Podrška jokeru i palom bratu mcmlxvi-u u ovim teškim trenutcima za njih

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
aaaaaaaaaaaa niko nikada, neće saznat' š'a se dešavaaaaaaDrustveniParazit je napisao/la:Yebo majku ako postoji strucnjak koji bi mogao objasniti sta je to u glavama ljudi koji navijaju za FKS. Pa djece mi ovo niĐe nema.
Na sta tacno mislis brate?DrustveniParazit je napisao/la:Yebo majku ako postoji strucnjak koji bi mogao objasniti sta je to u glavama ljudi koji navijaju za FKS. Pa djece mi ovo niĐe nema.
Ako nam on ostane glavni vezni pusit cemo ga svi, ne samo Joker!Bolanos je napisao/la:Joker ti ga pusi Rusteme, Rustemee, Rustemeee![]()
![]()
joker90 je napisao/la:Ako nam on ostane jedini vezni pusit cemo ga svi, ne samo Joker!Bolanos je napisao/la:Joker ti ga pusi Rusteme, Rustemee, Rustemeee![]()
![]()
Ni meni nije jasno kako se neki ponašaju kao da navijaju za igrača a ne za klub...samo me zanima šta su to vidjeli u ovom makedoncu pa ga ovoliko žale i oplakuju a nije ni otišao...još da se nije vukao kao prebijena mačka po terenu haman čitavu polusezonu pa hajd...svašta.DrustveniParazit je napisao/la:Yebo majku ako postoji strucnjak koji bi mogao objasniti sta je to u glavama ljudi koji navijaju za FKS. Pa djece mi ovo niĐe nema.
Tad ce biti kasno Beli, tad cemo moci samo da kukamo. Kritika se mora uputiti dok jos nesto moze biti urađeno povodom stvari koje kritikujemo. Jos je samo 6 dana ostalo do prozivke, leti vrijeme nenormalno. Uklonili sljam jesmo fino, ali popunjavanje rupa tanko ide. Jos kad sam cuo ono za "probijanje budzeta", mucnina me neka uhvatila odmah.belosevic28 je napisao/la:Krste, sakam te !!!
Pregovara se sa igracima, nije lako dovesti nekoga u ovu vuko.****. De malo strpljenja ljudi...i ja bi volio ujutro procitati; Medunjanin, Babovic, Ibanez, i Vukusic potpisali trogodisnje ugovore sa FK Sarajevom...
Ali ne ide to lako.
Sabura ljudi, kritikovat cemo ako u polusezonu ne udjemo sa adekvatnim pojacanjima...
Na sve ovo sto se pise, ljudi ko da ne razmisljaju sta pisu, ko da ke takmicenje ko ce vise crnjaciti kad dodje taj period da se kritikuje i ne gleda se ni koga ni kako, samo nek' se pljuje. S druge strane nakon dvije pobjede svi oni sto pljuju su spremni ruku u vatru dati da cemo biti sampioni svemira. Idemo iz krajnosti u krajnost. Ako nekog igraca uzmemo na zub moze svaku utakmicu dati gol opet ce biti najgori.Bolanos je napisao/la:Na sta tacno mislis brate?DrustveniParazit je napisao/la:Yebo majku ako postoji strucnjak koji bi mogao objasniti sta je to u glavama ljudi koji navijaju za FKS. Pa djece mi ovo niĐe nema.
oooooooooooo sta se desilo pa te ludo volim Saraj'vooooooBitiSrcemVezan je napisao/la:aaaaaaaaaaaa niko nikada, neće saznat' š'a se dešavaaaaaaDrustveniParazit je napisao/la:Yebo majku ako postoji strucnjak koji bi mogao objasniti sta je to u glavama ljudi koji navijaju za FKS. Pa djece mi ovo niĐe nema.
IZVINI govorim o pojedincima neda mi se saltat trazit izjave nmg fakt .... nerviraju me "eksperti" koji pljuju svakog igraca koji se spomene da ide ...PitarBordo je napisao/la:@DBR1987 pa evo haman zadnjih 7 stranica niko ništa nije pljuvao po igračima... čak se više priča o tome koliko je degutantna ova naprasna kampanja našeg kluba kontra sopstvenog igrača...
Ne kontam ove koji dođu da kažu "prestanite pljuvati po XYZ", "pustite vi upravu"... Ili sarkastične explozije tipa "ma ja treba rastjerati upravu i vratiti Baljka"...
Ovo se identično cijelo ljeto govorilo, a svi znamo kako se taj prelazni rok neslavno zavržio - a evo Dino kaže da se tad još i probio budžet pa se sad krpi...DBR1987 je napisao/la:nek dodju kvalitetni igraci nije bitno kad dodje 15 dana prije polusezone ....kad je kvalitetan igrac dovoljno je par treninga da se uklopi .... ( moje misljenje)
Taman da izborimo Evropu.franklampard8 je napisao/la:More l' 'vako ?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], laznokrilo, nedimmmm1337, Rule_hz i 20 gostiju.