Prošle god. je @Vedo fino doguraoarelinho je napisao/la:Ma glupost za koga vode kampanju.![]()
Bolje da su nekog drugog sa tog podforuma podržali. Neki pravi kvalitet, a ne ovo.
![]()

MI SMO HODŽINI-HODŽA JE NAŠ!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Prošle god. je @Vedo fino doguraoarelinho je napisao/la:Ma glupost za koga vode kampanju.![]()
Bolje da su nekog drugog sa tog podforuma podržali. Neki pravi kvalitet, a ne ovo.
![]()
druže sačekaj da se ovo proširi na temu želje i sarajeva, kakva crna kladionica baLillard je napisao/la:Nemojte ljudi da takav kompleksaš uzme nagradu ko Boga vas molim.
I to još pored živog zgmikya, barem što se kladare tiče
Treba i slobodarski i slobodoumni narod NBA, Primere i Diskusija naći zajedničkog kandidata. Predlažem sebe. Dres ću dati nekom djetetu.Lillard je napisao/la:Nemojte ljudi da takav kompleksaš uzme nagradu ko Boga vas molim.
I to još pored živog zgmikya, barem što se kladare tiče
Ma zna se zbog čega Effenberga biraju, ali eto.Virtu4l je napisao/la:da su zgmikija izabrali shvatio bih
Zato sto ova nagrada iz godine u godinu ide u ruke trolerima, dok mi, koji se svim silama borimo da na kultnoj temi odrzimo konstruktivnu raspravu koja uglavnom obiluje argumentima i cinjenicama te se medjusobno uvazavamo i postujemo, nemamo ni pravo ucesca u ovoj disciplini.FrancescoTotti je napisao/la:Ko je effenberg?? Prepucavanja zasto mi nemamo konja za trku????
Neshvatljivo zaista ali etoThetraphak1921 je napisao/la:Zato sto ova nagrada iz godine u godinu ide u ruke trolerima, dok mi, koji se svim silama borimo da na kultnoj temi odrzimo konstruktivnu raspravu koja uglavnom obiluje argumentima i cinjenicama te se medjusobno uvazavamo i postujemo, nemamo ni pravo ucesca u ovoj disciplini.FrancescoTotti je napisao/la:Ko je effenberg?? Prepucavanja zasto mi nemamo konja za trku????
Feldmarshall je zaslužio šesticu. Neko ko je u stanju argumentovano diskutovati, uvažavati tuđe mišljenje, iznositi vlastito bez vrijeđanja ostalih forumaša, sigurno zaslužuje dobiti najbolju ocjenu. Obitava na podforumu "međunarodni fudbal" i tamo je pokazao koliko zna. Često nam se mišljenja nisu podudarala (posebno kad su neki Pepovi potezi u pitanju), ali to ne mijenja činjenicu da je riječ o veoma kvalitetnom forumašu. Užitak je čitati njegove postove, jer obraća pažnju na detalje koji promaknu (skoro) svima. Nadam se da će ostati na ovom forumu i da ćemo i u budućnosti čitati njegove postove.Monolog je napisao/la:Feldmarshall - 6b
Donnie Darko - 4b
Clutch - 3b
Miki_92 - 2b
Artetitis - 1b
Effenberg je napisao/la: Bravo!![]()
![]()
![]()
Amin za svaku rijec. Al objasni ti to Bosnji koji vice samo ko traka tetovaza, tetovaza.
Ja vazda govorio istetoviraj i Ratka i Radovana ako hos, samo igraj imaj kvalitet a ne tam hemeroide po klubovima nabijat.