DEJAN BANDOVIĆ
DEJAN BANDOVIĆ
Dejan Bandović - Čuvar mreže i obraza 

Re: DEJAN BANDOVIĆ
BANDOVIĆ DEJAN
"Ako prodaš utakmicu nemoj prodavat za 10,20,50 hiljada nego prodaj za milion i uzmi kopačke i okači o klin,jer si obraz izgubio"
Svaka čast

"Ako prodaš utakmicu nemoj prodavat za 10,20,50 hiljada nego prodaj za milion i uzmi kopačke i okači o klin,jer si obraz izgubio"
Svaka čast
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
-
- Kontakt:
Trebali bi svi klubovi saopštenjem podržati momka. Kapa do poda majstore!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ja ne mogu da vjerujem. 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
RZ88Adnan je napisao/la:BANDOVIĆ DEJAN![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Svaka čast

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Yebeno brutalna izjavaRZ88Adnan je napisao/la:BANDOVIĆ DEJAN![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Svaka čast

Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
- Medikament
- Kontakt:
a horde ga nekad tukle...
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Zna se za koga je branio 

Ti bio tu pa znas da su to Horde uradile..Medikament je napisao/la:a horde ga nekad tukle...

Idi gdje smotaj,kani se foruma.

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ajmo mu podić spomenik jer radi svoj poso.
Liga nam je u tolikom kurcu da je totalni ibret kad neko uradi nesto sto je ustvari normalno.
Svaka cast treba ga pohvalit,nema sta,al ne treba ni pretjerivat.
Liga nam je u tolikom kurcu da je totalni ibret kad neko uradi nesto sto je ustvari normalno.
Svaka cast treba ga pohvalit,nema sta,al ne treba ni pretjerivat.
Klopić je u razgovoru za Faktor kazao kako je riječ o šali, na koju se, kako kaže, “primio“ Bandović. - Prošle sedmice sam boravio u Sarajevu i sjedio sa dvadesetak ljudi iz nogometnog svijeta. Našao sam se i sa Bandovićem, jer sam imao klub za njega i ponudio sam mu angažman u Litvaniju - započeo je Klopić priču za Faktor, dodavši: - Kada sam vidio da snima razgovor odlučio sam da se malo našalim. Zezao sam, jer sam računao da to neće objaviti... Mislio sam da je skontao da ga zezam. Pričali smo više od pola sata, ali on je u javnost pustio samo nešto više od sedam minuta. Opet ponavljam, znao sam da snima, ali nisam vjerovao da će to objaviti. Žao mi je što se primio na to, što je u sve uvukao i Olimpic i Čelik i Metalleghe... Moje ime se nikada nije vezalo za nečasne radnje, a Bandovićevo jeste! Ja se bavim igračima, a ne nečasnim radnjama. Da nije smiješno, bilo bi žalosno. Klopić je otkrio da je istog dana kada se sastao sa Bandovićem bio i sa Emirom Hadžićem, prvotimcem Olimpica, a da im se kasnije pridružio i predsjednik ovog sarajevskog kluba. - Hadžija (Hadžić, op.a) se bavi menadžerstvom i razgovarali smo na tu temu. Kasnije nam se pridružio i predsjednik Olimpica. Pitao me jesam li pričao sa Bandovićem i rekao sam mu da je to bila šala. Ako su i to snimali, mogu i to pustiti - ističe Klopić. Na kraju je naglasio da ga nije kontaktirao niko iz N/FSBiH... - Niko me nije zvao, ali sam spreman i njima ispričati istinu. A istina je da sam se šalio, jer sam znao da Bandović snima razgovor - zaključio je Klopić.
Pročitajte više na: http://****.../premijer-liga-bih/cuda ... sala/82098
Pročitajte više na: http://****.../premijer-liga-bih/cuda ... sala/82098
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
- ElCartel11
- Kontakt:
Koji izgovor lika 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
RZ88Adnan je napisao/la:BANDOVIĆ DEJAN![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Svaka čast

Ljudino!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Brao Dejo,gromadino ljudska
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
PRIJE PAR GODINA JE PRETUČEN OD HORDI ZLA I DA POTVRĐENO JE DA MOMCI KOJI SU GA PRETUKLI SU NAVIJAČI SARAJEVA ODNOSNO HORDE ZLAmma_hz je napisao/la:Ti bio tu pa znas da su to Horde uradile..Medikament je napisao/la:a horde ga nekad tukle...![]()
.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
OKEJmikel48 je napisao/la:PRIJE PAR GODINA JE PRETUČEN OD HORDI ZLA I DA POTVRĐENO JE DA MOMCI KOJI SU GA PRETUKLI SU NAVIJAČI SARAJEVA ODNOSNO HORDE ZLAmma_hz je napisao/la:Ti bio tu pa znas da su to Horde uradile..Medikament je napisao/la:a horde ga nekad tukle...![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
"Moja reakcija? Mislim da bi to stvarno trebala biti normalna pojava. Ipak se radi o sportu, najvažnijoj sporednoj strani na svijetu. Ja sam sportista i ne mislim da sam napravio nešto spektakularno. Ako želimo da dignemo bh. fudbal na veću razinu, trebamo igrati i biti pošteni. Nije ovo za posebnog divljena, ponašao sam se onako kako su me roditelji odgojili", istakao je za kraj razgovora za SportSport.ba Dejan Bandović.

- SamoTravnik
- Kontakt:
Folirant, nasao u 33 godini glumit obrazliju kao do tad nije imao priliku da proda utakmicu i da namjesti..
Trenutno korisnika/ca: MostarReds22 i 9 gostiju.