Kod transfera ili se proda odmah ili se paca do pred kraj transferfenstera. Ja sam već sugerirao da ćete bez diskonta teško prodavati, tako da računica o 100 milki prihoda od transfera po meni ne drži vodu. Pejčinović će vam sigurno ostat ako ćete tražit 20 milki. Isto i za Amouru, Grabaru, Koulierakisa i ostale. Pogotovo ako ćete potpisivat nove igrače prije prodaje i nakrcavat kadar, tek onda će vas cimat da spustite do gaća. Čak i premierligaš Ewerton sad kalkulira oko Amoure iako to za njih nije nekakav novac.Amirutah1988 je napisao/la: ↑09 jun 2026, 07:45
Što se tiče ostalih igrača,mnogo je,za Majera se traži ni manje ni vise 20 miliona,Souzu pokusavaju ostaviti,ako bude ponuda 12 miliona,spremni ga pustiti.
Čak je problem i za Grabaru oko cijene,a sa Mullerom imamo problema,tako da mislim da se traži golman.
Možda cak i ne bude previse odlazaka iz Wolfsburga,Wind i Wimmer su zasad jedino napustili.
Eriksena bih oslobodio obaveza, nek čovjek živi svoj život bez stresa, imao je karijeru i što mu više treba.