Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
emiles je napisao/la:rafa stvarno si kita ajd u rs banja luku pa da te dodamo malo tamo ,,pa ces vitit koja je nacija u rs konju jedan ko je bio u BEOGRADU i gadjao nas ,,sve se zaboravi brzo,,joj kako si kita pravi balo jedan,,nisi dzaba navijac LIVEPOOLA srmota za njih kad si tako glup a rafa benitez je jedan strateg pravi i jedan od bolji trenera u svijutu ide mu dobro u engleskoj steta imas kvaris mu nadimak bas si kita stvarno![]()
![]()
![]()
znasi li ti ista o fudbalu osim o nekim formacijama i imenima i nacijama nemas pojma???balo ajd obrisi bale
bosanac723 je napisao/la:Kakve to veze ima majke ti?? Nabijem tvoje znanje o fudbalu na qurac, opet se brukas, zlatan ibrahimovic, taj kojeg ti blatis, se nudio nasem savezu kad je bio mladji al' su ga nasi poslali u 3 pm i decko normalno odlucio da igra za svedsku, svoju drugu opciju. I kakve veze ima sto Hrvati i Srbi u repki stoje kad se intonira nasa himna?? Meni se cini da po tvom nema postenog hrvata i srbina?...ako je tako onda daleko od pameti. Meni je bas drago sto je nasa ekipa takva da ima i katolika, pravoslavaca, i bosnjaka, ja se tim ponosim sto je nasa ekipa sastavljena od 3 naroda nase drzave i sto se svi bore srcem i dusom u svakoj tekmi. Tebi ako se nesvidja sto ima katolika i pravoslavaca u ekipi idi navijaj za neku arapsku zemlju gdje samo jedna vjera pici po terenu.emiles je napisao/la:rafa vamo se prica nesto o IBRAHIMOVIC bosanac ovo ono,,a covjek nezna ni pricat bosanski jao boze,,,a znas kako mu se djeca zovu meximilian i vicente 2 sina
TaRgEt_ je napisao/la:Molio bi Administraciju da rijesi ovog emilesa jer stvarno djete nema pojma o cemu prica i vrijedja ljude a nema ni 12 godina ni argumenata da prica o temi o kojoj on zeli da prica odnosno potencira a to je nacionalizam i neke gluposti... pozdrav
bolji je od sadovica i mislim da se on trebao zvati umjesto propalog bivseg fubalera sarajevaVirtu4l je napisao/la:Nismo fudbalska velesila da bi se odricali dobrih fudbalera.
Definitivno. Opet ponavljam, momak će igrati u (ove godine) najjačoj ligi na svijetu, ne bih da kasnije zažalimo za njih.fera je napisao/la:bolji je od sadovica i mislim da se on trebao zvati umjesto propalog bivseg fubalera sarajeva
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.