HARIS MEDUNJANIN imali mjesta u repki??

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

rafa
Kontakt:

Re: HARIS MEDUNJANIN imali mjesta u repki??

Post Postao/la rafa » 11 avg 2009, 11:57

emiles ajde ti nama swima lijepo daj link svog profila na fecebooku pa da widimo koliko ti imash god zapravo!!ajde ajde!! 8-) 8-)
"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 11 avg 2009, 11:59

Ovu temu treba zaključati. Emiles, ti fakat misliš da smo mi tebe ovdje čekali evo već nešto više od godinu dana da bi nam ti morao otvoriti teme?

Naši igrači u ino ligama -> http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=2&t=53
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

rafa
Kontakt:

Post Postao/la rafa » 11 avg 2009, 12:02

emiles je napisao/la:rafa stvarno si kita ajd u rs banja luku pa da te dodamo malo tamo ,,pa ces vitit koja je nacija u rs konju jedan ko je bio u BEOGRADU i gadjao nas ,,sve se zaboravi brzo,,joj kako si kita pravi balo jedan,,nisi dzaba navijac LIVEPOOLA srmota za njih kad si tako glup a rafa benitez je jedan strateg pravi i jedan od bolji trenera u svijutu ide mu dobro u engleskoj steta imas kvaris mu nadimak bas si kita stvarno :lol: :lol: :lol: :lol: znasi li ti ista o fudbalu osim o nekim formacijama i imenima i nacijama nemas pojma???balo ajd obrisi bale

Pazi se djete drago na ovom forumu ima i srba iz rs i iz banja luke pa ti nis ne govore i ne spominu rat zato te molim lijepo zacepi!!nemas ti pojma o ratu!ne kazem da zlocine treba zaboraviti ali se treba okrenuti napred i zivjeti zajedno i sa srbima i hrvatima drugacije se ne moze!! 8-) 8-)
"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 11 avg 2009, 12:03

bosanac723 je napisao/la:
emiles je napisao/la:rafa vamo se prica nesto o IBRAHIMOVIC bosanac ovo ono,,a covjek nezna ni pricat bosanski jao boze,,,a znas kako mu se djeca zovu meximilian i vicente 2 sina :lol:
Kakve to veze ima majke ti?? Nabijem tvoje znanje o fudbalu na qurac, opet se brukas, zlatan ibrahimovic, taj kojeg ti blatis, se nudio nasem savezu kad je bio mladji al' su ga nasi poslali u 3 pm i decko normalno odlucio da igra za svedsku, svoju drugu opciju. I kakve veze ima sto Hrvati i Srbi u repki stoje kad se intonira nasa himna?? Meni se cini da po tvom nema postenog hrvata i srbina?...ako je tako onda daleko od pameti. Meni je bas drago sto je nasa ekipa takva da ima i katolika, pravoslavaca, i bosnjaka, ja se tim ponosim sto je nasa ekipa sastavljena od 3 naroda nase drzave i sto se svi bore srcem i dusom u svakoj tekmi. Tebi ako se nesvidja sto ima katolika i pravoslavaca u ekipi idi navijaj za neku arapsku zemlju gdje samo jedna vjera pici po terenu.

Svaka cast majstore na postu Bosanac vidi se da znas a ovo djete lupeta strahota zamolio bi administraciju da uradi svoj dio posla , jer ovakve gluposti dugo nisam cuo ... :evil: a druga stvar nasa drzava je drzava 3 naroda ja sve postujem i volim i ponosan sam sto je tako ... 8-)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

rafa
Kontakt:

Post Postao/la rafa » 11 avg 2009, 12:08

[quote="emiles"]sroljo jedan ti ces mi reci ratu nesto hahaha :lol: :lol: :lol: sigurno i tome znam bolje o tebi glupsone jedan fakat si macola u nogometu[/quot

ja da ne znam!!halo bolan znash li ti sta je meni rodbine pogunulo braneci ovu drzavcu i Bihac!nemas ti pojma jer si ti tad bio i očevnom kurcu bio spreman da izletis!!aj ucuni nam uslugu i furaj!fakat si djete widis da su svi primjetili!! :lol:

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 11 avg 2009, 12:22

Molio bi Administraciju da rijesi ovog emilesa jer stvarno djete nema pojma o cemu prica i vrijedja ljude a nema ni 12 godina ni argumenata da prica o temi o kojoj on zeli da prica odnosno potencira a to je nacionalizam i neke gluposti... pozdrav
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

rafa
Kontakt:

Post Postao/la rafa » 11 avg 2009, 12:27

TaRgEt_ je napisao/la:Molio bi Administraciju da rijesi ovog emilesa jer stvarno djete nema pojma o cemu prica i vrijedja ljude a nema ni 12 godina ni argumenata da prica o temi o kojoj on zeli da prica odnosno potencira a to je nacionalizam i neke gluposti... pozdrav

POTPISUJEM!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 avg 2009, 12:59

Nismo fudbalska velesila da bi se odricali dobrih fudbalera.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 11 avg 2009, 13:00

Virtu4l je napisao/la:Nismo fudbalska velesila da bi se odricali dobrih fudbalera.
bolji je od sadovica i mislim da se on trebao zvati umjesto propalog bivseg fubalera sarajeva
You are someone else I am still right here

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 avg 2009, 13:03

fera je napisao/la:bolji je od sadovica i mislim da se on trebao zvati umjesto propalog bivseg fubalera sarajeva
Definitivno. Opet ponavljam, momak će igrati u (ove godine) najjačoj ligi na svijetu, ne bih da kasnije zažalimo za njih.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 11 avg 2009, 13:16

Licno mislim da bi trebalo pozvati Medunjanina i dati mu sansu da pokaze da li moze dati neki doprinos reprezentaciji.
Znam da on prije nije bas nesta bio zagrijan da igra za BiH iz nekih razloga ali ipak ja licno bi mu dao sansu.

Sto se tice Zlatana Ibrahimovica ima puno stvari tu koje su neizvjesne kao da je imao veliku zelju igrati za BiH prije jedno 10 godina itd.

Bez obzira na sve to Zlatan nikad nije (kako ja znam) pokazao nikakva osjecanja premi Bosni a kamoli ljubav.
Stvarno nezam zasto toliko ljudi nasih vole Zlatana, mislim jeste da mu je prezime Ibrahimovic nase bosansko ali svugdje u svijetu je on prestavljen kao Svedjanin i sigurno mu se to i svidja tako.

Ja licno kao Bosanac uopste ne smatram Zlatana Ibrahimovica kao Bosanca iz jednog razloga a to je da ni on znam sebe ne smatra kao Bosanca pa sto bi ga ja ili neko drugi smatrao Ibrahimovica kao Bosanca?
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 11 avg 2009, 13:50

e, jestel se fino izvrijeđali, ispsovali jedni drugima sve što ste željeli i uništili temu o kojoj se moglo normalno diskutovati?

banovani će se prepoznati.
tema ide pod ključ.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.