FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

SrdjanBL
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la SrdjanBL » 08 jun 2011, 12:55

babilonTM je napisao/la:
VAM je napisao/la:zaista mi je drago sto ga Maleta zavuče.i njemu je drago,naravno,cijena skače :D .međutim,stvarno mi nije jasno,zašto ne proslavlja pogodak kao za Borac,kad ljubi grb na dresu,(mogli ste primjetiti da mu je to običaj,nikad ne propusta taj dio "rituala")toga sinoć nije bilo.bojim se da mu je drago samo zbog materijalne strane...ipak pogotku se u zube ne gleda :mrgreen:

U trenutcima postizanja najvažnijeg gola u karjeri nije moguće razmišljati tako brzo, da je ostalo još malo vremena da proslavi go, vjeruj da bi poljubio grb. I pored ove šprdnje, mislim da Darko ništa manje ne voli Bosnu od ostalih na terenu, što je i jedino logično. Čovjek je trčao, borio se, ali kalibar za reprezentaciju nije!
Ma nije on kalibar za reprezentaciju nego je Perica Stanceski i Lazar Popovic kalibar za reprezentaciju ali ih ebe to sto nisu drzavljani BIH :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Smijesan si majkemi, da ne kazem nesto drugo, cuj nije kalibar momak je sinoc odigrao sjajnu utakmicu za 20tak minuta na terenu, po meni zasluzuje jednu utakmicu od cijelih 90 min. jel ovo mu je sezona karijere do sada bila. ;)

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 08 jun 2011, 12:56

pogledajte kod naseg prvog gola (pratite od 1.05) ,kako NAS darko slavi 1 gol repke...
i onda dodze neki coban i prica o nekom ljubljenju grba i interesima....ovo njegovo slavlje sve govori... ;) ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 08 jun 2011, 13:01

Hahhaha o cemu ljudi ovde raspravljaju, nista, bacite kasike pa vidite sta je htio uraditi... Daj malo ozbiljnih tema, vidite da vas VAM lozi a vi se palite ko hepo kocke :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 08 jun 2011, 13:02

Realno ima boljih igrača od Darka koji su presjedili na klupi, koji igraju u boljim klubovima, za koje pružaju bolje partije. Ne čini jedan gol igrača, i to ne govorim zato što mi je kao krivo jer je Maletić zabio, neka je, ali ne bi trebao dobiti priliku u Bjelorusiji, pa ni sa klupe!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 08 jun 2011, 13:02

VAM je napisao/la:zaista mi je drago sto ga Maleta zavuče.i njemu je drago,naravno,cijena skače :D .međutim,stvarno mi nije jasno,zašto ne proslavlja pogodak kao za Borac,kad ljubi grb na dresu,(mogli ste primjetiti da mu je to običaj,nikad ne propusta taj dio "rituala")toga sinoć nije bilo.bojim se da mu je drago samo zbog materijalne strane...ipak pogotku se u zube ne gleda :mrgreen:
Usrao si inace lijep trenutak naseg reprezentativca sa tim komentarom.
shandrlike-tandrlike

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 08 jun 2011, 13:04

babilonTM je napisao/la:Realno ima boljih igrača od Darka koji su presjedili na klupi, koji igraju u boljim klubovima, za koje pružaju bolje partije. Ne čini jedan gol igrača, i to ne govorim zato što mi je kao krivo jer je Maletić zabio, neka je, ali ne bi trebao dobiti priliku u Bjelorusiji, pa ni sa klupe!

Na njegovoj pozicji navedi koji je to bolji, trenutno?
Ne kazem ja da je on klasa, ali da je dobra igrac i igrac koji moze povuci jeste i da na njegovoj poziciji nemam boljeg, a ti kako hoces.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 08 jun 2011, 13:06

babilonTM je napisao/la:Realno ima boljih igrača od Darka koji su presjedili na klupi, koji igraju u boljim klubovima, za koje pružaju bolje partije. Ne čini jedan gol igrača, i to ne govorim zato što mi je kao krivo jer je Maletić zabio, neka je, ali ne bi trebao dobiti priliku u Bjelorusiji, pa ni sa klupe!
ma vala onu poziciju sto je igrao darko sinoc kada je usao...nema vala niko na klupii...ko bi bolje od njega odigrao ... ;) ;)
dobar je igrac darko.. :D
FK SARAJEVO.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 08 jun 2011, 13:13

VAM je napisao/la:očito sam ne shvaćen.ja Maletu kritikujem sto u datom momentu ne poljubi grb.kažem da mi je krivo što UVIJEK ljubi Borčev grb,a sinoć ništa.stvarno me je razočarao.inače odigrao je super...
ma hebes ljubljenje grba ...pogledaj samo kako slavi prvi gol nase repke...samo pogledaj tu srecu na licu i sve ti je jasno... 1.05) ;) ;)
inace shvacen si ti itekako..."lopove " mali.ahhaha
FK SARAJEVO.

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 08 jun 2011, 13:28

mma_hz je napisao/la:
VAM je napisao/la:Ma svee je to super,samo nađi onaj klip od prije 2 mjeseca kad smo sarajevo razmontirali,kad je dao drugi go...Ipak ima malo razlike,neko se u toj priči voli više.E to meni smeta.Klupski ispred nacionalnih interesa :?
hahaha strasan si ahaha...samo ti nastavi supljirati ,hahahah al ga darko zabija za BIH hahaahah.

znaci DARKO ZA BIH....samo vidi ljepotu nase drzave BIH ...boris za harisa...misimovic za maletica...to je bolan ljepota koje nema nigdje na svijeti..a ti se jadan uhvatio ovdje ljubljenja grba..al ajde samo ti je jos ostaloo... :D
grizi se grizi djecace mali....bravoo darko sine bosanski!!
A i ti ga sad pretjera, on je valjda sin svojih roditelja :P :P :P :P

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 08 jun 2011, 13:32

najbolje da se organizira referendum o tome da li je Darko trebao ljubiti grb prilikom proslave gola i da li je taj gol zbog toga regularan, kao i da li smatrate da ga treba poništiti

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 08 jun 2011, 13:38

ma nema potrebe.gol je i više nego dobar i zaslužan.a sad predlažem da se vratimo Velikanu iz Platonove...danas promocija novog trenera...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 08 jun 2011, 13:40

SrdjanBL je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
VAM je napisao/la:Ma svee je to super,samo nađi onaj klip od prije 2 mjeseca kad smo sarajevo razmontirali,kad je dao drugi go...Ipak ima malo razlike,neko se u toj priči voli više.E to meni smeta.Klupski ispred nacionalnih interesa :?
hahaha strasan si ahaha...samo ti nastavi supljirati ,hahahah al ga darko zabija za BIH hahaahah.

znaci DARKO ZA BIH....samo vidi ljepotu nase drzave BIH ...boris za harisa...misimovic za maletica...to je bolan ljepota koje nema nigdje na svijeti..a ti se jadan uhvatio ovdje ljubljenja grba..al ajde samo ti je jos ostaloo... :D
grizi se grizi djecace mali....bravoo darko sine bosanski!!
A i ti ga sad pretjera, on je valjda sin svojih roditelja :P :P :P :P
a to ti je zasmetalo...normala..ugl skontao si sta sam htio reci...a sto se tice ovog @vam ...otkada se u ljubljenju grba ogledaju nekakvi interesi ahhaha (klupski,nacionalni :? :? )
jeste pogodio si taj sam hahaha i opet sam uspio prokuziti tvoju supacku retoriku....frajer u zadnja 4 posta samo pise o ljubljenju grba i pokusava omalovazavati gol i ljubav darka prema zamlji od koje trenutno ziivi..al hajde nbt nije darko jedini primjer ima tih(normalnih) ljudi jos koliko hoces ,nisu svi zatucani cobani... ;) ;)
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 08 jun 2011, 13:41, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 08 jun 2011, 13:41

Kako ste krenuli ovdje komentarisati, na kraju će da ispadne da je Darko dao go samo zato što smo igrali protiv Albanije :lol: Osveta neka, možda :P
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 08 jun 2011, 13:41

Nema smisla, izgleda da ljudi iz Sarajeva nisu culi za zezanje i salu, ajd procitaj mooj post opet i pogledaj smajlije na kraju istog :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Ali ako ti je lakse, smeta mi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Smijesan si, ili imas 15 godina. 8-)

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 08 jun 2011, 13:42

ja bih ipak referendum da se ispita volja naroda :D

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 08 jun 2011, 13:52

"al ponovo smo siguran sam ljepsi od tebe"

Na kraju ce se jos neka ljubav ovde roditi. Hocete li imati djecu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 jun 2011, 15:16

Zasto vam se uprava "raspala", otisli Jankovic,Kopanja,Suput? :?

p.s.Kakav je ovo turnir "Dusko Ozegovic",prvi tim ili mladje kategorije vidim da je sasvim solidnog kvaliteta sa Partizanom,Borcem,Olimpijom,Splitom...
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 08 jun 2011, 15:18

odlazak jankovića i šuputa je veeeliko pojačanje za Borac.na tom memorijalnom turniru učestvuju mlađe kategorije...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 08 jun 2011, 15:32

reptile je napisao/la:
Usrao si inace lijep trenutak naseg reprezentativca sa tim komentarom.
Ljubio je stevo kad je zabio azerbejdzanu,a igra kod vas .Nidje veze rasprava!
AMAR OSIM!!!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 08 jun 2011, 15:50

Nije da nešto gotivim ove Banjalucane ali ni vas ne mogu shvatiti,koji qrc svaku priliku za neko potpucavanje koristite kako bi došli na ovu temu i pisali nešto što nema veze s istom,.Maletic je dao gol i to stoji,momak je evidentno sretan zbog toga,a vjerujem da je i ovim forumašima drago što je zabio,.Ja njemu mogu samo da skinem kapu,lik se odaziva kad god je pozvan bez obzira na minutažu koju ima,i kada dobije šansu daje svoj maksimum da se nametne,.I koga boli qrc da li je on Srbin,Hrvat,Bošnjak,ovo je reprezentacija svih nabrojanih,i kada ostali to shvate imacemo repku jacu od susjednih,.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.