Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ide Tatko u Milan, Mihajlovic treba pouzdanog stopera..hasandudic je napisao/la:Kakvi ste vi likovi,znaci nista od ove price danas ,a ja se obradovo ali opet mi je zao Tatomirovica kako god.
Aj ne trolaj ziv bio...hasandudic je napisao/la:Kolko para dobijamo,mozemo li kupiti Vicenta povrijedjenog
Vala i ti se ko djevojčica počeo ponašati.Zukanovic je napisao/la:Hvala Bogu vi sve znate i imate 100 % uvjek pravo.Ja sam sve sta ima juce reko na fejs grupi za stopera.I ovde necu nista vise pisati.pola neka djeca koja nema pojma od fudbalu i sta se desava u klubu ali se prave da su insijderi.
za kraj stoper dolazi
Zip je napisao/la:Aj ne trolaj ziv bio...hasandudic je napisao/la:Kolko para dobijamo,mozemo li kupiti Vicenta povrijedjenog
ništa novo nije rekao, osim da ćemo napraviti još jedan plastični teren u kampu, znači 2 plastična i 2 pravaAdo76 je napisao/la:Ima li iko da postavi intervju sa Kusturicom iz Oslobodenja
I koliko godina imas majke ti?belosevic28 je napisao/la:Zip je napisao/la:Aj ne trolaj ziv bio...hasandudic je napisao/la:Kolko para dobijamo,mozemo li kupiti Vicenta povrijedjenog
Fudo je napisao/la:Dobro je, jos uvjek mozemo tim sastaviti..
Nema sta napredak je evidentanDenchiNL je napisao/la:Fudo je napisao/la:Dobro je, jos uvjek mozemo tim sastaviti..
jedino Hebibović još možda ode...ako neko između Stepanova ili Benke ostane još bolje...
pa što se tiče količine igrača pod ugovorom jeste evidentan, stesali smo tim pošteno, eh sad još ovi što su došli i što dolaze ako se ispostave extra kvalitetni onda je to TO što se traži , Alispahić npr. nije ostavio traga u ovom klubu, Stojčev je pokazao i dobro i loše kod nas, normalno pamtićemo ga po dobrom, Ikande 1 utakmicu da kažeš ok momak zna igrati, jedino Cimi osjetno fali, Rustemović se fino razvija, ako dovedemo nekoga jakog na centralnom veznom da uz njega i Rustem. može napredovati a brazilci dostojno zamjene Stojčeva i eventualne odlaske iz napada, mogli bi biti na istom nivou, + eventualni dodatni dolasci na bekovima i krilu dižemo se za 20-30% (+ povratak Mateja)Fudo je napisao/la: Nema sta napredak je evidentan.ako ne dovedemo 2 3 pojacanja moze se reci da nazadujemo u igrackom smislu.. pa o augusta ove godine smo bili jaci dosta nego sada..cimi stojcev alispahic ikande.....a doso goli kura.c
u svako doba kvalitet prije kvantiteta ali problem je sto se mi tarasimo i jednog a i drugog. Ovo stoji u slucaju da se ne dovede pojacanjeDenchiNL je napisao/la:pa što se tiče količine igrača pod ugovorom jeste evidentan, stesali smo tim pošteno, eh sad još ovi što su došli i što dolaze ako se ispostave extra kvalitetni onda je to TO što se traži , Alispahić npr. nije ostavio traga u ovom klubu, Stojčev je pokazao i dobro i loše kod nas, normalno pamtićemo ga po dobrom, Ikande 1 utakmicu da kažeš ok momak zna igrati, jedino Cimi osjetno fali, Rustemović se fino razvija, ako dovedemo nekoga jakog na centralnom veznom da uz njega i Rustem. može napredovati a brazilci dostojno zamjene Stojčeva i eventualne odlaske iz napada, mogli bi biti na istom nivou, + eventualni dodatni dolasci na bekovima i krilu dižemo se za 20-30% (+ povratak Mateja)Fudo je napisao/la: Nema sta napredak je evidentan.ako ne dovedemo 2 3 pojacanja moze se reci da nazadujemo u igrackom smislu.. pa o augusta ove godine smo bili jaci dosta nego sada..cimi stojcev alispahic ikande.....a doso goli kura.c
dakle Kvalitet prije kvantiteta...![]()
![]()
Jel ovo za odlaske tvoja prepostavka,natpisi u posljednje vrijeme,il znas nesto vise,previse ,,igraca'' cemo mijenjati,ako odu svi nabrojani,ja bih jos malo ostavio Samketa,Krleta i Benku,bar jos ovu polusezonuZip je napisao/la:http://clientmarketing.ba/fks/
Ocekujem da cemo prozivku docekati samo s brazilcima i Simeunovicem
Ocekujem jos odlaske Anela Hebibovica, Milana Stepanova, Marka Mihojevica, Mehmeda Alispahica, Samira Radovca, Krstu Velkoskog, Leona Benke..
Uz vec otpisaneBojana Puzigace, Ivana tatomirovica, Harmony Ikandea, Radosa Protica, Mario Barica, Senedina Ostrakovica, Rijada Kobiljara....
Bas se krenulo i ciscenje...
Nadam se da ovo nije skracivanje budjeta, vec samo stvaranje prostora za kvalitetnije igrace..
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Google Adsense [Bot], Kajkutenjoyer, NazorUso i 55 gostiju.