Ovoliko navijača može skupiti i Borac iz Tetova kad igra protiv vas
Premijer liga BiH - aktuelno
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
- Meraak1921
- Kontakt:
- Bazinga12345
- Kontakt:
Pa Sloboda je sada sigurno zdraviji i bolje vođen klub nego tada.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
- Kontakt:
Hahaha zato napredujete iz dana u dan.MaroonBjelave je napisao/la: ↑25 jul 2021, 21:30Husrefa smo otjerali da bi bio blizu svog mjesta rođenja. Tako ćemo i vas da ne gubite dan da bi izvadili rodni list.elvirbaljic je napisao/la: ↑25 jul 2021, 21:25
Ako budes nastavio tako, pazi se Husrefa, postrojice vas u lavoru.
Zadnja izmjena: elvirbaljic, dana/u 25 jul 2021, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.
Tuzla City / Sloga Simin Han
To isto mozemo tvrditi za Zelju u vasem gradu. Sloboda je veliki klub, sa armijom navijaca, nemoze to niko promijeniti. Ali isto tako ste vi spram Zelje, kao mi spram Slobode.elvirbaljic je napisao/la: ↑25 jul 2021, 21:27Slažem se. Sa Slobodom bi mogao izborit evropu i da se ne varam za titulu. Sloboda je najveći klub u Tuzli i imaju jedan od najveći navijaćke grupe u BiH. Mogao bi komotno novu tribinu izgradit i licencu dogurati da imaju pravo za evropu.
[/quote]
Malo se šprdaju sa tobom pa si počeo konce gubiti. Sarajevo je najveći I najtrofejniji klub u državi,svidjalo se to tebi ili ne .
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Zna li tuzla sisi sta je historija ?elvirbaljic je napisao/la: ↑25 jul 2021, 21:35Hahaha zato napredujete kako ste ga otjerali.MaroonBjelave je napisao/la: ↑25 jul 2021, 21:30Husrefa smo otjerali da bi bio blizu svog mjesta rođenja. Tako ćemo i vas da ne gubite dan da bi izvadili rodni list.elvirbaljic je napisao/la: ↑25 jul 2021, 21:25![]()
Ako budes nastavio tako, pazi se Husrefa, postrojice vas u lavoru.
Mi smo prodisali odlaskom kesoljuba, osvajanje titule koje ne bi ni u snu vidjeli da je ostao kesoljub, jos play off EL
Malo ove godine kriza, ali idalje nivo iznad simin hana
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Al 17-ke u Leotara ,Ristic mislim da se zove
Nemoze se kretat lik ,jedino u stanju da se zagradi i odlozi loptu prvom do sebe.Malo je reci rekreativac,vjerujem i da ne trenira uopste.

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 25 jul 2021, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nisu sposobni hebenom Leotaru gola zabit
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ne smiju Trebinjci go zabit hahaha
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
- Kontakt:
Malo se šprdaju sa tobom pa si počeo konce gubiti. Sarajevo je najveći I najtrofejniji klub u državi,svidjalo se to tebi ili ne .amypitar je napisao/la: ↑25 jul 2021, 21:36To isto mozemo tvrditi za Zelju u vasem gradu. Sloboda je veliki klub, sa armijom navijaca, nemoze to niko promijeniti. Ali isto tako ste vi spram Zelje, kao mi spram Slobode.elvirbaljic je napisao/la: ↑25 jul 2021, 21:27Slažem se. Sa Slobodom bi mogao izborit evropu i da se ne varam za titulu. Sloboda je najveći klub u Tuzli i imaju jedan od najveći navijaćke grupe u BiH. Mogao bi komotno novu tribinu izgradit i licencu dogurati da imaju pravo za evropu.
[/quote]
hahah nemoj zezati, bas mi je drago da "trofejne" deremo. Normalno da je sala, svakom svacije, ali jos malo pa sticete Zelju

- MaroonBjelave
- Kontakt:
hahah nemoj zezati, bas mi je drago da "trofejne" deremo. Normalno da je sala, svakom svacije, ali jos malo pa sticete Zeljuelvirbaljic je napisao/la: ↑25 jul 2021, 21:39Malo se šprdaju sa tobom pa si počeo konce gubiti. Sarajevo je najveći I najtrofejniji klub u državi,svidjalo se to tebi ili ne .amypitar je napisao/la: ↑25 jul 2021, 21:36To isto mozemo tvrditi za Zelju u vasem gradu. Sloboda je veliki klub, sa armijom navijaca, nemoze to niko promijeniti. Ali isto tako ste vi spram Zelje, kao mi spram Slobode.elvirbaljic je napisao/la: ↑25 jul 2021, 21:27
Slažem se. Sa Slobodom bi mogao izborit evropu i da se ne varam za titulu. Sloboda je najveći klub u Tuzli i imaju jedan od najveći navijaćke grupe u BiH. Mogao bi komotno novu tribinu izgradit i licencu dogurati da imaju pravo za evropu.

[/quote]
A koga vi gOnjate da stignete? Pa za vas je Budućnost iz Banovića Liverpool.
Sad kad u drugom poluvremenu udju Ogi i Asko, bit ce seggza.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
A koga vi gOnjate da stignete? Pa za vas je Budućnost iz Banovića Liverpool.MaroonBjelave je napisao/la: ↑25 jul 2021, 21:48hahah nemoj zezati, bas mi je drago da "trofejne" deremo. Normalno da je sala, svakom svacije, ali jos malo pa sticete Zeljuelvirbaljic je napisao/la: ↑25 jul 2021, 21:39Malo se šprdaju sa tobom pa si počeo konce gubiti. Sarajevo je najveći I najtrofejniji klub u državi,svidjalo se to tebi ili ne .![]()
[/quote]
Za vas je Olimpik Celzi, da ne pricam o bracinoj Vrbanjusi.
39 godina spic Leotara,djeluje ko da mu je 50 u najmanju ruku.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- 19BordoBijeli46
Za vas je Olimpik Celzi, da ne pricam o bracinoj Vrbanjusi.elvirbaljic je napisao/la: ↑25 jul 2021, 21:51A koga vi gOnjate da stignete? Pa za vas je Budućnost iz Banovića Liverpool.MaroonBjelave je napisao/la: ↑25 jul 2021, 21:48hahah nemoj zezati, bas mi je drago da "trofejne" deremo. Normalno da je sala, svakom svacije, ali jos malo pa sticete Zeljuelvirbaljic je napisao/la: ↑25 jul 2021, 21:39
Malo se šprdaju sa tobom pa si počeo konce gubiti. Sarajevo je najveći I najtrofejniji klub u državi,svidjalo se to tebi ili ne .![]()
[/quote]
Hajmo se nasmijat da ne propadne fora.
Zovu te djeca iz 3. Razreda da im vratis fore.
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
Hoce li neko pasti u sesnaeatercu da Stojan sa 34 uskoro 35 godina poveca broj golova u Premijer ligi. Covjek se u veteranskim godinama preporodio sa postizanjem golova. Pogledas mu statistiku kroz karijeru i onda posljednje dvije sezone u Borcu i cudis se sto ne igra u Bayernu.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Za vas je Olimpik Celzi, da ne pricam o bracinoj Vrbanjusi.elvirbaljic je napisao/la: ↑25 jul 2021, 21:51A koga vi gOnjate da stignete? Pa za vas je Budućnost iz Banovića Liverpool.MaroonBjelave je napisao/la: ↑25 jul 2021, 21:48hahah nemoj zezati, bas mi je drago da "trofejne" deremo. Normalno da je sala, svakom svacije, ali jos malo pa sticete Zeljuelvirbaljic je napisao/la: ↑25 jul 2021, 21:39
Malo se šprdaju sa tobom pa si počeo konce gubiti. Sarajevo je najveći I najtrofejniji klub u državi,svidjalo se to tebi ili ne .![]()
[/quote]
Nemoj bgt, ispadaš samo još veći ljakan.
Otišli potpisati peticiju.

- oldschool72
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.