravili da je Amoah imao 21 godinu I napunio 22 tokom prosle godine I zamjerali mu oscilacije u igri. Vjerujte da im neko kaze da ima lik 22 godine da bi ih se pola sjebalo. Pustiti tako igraca mozda I jedinog kojeg mogu unovciti nisu cista posla.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ne znam nijednog navijaca Zelje da ne zna koliko Amoah ima godina. Puno je dublja ta cijela prica od oscilacija u igri.jurisicduska je napisao/la: ↑29 jul 2024, 18:41Oni su zaboravili da je Amoah imao 21 godinu I napunio 22 tokom prosle godine I zamjerali mu oscilacije u igri. Vjerujte da im neko kaze da ima lik 22 godine da bi ih se pola sjebalo. Pustiti tako igraca mozda I jedinog kojeg mogu unovciti nisu cista posla.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Cocalic i Stilic su nas gubitak, a ova dvojica antisportista po mom misljenju nisu. Coric kao trener trazi radnu ekipu koja moze trcati. Amoah je bio dobar dok je imao santosa jer je sav fokus bio na njemu. A ovako je amoah pokazao da mu fali mnoooogo samopouzdanja da bi igrao fudbal na ozbiljnijem nivou, a ne u nasoj ligi. Fizicke predispozicije ima, psihicke nema.
I mislim da ce ova ekipa vise borbe i zelje uloziti na terenu, jedini problem je sto je napad neefikasan i ako tako ostane to ce biti jedini problem za nas. Dolazis li protiv sirokog? Jel istok, stalno mjesto ili si promijenio?
Dovedi ga Mirviću da ga pošaljemo u Famos na posudbu
- TurkishAirlines
Zamisli vi primite igraca koji je dobio trofej od navijaca Sarajeva

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Lupas kao maksim po diviziji, dodji sebi majstore

P.S. Mozda je tvoj dedo i bio u ustasama, nikad se ne zna

Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- svrakino1921
- Kontakt:

Ukoliko bude želio potpisati za novi klub Amoah će u jednom trenutku ko ga god bude potpisivao morat će se javiti Željezničaru, razlog je trening kompenzacija.
Uvidom u sistem Comet se može vidjeti da ugovor FK Željezničar i Amoaha ističe 30. jula
Amoh je na Grbavicu stigao kao 20-godišnjak zbog čega Željezničaru pripada određen dio naknade za treniranje zahvaljujući FIFA-inom mehanizmu solidarnosti.
Samo idi Amoa
- svrakino1921
- Kontakt:
Koliko ide F.K.Slobodi od ovog izlaznog transfera Buljubašića
Ipak je on Slobodin igrač
Vjerovatno ona naknada za treniranje. Nekih 10-15 hiljada eura ja mislim.svrakino1921 je napisao/la: ↑29 jul 2024, 20:07Koliko ide F.K.Slobodi od ovog izlaznog transfera Buljubašića
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- svrakino1921
- Kontakt:
Više bolan na ovaj iznosDamirT je napisao/la: ↑29 jul 2024, 20:08Vjerovatno ona naknada za treniranje. Nekih 10-15 hiljada eura ja mislim.svrakino1921 je napisao/la: ↑29 jul 2024, 20:07Koliko ide F.K.Slobodi od ovog izlaznog transfera Buljubašića
Nemojte bit ludi
Imali ste Vi na onim pressicama svojim svog pravnika
Sigurno preko 100 000 €
Šta Vam je bolan
Budite pametni
Zaganjaj te to
Selami mi brata @Beduina