FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sta je ba s onim Kosticem? Jesmo mi raskinuli sa njim ugovor? 

Ostrakovic.zagorski je napisao/la:Dakle da sumiramo:
Tatomirović,Barić,Puzigača,Ikande,Stepanov,Burović,Kobiljar (mada ova dvojica nisu ni bili kod nas već na posudbi) već otišli; najvjerovatnije odlaze Hebibović i Alispahić.
Jesam li koga zaboravio?
- PitarBordo
- Kontakt:
Imaš na linku iznad, u mom postu, punu listu, fali ti tu Oštraković i Protić recimo.zagorski je napisao/la:Dakle da sumiramo:
Tatomirović,Barić,Puzigača,Ikande,Stepanov,Burović,Kobiljar (mada ova dvojica nisu ni bili kod nas već na posudbi) već otišli; najvjerovatnije odlaze Hebibović i Alispahić.
Jesam li koga zaboravio?
Samo Saraj'vo.
Sva ova suspendovanja unazad godinu dana, tjeranja i slican cirkis koji nas prati, samo je dokaz koliko se u pojedinim segmentima lose radilo.OsmanhodzicBuco je napisao/la:Lose ove skroz majke mi, neko mora odgovarati za ovu neozbiljnost. Dovedemo igraca, pa ga suspendujemo, pa onda pojedemo ta go.vna sto smo pokenjali i vratimo ga, i onda raskinemo ugovor.
Znaci umjesto da nakon titule odemo korak naprijed, mi smo se vratili unazad dva. A niko za to nije odgovarao.
Jedina pozitivna stvar je Jesic, ne zato sto je on takticki virtuoz, nije. Nego zato sto je strog.
Sad bi nam trebalo 5 kvalitetnih igraca koji ce odma uskociti u prvih 11 i donijeti prevagu.
Ali s obzirom na to da "ubadamo" pojacanja ko Porto, tesko da cemo za jednu zimu uspijeti dobiti jedno sasvim novo Sarajevo, kako to Jesic voli kazati.
žao mi je Stepanova, jer je odličan igrač ali i karakter, ljudina i nikad se ne bi rješili one 3-jice da nije bilo njega...ogromno iskustvo i mogao je završiti karijeru kod nas , čak je i takav plan bio da dobije i ulogu u klubu (da li kao trener ili sl.) ima na predstavljanju sa Abdulahom..
na drugu stranu sam pozitivan jer se očigledno oslobađa prostor za plate novim igračima, sa Barbarićem i Kovačevićem smo ok nazad a i mali Mihojević sada ima slobodan put da napravi finu minutažu i nastavi svoj razvoj na pravi način...
dalje još očekujem Purić(svaku transferlistu izbjego
) i Hebibović da riješe status i onda ovi što se mogu prodati....

na drugu stranu sam pozitivan jer se očigledno oslobađa prostor za plate novim igračima, sa Barbarićem i Kovačevićem smo ok nazad a i mali Mihojević sada ima slobodan put da napravi finu minutažu i nastavi svoj razvoj na pravi način...
dalje još očekujem Purić(svaku transferlistu izbjego

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ne možeš nikako nazvati promašajem igraca, koji se usprotivio na ono što je radio ''klan''. Ako malo bolje razmisliš, od njega je sve i krenulo, a na kraju se ispostavilo da je Stepanov i veliki dio navijaca bio u pravu. Sada je kasno, jer smo izgubili klasu kakav je Stepanov. To što ga neki sada omalovažavaju i pokušavaju prikazati i dokazati nešto sasvim drugo, ne znaci da je on loš igrac. Takav nam je mentalitet 'ta ce on, a da je ostao bila bi prica kako je on klasa i tako slicno. U to kakav je covjek necu da ulazim, jer ga ne poznajem licno. Tako da ne bi rekao da je Stepanov promašaj, nego su promašaji ljudi koji nisu imali muda da se suoce s pravim problemom, a ova trenutna situacija oko odlazaka je dokaz. Stepanov, hvala ti!
Das Ist Walter
I ja mislim da smo sa Barbaricem, Kovacevicem i Mihojevicem solidno popunjeni na stoperu. Tu je i Dzemo po potrebi da zakrpi.
Ali misljenja sam da ce se ipak dovesti neki kvalitetan i iskusan stoper.
Nisu se bez razloga pominjali onaj rumun i bugarin.
Tad je bilo jasno da Stepanov definitivno ide.
Ali misljenja sam da ce se ipak dovesti neki kvalitetan i iskusan stoper.
Nisu se bez razloga pominjali onaj rumun i bugarin.
Tad je bilo jasno da Stepanov definitivno ide.
ovi odlasci..bas po mom chejfu su uradjeni. aferim
ako se dovede bar 3-4 fina pojacanja..onda je posao odradjen kako treba.
znaci..golman obavezno (ili delac na jos jednu sezonu),stoper,dvojica veznih i mozda oba ili bar jedan bek.
u napadu ako ostane benko, ovi brazilci sasvim dovoljno.
ako se dovede bar 3-4 fina pojacanja..onda je posao odradjen kako treba.
znaci..golman obavezno (ili delac na jos jednu sezonu),stoper,dvojica veznih i mozda oba ili bar jedan bek.
u napadu ako ostane benko, ovi brazilci sasvim dovoljno.

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Fala Stepanovu sto nam je za 6 mjeseci uzeo oko 100k KM
On je meni se cini odigrao 6 utakmica.. Mjesecno po jednu
Jedna utakmica=jedna mjesecna plata
Ekonomicno bgmi

On je meni se cini odigrao 6 utakmica.. Mjesecno po jednu

Ekonomicno bgmi
Ko je rekao da je on los igrac?miden je napisao/la:Ne možeš nikako nazvati promašajem igraca, koji se usprotivio na ono što je radio ''klan''. Ako malo bolje razmisliš, od njega je sve i krenulo, a na kraju se ispostavilo da je Stepanov i veliki dio navijaca bio u pravu. Sada je kasno, jer smo izgubili klasu kakav je Stepanov. To što ga neki sada omalovažavaju i pokušavaju prikazati i dokazati nešto sasvim drugo, ne znaci da je on loš igrac. Takav nam je mentalitet 'ta ce on, a da je ostao bila bi prica kako je on klasa i tako slicno. U to kakav je covjek necu da ulazim, jer ga ne poznajem licno. Tako da ne bi rekao da je Stepanov promašaj, nego su promašaji ljudi koji nisu imali muda da se suoce s pravim problemom, a ova trenutna situacija oko odlazaka je dokaz. Stepanov, hvala ti!
Njegov ukupan boravak u Sarajevu je promasaj.
Doveden-otisao za pola godine dzaba.
Sta je uradio u periodu ove crte izmedju dosao i otisao?
Samo primao platu koja niti malo nije mala.
Ne krivim ja njega sto je to tako, ali je jednostavno tako.
i protić,sad se sjetihEvander je napisao/la:Ostrakovic.zagorski je napisao/la:Dakle da sumiramo:
Jesam li koga zaboravio?

- PitarBordo
- Kontakt:
7 tačnije, ali tu je toZip je napisao/la:Fala Stepanovu sto nam je za 6 mjeseci uzeo oko 100k KM![]()
On je meni se cini odigrao 6 utakmica.. Mjesecno po jednuJedna utakmica=jedna mjesecna plata
![]()
Ekonomicno bgmi

Samo Saraj'vo.
Neki i zaboravili ko je sve suspendovan

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
To je tvoje mišljenje s kojim se ja ne slažem, jer ne gledam površno.Evander je napisao/la:Ko je rekao da je on los igrac?miden je napisao/la:Ne možeš nikako nazvati promašajem igraca, koji se usprotivio na ono što je radio ''klan''. Ako malo bolje razmisliš, od njega je sve i krenulo, a na kraju se ispostavilo da je Stepanov i veliki dio navijaca bio u pravu. Sada je kasno, jer smo izgubili klasu kakav je Stepanov. To što ga neki sada omalovažavaju i pokušavaju prikazati i dokazati nešto sasvim drugo, ne znaci da je on loš igrac. Takav nam je mentalitet 'ta ce on, a da je ostao bila bi prica kako je on klasa i tako slicno. U to kakav je covjek necu da ulazim, jer ga ne poznajem licno. Tako da ne bi rekao da je Stepanov promašaj, nego su promašaji ljudi koji nisu imali muda da se suoce s pravim problemom, a ova trenutna situacija oko odlazaka je dokaz. Stepanov, hvala ti!
Das Ist Walter
- Burberry46
- Kontakt:
Odlaskom ovih igraca koji su imali fine ugovore bice mjesta za nove igrace i pojacanja u pravom smislu i ova ekipa je spremna, Jesic ocigledno stvara ekipu koja ce raditi i boriti se na terenu.
Za sad ide bas po mom ukusu, nazalost ispasta se zbog prethodnih katastrofalnih rokova sa 40 i vise igraca na platnom spisku
Za sad ide bas po mom ukusu, nazalost ispasta se zbog prethodnih katastrofalnih rokova sa 40 i vise igraca na platnom spisku
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- PitarBordo
- Kontakt:
A ako je upravljačka struktura FK Sarajevo morala da dovede igrača i da dobre DOBRE pare njemu dadne da bi skontali ono što je čak i većina navijača primjetila prije na godinu dana, onda stvarno i nije promašaj.miden je napisao/la:To je tvoje mišljenje s kojim se ja ne slažem, jer ne gledam površno.Evander je napisao/la:Ko je rekao da je on los igrac?miden je napisao/la:Ne možeš nikako nazvati promašajem igraca, koji se usprotivio na ono što je radio ''klan''. Ako malo bolje razmisliš, od njega je sve i krenulo, a na kraju se ispostavilo da je Stepanov i veliki dio navijaca bio u pravu. Sada je kasno, jer smo izgubili klasu kakav je Stepanov. To što ga neki sada omalovažavaju i pokušavaju prikazati i dokazati nešto sasvim drugo, ne znaci da je on loš igrac. Takav nam je mentalitet 'ta ce on, a da je ostao bila bi prica kako je on klasa i tako slicno. U to kakav je covjek necu da ulazim, jer ga ne poznajem licno. Tako da ne bi rekao da je Stepanov promašaj, nego su promašaji ljudi koji nisu imali muda da se suoce s pravim problemom, a ova trenutna situacija oko odlazaka je dokaz. Stepanov, hvala ti!

Samo Saraj'vo.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ma jašta radi, i čim neko izrazi opravdano nezadvoljstvo, naziva se pljuvacem, savjetuje mu se da ide pratit englesku ligu, bla bla.Evander je napisao/la:
Sva ova suspendovanja unazad godinu dana, tjeranja i slican cirkis koji nas prati, samo je dokaz koliko se u pojedinim segmentima lose radilo.
Ja kazem u onom segmentu koji nas najvise interesuje se radi vise lose nego dobro.
Lijepo je to sto smo se organizacijski izdigli, ali ja ne dolazim na stadion da gledam Tana, turkish Airlines reklamu i sl. Mene interesuje ono sto vidim na terenu.
Imamo dobre temelje, ali kucu gradimo od loše cigle, pa rusimo, pa opet gradimo od upitnog kvalitet.
Ma promasaj je dovodjenje Ostrakovica na kojeg je potroseno, lupam sad, 30 000KM, a nije promasaj Stepanov koji je za duplo kraci period uzeo, opet lupam, 100 000KM. A ucinak na terenu im je identican, realno. NIti jedan niti drugi nisu igrali i otisli su dzaba nakon kratkog boravka.
Ako se pozitivnim smatra da je on uzrok sto smo se rijesili klana, e onda smo jos vece budale, odnosno uprava su nam jos veci levati.
Ako se pozitivnim smatra da je on uzrok sto smo se rijesili klana, e onda smo jos vece budale, odnosno uprava su nam jos veci levati.
Bravo!OsmanhodzicBuco je napisao/la:Ma jašta radi, i čim neko izrazi opravdano nezadvoljstvo, naziva se pljuvacem, savjetuje mu se da ide pratit englesku ligu, bla bla.Evander je napisao/la:
Sva ova suspendovanja unazad godinu dana, tjeranja i slican cirkis koji nas prati, samo je dokaz koliko se u pojedinim segmentima lose radilo.
Ja kazem u onom segmentu koji nas najvise interesuje se radi vise lose nego dobro.
Lijepo je to sto smo se organizacijski izdigli, ali ja ne dolazim na stadion da gledam Tana, turkish Airlines reklamu i sl. Mene interesuje ono sto vidim na terenu.
Imamo dobre temelje, ali kucu gradimo od loše cigle, pa rusimo, pa opet gradimo od upitnog kvalitet.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946