Jasno je to meni. Nekad si recimo u buzzu mog'o naletit' na neku dobru stvar za baš prihvatljivu cijenu. Sad, nema šanse.TefalTava je napisao/la: ↑08 okt 2024, 18:21Cijene najnovijih Adidas i Nike kolekcija su u pet deka kod nas i vani jer Adidas i Nike te cijene traze, jer da je kod nas komplet tech fleece-a 180 kermi pa pola evrope bi dolazilo kod nas da ga kupiCentre forward je napisao/la: ↑08 okt 2024, 17:45Problem je što adidas originals možeš kupit' samo u buuzu, a cijene k'o da smo Manhattan il' Singapur.![]()
Npr. u Italiji Gazelle,samba i spezial modeli su skuplji nego kod nas, druga je stvar nas standard
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Centre forward
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
To je poenta price. Nije uvijek adidas/nike trenerka bila skupa ko djavo ko sto je sadCentre forward je napisao/la: ↑08 okt 2024, 18:56Jasno je to meni. Nekad si recimo u buzzu mog'o naletit' na neku dobru stvar za baš prihvatljivu cijenu. Sad, nema šanse.TefalTava je napisao/la: ↑08 okt 2024, 18:21Cijene najnovijih Adidas i Nike kolekcija su u pet deka kod nas i vani jer Adidas i Nike te cijene traze, jer da je kod nas komplet tech fleece-a 180 kermi pa pola evrope bi dolazilo kod nas da ga kupiCentre forward je napisao/la: ↑08 okt 2024, 17:45Problem je što adidas originals možeš kupit' samo u buuzu, a cijene k'o da smo Manhattan il' Singapur.![]()
Npr. u Italiji Gazelle,samba i spezial modeli su skuplji nego kod nas, druga je stvar nas standard
1946-1987
-
- Kontakt:
Koliko cekas na dostavu sa sport directa?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
gledaj u sport visionu new balance i u juventi Antu strasno dobar kvalitet za te pare moze se fin njihov komplet na snizenjima nacileo1946 je napisao/la: ↑08 okt 2024, 20:13To je poenta price. Nije uvijek adidas/nike trenerka bila skupa ko djavo ko sto je sadCentre forward je napisao/la: ↑08 okt 2024, 18:56Jasno je to meni. Nekad si recimo u buzzu mog'o naletit' na neku dobru stvar za baš prihvatljivu cijenu. Sad, nema šanse.TefalTava je napisao/la: ↑08 okt 2024, 18:21
Cijene najnovijih Adidas i Nike kolekcija su u pet deka kod nas i vani jer Adidas i Nike te cijene traze, jer da je kod nas komplet tech fleece-a 180 kermi pa pola evrope bi dolazilo kod nas da ga kupi![]()
od 4-12 dana i za bih kosta 12 dolara

I karrimor ima strasnih jakni u ponudi ova im je vrhunska

max 7 dana nesto prosli put sam cekao 7 dana dhl je … narucivao mozda prije 3 sedmice imam osjecaj prije je brze bilo … minus dostava nije fiksna vise stvari veca dostava ne znam prosli put imao sam 5 artikala doslo me 15 funti … narucio torbu, 2 majce, sorc i paket carapaTefalTava je napisao/la: ↑08 okt 2024, 22:32od 4-12 dana i za bih kosta 12 dolara
I karrimor ima strasnih jakni u ponudi ova im je vrhunska![]()

- Marsal
- Kontakt:
Samo da ti maksuz zahvalim se jarane, kakva jbna zvijer od dezodoransa

Inače radim stvarno intenzivne kardio treninge jer sam na programu mršanja a inače se znojim ko Zidane

Onda moram takav kući pješke kroz grad smrdljiv jer ne mogu da se istuširam u teretani

Danas odradio trening, jarane još mirišem lijepo, pogotovo kad sam se ohladio.
Ne mogu vjerovati kakva zvijer od dezodoransa
8.85 u DM
Vrijedi svakog feninga

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Cesto je u CMu na akciji, 6 i nesto, vrijedi stvarno.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
za mene Old Spice je smece,nema kojeg boga nisam uzimao traje 2-5h i cao...
U zadnje vrijeme sam koristio Tecni Nivejin (Zenski) ali nema mirisa nikakvog...
Morat cu probati naci ovaj Loreal,ma da u mene CM i DM je smece..
Jos jednom https://www.terracesmenswear.co.uk/prod ... &order=ASC jeli tko narucivao od njih s Balkana ?
U zadnje vrijeme sam koristio Tecni Nivejin (Zenski) ali nema mirisa nikakvog...
Jos jednom https://www.terracesmenswear.co.uk/prod ... &order=ASC jeli tko narucivao od njih s Balkana ?

- StrikeWarzone
- Kontakt:
Fura se Weekend Offenderb00t je napisao/la: ↑10 okt 2024, 17:12za mene Old Spice je smece,nema kojeg boga nisam uzimao traje 2-5h i cao...
Jos jednom https://www.terracesmenswear.co.uk/prod ... &order=ASC jeli tko narucivao od njih s Balkana ?![]()

@anonimni mi je spominjao ovu stranicu,ali nisam nikad naručivao...
Čekam Black Friday pa da se uzme koji komad Weekend Offendera, te Lyle Scotta

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
ja sam ti ko cigankaStrikeWarzone je napisao/la: ↑10 okt 2024, 18:15Fura se Weekend Offenderb00t je napisao/la: ↑10 okt 2024, 17:12za mene Old Spice je smece,nema kojeg boga nisam uzimao traje 2-5h i cao...
Jos jednom https://www.terracesmenswear.co.uk/prod ... &order=ASC jeli tko narucivao od njih s Balkana ?![]()
![]()
@anonimni mi je spominjao ovu stranicu,ali nisam nikad naručivao...
Čekam Black Friday pa da se uzme koji komad Weekend Offendera, te Lyle Scotta![]()

Jbga brale sve ja pratim,imam raju u Germany koji mi s zalanda uzimaju

Ako imas kakvih inf,veza da nam saznas vise inf za ovu stranicu...Bude brutalnih snizenja :S 2 Polo Majce WO po 15funti :S
- AshburtonG
- Kontakt:
Je li zajebavas da je ta cijena? U DM u Njemackoj je 2.25€Marsal je napisao/la: ↑10 okt 2024, 16:21Samo da ti maksuz zahvalim se jarane, kakva jbna zvijer od dezodoransa![]()
Inače radim stvarno intenzivne kardio treninge jer sam na programu mršanja a inače se znojim ko Zidanei uvijek se na po treninga osjetim ko tvor, usmrdim u krugu 3 metra oko sebe
Onda moram takav kući pješke kroz grad smrdljiv jer ne mogu da se istuširam u teretanigrozan tuš
Danas odradio trening, jarane još mirišem lijepo, pogotovo kad sam se ohladio.
Ne mogu vjerovati kakva zvijer od dezodoransa
8.85 u DM
Vrijedi svakog feninga![]()
![]()

- Marsal
- Kontakt:
Ne zayebavam haha, čak nije ni među najskupljim 

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- AshburtonG
- Kontakt:
A jbt zivot. Razumijem da mora bit malo skuplje zbog importa, ali bukvalno 100% na cijenu je bezobrazluk. Ali ako ti je samo do toga da se ne znojis, onda bolje uzmi sebi neki bas pravi anti-perspirant.
Moja preporuka ti je syNeo 5, ima u obliku roll ona i spraya. Meni je bolji bio prvi. Naneses navecer nakon tusiranja i miran si najmanje 3-4 dana. Jedna bocica od 50ml mi je bukvalno godinu trajala. Tusiras se normalno. Jedina mana je sto nema mirisa, ali meni je to svakako jos bolje jer se kupam u parfemima, pa mi miris dezodoransa nije relevantan. O tome koliko je zdravo ili ne, dalo bi se polemisat, ali sigurno nije mnogo nezdravije od ovih obicnih dezodoransa i stickova. Ja ga koristim uglavnom ljeti kad se covjek znoji vise, tj kad se vise primijeti.
Moja preporuka ti je syNeo 5, ima u obliku roll ona i spraya. Meni je bolji bio prvi. Naneses navecer nakon tusiranja i miran si najmanje 3-4 dana. Jedna bocica od 50ml mi je bukvalno godinu trajala. Tusiras se normalno. Jedina mana je sto nema mirisa, ali meni je to svakako jos bolje jer se kupam u parfemima, pa mi miris dezodoransa nije relevantan. O tome koliko je zdravo ili ne, dalo bi se polemisat, ali sigurno nije mnogo nezdravije od ovih obicnih dezodoransa i stickova. Ja ga koristim uglavnom ljeti kad se covjek znoji vise, tj kad se vise primijeti.
Ovaj ima i top miris, nije bas samo do toga da se ne znojis.AshburtonG je napisao/la: ↑11 okt 2024, 15:08A jbt zivot. Razumijem da mora bit malo skuplje zbog importa, ali bukvalno 100% na cijenu je bezobrazluk. Ali ako ti je samo do toga da se ne znojis, onda bolje uzmi sebi neki bas pravi anti-perspirant.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Probaj ovaj, mozes maraton istrcati a neces se osjetiti na znojb00t je napisao/la: ↑10 okt 2024, 17:12za mene Old Spice je smece,nema kojeg boga nisam uzimao traje 2-5h i cao...

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ak budem iso kud nocas uzet cu19vendetta87 je napisao/la: ↑11 okt 2024, 16:23Probaj ovaj, mozes maraton istrcati a neces se osjetiti na znojb00t je napisao/la: ↑10 okt 2024, 17:12za mene Old Spice je smece,nema kojeg boga nisam uzimao traje 2-5h i cao...
![]()

Hvala na preporuci
- AshburtonG
- Kontakt:
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Heat i Carbon

Ne zna se koji je bolji.
I kad si ih već naredao

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.