FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

delpiero20
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la delpiero20 » 24 maj 2012, 00:58

Bijesan je napisao/la:Sezona 2002/2003, 34 kolo lige, Željezničar se bori za titulu sa Leotarom, Sloboda na ležernom 6-7 mjestu lige, ne mogu ni gore ni dole. Igrači Slobode se valjali od prve minute, borili se kao da im treba za titule, Alihodžić zabio u zadnjim minutama utakmice. Nakon primljenog gola igrači Slobode popadali po terenu kao da su upravo izgubili finale LŠ ;

Sezona 2010/2011, Slobodi ne trebaju bodovi, Željo se bori za titulu sa Borcem. Grize Sloboda kao da se oni bore za titulu. 0:1 završilo ;

Parole Antisarajlije, psovanja, gađanje ciglama stručnog štaba i rezervnih igrača Željezničara

itd, itd, itd, itd

Naši, jel. Jašta smo. Vi ste to više puta dokazali koliko smo "naši" ;

Sloboda je imala jednostavan zadatak u zadnjem kolu ( ako već nije uspjela da objezbjedi opstanak prije zadnjeg kola ) koji je glasio : NEMOJTE IZGUBITI 2 RAZLIKE OD SLAVIJE ; Nisu imali šansu kako treba. Zbog toga su Željo i Velež krivi. Jašta su.

O cemu ti pricas...pa normalno da cemo igrati i boriti se, mi smo takvi. Necemo vas pustat, mi nikad nikog ne pustamo..A navijaci ocekuju da se bori pa sta bude i to najvise protiv jacih klubova

A to za gadjanja nemas se sta zalit, sto Olimpic ne gadjamo? Zato sto su korektni ljudi, nikad im dlaka nije falila...A vi dosli u pola Tuzle i popisali se na spomenik stradalima 25.5 i nesto se zalis...

Mi nikad nismo ni govorili da smo "vasi" Nek se goni u pm i ta vasa umjetna nacija i vasi i nasi...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 maj 2012, 00:59

ultrasstyle_tz je napisao/la: otkad ja pricam da nama kuha ovaj komitet ispadanje zbog onog duga od 240.000 eura koji svaki sud priznaje samo oni ne, i sad ih treba opet pritisnut za taj dug pa nek idu i oni pod stecaj ko im je.e mater. kad su nasu Slobodu mogli izbacit sto moraju i ostali igrat
ti se pojede živ jel de ? Sjeti se svih godina kad je Sloboda je.bala Želju u zrav mozak.Cigli sa Tušnja, a da ne spominjem marisanu na terenu.Ali sve se okrene, sad vi cmizdride i tražite izgovore u svemu i svačemu.
I još nešto KOMITET ZA NORMALIZACIJU nema veze sa tim dugom koji ti spominješ, jer komitet nije bio na čelu saveza kad je došlo do toga.Ti kao moderator bi trebao makar malo manje lagati ;)

Aco mogu li i ja biti moderator lagaću kao i ovaj, možda čak i više ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

Bijesan
Kontakt:

Post Postao/la Bijesan » 24 maj 2012, 01:00

aleksandar_veliki je napisao/la:
Dosta prave raje sa kojom se cujes na pp, pa razmjenis i koju pametnu, ali brate ovi mladi toliko brkaju da to vise nije normalno. Svi smo se, vecinom svi, slozili da je Sloboda uz Kozaru bila i najlosija, ali hajde da se slozimo i da Zeljo nije trebao igrati za Slobodu, ni za GOSK, klinac, palac, nego za sebe.
Jesu, igrači nam više u kafanama nego na treningu nakon duple krune. Jedva Kozaru dobijemo pred punom Grbavicom a da Leotara dobijemo na Policama gdje smo dobili čak jednu utakmicu od deset odigranih. Uozbilji se i ti, ne bi ti škodilo.

Da sam ja igrač otišao bih u Trebinje sa pivom u ruci. Bolje tako nego da ti neko slomi nogu i završi karijeru u utakmici koja NIŠTA NE ZNAČI. Željo je svoj posao završio u finalu kupa sa Širokim, ostalo je odrađivanje posla sa 10% snage.

Bazel danas izgubi od YB na svom terenu, strašni BAZEL, dupla kruna, YB treba za Europe, popuši ga Servet na kraju jer je Bazel izgubio kući zadnju NEBITNU utakmicu.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 24 maj 2012, 01:00

blavor je napisao/la:Evo ja sad na facebooku kod jednog što je fudbalski delegat, da ne govorim ime ubiće čoeka neko, al vako mu piše....

"Sloboda je odavno bankrotirala .. pa već dvije godine ne plaćaju službena lica ni sudije,delegate,kontrolre i još im samo poslije utakmice dijele psovke,pljuvanja i pokoji šamar i nogu u dupe i očekuju da im neko pomogne .. a povrh svega su bili tužili NS BiH zbog one licence i ovo im dođe kao " normalan " slijed događaja odnosno tiha osveta moćnika .."
Ovaj dio 100% tacan! Nista nisu placali, ali opet mi je zao sto je Sloboda ispala, ali vratit ce se oni aBd. Samo zalosno je sto ih svi provociraju, onako reda radi. Normalno je da su pravi navijaci zalosni, takodjer je i normalno sto pokusavaju da se hvataju za slamku i iznose ove rezultate koji su, ruku na srce, smijesni, ali ja opet mislim da je vecina njih svjesna da je Sloboda samu sebe izbacila. Nadam se da ce vecina ovih provokatora prestati sa provociranjem, te pustiti ljude da na miru prodeveraju ovo sto ih je zadesilo :cry: .

@SaltCityAttack tebi poseban pozdrav i drzi se brate, bicete jos jaci, ubijedjen sam u to.
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 24 maj 2012, 01:01, ukupno mijenjano 1 put.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 24 maj 2012, 01:01

slani grad je napisao/la:palim danas u 5 tv i sa starim se zavalim da pogledam tekmu....mozda najbitniju u 90 i kususr godina moje Slobode...kontam..poginuce danas igraci za dres kojeg su nosile generacije i generacije sjajnih fudbalera sa Tusnja...necu reko uopste da se uzdam u veleza i zelju a kamoli u zrinjski...zelim bas tu da se pokazu..kad je najteze...ima tekma na TV pa nas ni sudija nece smijet tolko zavaljivat..kako utakmica odmice a presmijesna igra ekipe za koju sam popusio batina,kisa,krivicnih,neprespavanih noci,gostovanja i dragi Bog zna cega sve..ne lici ni na sta pocinje me prolaziti neka nelagoda i crv sumnje da bi moglo svasta bit....al reko necu da frkenisem...znam..losi smo..da nismo,nebi igrali utakmicu decenija zadnje kolo...ljudi nas demoliraju u svakom pogledu i bilo je pitanje samo kad ce nas rastavit na proste faktore a time i okrenut rezultat u svoju korist..sto se desilo..nije mi jasno da igraci mogu onako labavo odigrat OVAKO BITNU TEKMU :oops: :shock: :shock: ...razumijem ja...neznaju,,,al gini brate..trci...nemas kvalitet...tehniku....gini,trci j.e.b.e.m mu majku i loptu...onako sramno izdanje ekipe dugo nisam vidio a vjerujute ko hoce da sam odgledo more malo Slobodinih tekmi....od vukojebina do gradova...desava se sto se desava a ja i stari se samo gledamo.....neki muk u stanu...ledena tisina....starog nisam ni pozdravio... istrco sam iz kuce,ugasio mobitel i sat vremena sam setao..vjerujte da nemam pojma gdje :o ...konto sam...kolko je to 43 godine..ko dijete...suze su mi same navirale...sjetio sam se dinama i poraza od 0 5 na Tusnju tamo neke 88....ja sav mokar..balo... molim starog da idemo kuci..reko..gotovo je..75. je minuta...hajmo kuci...a on me samo onako presjece pogledom..kaze, sjedi tu.,.nek vide purgeri kako se kisne za radnicki klub i na 5 0..to mi je tolko ostalo urezano u sjecanje da cu pamtit dok sam ziv...neznam sta ce sa Slobodom bit..realno..u sranju smo teskom...cisto sumnjam da cemo se vratit kao Borac...nece se tog posla SAD niko htjet prihvatit....ovi ostali rezultati me tolko ne zanimaju....MI smo ovo trebali rijesit...ili danas ili nekad davno prije...realno..i zeljo i da je mahmurne igrace poslo u trebinje mogli su bod uzet...tolko su bolji od svih....sad..sto nisu htjeli...sto neko napisa...moze im se...dupla kruna a vi se levati ganjajte po selima...dok ne skontate neke stvari....mozda me je velez vise razocarao...oni nisu pili i slavili..igrali su kuci protiv mrtvog goska....igrali su za obraz kluba i nije njih trebo niko stimulisat...znam kolko su se tuzlaci zalagali za velez i vracanje na njihov stadion....al et..i njima se moglo...kako god...svakome nek je na cast i obraz..
Ovaj post treba staviti na svaku stranu ovog topica, ovako iskren navijač, meni su umalo suze krenule, jer ovakvih nema puno ni u jednom klubu, mislim da nisam dugo, dugo pročitao nešto emotivnije i iskrenije, evo iskren ću bit da me nije ni briga bilo ko je ispao, a zbog ovog čovjeka me sad srce boli što je Sloboda ispala..... :cry:

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 24 maj 2012, 01:02

bagrcavi je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la: otkad ja pricam da nama kuha ovaj komitet ispadanje zbog onog duga od 240.000 eura koji svaki sud priznaje samo oni ne, i sad ih treba opet pritisnut za taj dug pa nek idu i oni pod stecaj ko im je.e mater. kad su nasu Slobodu mogli izbacit sto moraju i ostali igrat
ti se pojede živ jel de ? Sjeti se svih godina kad je Sloboda je.bala Želju u zrav mozak.Cigli sa Tušnja, a da ne spominjem marisanu na terenu.Ali sve se okrene, sad vi cmizdride i tražite izgovore u svemu i svačemu.
I još nešto KOMITET ZA NORMALIZACIJU nema veze sa tim dugom koji ti spominješ, jer komitet nije bio na čelu saveza kad je došlo do toga.Ti kao moderator bi trebao makar malo manje lagati ;)

Aco mogu li i ja biti moderator lagaću kao i ovaj, možda čak i više ;)
Ako komitet za normalizaciju nema nista sa tim dugom, onda nemamo ni mi nista sa dugovima prema komitetu? Sto nam onda traze da im platimo :)

Dobra ti ta logika...To neka osimovska logika

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 24 maj 2012, 01:02

O cemu ti pricas...pa normalno da cemo igrati i boriti se, mi smo takvi. Necemo vas pustat, mi nikad nikog ne pustamo..A navijaci ocekuju da se bori pa sta bude i to najvise protiv jacih klubova

A to za gadjanja nemas se sta zalit, sto Olimpic ne gadjamo? Zato sto su korektni ljudi, nikad im dlaka nije falila...A vi dosli u pola Tuzle i popisali se na spomenik stradalima 25.5 i nesto se zalis...

Mi nikad nismo ni govorili da smo "vasi" Nek se goni u pm i ta vasa umjetna nacija i vasi i nasi...[/quote]
Sloboda Zrinjski 0:5

Giancarlo
Kontakt:

Post Postao/la Giancarlo » 24 maj 2012, 01:03

Vjreovatno su zeljo, velez, zrinjski i jos pola lige krivi sto eto sloboda nije imala pripreme. Ponavljam, nastranu sva mafija ovoga svijeta, komiteti, osimi, zeljo, velez itd, itd...sve vam se na kraju dana svelo na tu jednu jedinu utakmicu, na kojoj niste igrali ni protiv mafije, osima, zelje i veleza, vec protiv 11 igraca protivnickog tima i imali ste sirok raspon rezulat koji vam odgovara. Niste iskoristili mec loptu.

Uostalom, procitajte post od @slani grad, momak je realno pogledo prvo u svoju avliju, pa se poslije dotakao i drugih malo ;)
1942 1983 2001

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 24 maj 2012, 01:03

Ado1921 je napisao/la:
delpiero20 je napisao/la:Pa normalno da cemo tuziti, sta nam se neko ima svetiti za sudski proces koji smo dobili...

Znajul oni uopste koliko smo mi para izgubili na tome sto nas nisu zeljeni pustiti u Evropu iako nije bilo osnova za to, oni zabranili i pustili Sirokog

Sve po nacionalnim kvotama...Izgleda da su nas stavili u Bosnjake, porucujem im da se jebu i oni i Bosnjaci i puste normalne ljude Bosance da gledaju Slobodu
Izvini a gdje se nalazi Trebinje ? i zasto je onda Zeljo trebao igrat za Slobodu jer zato sto su muslimani pa da braca pomognu :lol: :lol: :lol: :lol: smjesno ove godine je Sloboda zasluzila da ispadne SAMI SU SEBI KRIV ni ZELJO ni VELEZ niko...
Dosta prave raje sa kojom se cujes na pp, pa razmjenis i koju pametnu, ali brate ovi mladi toliko brkaju da to vise nije normalno. Svi smo se, vecinom svi, slozili da je Sloboda uz Kozaru bila i najlosija, ali hajde da se slozimo i da Zeljo nije trebao igrati za Slobodu, ni za GOSK, klinac, palac, nego za sebe.
pa što Sloboda nije igrala za sebe onda, nego su se šetkali?

Što nisi moraliso kad su Velež i Čelik pustili Slobodi da pobijedi, gdje je tad bio sportski duh zeničana i mostaraca...
Gdje je fer i korektnost kod utakmice GOSK- Sloboda...

i ko je ustvari ta Sloboda pa da Velež, Sarajevo i Željo moraju igrati za njih.

Bili su dno ko i Kozara, zato su ispali.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 24 maj 2012, 01:05

aleksandar_veliki je napisao/la: Dosta prave raje sa kojom se cujes na pp, pa razmjenis i koju pametnu, ali brate ovi mladi toliko brkaju da to vise nije normalno. Svi smo se, vecinom svi, slozili da je Sloboda uz Kozaru bila i najlosija, ali hajde da se slozimo i da Zeljo nije trebao igrati za Slobodu, ni za GOSK, klinac, palac, nego za sebe.
Pa složimo se onda da je Željo spriječio da se desi nepravda, jer se Sloboda sa 3 sumnjive utakmice mislila dokopati opstanka. Bolje da ostane Leotar sa 1 sumnjivom :mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 maj 2012, 01:06

delpiero20 je napisao/la:
Ako komitet za normalizaciju nema nista sa tim dugom, onda nemamo ni mi nista sa dugovima prema komitetu? Sto nam onda traze da im platimo :)

Evo ja sad onako iskreno kontam jesi li ti baš toliko plitak ili samo dobro glumiš ?
Taj dug je nastao za vrijeme Ilje, Sulje i ostale kompanije, dakle komitet za normalizaciju je došao nekoliko godina kasnije, ali je preuzeo vlast nad savezom, tako i nad finansijama.I vi morate kad tad platiti dugove, kao i svi ostali.Kontaš pametnice, ili hoćeš i da ti nacrtam ?
DRUG NEBI TI PUNCA

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 24 maj 2012, 01:06

spielführer_21 je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la: Dosta prave raje sa kojom se cujes na pp, pa razmjenis i koju pametnu, ali brate ovi mladi toliko brkaju da to vise nije normalno. Svi smo se, vecinom svi, slozili da je Sloboda uz Kozaru bila i najlosija, ali hajde da se slozimo i da Zeljo nije trebao igrati za Slobodu, ni za GOSK, klinac, palac, nego za sebe.
Pa složimo se onda da je Željo spriječio da se desi nepravda, jer se Sloboda sa 3 sumnjive utakmice mislila dokopati opstanka. Bolje da ostane Leotar sa 1 sumnjivom :mrgreen:
Kakve 3 sumnjive? Gdje ti je realnost...

Slavija ima citavu polusezonu sumnjivu...

Bijesan
Kontakt:

Post Postao/la Bijesan » 24 maj 2012, 01:07

Sa ovim pricama omalozavas rad najboljeg strucnjaka u Bosni i Hercegovini, no nisi ni svjestan toga.
Ovom pričom ti dokazuješ da nisi pratio Želju na gostovanjima u proteklim sezonama i da veze nemaš kako je kada domaćin igra utakmicu na nož.

Mančester Siti Bajern, zadnja utakmica grupne faze LŠ ove sezone, Bajern prvi, zaqvršio posao, haman drugi tim poslao iako je ta utakmica vrlo bitna Napoliju koji mora da pobijedi u gostima Viljareal da bi prošao dalje. Bajern hladno izgubi, jer im je utakmica nebitna. Finta je što je Napoli dobio Viljareala u gostima i prošao dalje.

Sloboda nije odigrala za sebe, što bi igrači Želje riskirali prekid karijere u potpuno nebitnoj utakmici za njih. Ah da, sad se sjetih, ne znaš šta su gostovanja po BiH u proteklim sezonama ( prije 5-6 godina ) i kakva je igra bila.

Kažu da si novinar. Šta god da si, tanak si ko rizla.

Živio

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 24 maj 2012, 01:08

Cekaj sumnjivo je sto smo pobjedili Celik i Velez na svom terenu pred 6000 ljudi, a taj isti Velez izgubio od GOSK-a kod kuce a to nije sumnjivo :lol: :lol: :lol:

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 24 maj 2012, 01:09

bagrcavi je napisao/la:

Evo ja sad onako iskreno kontam jesi li ti baš toliko plitak ili samo dobro glumiš ?
Taj dug je nastao za vrijeme Ilje, Sulje i ostale kompanije, dakle komitet za normalizaciju je došao nekoliko godina kasnije, ali je preuzeo vlast nad savezom, tako i nad finansijama.I vi morate kad tad platiti dugove, kao i svi ostali.Kontaš pametnice, ili hoćeš i da ti nacrtam ?
Isto tako i oni nama moraju platiti dugove jer su preuzeli vlast nad finansijama i nad savezom...
Kakva je razlika izmedju naseg duga i njihovog duga?

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 24 maj 2012, 01:10

A da svi odpedlate posebno ovi iz Zelje slaviti titule ili sta vec, 50 stranica provociranja i cega sve ne napravili ste zar nije dosta ? Vase rasprave na odgovarajucu temu.
Sloboda je moja nacija

Giancarlo
Kontakt:

Post Postao/la Giancarlo » 24 maj 2012, 01:11

bagrcavi je napisao/la:

Mojne tako, sloboda i kad plati dug Osim ce to sebi u dzep :roll: :roll: :roll:
Zadnja izmjena: Giancarlo, dana/u 24 maj 2012, 01:12, ukupno mijenjano 1 put.
1942 1983 2001

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 24 maj 2012, 01:11

Bijesan je napisao/la:
Sa ovim pricama omalozavas rad najboljeg strucnjaka u Bosni i Hercegovini, no nisi ni svjestan toga.
Ovom pričom ti dokazuješ da nisi pratio Želju na gostovanjima u proteklim sezonama i da veze nemaš kako je kada domaćin igra utakmicu na nož.

Mančester Siti Bajern, zadnja utakmica grupne faze LŠ ove sezone, Bajern prvi, zaqvršio posao, haman drugi tim poslao iako je ta utakmica vrlo bitna Napoliju koji mora da pobijedi u gostima Viljareal da bi prošao dalje. Bajern hladno izgubi, jer im je utakmica nebitna. Finta je što je Napoli dobio Viljareala u gostima i prošao dalje.

Sloboda nije odigrala za sebe, što bi igrači Želje riskirali prekid karijere u potpuno nebitnoj utakmici za njih. Ah da, sad se sjetih, ne znaš šta su gostovanja po BiH u proteklim sezonama ( prije 5-6 godina ) i kakva je igra bila.

Kažu da si novinar. Šta god da si, tanak si ko rizla.

Živio
Što Željinim igračima ne polomiše noge u Širokom u finalu kupa? Mani se šuplje momak.Fol sa bajonetama te dočekaju na gostujućim terenima.LAzete sebe pa onda ostale.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 maj 2012, 01:12

Pa normalno da vam moraju platiti ako su vam dužni.Normalno da će Komitet za normalitaciju vraćati dugove saveza na čijem je čelu, samo sumnjam da ćete vi doboti pare, nešto sam čitao o tome ali ne mogu se sad sjetiti.
DRUG NEBI TI PUNCA

zeljko78
Kontakt:

Post Postao/la zeljko78 » 24 maj 2012, 01:14

Zadnja izmjena: zeljko78, dana/u 24 maj 2012, 01:16, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.