A ako je upravljačka struktura FK Sarajevo morala da dovede igrača i da dobre DOBRE pare njemu dadne da bi skontali ono što je čak i većina navijača primjetila prije na godinu dana, onda stvarno i nije promašaj.miden je napisao/la:To je tvoje mišljenje s kojim se ja ne slažem, jer ne gledam površno.Evander je napisao/la:Ko je rekao da je on los igrac?miden je napisao/la:Ne možeš nikako nazvati promašajem igraca, koji se usprotivio na ono što je radio ''klan''. Ako malo bolje razmisliš, od njega je sve i krenulo, a na kraju se ispostavilo da je Stepanov i veliki dio navijaca bio u pravu. Sada je kasno, jer smo izgubili klasu kakav je Stepanov. To što ga neki sada omalovažavaju i pokušavaju prikazati i dokazati nešto sasvim drugo, ne znaci da je on loš igrac. Takav nam je mentalitet 'ta ce on, a da je ostao bila bi prica kako je on klasa i tako slicno. U to kakav je covjek necu da ulazim, jer ga ne poznajem licno. Tako da ne bi rekao da je Stepanov promašaj, nego su promašaji ljudi koji nisu imali muda da se suoce s pravim problemom, a ova trenutna situacija oko odlazaka je dokaz. Stepanov, hvala ti!
Njegov ukupan boravak u Sarajevu je promasaj.
Doveden-otisao za pola godine dzaba.
Sta je uradio u periodu ove crte izmedju dosao i otisao?
Samo primao platu koja niti malo nije mala.
Ne krivim ja njega sto je to tako, ali je jednostavno tako.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo Saraj'vo.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ma jašta radi, i čim neko izrazi opravdano nezadvoljstvo, naziva se pljuvacem, savjetuje mu se da ide pratit englesku ligu, bla bla.Evander je napisao/la:
Sva ova suspendovanja unazad godinu dana, tjeranja i slican cirkis koji nas prati, samo je dokaz koliko se u pojedinim segmentima lose radilo.
Ja kazem u onom segmentu koji nas najvise interesuje se radi vise lose nego dobro.
Lijepo je to sto smo se organizacijski izdigli, ali ja ne dolazim na stadion da gledam Tana, turkish Airlines reklamu i sl. Mene interesuje ono sto vidim na terenu.
Imamo dobre temelje, ali kucu gradimo od loše cigle, pa rusimo, pa opet gradimo od upitnog kvalitet.
Ma promasaj je dovodjenje Ostrakovica na kojeg je potroseno, lupam sad, 30 000KM, a nije promasaj Stepanov koji je za duplo kraci period uzeo, opet lupam, 100 000KM. A ucinak na terenu im je identican, realno. NIti jedan niti drugi nisu igrali i otisli su dzaba nakon kratkog boravka.
Ako se pozitivnim smatra da je on uzrok sto smo se rijesili klana, e onda smo jos vece budale, odnosno uprava su nam jos veci levati.
Ako se pozitivnim smatra da je on uzrok sto smo se rijesili klana, e onda smo jos vece budale, odnosno uprava su nam jos veci levati.
Bravo!OsmanhodzicBuco je napisao/la:Ma jašta radi, i čim neko izrazi opravdano nezadvoljstvo, naziva se pljuvacem, savjetuje mu se da ide pratit englesku ligu, bla bla.Evander je napisao/la:
Sva ova suspendovanja unazad godinu dana, tjeranja i slican cirkis koji nas prati, samo je dokaz koliko se u pojedinim segmentima lose radilo.
Ja kazem u onom segmentu koji nas najvise interesuje se radi vise lose nego dobro.
Lijepo je to sto smo se organizacijski izdigli, ali ja ne dolazim na stadion da gledam Tana, turkish Airlines reklamu i sl. Mene interesuje ono sto vidim na terenu.
Imamo dobre temelje, ali kucu gradimo od loše cigle, pa rusimo, pa opet gradimo od upitnog kvalitet.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Promašaj je malo teška rijec, prije bih rekao greška. Greška trenera Dzenana, strucnog štaba i uprave, koja je sve to dozvolila. Dobro oni znaju šta se dešava i gdje je problem, ali dok ne dođe do vrhunca oni ne reaguju ili nemaju muda.PitarBordo je napisao/la:
A ako je upravljačka struktura FK Sarajevo morala da dovede igrača i da dobre DOBRE pare njemu dadne da bi skontali ono što je čak i većina navijača primjetila prije na godinu dana, onda stvarno i nije promašaj.
Das Ist Walter
I vratio 50 000 za slobodne papire.Zip je napisao/la:Fala Stepanovu sto nam je za 6 mjeseci uzeo oko 100k KM![]()
On je meni se cini odigrao 6 utakmica.. Mjesecno po jednuJedna utakmica=jedna mjesecna plata
![]()
Ekonomicno bgmi
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
- PitarBordo
- Kontakt:
Kako ćemo deklarisati mi je najmanje bitno, činjenica je da je to samo jedan u nizu igrača koji je dobio fine pare (pa makar to bilo i 50.000 KM) da nas prati sa tribina, a onda i sporazumni raskid. Mislim da je sasvim u redu da se poziva na odgovornost za greške, nije to pljuvanje niti neko nekoga mrzi - jednostavno ako ćemo hvaliti nekoga za dobro, moramo pozivati i na odgovornost za loše. Ova greška nas je skupo koštala, a to je činjenica, složit' ćeš se?miden je napisao/la:Promašaj je malo teška rijec, prije bih rekao greška. Greška trenera Dzenana, strucnog štaba i uprave, koja je sve to dozvolila. Dobro oni znaju šta se dešava i gdje je problem, ali dok ne dođe do vrhunca oni ne reaguju ili nemaju muda.PitarBordo je napisao/la:A ako je upravljačka struktura FK Sarajevo morala da dovede igrača i da dobre DOBRE pare njemu dadne da bi skontali ono što je čak i većina navijača primjetila prije na godinu dana, onda stvarno i nije promašaj.
Samo Saraj'vo.
Da smo sve ovo uradili prije 6 mjeseci sad bi bili prvi na tabeli, sa najmanje 6 bodova prednosti..Ovako cemo strepiti do zadnjeg kola hocemo li izboriti Europu ili cemo ostati suhoh qurca
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Zato je Adžo samo jednog jarana još ubacio u klub a ne dvojicu koliko je planirao ranije!RuleHz je napisao/la:I vratio 50 000 za slobodne papire.Zip je napisao/la:Fala Stepanovu sto nam je za 6 mjeseci uzeo oko 100k KM![]()
On je meni se cini odigrao 6 utakmica.. Mjesecno po jednuJedna utakmica=jedna mjesecna plata
![]()
Ekonomicno bgmi
Da hoce amidza sve svoje ljude postaviti u klubu, da se pitaju oko finansija i svake marke. Sto je manje bosnjaka oko love, manje su sanse da ce biti malverzacija i talova.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Najprometniji smo klub u Državi.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Aha i dao nam jos 200 000 kaze da ne budemo losi na nekom drugom igracu nebi mogo zaspat da tako ispadne. Kakva suplja pa lakse bi i kulturnije bilo da kazu zeznuli smo stvar ovako nas sve smatraju glupanima. Amidza je krenuo pritiskati nadam se da ce do kraja uzeti sve u svoje ruke.RuleHz je napisao/la:I vratio 50 000 za slobodne papire.Zip je napisao/la:Fala Stepanovu sto nam je za 6 mjeseci uzeo oko 100k KM![]()
![]()
Ekonomicno bgmi
- PitarBordo
- Kontakt:
6699 postova... Ili što bi prije na jednom drugom forumu zvali opšta orgija.High je napisao/la:Najprometniji smo klub u Državi.
Samo Saraj'vo.
I pitao "treba li jos da dam".RuleHz je napisao/la:I vratio 50 000 za slobodne papire.Zip je napisao/la:Fala Stepanovu sto nam je za 6 mjeseci uzeo oko 100k KM![]()
![]()
Ekonomicno bgmi
Najgore od svega sto smo mi kao laici sve ovo vidjeli i kritikovali prije godinu dana.
A njih 20 gore se prave pametni i rade katastrofalne greske. Zivota mi, da sam Amidza sve bih nogom nabio da se zezaju sa mojim parama na ovaj nacin.
Haj halal im ovo sve, ako su se opametili i ako su naucili neke stvari.
Ti si dobar lik, vecinom se slazem a za promasaje se slazem s tobom ja sam jedino od promasaja o hebiba nesto ocekivao.PitarBordo je napisao/la:@keli Ko su ti sad pljuvači? Imenuj.
Još 59 dana 22 sata 33 minute i 44 sekunde: http://clientmarketing.ba/fks/
Naravno da nije pljuvac svako ko kritikuje i ko ima drukcije misljenje ali neki stvarno pretjeruju i jasno se moze prepoznati njihova namjera
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
- PitarBordo
- Kontakt:
keli1946 je napisao/la:Ti si dobar lik, vecinom se slazem a za promasaje se slazem s tobom ja sam jedino od promasaja o hebiba nesto ocekivao.PitarBordo je napisao/la:@keli Ko su ti sad pljuvači? Imenuj.
Još 59 dana 22 sata 33 minute i 44 sekunde: http://clientmarketing.ba/fks/
Samo Saraj'vo.
-
hasandudic
- Kontakt:
Opet forum poziva na odgovornost ,ahahahahahaa....a milja - dvije ljudi na Kosevu,i ono bi pozivalo na odgovornost.Gdje vi ucite logiku ?
Ma jok, ne.Evander je napisao/la:I pitao "treba li jos da dam".RuleHz je napisao/la:I vratio 50 000 za slobodne papire.Zip je napisao/la:Fala Stepanovu sto nam je za 6 mjeseci uzeo oko 100k KM![]()
![]()
Ekonomicno bgmi
Najgore od svega sto smo mi kao laici sve ovo vidjeli i kritikovali prije godinu dana.
A njih 20 gore se prave pametni i rade katastrofalne greske. Zivota mi, da sam Amidza sve bih nogom nabio da se zezaju sa mojim parama na ovaj nacin.
Haj halal im ovo sve, ako su se opametili i ako su naucili neke stvari.
On trazio papire i jos mu mi dali 200 000 km da ga isplatimo do kraja ugovora, sad ti je lakse mislim
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
FK Sarajevo
joker90 je napisao/la:Da hoce amidza sve svoje ljude postaviti u klubu, da se pitaju oko finansija i svake marke. Sto je manje bosnjaka oko love, manje su sanse da ce biti malverzacija i talova.
Bosnje gladnije od ****
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Slažem se, ali ni prva ni posljednja. Grešaka je bilo i bice, zato ih treba svesti na minimum. Nije toliko ni zbog para, više mi je krivo što Stepanov nije iskorišten adekvatno. Zna se šta je pljuvanje, a ovo o cemu mi pricamo su kritike. To ne znaci da tjeram ovu upravu, nego da ispravljaju greške i uce na istim.PitarBordo je napisao/la:Kako ćemo deklarisati mi je najmanje bitno, činjenica je da je to samo jedan u nizu igrača koji je dobio fine pare (pa makar to bilo i 50.000 KM) da nas prati sa tribina, a onda i sporazumni raskid. Mislim da je sasvim u redu da se poziva na odgovornost za greške, nije to pljuvanje niti neko nekoga mrzi - jednostavno ako ćemo hvaliti nekoga za dobro, moramo pozivati i na odgovornost za loše. Ova greška nas je skupo koštala, a to je činjenica, složit' ćeš se?miden je napisao/la:Promašaj je malo teška rijec, prije bih rekao greška. Greška trenera Dzenana, strucnog štaba i uprave, koja je sve to dozvolila. Dobro oni znaju šta se dešava i gdje je problem, ali dok ne dođe do vrhunca oni ne reaguju ili nemaju muda.PitarBordo je napisao/la:A ako je upravljačka struktura FK Sarajevo morala da dovede igrača i da dobre DOBRE pare njemu dadne da bi skontali ono što je čak i većina navijača primjetila prije na godinu dana, onda stvarno i nije promašaj.
Das Ist Walter
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Hamagara, misstianopenaldo i 20 gostiju.