Ma nije on kalibar za reprezentaciju nego je Perica Stanceski i Lazar Popovic kalibar za reprezentaciju ali ih ebe to sto nisu drzavljani BIHbabilonTM je napisao/la:VAM je napisao/la:zaista mi je drago sto ga Maleta zavuče.i njemu je drago,naravno,cijena skače.međutim,stvarno mi nije jasno,zašto ne proslavlja pogodak kao za Borac,kad ljubi grb na dresu,(mogli ste primjetiti da mu je to običaj,nikad ne propusta taj dio "rituala")toga sinoć nije bilo.bojim se da mu je drago samo zbog materijalne strane...ipak pogotku se u zube ne gleda
U trenutcima postizanja najvažnijeg gola u karjeri nije moguće razmišljati tako brzo, da je ostalo još malo vremena da proslavi go, vjeruj da bi poljubio grb. I pored ove šprdnje, mislim da Darko ništa manje ne voli Bosnu od ostalih na terenu, što je i jedino logično. Čovjek je trčao, borio se, ali kalibar za reprezentaciju nije!

Smijesan si majkemi, da ne kazem nesto drugo, cuj nije kalibar momak je sinoc odigrao sjajnu utakmicu za 20tak minuta na terenu, po meni zasluzuje jednu utakmicu od cijelih 90 min. jel ovo mu je sezona karijere do sada bila.