FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

HercegovinaBosna
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la HercegovinaBosna » 18 jun 2014, 13:33

Ode nam citav vezni red u pm....Svraka, Jamak, Selimovic ..
Mićo je Fićo!

dobrinja
Kontakt:

Post Postao/la dobrinja » 18 jun 2014, 13:38

HercegovinaBosna je napisao/la:Ode nam citav vezni red u pm....Svraka, Jamak, Selimovic ..
Imamo Amira Hadžiahmetovića u veznom redu...bolji je od ovih što si nabrojao..jest mlad ali igra kao pravi prfesionalac..gledao sam ga na prijateljskoj sa Radnikom u drugom poluvremenu je ušao ..mali je igrao tako dobro kao da mu je 10 utakmica a ne debi...ma ima ogromnog potencijala u njemu,čuo sam da ga traže velike ekipe,a on hoće još da ostane u Želji...Kakav mu je ugovor ponudio Amar? sigurno nije dobar čim nije potpisao..jeli neko zna...

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 18 jun 2014, 13:52

Rekao je Amar da će svi otići (Lončarić, Selimović, Svraka, Jamak, Stanić, Tomić ...) i da "okrećemo novi list", ako neki i ostanu do UEFA utakmica, otići će poslije njih, odnosno prije početka prvenstva.
SLOBODA (MG) - ŽELJEZNIČAR 0:1 ...

ŽELJEZNIČAR: Antolić, Zeljković, Fejzić, Čolić, Kvesić, D.Sadiković, Tomić, Stanić, Svraka, Nuspahić, Bajić. Još su igrali: Dedić, Hasnović, Memić, Bućan, E.Sadiković, Mahović, Turković, Alibašić, Jurić :?: , Jamak. Trener Adimir Adžem.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

HercegovinaBosna
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaBosna » 18 jun 2014, 13:53

Ma on je kadet ne moze zamijeniti Jamaka i Svraku nema sanse. Moramo se pojacati ovako nece koci nikako. Pa citav vezni red nam ide..
Mićo je Fićo!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 jun 2014, 13:54

Adviser je napisao/la:Rekao je Amar da će svi otići (Lončarić, Selimović, Svraka, Jamak, Stanić, Tomić ...) i da "okrećemo novi list", ako neki i ostanu do UEFA utakmica, otići će poslije njih, odnosno prije početka prvenstva.
SLOBODA (MG) - ŽELJEZNIČAR 0:1 ...

ŽELJEZNIČAR: Antolić, Zeljković, Fejzić, Čolić, Kvesić, D.Sadiković, Tomić, Stanić, Svraka, Nuspahić, Bajić. Još su igrali: Dedić, Hasnović, Memić, Bućan, E.Sadiković, Mahović, Turković, Alibašić, Jurić :?: , Jamak. Trener Adimir Adžem.
Stoper na probi Juric.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

dobrinja
Kontakt:

Post Postao/la dobrinja » 18 jun 2014, 14:05

HercegovinaBosna je napisao/la:Ma on je kadet ne moze zamijeniti Jamaka i Svraku nema sanse. Moramo se pojacati ovako nece koci nikako. Pa citav vezni red nam ide..
Junior je sada..profesionalac..jeste mlad ali nema straha...pogledaj ga kada bude igrao za juniore..može puno toga da doprinese..vjeruj mi...

odjava
Kontakt:

Post Postao/la odjava » 18 jun 2014, 14:42

danas kako stoje stvari slika o igrackom kadru skroz drugacije od onog kako se pisalo na ovoj nasoj temi.kao sto se moze danas procitati napustaju nas selimovic,svraka,jamak s vec bivsim zolom sto cini kompletan vezni red osim tomic.sto automatski znaci da cemo morati dovesti jos najmanje dva igraca i to vezna ali da mogu odmah igrati.bilo mi je uredu da u evropi budemo samo bez zole,are i kerle sto se moglo nadomjestiti,medjutim u ovoj situaciji ovo ne valja nikako ako ce ovi nabrojani igraci ici prije evrope.prvu utakmicu igramo 3.jula i kad bi dosli novi igrac kad bi se to uigralo za manje od 15 dana,nema teortske sanse.ipak ja se nadam da ce ovi igraci ostati i da cemo s ovim sastovom u evropu inace nam se ne pise nikako dobro.ovi momci iz omladinskog pogona koliko god mislili da mogu igrati odmah ne mogu.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 18 jun 2014, 14:58

do evrope je 16 dana i čisto sumnjam da mogu otići i tomić i stanić i jamak, a ni za svraku nije još službeno.

ono što je krucijalno je da jedino selimović nema više ugovora, a svi ostali idu za pare.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 18 jun 2014, 15:05

jedino ako su ih već prodali a nisu objavili. u protivnom jednostavno nema vremena.

a osim toga čisto sumnjam da se ekipe s evropskim ambicijama otimaju za jamaka pa im je bitno hoće li im moći igrati u evropskim takmičenjima :mrgreen:

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 18 jun 2014, 15:38

Sve sto ste napisali je tacno, a to nimalo ne raduje. Toliko igraca zeli otici, neko ih (valjda) trazi, a utakmice veoma blizu. Kako ce se uigrati, hoce li doci adekvatne zamjene, kako ce se prilagoditi u tako kratkom vremenu. Nadati se najboljem, uz Boziju pomoc. E sad, da bi se uklopio u tako kratkom vremenu, taj igrac, ili ti igraci moraju biti vrhunske klase, pa da se adaptiraju za kratko vrijeme. Sa druge strane, koji igrac bi mogao iz nase lige biti adekvatan za nas vezni red. Realno, Zeljo igra fudbal, pasove, kombinovanja, a gro timova Premijer lige igra da nabije loptu, da nije blizu sopstvenog gola, bez puno kombinatorike. Treba igrac koji zna igrati loptu, odgovoriti na zadatke koje realno nije imao u tim klubovima. Ne zelim nikoga podcijeniti, ali zaista je tako. Vidio sam ranije fantasticnu analizu ekipe (napisao chwilla) cini mi se, i zaista sve stoji. Svaka cast na odlicnim zapazanjima, ali ako odu ovi igraci, nama je ponovo da se krpimo vezni red, kako smo to radili protekle sezone. A MI MORAMO PROCI OVO PREDKOLO, makar ih morali lopatama tuci :D :D :D . Lakse je uci u sezonu kad te od njenog pocetka prati dobra "karma" iz evropskih predkola, nego kad u prvom kolu ispadnes, i sav ti trud ode niz vodu. Ja ne mogu skontati ko bi trenutno bio pojacanje iz nase lige, vrti mi se kroz glavu onaj momak iz Borca Savic, zasto ne i Zurzinov, provjeren je igrac, te iz Celika Salcinovic. Znam da je bilo price za njega prije godinu, dvije, ali Boze moj, dobar je igrac. Nema pojma kakvi su im ugovori, do kada su vezani za klub, ali eto cisto razmisljam. Da je srece kao sto nije, mogao bi i Besic, hehehhe. Zivjeli moji Zeljovci.
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...

HercegovinaBosna
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaBosna » 18 jun 2014, 15:42

Najgore će nam biti čitati ove pitarske postove tipa ova Letač nekakav.Frajer pokušava fol nešto realno napisati a mrtvi pitar od ovih već anamo tamo što pišu na temi. :roll: :roll: Šatro živjeli Željovci, hahahah kakvi ublehaši majko mila :lol:
Mićo je Fićo!

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 18 jun 2014, 15:46

HercegovinaBosna je napisao/la:Najgore će nam biti čitati ove pitarske postove tipa ova Letač nekakav.Frajer pokušava fol nešto realno napisati a mrtvi pitar od ovih već anamo tamo što pišu na temi. :roll: :roll:
Prvo, nije LetaC, nego Letach, a drugo, nije pitar, i nikada nece biti. Trece, ako si vec skeptik, mogao si me neko vece vidjeti na Al Jazeeri na prozivci, davao sam izjevu, pa bi vidio koliki sam pitar. Cetvrto, ne seri.
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...

HercegovinaBosna
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaBosna » 18 jun 2014, 15:51

Ma ti dok pišeš smrdiš na pitarluk i ofiran si!
Mićo je Fićo!

arma
Kontakt:

Post Postao/la arma » 18 jun 2014, 16:05

Imali ko kakav info o ovome juricu sto je na probi:))odakle je dosao??

podhum
Kontakt:

Post Postao/la podhum » 18 jun 2014, 16:11

arma je napisao/la:Imali ko kakav info o ovome juricu sto je na probi:))odakle je dosao??
Iz Bekije iz Gruda

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 18 jun 2014, 16:32

sreće pa juče ne umrijeh, ne bi znao da to ima.

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 18 jun 2014, 16:34

podhum je napisao/la:
arma je napisao/la:Imali ko kakav info o ovome juricu sto je na probi:))odakle je dosao??
Iz Bekije iz Gruda

Ti došao malo da nas meziš? Vama ćemo se uskoro odužiti za onaj poraz i finiša prvenstva. Ako je vjerovat google-u i nekoj stranici, igramo prijateljsku sa vama 27.06. ;) Ali to nije ništa sigurno!
Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 18 jun 2014, 16:35, ukupno mijenjano 1 put.

arma
Kontakt:

Post Postao/la arma » 18 jun 2014, 16:35

Citam u avazu ...adzem zadovoljan ekipom...kaze bilo bi da angaziramo kvalitetnog stopera...te da je blizu odlazka i jamak...svidja mi se njegovo razmisljanje i izjave:))

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 18 jun 2014, 16:40

Cilj nije evropa nije titula nije kup.Cilj je ostat normalan i gledat iducu sezonu naseg Zelju.

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 18 jun 2014, 16:45

Alipasino je napisao/la:Cilj nije evropa nije titula nije kup.Cilj je ostat normalan i gledat iducu sezonu naseg Zelju.
:thumbup: Baš tako, ne nervirat' se puno da nebi skroz pukli. ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Ferroviere1987, lakilone, Lekqqq1921, Ramirez i 99 gostiju.