Bijesan je napisao/la:Sezona 2002/2003, 34 kolo lige, Željezničar se bori za titulu sa Leotarom, Sloboda na ležernom 6-7 mjestu lige, ne mogu ni gore ni dole. Igrači Slobode se valjali od prve minute, borili se kao da im treba za titule, Alihodžić zabio u zadnjim minutama utakmice. Nakon primljenog gola igrači Slobode popadali po terenu kao da su upravo izgubili finale LŠ ;
Sezona 2010/2011, Slobodi ne trebaju bodovi, Željo se bori za titulu sa Borcem. Grize Sloboda kao da se oni bore za titulu. 0:1 završilo ;
Parole Antisarajlije, psovanja, gađanje ciglama stručnog štaba i rezervnih igrača Željezničara
itd, itd, itd, itd
Naši, jel. Jašta smo. Vi ste to više puta dokazali koliko smo "naši" ;
Sloboda je imala jednostavan zadatak u zadnjem kolu ( ako već nije uspjela da objezbjedi opstanak prije zadnjeg kola ) koji je glasio : NEMOJTE IZGUBITI 2 RAZLIKE OD SLAVIJE ; Nisu imali šansu kako treba. Zbog toga su Željo i Velež krivi. Jašta su.
O cemu ti pricas...pa normalno da cemo igrati i boriti se, mi smo takvi. Necemo vas pustat, mi nikad nikog ne pustamo..A navijaci ocekuju da se bori pa sta bude i to najvise protiv jacih klubova
A to za gadjanja nemas se sta zalit, sto Olimpic ne gadjamo? Zato sto su korektni ljudi, nikad im dlaka nije falila...A vi dosli u pola Tuzle i popisali se na spomenik stradalima 25.5 i nesto se zalis...
Mi nikad nismo ni govorili da smo "vasi" Nek se goni u pm i ta vasa umjetna nacija i vasi i nasi...