odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
za tene u Astri nisam znao, otići ću poslije praznika pa vidjeti, ali ih sigurno neću uzeti
o Lacosteu ne treba ni pričati..

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Amoxicillin
- Kontakt:
tene nisu nimalo loše..fazon je što je prava koža, drugo vodu ne propuštaju, baš sam ih nosio nedavno kad je kiša padala, nema onog ogavnog smrada iz njih, udobne..jedino što je stvar ukusa pa se nekom svidi nekom ne 
PS: nisu im ni druge loše
sajt
a što govorite za cijenu, jesu 2 glave bile, al zato će mi trajat' duže nego i jedne druge , tako da mi dođe na isto, bolje da dam jednom 2 glave nego svaki mjesec po 50 maraka

PS: nisu im ni druge loše
sajt
a što govorite za cijenu, jesu 2 glave bile, al zato će mi trajat' duže nego i jedne druge , tako da mi dođe na isto, bolje da dam jednom 2 glave nego svaki mjesec po 50 maraka

Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
što se mene tiče, ja nisam ništa ni rek'o za tene, jedino možda jesu malo preskupe, al' ja sam za ljeto kont'o uzeti Nike Shox tene od 275 KM, pa ti kontaj
na kraju krajeva, tvoje su pare i ti za njih kupuj šta hoćeš i nosi tene kakve hoćeš, meni nisu loše, a ti kako hoćeš

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Amoxicillin
- Kontakt:
ma ja ovima govorim goreanonimni je napisao/la:što se mene tiče, ja nisam ništa ni rek'o za tene, jedino možda jesu malo preskupe, al' ja sam za ljeto kont'o uzeti Nike Shox tene od 275 KM, pa ti kontajna kraju krajeva, tvoje su pare i ti za njih kupuj šta hoćeš i nosi tene kakve hoćeš, meni nisu loše, a ti kako hoćeš

a za ljeto tražim neke fine conversice il neke druge platnene tene

Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
- Amoxicillin
- Kontakt:

pa nije fred peri nista jeftiniji, ne znam sto se zaliteanonimni je napisao/la:zaboravio si tu i Lacoste, al' kako god, Bjorn Borg stvari su baš, baš skupe, imam rodbinu u inostranstvu pa znam, evo ti primjer: http://www.bjornborg.com/webapp/wcs/sto ... 5896937548" onclick="window.open(this.href);return false;Invincibles je napisao/la: Ova marka izgleda kontala bit' poznata kao Fred Perry(obojica teniseri),osim sto imaju ruznu liniju,preskupe su

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ebi me al ja nikad nisam cuo za tu marku, dok ipak fred perry je neka marka i tu se ime placa s toga...
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Nove patike 43,5 broj.Cijena 100 KM ..Ko hoce nek se javi na pp

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- Amoxicillin
- Kontakt:
zato što je slabo zastupljeno na balkanu općenitonime_tm87 je napisao/la:Ebi me al ja nikad nisam cuo za tu marku, dok ipak fred perry je neka marka i tu se ime placa s toga...

Išao sam ja neki dan u Astru. Ima i ispod 130 KM tih Bjorn Borg modela. Lično su mi se neke svidjele.anonimni je napisao/la:za tene u Astri nisam znao, otići ću poslije praznika pa vidjeti, ali ih sigurno neću uzetio Lacosteu ne treba ni pričati..
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
- Emir ZENICA
- Kontakt:

Volim te Celik ! ! !
vidjeću to svakako sutra, hvala tebi na konstatacijiBertrand je napisao/la:Išao sam ja neki dan u Astru. Ima i ispod 130 KM tih Bjorn Borg modela. Lično su mi se neke svidjele.anonimni je napisao/la:za tene u Astri nisam znao, otići ću poslije praznika pa vidjeti, ali ih sigurno neću uzetio Lacosteu ne treba ni pričati..

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Da pogodim,60 KM,preko neta,od onog lika sa fejsaEmir ZENICA je napisao/la:

Sad razmisljem bil' narucio

odlicne ako radis na raskrsnici gdje nema semafora pa ono predvece da te auto ne udari 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
jest,jest
Ja ti preporucujem da narucis

Volim te Celik ! ! !
Emir ZENICA je napisao/la:jest,jest![]()
hahah,ako ostane sta od patika

ovo dobra oprema za tete na petljiLenBias je napisao/la:odlicne ako radis na raskrsnici gdje nema semafora pa ono predvece da te auto ne udari
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ima li nekih prijedloga sto se tice plitkih patika,koje da uzmem?
Ove gore adidas su mi fine..
adidas stan smith, nike dunk low, adidas derby, adidas superstarNarin je napisao/la:Ima li nekih prijedloga sto se tice plitkih patika,koje da uzmem?

Nullius in verba
- Emir ZENICA
- Kontakt:
znaci nista nece ostati 

Volim te Celik ! ! !
Trenutno korisnika/ca: Chip, Google [Bot], relativizam, VolimBiH96 i 10 gostiju.