DEJAN BANDOVIĆ

shaman7
Kontakt:

Re: DEJAN BANDOVIĆ

Post Postao/la shaman7 » 08 maj 2017, 22:28

RZ88Adnan je napisao/la:Klopić je u razgovoru za Faktor kazao kako je riječ o šali, na koju se, kako kaže, “primio“ Bandović. - Prošle sedmice sam boravio u Sarajevu i sjedio sa dvadesetak ljudi iz nogometnog svijeta. Našao sam se i sa Bandovićem, jer sam imao klub za njega i ponudio sam mu angažman u Litvaniju - započeo je Klopić priču za Faktor, dodavši: - Kada sam vidio da snima razgovor odlučio sam da se malo našalim. Zezao sam, jer sam računao da to neće objaviti... Mislio sam da je skontao da ga zezam. Pričali smo više od pola sata, ali on je u javnost pustio samo nešto više od sedam minuta. Opet ponavljam, znao sam da snima, ali nisam vjerovao da će to objaviti. Žao mi je što se primio na to, što je u sve uvukao i Olimpic i Čelik i Metalleghe... Moje ime se nikada nije vezalo za nečasne radnje, a Bandovićevo jeste! Ja se bavim igračima, a ne nečasnim radnjama. Da nije smiješno, bilo bi žalosno. Klopić je otkrio da je istog dana kada se sastao sa Bandovićem bio i sa Emirom Hadžićem, prvotimcem Olimpica, a da im se kasnije pridružio i predsjednik ovog sarajevskog kluba. - Hadžija (Hadžić, op.a) se bavi menadžerstvom i razgovarali smo na tu temu. Kasnije nam se pridružio i predsjednik Olimpica. Pitao me jesam li pričao sa Bandovićem i rekao sam mu da je to bila šala. Ako su i to snimali, mogu i to pustiti - ističe Klopić. Na kraju je naglasio da ga nije kontaktirao niko iz N/FSBiH... - Niko me nije zvao, ali sam spreman i njima ispričati istinu. A istina je da sam se šalio, jer sam znao da Bandović snima razgovor - zaključio je Klopić.

Pročitajte više na: http://****.../premijer-liga-bih/cuda ... sala/82098
Ako ova glupost od izgovora prođe kod saveza i ovi ostanu nekaznjeni, trebamo se svi spakovati i otici iz ove drzave. Predsjednik Olimpica znao da ce ovaj pricati s Bandovicem na tu temu, pa ga pitao eto slucajno sasvim i ovaj mu rekao da je sala. Sam sebe lik posra izjavom

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 08 maj 2017, 22:29

Sta kaze sali se :urnebes:
Ovaj Banda znao da se snima pa se hvalio na sav glas.
Neka ga je snimio da vidimo sta lopovi iz saveza vele na ovaj snimljeni razgovor.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 08 maj 2017, 22:40

shaman7 je napisao/la:
RZ88Adnan je napisao/la:Klopić je u razgovoru za Faktor kazao kako je riječ o šali, na koju se, kako kaže, “primio“ Bandović. - Prošle sedmice sam boravio u Sarajevu i sjedio sa dvadesetak ljudi iz nogometnog svijeta. Našao sam se i sa Bandovićem, jer sam imao klub za njega i ponudio sam mu angažman u Litvaniju - započeo je Klopić priču za Faktor, dodavši: - Kada sam vidio da snima razgovor odlučio sam da se malo našalim. Zezao sam, jer sam računao da to neće objaviti... Mislio sam da je skontao da ga zezam. Pričali smo više od pola sata, ali on je u javnost pustio samo nešto više od sedam minuta. Opet ponavljam, znao sam da snima, ali nisam vjerovao da će to objaviti. Žao mi je što se primio na to, što je u sve uvukao i Olimpic i Čelik i Metalleghe... Moje ime se nikada nije vezalo za nečasne radnje, a Bandovićevo jeste! Ja se bavim igračima, a ne nečasnim radnjama. Da nije smiješno, bilo bi žalosno. Klopić je otkrio da je istog dana kada se sastao sa Bandovićem bio i sa Emirom Hadžićem, prvotimcem Olimpica, a da im se kasnije pridružio i predsjednik ovog sarajevskog kluba. - Hadžija (Hadžić, op.a) se bavi menadžerstvom i razgovarali smo na tu temu. Kasnije nam se pridružio i predsjednik Olimpica. Pitao me jesam li pričao sa Bandovićem i rekao sam mu da je to bila šala. Ako su i to snimali, mogu i to pustiti - ističe Klopić. Na kraju je naglasio da ga nije kontaktirao niko iz N/FSBiH... - Niko me nije zvao, ali sam spreman i njima ispričati istinu. A istina je da sam se šalio, jer sam znao da Bandović snima razgovor - zaključio je Klopić.

Pročitajte više na: http://****.../premijer-liga-bih/cuda ... sala/82098
Ako ova glupost od izgovora prođe kod saveza i ovi ostanu nekaznjeni, trebamo se svi spakovati i otici iz ove drzave. Predsjednik Olimpica znao da ce ovaj pricati s Bandovicem na tu temu, pa ga pitao eto slucajno sasvim i ovaj mu rekao da je sala. Sam sebe lik posra izjavom
Nema ovdje nikakve odgovornosti. Ne benda niko nikoga ni 1%. Anarhija vlada nad BiH od 1995 i ne vidi se kraj tome.

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 08 maj 2017, 22:50

Bandovic veliki gospodin , svaka cast momcino.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 08 maj 2017, 22:54

Ali, najjaca je povezana vijest :urnebes:

slika

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 08 maj 2017, 23:28

Zasto nije prijavio prije utakmice??? Cekao da se napuni baterija, ispraznila se dok je snimao?!

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 08 maj 2017, 23:34

mozda je ceko da vidi kako ce utakmica posteno zavrsiti pa da bude u fazonu eto pustio sam jer je bilo realno ocekivati da olimpic izgubi svakako
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 08 maj 2017, 23:37

Nece biti nikakve sankcije za Metalce,iz jednostavnog razloga sto taj koji je pricao s Bandovicem nema nikakvu ulogu u njihovom klubu...moze ga se eventualno kaazniti kao pojedinca,a i to cisto sumnjam

Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP

RZ88Adnan
Kontakt:

Post Postao/la RZ88Adnan » 09 maj 2017, 00:01

Možda nebi ni pustio da nisu ovi nasrnili na njih,vrijeđali,sukobili se i ostalo.I on sam kaže da je onaj namjerno išao na temu Banja Luke a Bandović pričao o Litvaniji i da je telefon bio okrenut prema stolu tako da nije mogao vidjet snimanje..

Rekao bi da se šali i kako će se uopšte šalit ako zna da se može protiv njega podnijet.Stvarno ako savez nasjedne na tu priču onda **** ligu i sve..
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 09 maj 2017, 00:12

vlakanje je napisao/la:Zasto nije prijavio prije utakmice??? Cekao da se napuni baterija, ispraznila se dok je snimao?!
Kave veze ima baterija? Pišeš gluposti.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 09 maj 2017, 00:20

Lose postupio, nudio mu cenera da ne izlazi na centarsuteve. Trebao je obrnuto, jer Dejo kad izlazi na centarsute tad njegov klub pusi :D
Salu na stranu, momak je posteno postupio, u drugim drzavama je ovo normala, kod nas se dize u zvijezde, i treba u kakvom qrcu od dzave zivino. Bravo Dejo !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 09 maj 2017, 01:01

za koju cijenu li je obraz prodao Dino Hamzic :think:
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 09 maj 2017, 01:06, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 09 maj 2017, 01:02

Bolje mu je sutit :D Zna se da ce svi nayebati, a zna se ko ce najvise. :)

Guest007
Kontakt:

Post Postao/la Guest007 » 09 maj 2017, 01:06

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Bolje mu je sutit :D Zna se da ce svi nayebati, a zna se ko ce najvise. :)
Ma ja sam uvjeren da ce Metaleghe izbacit' iz lige. Ako ih ne izbace, neko iz saveza ce se dobro ''obogatit''. Neko ko nece snimat i uzet ''cenera'', al' ovaj put dosta dosta vise od cenera, jer ulazak u premier ligu kosta najmanje 300000KM, i to da se posteno igra :D
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!

NS BiH mafia!
Savez napolje!

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 09 maj 2017, 01:11

Mancini je napisao/la:
vlakanje je napisao/la:Zasto nije prijavio prije utakmice??? Cekao da se napuni baterija, ispraznila se dok je snimao?!
Sarkazam, kad vec moram da crtam.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 09 maj 2017, 01:53

vlakanje je napisao/la:
Mancini je napisao/la:
Sarkazam, kad vec moram da crtam.
Uredu. Čudan neki sarkazam.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 10 maj 2017, 10:47

Mora biti neki nacin da se potvrdi ovo, inace mozes primiti mito ispred sviju i reci da je to sala i da si sve vratio kasnije ili da je neko pogresno vidio itd.
Sto bi jednom Klopicu ili Neretljaku bilo vlastitih 10 000 KM vazno da Metalleghe pobjedi, lahko bi oni dosli do drugog angazmana da ih Metalleghe napusti, ionako menadzeri cijede klubove a ne obrnuto.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 10 maj 2017, 10:54

SlevinKelevra je napisao/la:Ali, najjaca je povezana vijest :urnebes:

slika
:lol:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 10 maj 2017, 12:55

akisarajevo92 je napisao/la:za koju cijenu li je obraz prodao Dino Hamzic :think:
Da je Dino bio u opticaju, bilo bi za cenera i centarsutevi i jos koja kriva procjena gratis. :urnebes: :urnebes:
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

RZ88Adnan
Kontakt:

Post Postao/la RZ88Adnan » 13 maj 2017, 20:46

Danas Robijaši skandirali Bandović Dejan
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, aqarius, Direktorcic, Fudo, galia95, invincible1921, itatabisine i 79 gostiju.