Ako ova glupost od izgovora prođe kod saveza i ovi ostanu nekaznjeni, trebamo se svi spakovati i otici iz ove drzave. Predsjednik Olimpica znao da ce ovaj pricati s Bandovicem na tu temu, pa ga pitao eto slucajno sasvim i ovaj mu rekao da je sala. Sam sebe lik posra izjavomRZ88Adnan je napisao/la:Klopić je u razgovoru za Faktor kazao kako je riječ o šali, na koju se, kako kaže, “primio“ Bandović. - Prošle sedmice sam boravio u Sarajevu i sjedio sa dvadesetak ljudi iz nogometnog svijeta. Našao sam se i sa Bandovićem, jer sam imao klub za njega i ponudio sam mu angažman u Litvaniju - započeo je Klopić priču za Faktor, dodavši: - Kada sam vidio da snima razgovor odlučio sam da se malo našalim. Zezao sam, jer sam računao da to neće objaviti... Mislio sam da je skontao da ga zezam. Pričali smo više od pola sata, ali on je u javnost pustio samo nešto više od sedam minuta. Opet ponavljam, znao sam da snima, ali nisam vjerovao da će to objaviti. Žao mi je što se primio na to, što je u sve uvukao i Olimpic i Čelik i Metalleghe... Moje ime se nikada nije vezalo za nečasne radnje, a Bandovićevo jeste! Ja se bavim igračima, a ne nečasnim radnjama. Da nije smiješno, bilo bi žalosno. Klopić je otkrio da je istog dana kada se sastao sa Bandovićem bio i sa Emirom Hadžićem, prvotimcem Olimpica, a da im se kasnije pridružio i predsjednik ovog sarajevskog kluba. - Hadžija (Hadžić, op.a) se bavi menadžerstvom i razgovarali smo na tu temu. Kasnije nam se pridružio i predsjednik Olimpica. Pitao me jesam li pričao sa Bandovićem i rekao sam mu da je to bila šala. Ako su i to snimali, mogu i to pustiti - ističe Klopić. Na kraju je naglasio da ga nije kontaktirao niko iz N/FSBiH... - Niko me nije zvao, ali sam spreman i njima ispričati istinu. A istina je da sam se šalio, jer sam znao da Bandović snima razgovor - zaključio je Klopić.
Pročitajte više na: http://****.../premijer-liga-bih/cuda ... sala/82098
DEJAN BANDOVIĆ
Re: DEJAN BANDOVIĆ
- MocMahale444
Sta kaze sali se
Ovaj Banda znao da se snima pa se hvalio na sav glas.
Neka ga je snimio da vidimo sta lopovi iz saveza vele na ovaj snimljeni razgovor.

Ovaj Banda znao da se snima pa se hvalio na sav glas.
Neka ga je snimio da vidimo sta lopovi iz saveza vele na ovaj snimljeni razgovor.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Nema ovdje nikakve odgovornosti. Ne benda niko nikoga ni 1%. Anarhija vlada nad BiH od 1995 i ne vidi se kraj tome.shaman7 je napisao/la:Ako ova glupost od izgovora prođe kod saveza i ovi ostanu nekaznjeni, trebamo se svi spakovati i otici iz ove drzave. Predsjednik Olimpica znao da ce ovaj pricati s Bandovicem na tu temu, pa ga pitao eto slucajno sasvim i ovaj mu rekao da je sala. Sam sebe lik posra izjavomRZ88Adnan je napisao/la:Klopić je u razgovoru za Faktor kazao kako je riječ o šali, na koju se, kako kaže, “primio“ Bandović. - Prošle sedmice sam boravio u Sarajevu i sjedio sa dvadesetak ljudi iz nogometnog svijeta. Našao sam se i sa Bandovićem, jer sam imao klub za njega i ponudio sam mu angažman u Litvaniju - započeo je Klopić priču za Faktor, dodavši: - Kada sam vidio da snima razgovor odlučio sam da se malo našalim. Zezao sam, jer sam računao da to neće objaviti... Mislio sam da je skontao da ga zezam. Pričali smo više od pola sata, ali on je u javnost pustio samo nešto više od sedam minuta. Opet ponavljam, znao sam da snima, ali nisam vjerovao da će to objaviti. Žao mi je što se primio na to, što je u sve uvukao i Olimpic i Čelik i Metalleghe... Moje ime se nikada nije vezalo za nečasne radnje, a Bandovićevo jeste! Ja se bavim igračima, a ne nečasnim radnjama. Da nije smiješno, bilo bi žalosno. Klopić je otkrio da je istog dana kada se sastao sa Bandovićem bio i sa Emirom Hadžićem, prvotimcem Olimpica, a da im se kasnije pridružio i predsjednik ovog sarajevskog kluba. - Hadžija (Hadžić, op.a) se bavi menadžerstvom i razgovarali smo na tu temu. Kasnije nam se pridružio i predsjednik Olimpica. Pitao me jesam li pričao sa Bandovićem i rekao sam mu da je to bila šala. Ako su i to snimali, mogu i to pustiti - ističe Klopić. Na kraju je naglasio da ga nije kontaktirao niko iz N/FSBiH... - Niko me nije zvao, ali sam spreman i njima ispričati istinu. A istina je da sam se šalio, jer sam znao da Bandović snima razgovor - zaključio je Klopić.
Pročitajte više na: http://****.../premijer-liga-bih/cuda ... sala/82098
Bandovic veliki gospodin , svaka cast momcino.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ali, najjaca je povezana vijest

Zasto nije prijavio prije utakmice??? Cekao da se napuni baterija, ispraznila se dok je snimao?!
mozda je ceko da vidi kako ce utakmica posteno zavrsiti pa da bude u fazonu eto pustio sam jer je bilo realno ocekivati da olimpic izgubi svakako
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Nece biti nikakve sankcije za Metalce,iz jednostavnog razloga sto taj koji je pricao s Bandovicem nema nikakvu ulogu u njihovom klubu...moze ga se eventualno kaazniti kao pojedinca,a i to cisto sumnjam
Sent from my Picasso using Tapatalk
Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP
Možda nebi ni pustio da nisu ovi nasrnili na njih,vrijeđali,sukobili se i ostalo.I on sam kaže da je onaj namjerno išao na temu Banja Luke a Bandović pričao o Litvaniji i da je telefon bio okrenut prema stolu tako da nije mogao vidjet snimanje..
Rekao bi da se šali i kako će se uopšte šalit ako zna da se može protiv njega podnijet.Stvarno ako savez nasjedne na tu priču onda **** ligu i sve..
Rekao bi da se šali i kako će se uopšte šalit ako zna da se može protiv njega podnijet.Stvarno ako savez nasjedne na tu priču onda **** ligu i sve..
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
Kave veze ima baterija? Pišeš gluposti.vlakanje je napisao/la:Zasto nije prijavio prije utakmice??? Cekao da se napuni baterija, ispraznila se dok je snimao?!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
- Kontakt:
Lose postupio, nudio mu cenera da ne izlazi na centarsuteve. Trebao je obrnuto, jer Dejo kad izlazi na centarsute tad njegov klub pusi 
Salu na stranu, momak je posteno postupio, u drugim drzavama je ovo normala, kod nas se dize u zvijezde, i treba u kakvom qrcu od dzave zivino. Bravo Dejo !!!

Salu na stranu, momak je posteno postupio, u drugim drzavama je ovo normala, kod nas se dize u zvijezde, i treba u kakvom qrcu od dzave zivino. Bravo Dejo !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- akisarajevo92
- Kontakt:
za koju cijenu li je obraz prodao Dino Hamzic 

Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 09 maj 2017, 01:06, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Bolje mu je sutit
Zna se da ce svi nayebati, a zna se ko ce najvise. 

Ma ja sam uvjeren da ce Metaleghe izbacit' iz lige. Ako ih ne izbace, neko iz saveza ce se dobro ''obogatit''. Neko ko nece snimat i uzet ''cenera'', al' ovaj put dosta dosta vise od cenera, jer ulazak u premier ligu kosta najmanje 300000KM, i to da se posteno igraNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Bolje mu je sutitZna se da ce svi nayebati, a zna se ko ce najvise.

Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
Sarkazam, kad vec moram da crtam.Mancini je napisao/la:Kave veze ima baterija? Pišeš gluposti.vlakanje je napisao/la:Zasto nije prijavio prije utakmice??? Cekao da se napuni baterija, ispraznila se dok je snimao?!
Uredu. Čudan neki sarkazam.vlakanje je napisao/la:Sarkazam, kad vec moram da crtam.Mancini je napisao/la:Kave veze ima baterija? Pišeš gluposti.vlakanje je napisao/la:Zasto nije prijavio prije utakmice??? Cekao da se napuni baterija, ispraznila se dok je snimao?!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Mora biti neki nacin da se potvrdi ovo, inace mozes primiti mito ispred sviju i reci da je to sala i da si sve vratio kasnije ili da je neko pogresno vidio itd.
Sto bi jednom Klopicu ili Neretljaku bilo vlastitih 10 000 KM vazno da Metalleghe pobjedi, lahko bi oni dosli do drugog angazmana da ih Metalleghe napusti, ionako menadzeri cijede klubove a ne obrnuto.
Sto bi jednom Klopicu ili Neretljaku bilo vlastitih 10 000 KM vazno da Metalleghe pobjedi, lahko bi oni dosli do drugog angazmana da ih Metalleghe napusti, ionako menadzeri cijede klubove a ne obrnuto.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- Neandertalac
- Kontakt:
SlevinKelevra je napisao/la:Ali, najjaca je povezana vijest![]()

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Da je Dino bio u opticaju, bilo bi za cenera i centarsutevi i jos koja kriva procjena gratis.akisarajevo92 je napisao/la:za koju cijenu li je obraz prodao Dino Hamzic

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Danas Robijaši skandirali Bandović Dejan
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.