Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Duvat cu ga ja buraz, nije problem, ali nakon sto ga vi prvo budete duvali minimalno narednih godinu dana, a do tada cemo se vidati u pregledima bht sportadelpiero20 je napisao/la:Giancarlo duvaj ga
E svaka čast majstore, ovo je prvi post kojem se zaista divim, prvo kritikovao svoje, a onda se sjetio i ostalih, bravo majstore, to je jedini ispravan način, posloženo kako treba, vidi se da si navijač iz srca, i uzdao si se u svoju ekipu, ona te razočarala, njih prvo kritikuješ, a onda naravno i spomeneš zaista nebulozne rezultate ostale......iskreno čestitam na postuslani grad je napisao/la:palim danas u 5 tv i sa starim se zavalim da pogledam tekmu....mozda najbitniju u 90 i kususr godina moje Slobode...kontam..poginuce danas igraci za dres kojeg su nosile generacije i generacije sjajnih fudbalera sa Tusnja...necu reko uopste da se uzdam u veleza i zelju a kamoli u zrinjski...zelim bas tu da se pokazu..kad je najteze...ima tekma na TV pa nas ni sudija nece smijet tolko zavaljivat..kako utakmica odmice a presmijesna igra ekipe za koju sam popusio batina,kisa,krivicnih,neprespavanih noci,gostovanja i dragi Bog zna cega sve..ne lici ni na sta pocinje me prolaziti neka nelagoda i crv sumnje da bi moglo svasta bit....al reko necu da frkenisem...znam..losi smo..da nismo,nebi igrali utakmicu decenija zadnje kolo...ljudi nas demoliraju u svakom pogledu i bilo je pitanje samo kad ce nas rastavit na proste faktore a time i okrenut rezultat u svoju korist..sto se desilo..nije mi jasno da igraci mogu onako labavo odigrat OVAKO BITNU TEKMU![]()
![]()
...razumijem ja...neznaju,,,al gini brate..trci...nemas kvalitet...tehniku....gini,trci j.e.b.e.m mu majku i loptu...onako sramno izdanje ekipe dugo nisam vidio a vjerujute ko hoce da sam odgledo more malo Slobodinih tekmi....od vukojebina do gradova...desava se sto se desava a ja i stari se samo gledamo.....neki muk u stanu...ledena tisina....starog nisam ni pozdravio... istrco sam iz kuce,ugasio mobitel i sat vremena sam setao..vjerujte da nemam pojma gdje
...konto sam...kolko je to 43 godine..ko dijete...suze su mi same navirale...sjetio sam se dinama i poraza od 0 5 na Tusnju tamo neke 88....ja sav mokar..balo... molim starog da idemo kuci..reko..gotovo je..75. je minuta...hajmo kuci...a on me samo onako presjece pogledom..kaze, sjedi tu.,.nek vide purgeri kako se kisne za radnicki klub i na 5 0..to mi je tolko ostalo urezano u sjecanje da cu pamtit dok sam ziv...neznam sta ce sa Slobodom bit..realno..u sranju smo teskom...cisto sumnjam da cemo se vratit kao Borac...nece se tog posla SAD niko htjet prihvatit....ovi ostali rezultati me tolko ne zanimaju....MI smo ovo trebali rijesit...ili danas ili nekad davno prije...realno..i zeljo i da je mahmurne igrace poslo u trebinje mogli su bod uzet...tolko su bolji od svih....sad..sto nisu htjeli...sto neko napisa...moze im se...dupla kruna a vi se levati ganjajte po selima...dok ne skontate neke stvari....mozda me je velez vise razocarao...oni nisu pili i slavili..igrali su kuci protiv mrtvog goska....igrali su za obraz kluba i nije njih trebo niko stimulisat...znam kolko su se tuzlaci zalagali za velez i vracanje na njihov stadion....al et..i njima se moglo...kako god...svakome nek je na cast i obraz..
Sta smo trebali zapeti????Tuzlakk je napisao/la:Pa pogledajte golove sa tekme samo leotar zeljo zar nije ocigledno da su se prodale pic** iz sarajeva ?
" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa normalno kad su tri utakmice sredjene da ispadnemo...gdje nece biti? Lakse bi mi bilo da smo ispali kao Kozara, a ne da te sjebu u talu u zadnjem koluScooTeR je napisao/la:Ispadali su Borac i Velez pa nije bilo ovolikih tenzija.
Izvini a gdje se nalazi Trebinje ? i zasto je onda Zeljo trebao igrat za Slobodu jer zato sto su muslimani pa da braca pomognudelpiero20 je napisao/la:Pa normalno da cemo tuziti, sta nam se neko ima svetiti za sudski proces koji smo dobili...
Znajul oni uopste koliko smo mi para izgubili na tome sto nas nisu zeljeni pustiti u Evropu iako nije bilo osnova za to, oni zabranili i pustili Sirokog
Sve po nacionalnim kvotama...Izgleda da su nas stavili u Bosnjake, porucujem im da se jebu i oni i Bosnjaci i puste normalne ljude Bosance da gledaju Slobodu
Prodali ste obrazScooTeR je napisao/la:Sta smo trebali zapeti????Tuzlakk je napisao/la:Pa pogledajte golove sa tekme samo leotar zeljo zar nije ocigledno da su se prodale pic** iz sarajeva ?
" onclick="window.open(this.href);return false;
Koji si ti pacenik,mi smo svoje zavrsili prije 3 kola,igraci mamurni,zbog cega da ginemo???
Ko vam je kriv sto ne mozete 1 sut na gol opucati.
Bolje vam je u 2 ligi,ove sezone vas je bilo tuga gledati.
Ja uopste ne pricam to, ja pricam protiv toga...samo sto su u komitetu odlucili da se mora po nacionalnoj kvotiAdo1921 je napisao/la:Izvini a gdje se nalazi Trebinje ? i zasto je onda Zeljo trebao igrat za Slobodu jer zato sto su muslimani pa da braca pomognudelpiero20 je napisao/la:Pa normalno da cemo tuziti, sta nam se neko ima svetiti za sudski proces koji smo dobili...
Znajul oni uopste koliko smo mi para izgubili na tome sto nas nisu zeljeni pustiti u Evropu iako nije bilo osnova za to, oni zabranili i pustili Sirokog
Sve po nacionalnim kvotama...Izgleda da su nas stavili u Bosnjake, porucujem im da se jebu i oni i Bosnjaci i puste normalne ljude Bosance da gledaju Slobodu![]()
![]()
![]()
smjesno ove godine je Sloboda zasluzila da ispadne SAMI SU SEBI KRIV ni ZELJO ni VELEZ niko...
dobro to jarane al sto ti omalovazavas Slobodu kao klub cuj konstantno pri dnu tabele. Halo bolan ko si ti da tako pricas o Slobodi. Mislis da mi ne znamo situaciju u klubu i kolko se moze i ne moze. Igraci nisu imali pripreme kako treba a da odigraju dvije ekstra utakmice u 3 dana. Pa realno Barca bi se namucila da odigra 2 utakmice u 3 dana a ne mi sto nam je pola ekipe U17. Normalno da ce nam bit drugi krivi kad realno nismo mogli. Izgorili su protiv veleza i za to im hvala. Btw onaj stadion je isto kakva poljana ovaj slavijin, tusanj je tepih za ono.Giancarlo je napisao/la:Duvat cu ga ja buraz, nije problem, ali nakon sto ga vi prvo budete duvali minimalno narednih godinu dana, a do tada cemo se vidati u pregledima bht sportadelpiero20 je napisao/la:Giancarlo duvaj ga![]()
Pogledajte istini u oci, nece vas ugristi. VAS klub je trebao: 1. pobijediti direktnog rivala, 2. odigrati nerijeseno sa direktnim rivalom i 3. izgubiti sa 1 razlike od direktnog rivala da ostane u ligi. Nisu u tome uspjeli i gotovo. Nema potrebe popljuvati pola lige sada, ozvlaciti rezultate iz 20. kola i te stvari. Ovisili ste samo o svom rezultatu, bez obzira na druge timove/rezultate i zakazali ste... Sada jbg, platite cijenu za svoje neznanje, ko vas ****.
Jašta smo. Trebali su da nam lome noge igračima da bi Sloboda opstala u ligi a bilo bi polomljenih nogu u drugom poluvremenu. Aha. Uozbilji se.Tuzlakk je napisao/la: Prodali ste obraz