Možda su igrači igrali nezainteresovano, opušteno ili "pustili" kako kažeš... možda su se čuvali povrede zbog doigravanja, ili... ali je sigurno da RK Maglaj nije uzeo pare niti dogovarao utakmicu u Visokom.gradacac10 je napisao/la:Ispade Maglaj jedini posten, a pustili utakmicu u Visokom Bosni, samo sto je nebitan rezultat na kraju bio pa se ta utakmica i ne spominje... I Bosna V.prosle godine ostala neposteno, prvo slucaj Hurem i oduzeti bodovi samo na utakmicama na kojima je upucena zalba, a ne sve ostale jer se kao nisu zalili, i nakon toga ipak ostala jer je jedno mjesto ostali nepopunjeno i ostanu u ligi. Ocistite svoje dvoriste pa blatite druge. U situaciji dakle jedino Borac do sada igra casno.
Ja mislim da je u slucaju "Hurem" svima jasno o cemu se radi, samo vama u Gradaccu nije jasno, a da su ova visoćka djeca zasluzila da ostanu, pokazali su ove sezone svojim igrama, a vi ste pokazali da ste nezasluzeno ostali u ligi prosle godine. I sto je interesantno i ove godine ovu djecu hoće da istjera klub koji, kao i vas, nema maltene svog igraca u ekipi. Ko pravilno radi, neka ocijene drugi, ali ja vama u Gradaccu, kao i ovima u Krajini, ne predviđam svijetlu buducnost. Sto se tice Maglaja, ljudi dosli da odigraju rekreativno utakmicu, pred razigravanje za prvaka, bez ikakvog dogovora ili trazenja para. Pravo su me obradovali pobjedom u doigravanju, nad jos jednim klubom sa legijom stranaca u ekipi. P.S. Sada mi je zao sto niste dobili, ono sto ste zasluzili, na gostovanju u Visokom. Nadam se da će te se nekada vratiti u premijer ligu, mada sa ovim nacinom kako vodite klub, tesko da ikada vise zaigrate u PL. Ako se to desi, budite ubijeđeni, da nećete proći kao prosli put, kada nad vama nije bio napravljen posten faulmag je napisao/la:Možda su igrači igrali nezainteresovano, opušteno ili "pustili" kako kažeš... možda su se čuvali povrede zbog doigravanja, ili... ali je sigurno da RK Maglaj nije uzeo pare niti dogovarao utakmicu u Visokom.gradacac10 je napisao/la:Ispade Maglaj jedini posten, a pustili utakmicu u Visokom Bosni, samo sto je nebitan rezultat na kraju bio pa se ta utakmica i ne spominje... I Bosna V.prosle godine ostala neposteno, prvo slucaj Hurem i oduzeti bodovi samo na utakmicama na kojima je upucena zalba, a ne sve ostale jer se kao nisu zalili, i nakon toga ipak ostala jer je jedno mjesto ostali nepopunjeno i ostanu u ligi. Ocistite svoje dvoriste pa blatite druge. U situaciji dakle jedino Borac do sada igra casno.
Pa sad govorite i napadate Izvidjac i Vogoscu kad oni kazu da su isli gore i stedjeli se povreda, a kad se Maglaj u Visokom stedi onda je sve u redu. U Gradaccu kad ste gostovali na jesen, sve je bilo fer i korektno, prema tome ne vidim sta smo to trebali dobit mi, stovise, podrugivali ste se i skandirali "druga liga" a na kraju vas ovo snadje... u Gradaccu ima rukometna skola i klub se zove Speed, i zato se ne brinem da cemo se vratit jer se dobro radi, ovih par generacija dosadasnjih je otislo, Halilkovic u Nexe, Dzinovic Vogosca, Hecimovic i Halilkovic mladji Bosna S, Durakovic igra Austrijski prvu ligu, tu su jos Hrnjic, Sahdanovic, mladi Haseljic koji ide u Gorenje, Zrnic i dosta jos njih, koji su kraj sezone docekali u svadji s upravom i to nas je kostalo njihova neigranja i zbog cega smo i ispali...LIBERTY je napisao/la:Ja mislim da je u slucaju "Hurem" svima jasno o cemu se radi, samo vama u Gradaccu nije jasno, a da su ova visoćka djeca zasluzila da ostanu, pokazali su ove sezone svojim igrama, a vi ste pokazali da ste nezasluzeno ostali u ligi prosle godine. I sto je interesantno i ove godine ovu djecu hoće da istjera klub koji, kao i vas, nema maltene svog igraca u ekipi. Ko pravilno radi, neka ocijene drugi, ali ja vama u Gradaccu, kao i ovima u Krajini, ne predviđam svijetlu buducnost. Sto se tice Maglaja, ljudi dosli da odigraju rekreativno utakmicu, pred razigravanje za prvaka, bez ikakvog dogovora ili trazenja para. Pravo su me obradovali pobjedom u doigravanju, nad jos jednim klubom sa legijom stranaca u ekipi. P.S. Sada mi je zao sto niste dobili, ono sto ste zasluzili, na gostovanju u Visokom. Nadam se da će te se nekada vratiti u premijer ligu, mada sa ovim nacinom kako vodite klub, tesko da ikada vise zaigrate u PL. Ako se to desi, budite ubijeđeni, da nećete proći kao prosli put, kada nad vama nije bio napravljen posten faulmag je napisao/la:Možda su igrači igrali nezainteresovano, opušteno ili "pustili" kako kažeš... možda su se čuvali povrede zbog doigravanja, ili... ali je sigurno da RK Maglaj nije uzeo pare niti dogovarao utakmicu u Visokom.gradacac10 je napisao/la:Ispade Maglaj jedini posten, a pustili utakmicu u Visokom Bosni, samo sto je nebitan rezultat na kraju bio pa se ta utakmica i ne spominje... I Bosna V.prosle godine ostala neposteno, prvo slucaj Hurem i oduzeti bodovi samo na utakmicama na kojima je upucena zalba, a ne sve ostale jer se kao nisu zalili, i nakon toga ipak ostala jer je jedno mjesto ostali nepopunjeno i ostanu u ligi. Ocistite svoje dvoriste pa blatite druge. U situaciji dakle jedino Borac do sada igra casno.
gradacac10 je napisao/la: Pa sad govorite i napadate Izvidjac i Vogoscu kad oni kazu da su isli gore i stedjeli se povreda, a kad se Maglaj u Visokom stedi onda je sve u redu. U Gradaccu kad ste gostovali na jesen, sve je bilo fer i korektno, prema tome ne vidim sta smo to trebali dobit mi, stovise, podrugivali ste se i skandirali "druga liga" a na kraju vas ovo snadje... u Gradaccu ima rukometna skola i klub se zove Speed, i zato se ne brinem da cemo se vratit jer se dobro radi, ovih par generacija dosadasnjih je otislo, Halilkovic u Nexe, Dzinovic Vogosca, Hecimovic i Halilkovic mladji Bosna S, Durakovic igra Austrijski prvu ligu, tu su jos Hrnjic, Sahdanovic, mladi Haseljic koji ide u Gorenje, Zrnic i dosta jos njih, koji su kraj sezone docekali u svadji s upravom i to nas je kostalo njihova neigranja i zbog cega smo i ispali...
Ti si se inače pokazao kao prognozer,i dalje navijaš...no rules je napisao/la:Vogosca ce vas i u gostima dobit' , a u Maglaju nema bodova
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.