FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Omerbavarac » 14 feb 2011, 19:51

3300 postignutih golova u Bundesligi. Veoma impresivno.

slika

Ponovo se otvorila prica oko Bayerna i Elie, ali i ovaj put je sve to tiho bez intezivnije navale Bayernovih skauta. Navodno je Bayern spreman ponuditi 10 miliona za otkup ugovora.

Kroos se vratio treninzima nakon duze pauze i po svemu sudeci bi mogao konkurisati za mec protiv Intera.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 feb 2011, 23:59

Nesto mi je ova tema zamrla. Nedostaju mi oni kilometarski postovi. :D

http://4-4-2.com.****.com/spor ... 00_00.html
Kako navodi ovaj portal, Bayern je dogovorio saradnju sa Bosingwom, ali posto im ja ne vjerujem, ostaje sve na pokusaju.

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 23595.html
A ono sto je obradovalo sve u Bayernu je taj cast i postenje Hoenessa, koji je dobio nagradu za zivotno djelo. Naime, on je pristao 2003 godine na odigravanje prijateljske utakmice izmedju Bayerna i St. Paulija i na taj nacin sprijecio kolaps ovog kluba iz Hamburga.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 15 feb 2011, 10:06

Omerbavarac je napisao/la:Nesto mi je ova tema zamrla. Nedostaju mi oni kilometarski postovi.
pa napisi jedan kilometarski a mi cemo te slijediti 8-)
bosingva je desni bek, ili :?
vjerujem da necemo dovoditi desnog beka, barem dok je haala pod arenom :lol:
ps
eno i brena se pocela buniti, brena i kloze :twisted:
u pravu je momak, bez daljnjeg. igrati bez nekih velikih gresaka i za to biti ´nagradjen´ klupom :twisted: :roll:
el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 15 feb 2011, 10:53

Znači sere Breno, sere Klose :( nekako nas ta sranja igrača ove godine ubijaju. Ste vi primjetili koliko je igrača ove sezone nekao dalo do znanja svima da su nezadovoljni. Pa kaj bi tek bilo da da imamo veći kadar? kod mene nepostoji izreka žao mi je igrača u određenim slučajevima. Tako je i u ovom jer je meni uvijek klub na prvom mjestu.

Kaj se tiće Brene - problem je u tome kaj tymo slijedeće sezone neće igrati štopera i opet ćemo morati uigravati štoperski par. Kaj se tiće Brene slobodno on sa nama produži ugovor, slijedeću sezonu ode na posudbu tamo pokaže kaj zna pa neka onda igra. Veliki klubovi imaju puno igrača i večinom su duplo pokriveni na pozicijama. Breno je bio potrgan, mene baš nije oduševio kad se vrati i to je to. Neka drži jezik za zubima i NEKA SE TRUDI. Pa ima samo 21 godinu, nemreš se tak mlad predat a i sigurno ćemo ga ove sezone još trebati. Zašto on nerazmišlja na način, dobio sam priliku da igram u jednom Bayernu, trebam se raznjet da dobijem priliku da igram i jedva čekam da mogu pomoći klubu u ovako lošoj i teškoj situaciji..Ali ne svi bi samo igrali :evil:

Klose - On ga isto sere, gle deda si pomiri se sa tim, zamoli da ti Bayernovo vodstvo produži ugovor, i budi naš JOKER sa klupe, jednostavno uživaj u činjenici da si odbio priliku da zaigraš za najveći švapski klub i to maximalno iskoristi, I Gomez zbog tebe nije igrao, pa nisam čuo od njega da se plaće...

Postoje i igrači koji moraju biti zamjene, a neki su za to **** DOBRO plaćeni ;)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

claudio
Kontakt:

Post Postao/la claudio » 15 feb 2011, 11:30

vozdrica bavarci.....jos jedan novajlija...... ;)
citam neki tekst na goal.com i pitam se pa ima li nesto u cemu nismo najbolji!

http://www.goal.com/en-us/news/87/germa ... l-revenue-

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 15 feb 2011, 12:23

Pardon @Valencia što si tako dugo čekao na odgovor.

Vrijeme je za novu rundu. :D

Odmah iz prve prije svega da kažem: nisi napisao niti jedan argument protiv/za Badstubera.

I dalje čekam da to napišeš ali ništa.

Pa nakon svih ovih postova ja moram napisati ( !!! ) i ja moram ( !!! ) dokazivati da je Badstuber više od prosječnog igrača.

Umjesto da ti to napraviš. Ili @Damir_BvB. No nema veze.

A sad opet na početak:
Valencia je napisao/la:To cijelo vrijeme govorim. Ostali veliki klubovi imaju u odbrani makar jednog (mnogi po dva) ekstra kvalitetnog stopera, dok Bajern jos uvijek ceka da dobije takvog igraca. To je ono sto je bitno.
On mora dosegnuti ekstra klasu. To stoji. Ali definitivno ima predispozicije za to.

Valencia je napisao/la:Ja nemam takav utisak, ni blizu. Al' ako je tako, onda je Batstuber vec sada vrhunski odbrambeni igrac, jer su ova dvojica svakako bili vrhunski igraci.
I dalje tvrdim da je Badstuber već sada bolji igrač od Roberta Kovača. Samim time mislim da Kovač nije bio igrač koji će Bayern odvesti dalje u Ligi prvaka, naravno, sada je jako nezahvalno govoriti tako ali moram da kažem.

A na istoj je razini kao Linke.

Valencia je napisao/la:Dobar je Zapata, ali su meni bolji Aleks ili Bruno Alves. Rek'o bih za klasu bolji igraci. Batstuber - Zapata, Ferdinand - Vidic, Lusio - Samuel, Karager - Skrtel, Aleks - Teri, Pujol - Pike, Pepe - Karvaljo,... Je l' ti se cini da bi ovaj prvi stoperski dvojac u ovom trenutku bio makar duplo gori od ostalih nabrojanih!?? Konkretno pitanje.

Ja ovdje priznajem da u ovom trenutku ne bi bili bolji od gore navedenih parova. Za to im fali iskustva.

Ali defitivno ne zaostaju baš tako puno.

Valencia je napisao/la:Moze se sve porediti, samo mozda nebi imalo smisla,.. Kako porediti Stubera sa Vidicem, Lusiom, Karagerom, Terijem, Ferdinandom, Pujolom, Pikeom, Karvaljom, Kieliniom,...!?? Sta navesti kao Stuberovu prednost :mrgreen: !? Mislim nista. Ako je Anton u pravu kada kaze da ce Bajern u tim investirati 75 miliona ojra, onda komotno mogu kesirati 30 miliona za Kielinija :mrgreen: . Covjek moze igrati lijevog i desnog stopera, a dobar je i na lijevom beku. Tada bi imali jednog igraca ekstra klase i jednog (Stubera) mladog talenta.

Ovu temu ostavljam za neki drugi put. Kada prvo navedemo kvalitete Badstubera.

Ne treba Bayern Chielinia.

Valencia je napisao/la:Kako nisam shvatio, to mi je i bio cilj. Vrati se na prosli komentar pa ces naci recenicu u kojoj stoji da seniore gledam ravnopravno, ne zanima me koliko ko ima godina. Mada bi naravno (' i ja') istrpio nekoliko gresaka mladog igraca, osim ako to ne bi previse uticalo na borbu za trofeje. Mladom igracu se mora dati prilika ako se zeli od njega napraviti igrac, a greske su sastavni dio sazrijevanja.

E to vidiš, igrača kao Badstuber nemaš prilike dobiti svake godine iz vlastite škole. Zbog njegovog kvaliteta
treba istrpjeti neke njegove greške jer su one neizbježne.

Valencia je napisao/la:Koliko me sjecanje sluzi (a sluzi), Bajern je prim'o jako puno golova u Ligi prvaka. Odbrana je bila suplja, ali su fantasticna krila i super inspirisani Olic uspjevali postici gol vise. Vidjeli smo kako se Stuber proveo u duelu sa Valensiom. Vidjeli smo kako se Stuber proveo sa Svjetskom prvenstvu. Za Bajern je mor'o igrati, jer su na lijevom beku imali ocajna rjesenja. Koliko je izbor bio suzen, dovoljno govori da je stoper igr'o beka.

Primio je puno golova. Ali definitivno nije Badstuber bio krivac za sve golove. Tako da....
Badstuber je dobio puno na iskustvu kroz te utakmice, pogotovo one protiv fiorentine i manchestra.

Uspoređuješ zanimljivo kroz cijelu diskusiju. No dobro, usporedi Vidića dok je došao u Machester u utakmici s Milanom 2007.
Badstuber je prošle godine često bio janje zbog toga što su morali igrati Demichelis i Van Buyten kao i činjenica da nismo imali lijevog beka.
Vidjeli smo jer je Badstuber spor igrač. A vidjeli smo i Vidića protiv Kake.

Ok, ovo je odgovor na tvoj post. Pazi, ja sam priznao nekoliko puta da si u pravu. A kada ti dam neki argument onda prebacuješ lopticu na drugu stranu terena.
Ne želiš priznat da si umašio.

Konačno: evo mojih argumenata za i protiv Badstubera. Ovo ću napisati veoma realno, a ljudi koji gledaju Bayern cijelo vrijeme neka prosude da li sam u pravu ili ne.

Prednosti: iznimno dobro anticipiranje situacije, postavljanje u obrani je veoma dobro ( ponekad se zapitam da li taj momak ima samo 21. ), odličan u igri jedan na jedan, vrlo dobar u skoku, odlučan kod duela, mnogo puta odnese loptu i prije nego ona dođe do napadača ( ulazak ispred igrača ), iznimno važna stavka: koncentriran cijelu utakmicu, odluke koje donosi su veoma pametne i mudre ( inteligencija ).

Nedostaci: spor što pogotovo na velikom prostoru postaje vidljivo, mora dobiti još malo na snagi ( znači na mišićnoj masi ) da bi lakše igrao protiv napadača kao Drogba, F.Lorente, Oscar Cardozo, ima još mjesta za napredak u skok igri da postane odličan, fali mu iskustva ( vidi: Koln ). A dalje?

Ja ne znam koji su to nedostaci pa ako neko zna neka slobodno napiše.

Nije ovo moj poziv u pomoć. Neka ljudi procjene.

Ovim argumentima ( naravno, ne moraju se svi složiti ) želim dokazati da badstuber nije baš tako prosječan igrač kao što ga vas dvoje želite prikazati.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 15 feb 2011, 12:48

Omerbavarac je napisao/la:Nesto mi je ova tema zamrla. Nedostaju mi oni kilometarski postovi. :D
evo Omere,Stefan se potrudio da opet zavolis nasu temu :D

Antone,svaka cast za post,ali ne slazem se toliko s tobom u dijelu s Kloseom.Klose za svoje godine pruza dosta jake partije i moze svih 90 minuta odigrat kako treba i kako se od njega ocekuje i da bi i u buducnosti mogao ih odigrat treba igrat utakmice.Ne razumijem zasto ga nije ubacio protiv Hoffenheima kod 3:0,ili kod 4:0...ima razloga da se ljuti,covjek planira igrat na SPu 2014.(svaka cast za to,ali nemam pojma kako to namjerava uradit :D ) i morace do tad' da igra i plus kakav je Low,on ce ga povesti sa sobom i dati mu priliku.

Veceras navijamo za Tottenham :D :D :D
#miasanmia

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 feb 2011, 15:58

15 stranica i kilometarski postovi o Badstruberu dosadili ste i bogu i narodu..
1974---1975---1976---2001---2013---2020

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 15 feb 2011, 16:02

Jednostavno Eljero Elia je veliki potencijal,posjeduje sve epitete modernih polušpiceva ili ti krila,stoga msm da bi to bila sjajna akvizicija bez obzira na sredstva. E sad naravno veliko je pitanje da li bi on dobio prostora imajući u vidu igranje prvih zvijezda tima Riberya i Robbena,ali kao džoker bi bio sigurno itekako zahvalan.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 15 feb 2011, 19:42

boze sacuvaj oni ovdje danima raspravljaju o badstuberu zvanom truba i contentu nekakvom a sudnji dan samo sto nije stigao ostalo je jos samo 7 dana do vaseg odlaska u pakao 8-) 8-) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 15 feb 2011, 22:57

amell je napisao/la:sudnji dan samo sto nije stigao ostalo je jos samo 7 dana do vaseg odlaska u pakao
:lol: :lol: :lol:

ako se i nakon ovog okrsaja sa interom ne rijesimo ovog amela, onda necemo nikad :mrgreen:

amele, ja jedva cekam. haj priznaj geri da ce ti tesko pasti sto neces imati obraza navracati na ovu temu :D
Vom Jäger zum Gejagten

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 15 feb 2011, 23:43

geronimo je napisao/la:
amell je napisao/la:sudnji dan samo sto nije stigao ostalo je jos samo 7 dana do vaseg odlaska u pakao
:lol: :lol: :lol:

ako se i nakon ovog okrsaja sa interom ne rijesimo ovog amela, onda necemo nikad :mrgreen:

amele, ja jedva cekam. haj priznaj geri da ce ti tesko pasti sto neces imati obraza navracati na ovu temu :D
e slusaj ti mene geronimo pckin dusmanine,bavarski spijune,ako vi prodzete ja ili cu se odjaviti sa foruma ili cu uzeti nick karl heinz rumenigei ti izaberi sta ti je draze,a ako mi prodzemo usto ne sumnjam ti ces uzeti nick helenio herera i dati meni status moderatora... dogovoreno :) ;) :lol: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Makaveli
Kontakt:

Post Postao/la Makaveli » 15 feb 2011, 23:59

koolega stefan@

sa velikim interesovanjem sam propratio raspravu izmedju valencie i druge strane u vezi "stuber" slucaja...
naravno,razlog nije bio tvoja nabrijanost na bdstubera i pokusaj raspravljanja sa dominantijim diskutantom...

vac radi bogatsva argumentata i iskustva koji nude postovi korisnika valencia

nisam siguran cemu euforija i novi post u kojem si na par mjesta sam pobio svoje zamisli u predhodnim postovima,
te percipiranje rasprave kao nekog bojista,a fudbalera kao yu gi oh karata gdje se mjeri atack i defense...

izbor rijeci koji si i upotrijebio da badstubera predstavis kao vanserijskog igraca,a sebe kao ravnopravnog diskutanta,
mogao bih i ja upotrijebiti da opisem kvalitet dosta stopera i domace lige...

vidic vs kaka...ne sjecam se tog duela :roll:

poenta valencijinog pisanja na temi jeste da bayern relativno ima slabu odbranu,sto nije tajna...
te dabadstuber nikako nije dorastao sada sa svojim kvalitetima da bude nosioc te iste odbrane...
takodje,na tvoj agresivan istup o njegovom potencijalu,dobio si iscrpno objasnjenje...

kakav razvoj situacije treba da bi stuber mogao postati vanserijski igrac na svojoj poziciji..te nosilac bayernove odbrane..
dakle iscrpno objasnjeno u svakom postu...

ne znam zasto potencirati dalje sukobljavanje koje te degradira kao licnost i clana foruma...ego je zajebana stvar,rjesavaj se toga i emocija pri pisanju...

pozdrav,i poznajemo se ja i ti sa EN foruma :D nema ljutis ;)

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 16 feb 2011, 00:07

aha :D

vidite li vi, bavarci moji, kako se ja borim (i izborim) sa dusmanima.
osjetio sam priliku da amelita eliminisemo za sva vremena, doticni je trzn´o mamac i sad mu spasa nema. :D
sve dogovoreno u cetiri oka :mrgreen: podji sama ne trazi svjedoka.
da te unaprijed zamolim da od marta koristis nick "ajvardedo" :lol: (ako je jos u zivotu) i da nikad vise ne navratis na ovu temu !
jasno amele?
ps: ja ako izgubim....hm, sta bih mog´o uraditi da bi ti bio zadovljan?
recimo da stavim KHR na avatar u sinterovom dresu. ha, sta velis....ajvardedo? :D
@amell, sad ozbiljno, ne zatrpavaj temu nekim glupostima i molim te ne odgovaraj na ovaj post. ima PP.

@Makaveli, kad si vec tu :) kakve su sanse bayerna protiv intera? ako i kada budes mogao, zamolicu te za malo opsirniji komentar.
postajes mi interesantan :?
Vom Jäger zum Gejagten

Makaveli
Kontakt:

Post Postao/la Makaveli » 16 feb 2011, 00:17

redovno pratim forum..ima dosta kvalitetnih stvari..mada me neke negativne sprecavaju da pisem...

sto se tice tekme,ako moze ikako dopustenje da se izjasnim sutra...jer sutra mi je bitan ispit i moram da spavam :D
:) a aktiviracu se ja..cim se ajren aktivira,stizem i ja :D

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 16 feb 2011, 01:29

joj ne mogu i nemam bas vremena toliko da sve detaljno citam al jedno je jasno uhvatili ste se badstubera i po njemu udarate a nidje veze....davno sam rekao da je momak klasa, znamo svi da su se muller i badstuber na sceni u isto vrijeme pojavili.....muller jeste vise postigao, bio odlican prosle sezone, dobar ove sezone u bayernu, odlican na svjetskom prvenstvu za dfb-elf i naravno da je vec izrastao u pravu zvijezdu.....medjutim badstuber je u bayernu za ovo opet kratkog vremena, jer igra sad sezonu i pol ukupno, imao vise dobrih nego losih utakmica....momak cesto ima tu hladnokrvnost, ima sposobnost dobrog otvaranja igre.....al da momak pogrijesi i da u svojim godinama i smije i moze pogrijesit pa to je jasno....nije nam ni prosle a ni ove sezone badstuber bio kriv za vecinu golova, ako je ko bio kriv to su obicno bili van buyten i demichelis(naravno dok su igrali prvu postavu)...badstuber izgledao lose protiv koelna i odjednom ne valja....to mi sve lici kao kad ptica beznadezno oblijece i trazi neku mrvicu hljeba , eto tako neki pokusavaju naci slabosti badstubera....mislim ludilo zivo.....ko sto mnogi nemaju argumenata kada kritikuju gomeza , tako nema puno argumenata ni za kritiku badstubera....a niko ne gleda npr. na greske tymoshtschuka...jest da tymo greske pravi i zbog pozicije na kojoj igra, a koja nije njegova prirodna pozicija (a i on cesto tu igra toplo-hladno)....a vec smo govorili da nije sve ni do individualni gresaka nego do taktike, cjelokupnog ponasanja ekipe na terenu i slicno i slicno
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 16 feb 2011, 04:08

Morgen; Hamburg derby!

Nadam se da ce HSV u EL, to bi najbolje za Njemacki fudbal, jelde?

Evo Dream Scenario za NJemacki fudbal:

CL: Dortmund, Leverkusen, Bayern
EL: HSV, Schalke, Hoffenheim(tesko, ali ja ipak mislim da je moguce)
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

Jug-y
Kontakt:

Post Postao/la Jug-y » 16 feb 2011, 08:33

Zaista pustite Badstubera na miru,momak je mlad,a na greskama se uci,i on je pored Mullera definitivno najbolje iz Bayernove skole sto je van Gal otkrio i svaka mu cast na tome....mene vise zanima sta van Gal sada radi,zasto je prodao van Bomela (zbog ne slaganja izmedju njih)
al aj dobro doveo je Gustava koji nije los,al zasto mu onda Gustavo igra lijevog beka,mislim da bi puno bolji bio na sestici,gde igra Pranjic,a Pranjic prilicno dobro moze grati na lijevom beku. A tu je i Altintop koji moze puno pzicija dobro igrati,kao npr i sesticu,a on njemu sluzi kao zamjena za Robena najcesce....
i pozz svima ;)

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 16 feb 2011, 11:12

Makaveli je napisao/la:koolega stefan@

sa velikim interesovanjem sam propratio raspravu izmedju valencie i druge strane u vezi "stuber" slucaja...
naravno,razlog nije bio tvoja nabrijanost na bdstubera i pokusaj raspravljanja sa dominantijim diskutantom...

vac radi bogatsva argumentata i iskustva koji nude postovi korisnika valencia

nisam siguran cemu euforija i novi post u kojem si na par mjesta sam pobio svoje zamisli u predhodnim postovima,
te percipiranje rasprave kao nekog bojista,a fudbalera kao yu gi oh karata gdje se mjeri atack i defense...

izbor rijeci koji si i upotrijebio da badstubera predstavis kao vanserijskog igraca,a sebe kao ravnopravnog diskutanta,
mogao bih i ja upotrijebiti da opisem kvalitet dosta stopera i domace lige...

vidic vs kaka...ne sjecam se tog duela :roll:

poenta valencijinog pisanja na temi jeste da bayern relativno ima slabu odbranu,sto nije tajna...
te dabadstuber nikako nije dorastao sada sa svojim kvalitetima da bude nosioc te iste odbrane...
takodje,na tvoj agresivan istup o njegovom potencijalu,dobio si iscrpno objasnjenje...

kakav razvoj situacije treba da bi stuber mogao postati vanserijski igrac na svojoj poziciji..te nosilac bayernove odbrane..
dakle iscrpno objasnjeno u svakom postu...

ne znam zasto potencirati dalje sukobljavanje koje te degradira kao licnost i clana foruma...ego je zajebana stvar,rjesavaj se toga i emocija pri pisanju...

pozdrav,i poznajemo se ja i ti sa EN foruma :D nema ljutis ;)

a čuj svako ima svoje mišljenje, to treba poštivati.

ali ne priznam kada mi netko kaže da je badstuber prosječan igrač. niti ću ikada priznati.

moguće da sam sam sebe pobio, sada se ne sjećam i neda mi se opet to sve prolazit da bi uvidio na grešku.

Probaj se sjetiti kako je Vidić izgledao u 2 utakmice u polufinalu lige prvaka protiv Kake 2007.

čuj, opet isto. svako ima svoje mišljenje, istina je da me pobio argumentom o trenutnoj kvaliteti Badstubera koja još uvijek nije na ekstra razini. to stoji.

ali definitivno ovaj igrač ima veliki kvalitet već sada kojeg treba forsirati kao što su se forsirali drugi igrači ( sve one koji su sada najboji na svijetu ).

Pazi, nemožeš dati realnu opasku nekom igraču kojeg si gledao 5-6 puta!

Ne možeš uspoređivati Tymu i Badstubera na poziciji stopera. To je kao dan i noć. To je ono što razlikuje poznavaoca nogometne igre i navijača koji prati fudbal samo površno. Ja defitivno znam da je Tymo u postavljanju u obrani na razini jednog prosječnog stopera cvajte. I još mnogo drugih gluposti koje radi u igri.

Naravno, nije ovo moj pokušaj omalovažavanja sugovornika ( @Valencia ) nije mi to namjera ali se to tako ne radi.

Samo u jedom postu su me ponijele emocije.

Svjetski scoutevi prate baš svaku sitnicu prije nego kupe određenog igrača, to znaš i sam.
Moji argumenti su ono što ja mislim da Badstuber posjeduje. Što sam i napisao. Pa sad ti odluči da li su oni relevantni ili ne.

Ne potenciram daljnje sukobe ali isto tako ne priznam mnoge argumente koje je naveo @Valencia.

Ego nema veze sa mojim pisanjem postova. Uvijek ću prihvatiti kritiku pa tako i priznati da sam pogriješio.

Najbolje mjerilo je po mojem mišljenju slijedeće: KONSTANTNOST.

A to je ono što krasi Badstubera.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 16 feb 2011, 14:53

schweinsteiger je napisao/la:
Antone,svaka cast za post,ali ne slazem se toliko s tobom u dijelu s Kloseom.Klose za svoje godine pruza dosta jake partije i moze svih 90 minuta odigrat kako treba i kako se od njega ocekuje i da bi i u buducnosti mogao ih odigrat treba igrat utakmice.Ne razumijem zasto ga nije ubacio protiv Hoffenheima kod 3:0,ili kod 4:0...ima razloga da se ljuti,covjek planira igrat na SPu 2014.(svaka cast za to,ali nemam pojma kako to namjerava uradit :D ) i morace do tad' da igra i plus kakav je Low,on ce ga povesti sa sobom i dati mu priliku.
Pa nisam ja niti reako da je Klose loš no sada se mora isto tako prilagoditi činjenici da je star igrač i da ga Bayern u ovom trenutku samo treba za klupu i ako se lovi rezultat pa da zaigramo sa 2 igrača. Sada je Gomez Bog i Batinau Bayernu i to treba prihvatiti isto kako je Gomez morao prihvatiti prošlu sezonu. Klose sebi u biti mora razmisliti da li kao zamjena oće završiti karijeru u najvećem Njemačkom klubu ili želi u neku vukojebinu otići riskirati i vidjeti dal će ga Low zvati za EP u repku. Isto tako treba reči da je on ostao Bayernu dužan a ne obrnuto. Em je jako puno ozlijeđen, a već jako dugo se nije pokazao u dobrom svijetlu i nezabija baš previše i kad dobije priliku...Da se razmemo može on ostat u Bayernu ako se rješevamo Olića il tak neš, ali mora prihvatiti da on više nije prvi napadač i da će to jako teško postati!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.