PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Ma iz zeljeznicar nisu svjesni s kakvom vatrom se igraju ako se prizna titula iz 46...
Ako je sve po ps neka je dobiju ali neke druge stvari pokrecu koje nemaju veze sa sportom.
Ako je sve po ps neka je dobiju ali neke druge stvari pokrecu koje nemaju veze sa sportom.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- svrakino1921
- Kontakt:
Joj glupih pitara, osnovne stvari ne kontaju, prvo nacionalno republicko takmicenje koje je posluzilo kao neka vrsta kvalifikacija za prvu ligu SFRJ godinu kasnije upoređuju sa nekim podsaveznim takmičenjima
Da je priznavanje te titule opravdano dokazuju i potezi saveza u Hrvatskoj i Srbiji, i tu je cijeloj prici kraj

Da je priznavanje te titule opravdano dokazuju i potezi saveza u Hrvatskoj i Srbiji, i tu je cijeloj prici kraj

MIHAJLOVIĆ !
Juga je tada bila savezna drzava narodnih republika, FNRJ.Radmilo87 je napisao/la: ↑21 feb 2020, 17:10Joj glupih pitara, osnovne stvari ne kontaju, prvo nacionalno republicko takmicenje koje je posluzilo kao neka vrsta kvalifikacija za prvu ligu SFRJ godinu kasnije upoređuju sa nekim podsaveznim takmičenjima![]()
![]()
![]()
Da je priznavanje te titule opravdano dokazuju i potezi saveza u Hrvatskoj i Srbiji, i tu je cijeloj prici kraj![]()
BiH je bila NR BiH, a takmicenje koje je bilo kvalifikaciono za saveznu ligu je bilo drzavno prvenstvo.
Titula je vec nasa, ovjera je stvar vremena. Ako pitarska prcija previse otegne stvar, ima uefa, bas kao i u slucaju Srbije.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Iako si debil na ²,slazem se s ovim samo zato sto su priznali i u Hrvatskoj i SrbijiRadmilo87 je napisao/la: ↑21 feb 2020, 17:10Joj glupih pitara, osnovne stvari ne kontaju, prvo nacionalno republicko takmicenje koje je posluzilo kao neka vrsta kvalifikacija za prvu ligu SFRJ godinu kasnije upoređuju sa nekim podsaveznim takmičenjima![]()
![]()
![]()
Da je priznavanje te titule opravdano dokazuju i potezi saveza u Hrvatskoj i Srbiji, i tu je cijeloj prici kraj![]()
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ma džaba, vidiš da ne kontaju, oni bi i SAŠK-u dali 11 titulaBlagoje je napisao/la: ↑21 feb 2020, 17:15Juga je tada bila savezna drzava narodnih republika, FNRJ.Radmilo87 je napisao/la: ↑21 feb 2020, 17:10Joj glupih pitara, osnovne stvari ne kontaju, prvo nacionalno republicko takmicenje koje je posluzilo kao neka vrsta kvalifikacija za prvu ligu SFRJ godinu kasnije upoređuju sa nekim podsaveznim takmičenjima![]()
![]()
![]()
BiH je bila NR BiH, a takmicenje koje je bilo kvalifikaciono za saveznu ligu je bilo drzavno prvenstvo.
Titula je vec nasa, ovjera je stvar vremena. Ako pitarska prcija previse otegne stvar, ima uefa, bas kao i u slucaju Srbije.

MIHAJLOVIĆ !
- svrakino1921
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujemjurisicduska je napisao/la: ↑21 feb 2020, 16:10![]()
Onda da se dodijeli i ovim ostalimSašk najviše titula
![]()
Ti si jedan od jacih forumasa
Uzmi ukucaj BiH u prvoj yugoslaviji i njen polozaj u istoj
Pa onda sta je bilo 1943
Zasto je nama 25.11.Dan drzavnosti
Pa onda 1946 god.
Progutajte ovu titulu 46'zbog Drzave BiH
Kud je mi osvojismo
Ako neko od manjejaka napise da sami nisu i ne mogu oni nista napraviti, ostali ga napadnu i kazu: ti si pitar, nisi navijac zeljescara.

Sta papak zna moj ti nek se on bori za Sašk. Ahhahahahah joj koji pacenici sta njoh boli sto titulu trazimo.svrakino1921 je napisao/la: ↑21 feb 2020, 17:47Ne mogu da vjerujemjurisicduska je napisao/la: ↑21 feb 2020, 16:10![]()
![]()
Ti si jedan od jacih forumasa
Uzmi ukucaj BiH u prvoj yugoslaviji i njen polozaj u istoj
Pa onda sta je bilo 1943
Zasto je nama 25.11.Dan drzavnosti
Pa onda 1946 god.
Progutajte ovu titulu 46'zbog Drzave BiH
Kud je mi osvojismo
ŽELJEZNIČAR 1921
De vi zavrsite dugovanja, kredite, sporove s vlastitim trenerom, licencu itd a za titulu cemo se dogovoriti
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Jel zeljo ovaj ajduk?jurisicduska je napisao/la: ↑21 feb 2020, 16:10![]()
![]()

- Zenicanin988
- Kontakt:
Joj ja ovog Zeljinog potparola, hahahah 

Jarane promijeni profesiju Allahati
Jarane promijeni profesiju Allahati
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
- svrakino1921