Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

NeverGiveUp
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la NeverGiveUp » 13 jul 2015, 00:05

I forum bi makar malo prodisao da se pojedinci udalje sa istog.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 13 jul 2015, 00:10

Greivis je napisao/la:Dobar je Novak. Steta sto je Srbin. Siguran sam da bi bio daleko popularniji i omiljeniji da nije. Ne znam kad sam gledao mec da je publika bila na njegovoj strani.
Zato je i sladje kad ih sve kolektivno kara... :kafa:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 13 jul 2015, 00:41

nema to veze što je srbin... ana je srpkinja pa je vole uvijek navijački za nju bez obzira ko je rivalka (pod uslovom da nije domaća)
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 13 jul 2015, 00:47

Nema to veze ko je i šta Đoković, publika je uglavnom na Federerovoj strani, pa čak je bio 50-50 i sa Murrayem u polufinalu, to dovoljno govori koliko je RF omiljen u svijetu tenisa. Kad se oprosti, velika većina simpatizera i neutralaca će zauzeti Novakovu stranu a i ostatak toura će dobiti svoju publiku.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 13 jul 2015, 07:45

DANTES je napisao/la:nema to veze što je srbin... ana je srpkinja pa je vole uvijek navijački za nju bez obzira ko je rivalka (pod uslovom da nije domaća)
WTA i ATP nisu isto. Na ATPu su rivalstva uvek bila izrazhenija i uz puno vishe strasti.
Djokovic ne mozhe da dobije respekt koji zasluzhuje jer je napravljena slika o njemu kao arogantnom i bahatom liku iz Istochne Evrope, koji ne ume da se ponasha skladno sportu kojim se bavi i poziciji koju ima. Isto tako, on je rival dvojici od top5 tenisera ikada, koji su pre pocheli da dominiraju i koji su miljenici vecinskog dela teniskih fanova, novinara i publika shirom sveta.
Muk u Londonu nakon njegove pobede juche to pokazuje. To je jednostavno tako, bez da bude ikakva mitomanija ili teorija zavere.

slika

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 13 jul 2015, 08:29

par mojih jarana su bili na wimbledonu zadnja tri dana, za petak su mi rekli da je omjer bio negdje između 70-30 i 80-20 za murraya, dakle apsolutna većina i nije bilo ni traga nekoj anti-murray atmosferi zbog škotskog referenduma i ostalih trica. pitaću ih kako je po njihovoj procjeni bilo juče čim ulovim priliku.

a ana je pozitivna osoba, blesava i tvrdoglava, ali pozitivna, valjda je zato većina na njenoj strani, a i ne izgleda loše, šeto jes jes :mrgreen:
ali šta će joj onaj švajnštajger? :shock: :crazy: :mrgreen:
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 13 jul 2015, 09:07, ukupno mijenjano 1 put.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 13 jul 2015, 09:06

Federer je sam kriv za poraz, kriv je za prvi set sto je bio kljuc jucerasnjeg finala. Serva je stala i ruka se ukocila nakon sto je uzeo brejk i trebao ga potvrditi, tvrdoglavost. Ovog Novaka moze samo neko izresetati i ubiti mu odbranu sto je uradio Wawa na RG i na tome mu treba cestitati.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 13 jul 2015, 09:12

federer je popustio znatno nakon drugog seta a novak je odigrao dovoljno dobro da dobije, ali je za moj ukus igrao ipak previše pasivno, imao je veliki broj prilika za izaći na mrežu i zakucati loptu nakon dubokih lopti, sve je to propustio i nastavio sa osnovne linije. OK, jasno je da je to njegova igra ali kad možeš zabit balon onda ge zabij! sa druge strane mu je return izvrsno funkcionisao, prije svega dužina returna (a i ostalih udaraca) je bila impresivna, to je bio onaj WOW faktor u njegovoj igri juče.

kao što većina veli, šteta za federera, ali meni je bila još veća šteta što se meč poslije onakva dva vrhunska seta rasplinuo

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 13 jul 2015, 09:26

jestamaji je napisao/la: a ana je pozitivna osoba, blesava i tvrdoglava, ali pozitivna, valjda je zato većina na njenoj strani, a i ne izgleda loše, šeto jes jes :mrgreen:
ali šta će joj onaj švajnštajger? :shock: :crazy: :mrgreen:
i ja se pitam... ajde da je rojs, gece, podolski ali švajni je ružan ko konj
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

EdoMajka100
Kontakt:

Post Postao/la EdoMajka100 » 13 jul 2015, 14:40

MaGiCa je napisao/la:
DANTES je napisao/la:nema to veze što je srbin... ana je srpkinja pa je vole uvijek navijački za nju bez obzira ko je rivalka (pod uslovom da nije domaća)
WTA i ATP nisu isto. Na ATPu su rivalstva uvek bila izrazhenija i uz puno vishe strasti.
Djokovic ne mozhe da dobije respekt koji zasluzhuje jer je napravljena slika o njemu kao arogantnom i bahatom liku iz Istochne Evrope, koji ne ume da se ponasha skladno sportu kojim se bavi i poziciji koju ima. Isto tako, on je rival dvojici od top5 tenisera ikada, koji su pre pocheli da dominiraju i koji su miljenici vecinskog dela teniskih fanova, novinara i publika shirom sveta.
Muk u Londonu nakon njegove pobede juche to pokazuje. To je jednostavno tako, bez da bude ikakva mitomanija ili teorija zavere.

slika

Cuj napravljena slika o njemu kao arogantnom i bahatom liku pa mora bit kad jest sve to i ponasa se kao pasce po terenu i ne ponasa se ni blizu skladno sportom kojim se bavi :puke:

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 13 jul 2015, 15:03

par gemova prije kraja meča je počeo žestoko psovat. nisam skonto šta ja bilo, ali skoro cijeli game je probogaro :mrgreen:

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 13 jul 2015, 16:31

Meni psovanje nikad ne smeta, ja kad igram tenisa ili lopte na terminu uvijek psujem, to je po meni dio sportske kulture a ovi fini zapadnjaci nek se gone u 3 PM sa svojim kaznama. I nisam uopće ljubitelj Novaka Đokovića tako da to nije razlog zašto ga branim.

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 13 jul 2015, 16:45

Pa jeste seljacima psovanje dio sportske "kulture".

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 13 jul 2015, 16:48

VGS je napisao/la:Pa jeste seljacima psovanje dio sportske "kulture".

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Izvini Engleski gospodine, al mi Balkanci kad se nerviramo psujemo, a nerviramo se kad gubimo. Sta kaze Jelena Jankovic, sva sreca pa stranci ne znaju naški :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 13 jul 2015, 16:52

Svejedno, to se ne moze nazvati sportskom kulturom. Uostalom to psovanje nece pomoci teniseru, moze samo dublje potonuti i Nole to zna. Njegovo psovanje se odnosilo na publiku koja ga je ometala pri servisu.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 13 jul 2015, 18:48

jestamaji je napisao/la:par gemova prije kraja meča je počeo žestoko psovat. nisam skonto šta ja bilo, ali skoro cijeli game je probogaro :mrgreen:
Mala grupa proRF malogradjana mu je dobacivala izmedju 1. i 2. servisa i "zvala" aute na chistim loptama - radi chega ih je i sudija opomenuo.

EdoMajka100 je napisao/la:Cuj napravljena slika o njemu kao arogantnom i bahatom liku pa mora bit kad jest sve to i ponasa se kao pasce po terenu i ne ponasa se ni blizu skladno sportom kojim se bavi :puke:
Pretpostavljam da imash toliko visoke kriterije i za ponashanje ostalih sportista, pogotovo npr. 1 Edina Dzeka. Je l' tako :?:

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 13 jul 2015, 19:27

Ma psuje i Murray. Ne vole ga jer je Srbin. Pustite suplju.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 13 jul 2015, 19:32

Ne vjerujem da je zbog toga sto je Srbin.Mislim da je vise zbog toga sto su Federer i Nadal od ranije tu.Ljudi su ih zavoljeli ranije i to je to.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 13 jul 2015, 19:32

Zbog cega navijaju za Wawrinku protiv njega?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.