FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DzoleZeljo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DzoleZeljo » 06 jun 2014, 23:47

arma je napisao/la:Treba zaganjati Nedu Turkovica...slobodan je igrac trenutno a manijak pravi...voli zelju malo je reci..a nije los igrac..valjo bi nam pravo ,visok ,jak...jos zeljino dijete:)
Ma Nedo je pravi spic kakav nam treba, ali ocigledno da tu neko pravi barijeru. Vjerovatno do menadera, ko ce mu znati.

Inace, za raju koja ne znaju, decko je napadac koji je vrlo slican Jure Guvi po igri.

arma
Kontakt:

Post Postao/la arma » 06 jun 2014, 23:51

DzoleZeljo je napisao/la:
arma je napisao/la:Treba zaganjati Nedu Turkovica...slobodan je igrac trenutno a manijak pravi...voli zelju malo je reci..a nije los igrac..valjo bi nam pravo ,visok ,jak...jos zeljino dijete:)
Ma Nedo je pravi spic kakav nam treba, ali ocigledno da tu neko pravi barijeru. Vjerovatno do menadera, ko ce mu znati.

Inace, za raju koja ne znaju, decko je napadac koji je vrlo slican Jure Guvi po igri.
Pratim ja njega odavno...bas igrac kakv nama treba,za nase igre...u azerbejdjanu ga cijene ko igraca...a sad kad je potpisivao za baku kaze drago mi ej da sam opet u plavom dresu :)al et kazu amar ga nece...

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 07 jun 2014, 00:07

Ostajemo kod 4-2-3-1 jer se ta formacija igra u svim mladjim kategorijama. Adzemu nek je sa srecom, ali nije ni bitno ko je tu na terenu, na klupi, kad svi vrlo dobro znamo ko je ustvari Šef.
FKŽ !

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 07 jun 2014, 00:10

Al sto je guvo bio masina...
Kad ga već spominjete

arma
Kontakt:

Post Postao/la arma » 07 jun 2014, 00:15

Dolaskom Adzema Bajic ce imati puno vise prostora za igru i konacno ce pokazati svoj talenat i o kakvom je igracu rijec...a pozitivno je dolazak Adzema upravo zbog nasih mladih igraca jer je Adzem sa njima proveo vremena i znat ce on to sve fino posloziti uz par iskusnih igraca:)

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 07 jun 2014, 00:36

Ma ne mozemo mi mijenjati formaciju jer je takva liga, kakva je. Ovdje fakticki imas svega cetiri tekme, gdje gledas nogomet, a ostlao ti je sve na udaranje.

Tako, po meni, a dosta sam puta govorio, ovoj, proslosezonskoj ekipi su falili duel igraci, koju znaju udarati. Tako, sta god da radili, oni moraju dovesti igrace tipa Culuma ili Nyeme, koji ce znati slomiti protivnika u petoj minuti i time odmah skinuti teret se leda.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 07 jun 2014, 01:06

Koga je zeljo doveo do sada?

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 07 jun 2014, 02:25

DzoleZeljo je napisao/la:Ma ne mozemo mi mijenjati formaciju jer je takva liga, kakva je. Ovdje fakticki imas svega cetiri tekme, gdje gledas nogomet, a ostlao ti je sve na udaranje.

Tako, po meni, a dosta sam puta govorio, ovoj, proslosezonskoj ekipi su falili duel igraci, koju znaju udarati. Tako, sta god da radili, oni moraju dovesti igrace tipa Culuma ili Nyeme, koji ce znati slomiti protivnika u petoj minuti i time odmah skinuti teret se leda.
Kojih 5 minuta...hehe.. zastarilo je to Dzole.. tako se igralo prije 40 godina u engleskim zatvorima.
F.K.SARAJEVO

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 07 jun 2014, 07:49

Adviser je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Ramic vjerovatno ide u Istru, i tu se trazi rijesenje.
:tokralju: :njanjanja: :thumbup: Ništa draže nisam danas pročitao ...
Željooooo je napisao/la:Sve si dobro napisao osim formacije,to ne može biti 4-5-1,već je to 4-2-3-1..
Znači, bez promjena! :yawn: :zzz:
Nisam baš siguran da su u pravu oni koji se toloko raduju eventualnom odlasku Ramica.
Prvo, ako ćemo biti pošteni, on kod nas nikad nije dobio pravu šansu. U proslom prvenstvu piceo je dvije utakmice, dao jedan gol. Prije odlaska u Tr.nije piceo ni jednu, usao par puta, zabio Zvijezdi onaj gol u devedesetoj min.
Skloni smo formirati stav spram nekog igrača a da u sustini osnov za tako što uopce nisu nogometni faktori.
Na kraju krajeva, oni koji misle da Ramic nije perspektivan nogometaš, trebaju malo razmisliti:zašto bi ga neko odveo u nhl iz pl bih.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 07 jun 2014, 09:00

Svaki put kada bi usao u igru, molio je da mu se sljedeci put prilika ne pruzi. Zna se graditi nesto malo, i udariti glavom ako mu dodje na pladnju. Udarac nogom... hmmm... katastrofalan, blago receno...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 07 jun 2014, 09:06

po dosad prikazanom ramić nije igrač za želje. a tačno je da je to stvarno malo i da tu treba ostaviti malu rezervu. al' po meni baš malu. zbog te male rezerve ja bi ipak volio da ostane, ali ne bih volio da bude prvi špic, to bi bio horor.

HercegovinaBosna
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaBosna » 07 jun 2014, 09:08

Joj šta smo izgubili igrača zbog ovakvih stučnjaka koji kao sve znaju ko je kakav igrač. A takvih pljuvaca na sjeveru da ti se zgadi život kad odeš.
Sreće pa ih niko ništa ne pita ali da stvaraju igraču pritisak :thumbdown: Sretno Ramiću!!
Mićo je Fićo!

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 07 jun 2014, 09:16

utorak,eventualno srijeda na prozivci ce se pojaviti 3 nova igraca od toga 2 spica,ne bih o imenima dok ne potpisu,do 18 bi se trebala pojaviti jos 2 jer je do tada prijava za prvo kolo,memic najvjerovatnije ostaje u str.stabu,svraka najvjerovatnije ide,tomo dobio dobru ponudu za belgiju i zola extra ponudu za 1 bundes ligu,ovo sam saznao sinoc sad koliko je para i koji klubovi nije mi htio reci i dal ce amar pustiti zolu i tomu zajedno ne zna ni on
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 07 jun 2014, 09:40

super je napisao/la:utorak,eventualno srijeda na prozivci ce se pojaviti 3 nova igraca od toga 2 spica,ne bih o imenima dok ne potpisu,do 18 bi se trebala pojaviti jos 2 jer je do tada prijava za prvo kolo,memic najvjerovatnije ostaje u str.stabu,svraka najvjerovatnije ide,tomo dobio dobru ponudu za belgiju i zola extra ponudu za 1 bundes ligu,ovo sam saznao sinoc sad koliko je para i koji klubovi nije mi htio reci i dal ce amar pustiti zolu i tomu zajedno ne zna ni on
kad mi ovako dan fino počne... :mrgreen:
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 07 jun 2014, 10:04

Za Tomu se zna, ono sto sam i pricao, 300.000 eura, a za Zolu je to nesto novo... nadam se da je sve istina

Sta je sa Dinom, jel on odlazi?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

arma
Kontakt:

Post Postao/la arma » 07 jun 2014, 10:57

zubanovic89 je napisao/la:
super je napisao/la:utorak,eventualno srijeda na prozivci ce se pojaviti 3 nova igraca od toga 2 spica,ne bih o imenima dok ne potpisu,do 18 bi se trebala pojaviti jos 2 jer je do tada prijava za prvo kolo,memic najvjerovatnije ostaje u str.stabu,svraka najvjerovatnije ide,tomo dobio dobru ponudu za belgiju i zola extra ponudu za 1 bundes ligu,ovo sam saznao sinoc sad koliko je para i koji klubovi nije mi htio reci i dal ce amar pustiti zolu i tomu zajedno ne zna ni on
kad mi ovako dan fino počne... :mrgreen:
Super hvala ti sto nas obradujes :))nema nista ljepse nego ovako da mi dan pocne:)

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 07 jun 2014, 11:16

E ako nam odu i Tomo i Zoletić i Svraka onda pored napadača moramo hitno tražiti i veznog i to ne kao prinove nego igrače koji mogu odmah igrati u prvom timu. Kad bi bilo kako se priča sad bi nam tim izgledao:

Antolović

B. Čolić, Zeljković, Kerla, Kvesić,

Hasanović, D.Sadiković, Jamak

Selimović, Ramić, Stanić.

i to ako neko od ovih nabrojanih ne ide

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 07 jun 2014, 11:34

JosipBukal je napisao/la:E ako nam odu i Tomo i Zoletić i Svraka onda pored napadača moramo hitno tražiti i veznog i to ne kao prinove nego igrače koji mogu odmah igrati u prvom timu. Kad bi bilo kako se priča sad bi nam tim izgledao:

Antolović

Sad kad sam ovo pogledao što sam sastavio opet ne izgleda tako strašno s obzirom da su tu još Lončarić, Hasanhodžić, Bogdanović, Dedić,Memija, Bučan, Bajić...

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 07 jun 2014, 11:38

super je napisao/la:svraka najvjerovatnije ide,tomo dobio dobru ponudu za belgiju i zola extra ponudu za 1 bundes ligu,ovo sam saznao sinoc sad koliko je para i koji klubovi nije mi htio reci i dal ce amar pustiti zolu i tomu zajedno ne zna ni on
Onako kad covjek na prvu pogleda reklo bi se neka Zole jos jednu (polu)sezonu s obzirom da je potpuno oporavljen,da ce proci pune pripreme i sigurno igrati za mladu,a mozda i A reprezentaciju. Ali unajuci nasa baksuzna iskustva sa tajmingom prodaje Svrake,Kvesica,Zebe,Adilovica i sl. mislim da ne bi bilo lose onda odmah pustiti Zolu kad vec ima finu sansu za dobar klub. Mislim da bi to poslalo lijepu poruku i ostalim nasim omladincima kako se kroz nasu ekipu moze normalno graditi karijera bez Slovacke,Ceske,Poljske,Madjarske i sl. liga kao medjustepenice (i Olimpica :) ).
A mi u svakom slucaju imamo Hasanovica na Zolinoj poziciji,a na Tominoj Sadikovica tako da sam siguran da ce Amar i pustit momke. Nama u svakom slucaju za ovu ligu nece biti pretesko naci zamjenu da se opet obezbijedi Europa.
Neka me euforija pocinje hvatat,kao da stvari polako lijezu na svoje mjesto.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 07 jun 2014, 11:49

JosipBukal je napisao/la:E ako nam odu i Tomo i Zoletić i Svraka onda pored napadača moramo hitno tražiti i veznog i to ne kao prinove nego igrače koji mogu odmah igrati u prvom timu. Kad bi bilo kako se priča sad bi nam tim izgledao:

Antolović

Koliko ja znam Lončarić je još uvijek tu.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, fks74, Levin, Paromlinac, Sarajevskigigant1921, Sarun, zeljooo13 i 64 gosta.