Premijer liga BiH - aktuelno
- TurkishAirlines
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jos jedan uzasan rezultat za plave navijace, bas ih nece nesto
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Kakav užas od ekipe je ova Sloboda, preležali prvo poluvrijeme.
Žao mi je što im onog golmana nismo još napunili, razbranio se. Ali je papak teški sa onim valjanjem i glumom. Zato smo ga na poluvremenu počastili.
Inače, sa ovom igrom kao danas, Tuzlaci ispadaju glat.
Žao mi je što im onog golmana nismo još napunili, razbranio se. Ali je papak teški sa onim valjanjem i glumom. Zato smo ga na poluvremenu počastili.

Inače, sa ovom igrom kao danas, Tuzlaci ispadaju glat.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Al teško da išta može nadmašiti to što je na grbavici zmija ujela čovjeka, nekad sam to prije čitao al sad kad je bilo EP Meša Bazdarevic je to isto ponovio u onoj emisiji poslje utakmica sto je išla na SKOrden43 je napisao/la: ↑04 avg 2024, 22:49Koliko je zivotinja uletilo na teren ove godine na Kosevo mogu komotno zoo vrt otvorit premjestit ga sa Pionirske doline, a realno stadion za toga i jest od doba Tite nista se nije uradilo na njemu, pogledajte ljudi ovu atletsku stazu pa izlizala se sva nije renovirana 20 godina, jos oko tunela za igrace ogradjeno 100 sjedecih mjesta mogli bi kupiti rasklopni tunel nije skup, a ova šipke sa žicom isto ko da smo u Spaniji u favelama hebo te

nema potpisa
-
- Kontakt:
Dobra stvar kod ovog Vara je da ce prestati da glume igraci kao onaj iz Slobode nakon naseg drugog gola
Kada budete gostovali, onda ćemo otvoriti zoo vrt, do tada budi strpljiv.Orden43 je napisao/la: ↑04 avg 2024, 22:49Koliko je zivotinja uletilo na teren ove godine na Kosevo mogu komotno zoo vrt otvorit premjestit ga sa Pionirske doline, a realno stadion za toga i jest od doba Tite nista se nije uradilo na njemu, pogledajte ljudi ovu atletsku stazu pa izlizala se sva nije renovirana 20 godina, jos oko tunela za igrace ogradjeno 100 sjedecih mjesta mogli bi kupiti rasklopni tunel nije skup, a ova šipke sa žicom isto ko da smo u Spaniji u favelama hebo te

-
- Kontakt:
Nije zasluzeno Sarajevo pobijedilo,trebali su pustiti u drugom ove da se valjaju jos 30 minuta,da se nisu valjali imali bi 50 suteva na gol a ne 27,milion sansi samo su ih vile debakla spasile ako cemo realno
-
- Kontakt:
Očekivano. Nama bivši igrač uvijek da go. To možeš komotno računati.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑04 avg 2024, 21:26Nisu 32 metra nego 11 ali su ruke u zrakujurisicduska je napisao/la: ↑03 avg 2024, 23:25Said Husejinović slobodnjak sa 32 metra iskosa 67 minuta digao mu zamjenu s klupe ostao samo slobodni da izvede i obje ruke u zraku u znak izvinjenja. Već sam gledao utakmicu.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑03 avg 2024, 23:23Kako su im pitari legli na kosti kaznit ce ih bog sutra protiv Slobode![]()
A prije toga 4 stative prečka i promašen penal.![]()
Inače ne znam za ovaj Var izgledalo je kao vječnost a nije se vidjelo ni za jedan penal šta je bilo. Nadam se da je ispravno sve.
Sloboda danas nije igrala fudbal. Sem tog prekida i kad im je ušla 23, Kalesić (jedini igra lopte) oni nisu ništa napravili, 3 pasa i to je to. Objektivan rezultat 7:0 ako izuzmemo ove penale. Sarajevo se muči sa realizacijom 3 puta 1 na 1 bezopasno bi blizu gola. I jedno 10 šansi koje moraju bit gol ništa. Fkt nerazumljivo.
Vidjeh da je ovaj napisao da su favele u Španiji. Eliminisa se za svaki vid dijaloga. I on argumentima objašnjava ovdje ljudima šta i kako.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Orden je zasluzio orden.MaroonBjelave je napisao/la: ↑04 avg 2024, 22:52Favela u Španiji???Orden43 je napisao/la: ↑04 avg 2024, 22:49Koliko je zivotinja uletilo na teren ove godine na Kosevo mogu komotno zoo vrt otvorit premjestit ga sa Pionirske doline, a realno stadion za toga i jest od doba Tite nista se nije uradilo na njemu, pogledajte ljudi ovu atletsku stazu pa izlizala se sva nije renovirana 20 godina, jos oko tunela za igrace ogradjeno 100 sjedecih mjesta mogli bi kupiti rasklopni tunel nije skup, a ova šipke sa žicom isto ko da smo u Spaniji u favelama hebo te
Oooooj hljebe![]()
![]()
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- HordasOdMalena
- Kontakt:
I opet će mi cmizdriti kada budem postavljao ove gluposti njegove.Beli98 je napisao/la: ↑04 avg 2024, 23:24Orden je zasluzio orden.MaroonBjelave je napisao/la: ↑04 avg 2024, 22:52Favela u Španiji???Orden43 je napisao/la: ↑04 avg 2024, 22:49Koliko je zivotinja uletilo na teren ove godine na Kosevo mogu komotno zoo vrt otvorit premjestit ga sa Pionirske doline, a realno stadion za toga i jest od doba Tite nista se nije uradilo na njemu, pogledajte ljudi ovu atletsku stazu pa izlizala se sva nije renovirana 20 godina, jos oko tunela za igrace ogradjeno 100 sjedecih mjesta mogli bi kupiti rasklopni tunel nije skup, a ova šipke sa žicom isto ko da smo u Spaniji u favelama hebo te
Oooooj hljebe![]()
![]()
Prestani se brukati više.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- MocMahale444
Pobjedili ste Slobodu a vi navalili na lika ko tele na šarena vrata.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Nakon zasluženog gola za vođstvo trebali smo utakmicu privest kraju, ali nakon očekivanog navlačenja za Vicinu filijalu sa prigradskog stadiona utakmica je morala otići u ovom smjeru.
Čak ovakvu oslabljenu Slobodu, sa 7 U23 igrača u prvoj postavi su jedino mogli pobijediti uz sumnjive penale.
Čak ovakvu oslabljenu Slobodu, sa 7 U23 igrača u prvoj postavi su jedino mogli pobijediti uz sumnjive penale.
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
- feniksptica
- Kontakt:
Neka smosenjak075 je napisao/la: ↑04 avg 2024, 23:31Nakon zasluženog gola za vođstvo trebali smo utakmicu privest kraju, ali nakon očekivanog navlačenja za Vicinu filijalu sa prigradskog stadiona utakmica je morala otići u ovom smjeru.

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Favela i Senjak hitovi teme večeras
-
- Kontakt:
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Pokušali seljačkom igrom izvući rezultat. Nisu uspjeli i gotovo.
Zanimljivo kako im je golman bio rovit prvo poluvrijeme, stalno bio na zemlji, dok u drugom za tim nije bilo potrebe.
Zanimljivo kako im je golman bio rovit prvo poluvrijeme, stalno bio na zemlji, dok u drugom za tim nije bilo potrebe.

4 tekme, jedina diskutabilna situacija faul nad Arapčetom na 16 ispred Bilbije. Dobro suđenje do sas, vidjet ćemo Borac kad krene.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- feniksptica
- Kontakt:
A sto je Sloboda imala imperativ da odmah udje opet ?
Nisu tad znali za ovo razigravanje.
Nemaju para, nemaju ekipu a ni trenera realno ( jer dok on dobije što hoće od ekipe prodje 5-6 kola).
Jos su svjesno ulazili i znali su da će se borit za opstanak.
Sloboda trena igrat PL to svakako, al im ne treba da postanu nor novi GOŠK...udjes pa ispadnes i u krug tako
Nisu tad znali za ovo razigravanje.
Nemaju para, nemaju ekipu a ni trenera realno ( jer dok on dobije što hoće od ekipe prodje 5-6 kola).
Jos su svjesno ulazili i znali su da će se borit za opstanak.
Sloboda trena igrat PL to svakako, al im ne treba da postanu nor novi GOŠK...udjes pa ispadnes i u krug tako
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- FKSDoGroba
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, BeYaZ, EastMadness, feniksptica, Fudbalmozak2, Fudo, gh0stHZ, Giuseppe1, Gomis99, Hajdeee, Hrammm1921, jurisicduska, MikiPirs, Napapijri, relativizam, riki46, senad82, supervizor, WeekendOffender, Zeko87 i 161 gost.