FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- SarajlijaTM
Re: FK Željezničar
Jel jedan od ovih sto su potpisali i onaj 9-ka,ne znam ime jbg?
Ako je ovo istina za Behrama da nije potpisao tj. nije htio da potipše treba klub da mu da ispisnicu i da ga otjera jer zauzima bespotrebno mjesto nekome kome je Željo na prvom mjestu,ovo važi i za sve ostale,inače ovo potpisivanje sa mladim igračima je sjajan potez našeg kluba 
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- JosipBukal
- Kontakt:
I ja sam za to da ko god ne potpiše a ponudilo mu se automatski leti iz omladinskog pogona. Ne znam jeli od kadeta ponuđen ugovor tom Amiru i Žeriću, a ako jeste a neče da potpišu treba im zabraniti da treniraju i da se zna da je to pravilo za sve. Tako bi roditelji več pri upisu djece znali da omladinska škola FkŽeljezničar služi za stvaranje budučih igrača Fk Željezničar pa ako im se to ne sviđa nek im djeca treniraju u privatnim klubovima ili kod akademaca, hvala bogu sad ima toga koliko hočeš.
prvi visoki ne znam,do njega kasic,beganovic,mekic,hadzovic,hiros,haskovic.ChWilla je napisao/la:može l' neko s lijeva na desno koji je koji na ovoj velikoj fotografiji?
onda je to mujagić, neko ranije napisa da je viši od 190.
imajući u vidu da je amar skoro 2m nisu ovi ni tako maleni k'o što izgleda, osim kašića i mekića.
imajući u vidu da je amar skoro 2m nisu ovi ni tako maleni k'o što izgleda, osim kašića i mekića.
Nemojte pisati napamet. Ne znate da li je Behramu u ovom momentu ponudjen ugovor.
Najbitniji je potpis A.Mujagica (prvi s lijeva).Potpisao je na tri godine, ne moze dulji ugovor potpisati dok ne napuni 18 god(još jedan glupi propis ns bih).Kad napuni 18 produzice na još dvije (kao sto je uradjeno sa Dadom).
Najbitniji je potpis A.Mujagica (prvi s lijeva).Potpisao je na tri godine, ne moze dulji ugovor potpisati dok ne napuni 18 god(još jedan glupi propis ns bih).Kad napuni 18 produzice na još dvije (kao sto je uradjeno sa Dadom).
Dzenis je i dalje jun., i on je potpisao na tri god. Ostali na pet godina.
jesi ti ono govorio da je mujagić bio diskutabilan i da ga je fenerbahce tražio?
Tako je.Oko Ajdina je već poveca ekipa interesenata.
Sve OK, ali ako Hadžiahmetović ne potpiše, nije to to. Trenutno najbolji igrač u omladinskim selekcijama, što se mene tiče.
DRUG NEBI TI PUNCA
Pa hocel potpisati u cemu je problem kod njega.
Taj Hadžiahmetović, pa Grebenar pa Zulčić broj 5 štoper u juniorima ne razumijem zašto nisu potpisali i zašto ne potpišu i šta ih se čeka, još je ovaj grebenar uočen u Vitezu pa doveden sa namjerom.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
naletih na ovo na netu sta bi od transfera?!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Igrači mlađi od 20. godina, ponikli u našem omladinskom pogonu, vezani dugogodišnjim ugovorima:
Kjosevski (Ćutahija)
Memija Osmanković Duraković Hadžović
Bajić (Hiroš) Sadiković (Mekić) Dino Hasković Kašić
Mujagić Beganović
Ako od ovih talenata samo trojica uspiju i krenu Zolinim putem, mi smo se kutarisali dugova.
Bravo, Amare
Kjosevski (Ćutahija)
Memija Osmanković Duraković Hadžović
Bajić (Hiroš) Sadiković (Mekić) Dino Hasković Kašić
Mujagić Beganović
Ako od ovih talenata samo trojica uspiju i krenu Zolinim putem, mi smo se kutarisali dugova.
Bravo, Amare
Samo da vas pozdravim i da zazelim puno srece ove godine trebace nam.Zeljo iznad svega i pretrpicemo i ovo podmladjivanje.
Sutra u pola 5 na Areni Sport 1 ima prijenos utakmice nase djece sa Zvezdom sa Turnira prijateljstva, pa nek' gleda ko moze 
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
ti sto nisu potpisali sigurno ganjaju nesto drugo...
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
GradKamena
- Kontakt:
Napiso sam vam neki dan za tog Behrama da ga treaži CSKA Sofija al stari mu tu vuče sve konce čuo na svoje uši,nesto se tu sa Osimom nateže,al meni ovi tvoji žustro odgovoriše da nemam pojmafedeltafrotta je napisao/la:ti sto nisu potpisali sigurno ganjaju nesto drugo...
Uglavnom vidit ćemo šta će bit .
Trenutno korisnika/ca: Allosio, avalPacidoroP, berjan, Bordo10, f16, Lokomotifa, Pact1921, Vedrana, WeekendOffender, Zhustri i 101 gost.