FORUMAŠ GODINE - 2016 - DISKUSIJE

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

gaston
Kontakt:

Re: FORUMAŠ GODINE - 2016 - DISKUSIJE

Post Postao/la gaston » 27 nov 2016, 23:03

arelinho je napisao/la:Ma glupost za koga vode kampanju. :facepalm: :facepalm: Bolje da su nekog drugog sa tog podforuma podržali. Neki pravi kvalitet, a ne ovo. :roll: :roll:
Prošle god. je @Vedo fino dogurao :lol:

MI SMO HODŽINI-HODŽA JE NAŠ!
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 27 nov 2016, 23:24

Nemojte ljudi da takav kompleksaš uzme nagradu ko Boga vas molim.

I to još pored živog zgmikya, barem što se kladare tiče :facepalm:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 27 nov 2016, 23:25

Lillard je napisao/la:Nemojte ljudi da takav kompleksaš uzme nagradu ko Boga vas molim.

druže sačekaj da se ovo proširi na temu želje i sarajeva, kakva crna kladionica ba :urnebes:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 27 nov 2016, 23:26

Ko je effenberg?? Prepucavanja zasto mi nemamo konja za trku???? :hmmmmm:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 27 nov 2016, 23:28

Lillard je napisao/la:Nemojte ljudi da takav kompleksaš uzme nagradu ko Boga vas molim.

Treba i slobodarski i slobodoumni narod NBA, Primere i Diskusija naći zajedničkog kandidata. Predlažem sebe. Dres ću dati nekom djetetu. :kafa:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 nov 2016, 23:28

da su zgmikija izabrali shvatio bih
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 27 nov 2016, 23:30

Virtu4l je napisao/la:da su zgmikija izabrali shvatio bih
Ma zna se zbog čega Effenberga biraju, ali eto. :D to svi koji ga nisu sa kladare izabrali znaju zbog čega njega biraju :D Iako mislim da na kraju neće pobjediti. :D

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 27 nov 2016, 23:32

FrancescoTotti je napisao/la:Ko je effenberg?? Prepucavanja zasto mi nemamo konja za trku???? :hmmmmm:
Zato sto ova nagrada iz godine u godinu ide u ruke trolerima, dok mi, koji se svim silama borimo da na kultnoj temi odrzimo konstruktivnu raspravu koja uglavnom obiluje argumentima i cinjenicama te se medjusobno uvazavamo i postujemo, nemamo ni pravo ucesca u ovoj disciplini.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 27 nov 2016, 23:33

Thetraphak1921 je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Ko je effenberg?? Prepucavanja zasto mi nemamo konja za trku???? :hmmmmm:
Zato sto ova nagrada iz godine u godinu ide u ruke trolerima, dok mi, koji se svim silama borimo da na kultnoj temi odrzimo konstruktivnu raspravu koja uglavnom obiluje argumentima i cinjenicama te se medjusobno uvazavamo i postujemo, nemamo ni pravo ucesca u ovoj disciplini.
Neshvatljivo zaista ali eto :?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 27 nov 2016, 23:34

Zašto Kawhi nema više glasova? Jel ja moram napominjati šta je on sve uradio za ovaj forum?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Wes
Kontakt:

Post Postao/la Wes » 27 nov 2016, 23:38

Kawhi will make ss forum great again

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 nov 2016, 23:46

Monolog je napisao/la:Feldmarshall - 6b
Donnie Darko - 4b
Clutch - 3b
Miki_92 - 2b
Artetitis - 1b
Feldmarshall je zaslužio šesticu. Neko ko je u stanju argumentovano diskutovati, uvažavati tuđe mišljenje, iznositi vlastito bez vrijeđanja ostalih forumaša, sigurno zaslužuje dobiti najbolju ocjenu. Obitava na podforumu "međunarodni fudbal" i tamo je pokazao koliko zna. Često nam se mišljenja nisu podudarala (posebno kad su neki Pepovi potezi u pitanju), ali to ne mijenja činjenicu da je riječ o veoma kvalitetnom forumašu. Užitak je čitati njegove postove, jer obraća pažnju na detalje koji promaknu (skoro) svima. Nadam se da će ostati na ovom forumu i da ćemo i u budućnosti čitati njegove postove.

Donnie Darko je legenda ovog foruma. Besmrtan. Stari Wolverine. Lijepo upakovan sarkazam (Chandlere, ti li si?), neupitno znanje kad je u pitanju NBA, a uvijek je za zdravu zajebanciju i jedan od rijetkih koji temu chat nije koristio kao poligon za religijsko-političke pizdarije. Poznavalac filma, pokušaj puštanja brade (zbog ovoga sam mu oduzeo dva boda). :mrgreen:

Clutch je vjerovatno zaslužio bod više. No, ovdje će se ipak morat zadovoljiti trojkom (ne, nisi nagazio). NBA, međunarodni fudbal, a treba napomenuti i zdravu diskusiju koju smo još davno vodili na jednom drugom, opuštenijem podforumu. Samo ću napisati #TTP. :mrgreen:

Miki_92 najčešće možete pronaći na podforumu NBA ili na temi ljepotice. Ne, nisam ga zbog ove druge teme nominovao (mada ima istančan ukus). Elem, pozitivna zajebancija, kultura vođenja dijaloga, protok informacija, a i činjenica da gotivi Ricki Halla donosi dovoljno bodova.

Artetitis možda ne piše dugo (ili ja nisam čitao njegove postove), ali kvalitet je tu. To je najbitnije. Obično piše na temama o fudbalu na tlu Engleske.

Bilo je mjesta još za dva forumaša, al' ostali su malo ispod crte. Bodi123 i effenberg sa Bayernovog topica.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 27 nov 2016, 23:47

DonnieDarko-Jos jednom pokazao i dokazao da se radi o sjajnom forumasu. Susretljiv, uvijek spreman pomoci, uz to i odlican u diskusijama, pise argumentovano, izuzev onda kada je ironican. Ta njegova ironija mu je vjerovatno i nesto najjace kod njega, uvijek s njom pogodi u centar. Uz sve ovo navija i za pravi klub, te je pokazao i znanje u diskusijama Bravo vs MAtS (skontace oni koji trebaju). Steta sto nije uspio da nam nastima F1 celendz (f1 2013 mi ne moze ;( ), ali Boze moj, niko nije savrsen. Zasluzenih 6 bodova.

Joker90-Brat pitar, cije pisanje nikoga ne moze ostaviti ravnodusnim, njega ili volis ili mrzis, nema sredine. Takvi smo uostalom i svi mi pitari. Nije sad neki forumas sto se tice znanja, ali je dobar decko. Ponekad i to presudi. Jos da nije toliko pesimistican po pitanju FKS...

Samo_lijevo-Visocak ili Visocanin, sad ne znam sta je pravilnije, no dobro. S njim sam uglavnom diskusije vodio na opustenim temama tipa chat. Pretjerano voli Njemce, toliko da ih brani i kad treba i kad ne treba, ali dobro ipak zna sta valja (Svabo je Svabo). Primijetio sam i da dosta prati desavanja u Njemackoj, kako sportska, tako i drustvena, pa eto zelim mu da jednog dana i preseli u Dojcland :D

DANTES-S obzirom da se morao zadovoljiti nacionalni kljuc, morao je naci svoje mjesto :mrgreen:. Moram priznati da, dok sam samo citao forum, ali ne i pisao, da me on uzasno nervirao s nekim svojim pisanjem, ali se to promijenilo nakon par diskusija s njima. Jedan od drazih forumasa za bockanje, jer znam da se nece naljutiti, sta god da mu napisem. Mana mu je sto navija za manji beogradski klub, ali sta da se radi.

Lillard-Slicno kao i DANTES me nevirao dok sam samo citao, ali sam ubrzo promijenio misljenje o njemu. Doduse na pocetku i nismo bili u nekim dobrim odnosima, ali vremenom se to promijenilo. Navija za pravi klub, sto se tice stranih liga, ali izbor u domacem prvenstvu :facepalm:.

Jos su u konkurenciji bili (a neki ce dobiti bodoce i u izboru kante :mrgreen: :mrgreen:): messilla, high, rasavoje, neoficijelni, signore, mortem, bitisrcemvezan, pegi, nerminovic, asteriks, kawhi, aki, tribalian, dex, aa23 (zadnja dvojica zbog licnih poznanstava, a ne zbog forumanja:D)
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 28 nov 2016, 00:02

Clutch - Najbolji član podforuma na kojem provodim ubjedljivo najviše vremena. I to usudio bih se reći nije ni blizu niko drugi. Pored toga što očigledno poznaje materiju, dosta više i bolje nego npr ja, i objektivan je i zbog toga mu dajem 6 bodova. Nadam se da će sljedeće godine nastaviti u istom ritmu.

miki_92 - Mnogo bolja verzija mene, tačnije onoga što želim biti na ovom forumu. Opušten, normalan, ne zamara se nebitnim stvarima, i što je najvažnije pun resursa i odgovoran za ovu F1 ligu koju pokušavamo napraviti.

DANTES - Bodovi zbog doprinosa na temi književnost. Vjerovatno bi i rio dobio bodove, ali zbog preseravanja i usiljenog pesimizma ipak ništa. DANTES je bio i jako blizu da dobije bodove i u glasanju za kantu godine, čisto zbog onog posta na temi o filmovima danas.

Unofficialpage - Bodovi čisto na dobrotu.

Monolog - vjerovatno meni najdraži forumaš ikada na ovom forumu, i uvijek će imati bod od mene, ali ipak piše mnogo manje u zadnje vrijeme nego nekada, tako da je limitiran samo na taj 1 bod.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 28 nov 2016, 00:12

Messilla -6b zato jer je fino vaspitano dijete.

Donie Darko -4b zato što je pametno dijete.

Kawhi-3b zato što je nadrkano kontraško dijete.

Heller-2b zato što više nije dijete već kmer

Mokes-1b zato što je dijete koje ne poštuje godine.

I da. Poz za momčiluka, dexa i otela koji slabo pišu. I Effenberga sve si u pravu care.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Wes
Kontakt:

Post Postao/la Wes » 28 nov 2016, 00:27

Kawhi - 6bodova-Mnostvo slicnih stavova, odlicna kampanja za ove izbore.
NEZALAGANJE -4 boda-Jako uporan,kad prica zna o cemu prica.
Donnie Darko-3 boda-Bodovi zbog muzickog ukusa prvenstveno.
Besic-2boda-Zasluzio definitivno.
rio_fredy88-1bod-Kakav samo pesimizam prosipa,eto mu ga onako.

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 28 nov 2016, 00:42

Cekaj ba.. Pa taj Effenberg je izjavio da mu ne bi smetalo da Ognjen Vranjes ima Ratka istetoviranog na ruci, ako ce igrati kako treba.
Njemu urucite dres Srbije, ako odnese pobjedu. Neka se intonira "Boze pravde".
Effenberg je napisao/la: Bravo! :clap: :clap: :clap:

Amin za svaku rijec. Al objasni ti to Bosnji koji vice samo ko traka tetovaza, tetovaza.
Ja vazda govorio istetoviraj i Ratka i Radovana ako hos, samo igraj imaj kvalitet a ne tam hemeroide po klubovima nabijat.

JFH9
Kontakt:

Post Postao/la JFH9 » 28 nov 2016, 01:23

Ja mislim da bi ovu nagradu trebao dobiti secer, ipak je uspio nasem @riou srediti zensku, ali ovaj to nazalost nije uspio dokrajciti.
Nema srece ko ni njegov United. :mrgreen:
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 28 nov 2016, 01:34

Thetraphak 6 bodova
Apsolutni kralj PL Prepucavanja, zaslužio je da uđe u uži krug forumaša godine. Također pored njega tu su momci sa iste teme koje izuzetno cijenim Muha, Mortem, Joker, Pastrmka, Rokoko, FrancescoTotti, pinoglavi, tuzlak i ostala stalna ekipa na toj temi :thumbup:

pinoglavi 4 boda Bodove dobija prvenstveno zbog podforuma reprezentacije, forumaš sa kojim se obično slažem a i kada to nije slučaj uvijek imam konstruktivne diskusije sa njim.

UrbyEmanuelson 3 boda Jedan od momaka sa Milanove teme, nekog sam morao napisati, pa je izbor pao na njega. Inače svi forumaši sa te teme su odlični likovi, raja i mučimo isto muku već par godina zajedno, obično tugujemo i jadamo se, al' izgleda da dolaze bolji dani za nas.

zgmiky 2 boda Kralj kladionice i single tipova, bez njega taj pdf ne bi bio isti i drago mi je što se ponovo vratio tamo.

DANTES 1 bod Dedica, prva pluća Chata, čije "pripadnike" ovim putem srdačno pozdravljam.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 28 nov 2016, 02:35

Momče iz Visokog , ukratko popuši nam pripadnicima theme chata :mrgreen:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: juka55 i 5 gostiju.