FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 10 jun 2014, 13:26

fedeltafrotta je napisao/la:raja previse ste osjetljivi, a pastrmka je regularan forumas samo sto ga ne kontate il nece da skontate... bavimo se zeljom a ne prepucavanjima.. zivjeli
Brato bio sam na vise Zeljinih utakmica od ove balavurdije. Meni ovih par levata ne moze promjeniti sliku prema Zelji. Pozdrav za plavo Sarajevo a ovim ultraforumasima taki
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 10 jun 2014, 13:26

Ovom hadziji s Mejtasa se mora odgovoriti na dio posta u kojem je na primitivan nacin vrijedzao pa i nesto ko prijetio FK Velez.S obzirom da sam rodjen i zivim u Sarajevu te samim tim imam puno raje koja navija za Zelju,jos u zivotu nisam cuo tako pogrdne uvrede na racun mog Veleza.Jeli moguce da samo jedna pobjeda ito cista ko suza izazove toliko jada bjesa i nemoci,pa da mora sakriven iza racunara lajati na klub kojeg s ponosom voli stotine hiljada ljudi,i koji je usput prozivio traume i nepravdu kakvu nijedan drugi nije.Ako vec nemas dijagnozu hadzo odi doktoru i vidi sta je,a ako se kojim slucajem utvrdi da si normalan onda se odma okani lopte jer dolaze vremena kad ces cesce gledati pobjede mog tima pa da se nedo bog neroknes.Pozdrav za mnoge moje plave drugove :salut:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 10 jun 2014, 13:34

na svaku stranicu neke regularne priče o timu, prinovama, pripremama...dođe jedno pet proljeva.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 10 jun 2014, 13:35

rodjenisa je napisao/la:Ovom hadziji s Mejtasa se mora odgovoriti na dio posta u kojem je na primitivan nacin vrijedzao pa i nesto ko prijetio FK Velez.S obzirom da sam rodjen i zivim u Sarajevu te samim tim imam puno raje koja navija za Zelju,jos u zivotu nisam cuo tako pogrdne uvrede na racun mog Veleza.Jeli moguce da samo jedna pobjeda ito cista ko suza izazove toliko jada bjesa i nemoci,pa da mora sakriven iza racunara lajati na klub kojeg s ponosom voli stotine hiljada ljudi,i koji je usput prozivio traume i nepravdu kakvu nijedan drugi nije.Ako vec nemas dijagnozu hadzo odi doktoru i vidi sta je,a ako se kojim slucajem utvrdi da si normalan onda se odma okani lopte jer dolaze vremena kad ces cesce gledati pobjede mog tima pa da se nedo bog neroknes.Pozdrav za mnoge moje plave drugove :salut:

E **** trebali ste ih pusti da uzmu tri boda i titulu,jer dok je bilo para oni su je teko uzimali, u zadnji 4-5 godina.
Ocito je nervoza proradila nema se para, i sad na jednom sve dusmani od Sarajevo,Veleza,Slobode,pa do Udbe,Tana i Dine. :roll:
Paranoja je cudo. ;)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 jun 2014, 13:37

amypitar je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:Ovom hadziji s Mejtasa se mora odgovoriti na dio posta u kojem je na primitivan nacin vrijedzao pa i nesto ko prijetio FK Velez.S obzirom da sam rodjen i zivim u Sarajevu te samim tim imam puno raje koja navija za Zelju,jos u zivotu nisam cuo tako pogrdne uvrede na racun mog Veleza.Jeli moguce da samo jedna pobjeda ito cista ko suza izazove toliko jada bjesa i nemoci,pa da mora sakriven iza racunara lajati na klub kojeg s ponosom voli stotine hiljada ljudi,i koji je usput prozivio traume i nepravdu kakvu nijedan drugi nije.Ako vec nemas dijagnozu hadzo odi doktoru i vidi sta je,a ako se kojim slucajem utvrdi da si normalan onda se odma okani lopte jer dolaze vremena kad ces cesce gledati pobjede mog tima pa da se nedo bog neroknes.Pozdrav za mnoge moje plave drugove :salut:

E **** trebali ste ih pusti da uzmu tri boda i titulu,jer dok je bilo para oni su je teko uzimali, u zadnji 4-5 godina.
Ocito je nervoza proradila nema se para, i sad na jednom sve dusmani od Sarajevo,Veleza,Slobode,pa do Udbe,Tana i Dine. :roll:
Ispade velez **** samo ako se plati?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 10 jun 2014, 13:38

i ja sam (i to kazem uzdignute glave) bio na vise Zeljinih treninga, nego neki na utakmicama, i ako neko kaze neke stvari koje su 100% tacne, ne treba ga zbog toga nabijati na kolac. Ako i pretjera u komentarima, Boze moj, zanese se covjek. Konkretno, Velez jeste zapeo protiv Zelje, i vidjelo se to na terenu. Sjetite se samo onog primitivca fiziotarapeuta koji je prskao vodom. Drugo, kakve su samo rijeci izgovarane (konkretno sa one tribine gdje je semafor), to necete naci u rjecniku. Kako su igraci Veleza bili "korektni" malo je reci. Mene cudi da nije bilo slomljenih nogu i noseva. Valjda se tako mora kad ti u goste dodje Zeljeznicar. Imam i ja prijetelje koji navijaju za sarajevo, Velez, jedan za Borac, par njih ludaka koji vole Jedinstvo iz Bihaca, i znam kako i sta misle o Zelji. Od proslava poraza od Plzena, Maribora i Makabija, da dalje ne spominjem. Obzirom na to, i ja se slazem sa nekim ljudima sa foruma da sa nekim ne mozes drugacije, vec krajnje drsko, i bezobrazno.
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 10 jun 2014, 13:39

Nije to govorio. Vise za sudije
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 10 jun 2014, 13:41

amymanijak propade Zeljo, a sta ces nema se toliko para (cca 3mil) za trece mjesto..

SarajlijaTM

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la SarajlijaTM » 10 jun 2014, 13:42

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:raja previse ste osjetljivi, a pastrmka je regularan forumas samo sto ga ne kontate il nece da skontate... bavimo se zeljom a ne prepucavanjima.. zivjeli
Brato bio sam na vise Zeljinih utakmica od ove balavurdije. Meni ovih par levata ne moze promjeniti sliku prema Zelji. Pozdrav za plavo Sarajevo a ovim ultraforumasima taki
Kad je tako vjerojatno se sjecas, ne tako davno, zeljo-velez 4:0, prvo poluvrijeme i onda u svlacionici, nemojte ljudi ko boga vas molim.....
E vidis, meni ne smeta rezultat, jer smo sami krivi za to, trebala se pobijediti slavija i rudar, pa rahat u mostar gdje bi se mnogo drugacija utakmica gledala.
Meni smeta vaš stav, gledalaca, navijaca, kako god, maksimalno neprijateljski prema zelji i nama koji mislim da nismo zasluzili ono što se vec culo sa tribina...
Ako me kontas...
Meni je licno velez poslje mog zelje najdrazi u bih mnoge stvari sto vama mostarcima smetaju, smetaju i meni, samim tim mi nije bilo jasno vasa euforija sto ste zelji zeznuli put do titule, a dali je onima koji vas handre godinama.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 jun 2014, 13:45

Gledam ovaj danasnji interviju Osima i Adzema i mogu reci da su me njihove rijeci podsjetile na izjave Magath-a kada je 2003 preuzeo VfB i Klopp-a kada je 2008 preuzeo BVB.

Naime i jedan i drugi klub su tada bili u velikim financijskim problemima da su se poceli oslanjati na igrace iz omladinskog pogona uz par ciljanjih pojacanja sto im je na kraju donijelo i rezultat. VfB je tada sezonu okoncao na drugom mjestu, odmah iza Bayern-a, dok je put BVB-a svima poznat.

Kao sto bi Nijemci rekli: Aus der Not eine Tugend machen - Stvoriti/napraviti vrlinu iz nuznosti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 jun 2014, 13:46

Meni ne smeta nista ja nisam drugo ni ocekivao od veleza i njihovih navijaca i nije mi drag ni jedan klub osim Zelje mozda mi je zvijezda simpaticna.Svi koji ste ocekivali nesto drugo ste budale i **** velez.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

STARBUZZ
Kontakt:

Post Postao/la STARBUZZ » 10 jun 2014, 13:53

Letach je napisao/la:i ja sam (i to kazem uzdignute glave) bio na vise Zeljinih treninga, nego neki na utakmicama, i ako neko kaze neke stvari koje su 100% tacne, ne treba ga zbog toga nabijati na kolac. Ako i pretjera u komentarima, Boze moj, zanese se covjek. Konkretno, Velez jeste zapeo protiv Zelje, i vidjelo se to na terenu. Sjetite se samo onog primitivca fiziotarapeuta koji je prskao vodom. Drugo, kakve su samo rijeci izgovarane (konkretno sa one tribine gdje je semafor), to necete naci u rjecniku. Kako su igraci Veleza bili "korektni" malo je reci. Mene cudi da nije bilo slomljenih nogu i noseva. Valjda se tako mora kad ti u goste dodje Zeljeznicar. Imam i ja prijetelje koji navijaju za sarajevo, Velez, jedan za Borac, par njih ludaka koji vole Jedinstvo iz Bihaca, i znam kako i sta misle o Zelji. Od proslava poraza od Plzena, Maribora i Makabija, da dalje ne spominjem. Obzirom na to, i ja se slazem sa nekim ljudima sa foruma da sa nekim ne mozes drugacije, vec krajnje drsko, i bezobrazno.
Ja ne mogu da vjerujem pa Velez je po vama trebao odigrati rutinsku utakmicu, lagano pretrcat 90 minuta da bi vi pobjedili. Sta vam je ba.
I treba da zapinju... Vasi su prvo navijaci poceli sa nekim provokacijama ala zapadni mostar a prskanje vode je doslo tek poslije, tako da nemoj da kenjas bezveze. Vasi navijaci kad ste gubili 3:1 su poceli sa nekim skandiranjima...

Vi navikli da svako sa vama lagano odigra, da ne idu u kost, pa jedna takva utakmica odmah neka kuknjava ko da su vas pokrali. A ljudi vas uredno dobili.
Najjaci ste majke mi.

Nego gledam ovu vasu pressicu od danas. Nit se zna ko ce vam ostati ni ko ide, doslo "pojacanje" i nakav na probu Pinjuh... Amar udara po demagogiji... radnicki klub, para nema, borba za ideale, za siromasne u Afriki, niko nam nista nije poklonio. Kakav zaokret u stavu, od kafanskog kabadahije poznatog kao "KHAJ PHICE" do slegnutih ramena i pomaganja...
Zadnja izmjena: STARBUZZ, dana/u 10 jun 2014, 13:57, ukupno mijenjano 1 put.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 10 jun 2014, 13:53

SarajlijaTM ona utakmica je dosla nakon 4 vezane pobjede. Da su Rodjeni prodali Zelji usta me hrakni ako bi iduce sezone bilo 500 ljudi u prosjeku. Mi smo se jednom opekli protiv goska i sa 3000 ga oborili na 500-600. Kakav bola zrinski. Pa nama je derbi protiv Zelje Sarajeva i to su najsladje pobjede. Normala da malo stvar na tribini izmakne kontroli ali to je 10% spram onih 90% koji prate fudbal citav zivot i znaju postovati. Pusti ove levate nesto ko lafo frajeri. U starom gradu je bia guta manijaka i niko ih nije dirao. Cak smo pili zajedno. Stipu to tebra. Svak gine i sluzi se svim sredstvima samo da njegov klub pobjedi. Ja sam malo stariji pa se sjecam i golijada i pod BB i na grbavici gdje se igracima Veleza govorilo da stanu. Sve je to do toga kakvom se ekipom raspolaze u toj sezoni
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 10 jun 2014, 13:56

Kome pomaga, covjek kaze da se dugovi moraju rijesiti i onda idemo sa ulaganjem para u tim... ajde dusmani odleprsajte sa teme, a i ovi nasi, ne budite naivni, kome sta dokazujete, kome,pricate... ovo je tema o Zelji, danas prozivka, vi se bavite nekakvim Velezom...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

jahija

Post Postao/la jahija » 10 jun 2014, 13:58

Gdje je Tomić i Svraka jesu prodati, a vidim i Zlotić ide nije se ni raspremao da trenira.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 10 jun 2014, 13:58

:thumbup:
[youtube][/youtube]
Visca el Barça ! Mes que un club !

AsharaK
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la AsharaK » 10 jun 2014, 14:01

jahija je napisao/la:Gdje je Tomić i Svraka jesu prodati, a vidim i Zlotić ide nije se ni raspremao da trenira.
Kao što reče ponuda postoji samo za Zolu, a Tomić, Svraka i Selimović će se sutra priključit na pripreme :-)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 10 jun 2014, 14:08

Pastrmka, opet ti o pustanju, nije o tome riječ, procitaj opet sta sam napisao

valter22
Kontakt:

Post Postao/la valter22 » 10 jun 2014, 14:08

A od kad vi imate tri verzije grba na ovim dresovima svi različiti ova dva nešto kao uhvatila ih hrdza

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 10 jun 2014, 14:13

SarajlijaTM je napisao/la:Pastrmka, opet ti o pustanju, nije o tome riječ, procitaj opet sta sam napisao
Brato jaca je ljubav prema Velezu nego mrznja prema Zrinskom i ponosan sam sto je tako. Nas niko ne handri. Situacija je egal. I oni nas i mi njih
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 60 gostiju.