FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Tritolone
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Tritolone » 28 dec 2012, 22:28

Jutros sam naletio na to na fejsu, evo link.

http://www.interlive.it/giudice-sportiv ... lludinese/" onclick="window.open(this.href);return false;
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 28 dec 2012, 22:33

Kakva liga slika

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 28 dec 2012, 23:21

Vrebac,druze,nek je sa srecom!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 28 dec 2012, 23:32

Evo procita sada jos kad bi znao Italijanski u glavnom nesto mirejlesa spominju evo neka neko prevede :lol: .

C'è un nome per il centrocampo dell'Inter. Secondo quanto riporta Sky, stato infatti proposto Raul Meireles, centrocampista ex Chelsea ora al Fenerbahçe. Meireles di recente è stato al centro di polemiche per un presunto sputo all'arbitro, poi negato, quindi la squalifica è stata ridotta da 11 a 4 giornate. Meireles è stato proposto, può essere un'occasione.
Samo jedan klub Velež Mostar

Merlin2
Kontakt:

Post Postao/la Merlin2 » 29 dec 2012, 09:40

vrebac86 je napisao/la:Danas u 13:20 dobili smo još jednog clana Intera- fana ! (mala Alisa)
Cestitke, pa da jednog dana zaigra za Inter :D :lol: :lol: :lol:
PAZZA INTER !!!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 29 dec 2012, 12:15

Adnel je napisao/la:Evo procita sada jos kad bi znao Italijanski u glavnom nesto mirejlesa spominju evo neka neko prevede :lol: .

C'è un nome per il centrocampo dell'Inter. Secondo quanto riporta Sky, stato infatti proposto Raul Meireles, centrocampista ex Chelsea ora al Fenerbahçe. Meireles di recente è stato al centro di polemiche per un presunto sputo all'arbitro, poi negato, quindi la squalifica è stata ridotta da 11 a 4 giornate. Meireles è stato proposto, può essere un'occasione.
Novi vezni igrač koji se dovodi u vezu s Interom-Meireles.Bivši igrač Chelsea,trenutno u Feneru gdje je nedavno dobio 11 utakmica suspenzije zbog "pljuvanja suca",naknadno mu kazna smanjena na 4 utakmice jer je pregledom snimke utvrđeno da pljuvanja nije niti bilo (kažnjen zbog prigovora).

To ti nije prijevod od riječi do riječi,ali to je uglavnom sve što trebaš znat :mrgreen:
Može Meireles,zašto ne...

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 29 dec 2012, 12:31

Kad moze Rocchi moze i Beslija. **** ti ovo ako ce nama Rocchi **** sa 35 godina biti pojacanje. :twisted: Pa zar nije logicnije vratit Longa ?

Fuj,fuj i fuj !!!
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 29 dec 2012, 13:16

Jel stvarno ne mozes shvatit sintagmu "kupovina vremena"? Rocchi,mislim,nije los napadac. A vracanjem Longa ces dobit novog Coutinha koji nit ce igrat nit stec iskustvo. I dobijes igraca koji stagnira,golova nema,rezultata nema,navijaci nezadovoljni.
S Rocchijem su sanse za golove u seriji A puno vece,a moze igrati godinu,godinu i po. Taman da Longo odradi to vrijeme npr. u Sieni gdje bi dosta igrao bez pritiska,sto nije slucaj u Interu. Kod nas bi mu poslije dvije losije tekme bez golova bila sudjena klupa dozivotno.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 29 dec 2012, 13:35

Rocchi je zvijer ba od igraca. Zato je za Lazio ovu polusezonu odigro 34 utakmice i zabio 54 gola. Da nije smijesno bilo bi zalosno.

Cuj Rocchi s 35 godina,pa bolje je onda nikog ne dovodit :roll:

Lucio idiote umri !

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 29 dec 2012, 21:28

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=101957" onclick="window.open(this.href);return false;

Rocchiu 1,5 miliona eura do juna ??? :o :o :o Pa jbte dan sta se ovo desava,jesam li ja lud il su ovi nasi i definitivno pukli ?

Oj Boze sta sam dozivio :shock: 8-) Ja konto dobit ce neki minimalac od plate a oni njemu daju skoro para ko Cassanu :lol: :lol: :lol: :lol:

Lucio idiote umri !

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 29 dec 2012, 21:43

Bio mi je drag dok je igra u Empoliu, kad je zabio onaj hattrick protiv Juventusa cini mi se, ali ovo je previse. Pa jbmu 1.5 mil je previse za igraca njegovih godina. Ja sam mislio da bi on dosa na posudbu od 6 mjeseci a ne da otkupimo njegov ugovor, to mi je suludo malo.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 29 dec 2012, 22:19

E ne mogu da vjerujem :lol:

Pa opet cemo izboriti 6-7 mjesto i ovu funjarsku Europsku ligu.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 dec 2012, 22:32

MM pokusava srediti racune u klubu pa je prisiljen dovoditi ove nazovimo igrace.Dok za Snijdera ne moze dobiti vise od 20-25 mil.

Teska vremena recesija trese Masima. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 30 dec 2012, 00:43

Evo i mene,bio u kazni :D

Poz svima :)

Malo u vezi ekipe,zna se koje,naravno ne onih koji su ucestvovali a SERIE B :lol:

Rocchi nam nije bas trebao ali valjda ce trpat protiv malih ekipa,molim Boga da dodje Meireles,predobar igrac,nema izgubljene lopte za njega,plata mu je oko 2,3 mil sto je jos bolje,mislim da bi nam sjeo ko budali samar,i tad bi imali sa Cambiassom,Meireles-om i Guarin-om najbolju sredinu u ligi u kratkom vremenu,navodno Merieles je rekao DA,Strama je rekao DA,Fener rekao DA,samo da jos predsjednik kaze SI i eto nam ga :D
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 30 dec 2012, 00:58

Znali iko da li ako Meireles dodje mora odrraditi kaznu što je dobio u Turskoj,4 tekme suspenzije,i može li on u EL igrati ?

Sent from my ST21i using Tapatalk HD
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

FORZA INTER!

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 30 dec 2012, 01:22

sanjingr je napisao/la:Evo i mene,bio u kazni :D

Malo u vezi ekipe,zna se koje,naravno ne onih koji su ucestvovali a SERIE B :lol:

Rocchi nam nije bas trebao ali valjda ce trpat protiv malih ekipa,molim Boga da dodje Meireles,predobar igrac,nema izgubljene lopte za njega,plata mu je oko 2,3 mil sto je jos bolje,mislim da bi nam sjeo ko budali samar,i tad bi imali sa Cambiassom,Meireles-om i Guarin-om najbolju sredinu u ligi u kratkom vremenu,navodno Merieles je rekao DA,Strama je rekao DA,Fener rekao DA,samo da jos predsjednik kaze SI i eto nam ga :D
Na stranu to sto ja navijam za Juve a ti za Inter ali kako molim te pored Juventusove sredine, imali bi dosta jaku ali najbolju u ligu sigurno ne.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 30 dec 2012, 01:46

10DelPiero je napisao/la:

Na stranu to sto ja navijam za Juve a ti za Inter ali kako molim te pored Juventusove sredine, imali bi dosta jaku ali najbolju u ligu sigurno ne.
Ne bih da dajem komentar i ulazim sa vama u diskusiju,bez razloga dobijem ban od nekog malenog juventina.

FORZA INTER!

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 30 dec 2012, 02:54

Mora da se salis? Fkt ne sto sam Juventino, ali kako bi ta tri po bilo kojim standardima bila bolja od Marchisia, Vidala i Pirla, koje svjetski strucnjaci stavljaju iza Barcinog veznog reda?
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 30 dec 2012, 09:59

Skoro pa oficijalno,Rocchi je nova zamjena Militu,potpisat će na 6 mj. uz platu od 800.000 eura,ako ne dodje Paulinho ili Fernando naši uzimaju Meirelesa.

FORZA INTER!

LateraleSinistro
Kontakt:

Post Postao/la LateraleSinistro » 30 dec 2012, 10:08

chi3llo je napisao/la:

Mora da se salis? Fkt ne sto sam Juventino, ali kako bi ta tri po bilo kojim standardima bila bolja od Marchisia, Vidala i Pirla, koje svjetski strucnjaci stavljaju iza Barcinog veznog reda?
Boldano i sav post bas idu zajedno, tj. nemaju nikakvog uporista u normalnom vidjenju fudbala u Italiji.
Valjda Juventusov vezni red nekakva kanta od koje su Cambiaso i Guarin daleko bolji, sta reci .... :oops:
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.