NEMA MJESTA ZA NJEGA NITI CE KAD BITI, OVA TEMA JE BAS S.RANJEemiles je napisao/la:igrac VALLADOLIDA haris mislim da bi sjajno dosao ovoj repki snazan je i dobro igra sa obadvije noge,neki dan je zabio u prijateljskoj utakmc za valladolid,,bio bi odlican za klupe makar a posle ko zna
HARIS MEDUNJANIN imali mjesta u repki??
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- bosanac723
- Kontakt:
Re: HARIS MEDUNJANIN imali mjesta u repki??
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
Ima naravno mjesta ali da skuplja lopte na treningu iza gola....
Kad je trebao supak se mislio pa ga zvali 1000 puta pa mu mama rekla da nece da igra za BIH....
Samo za sakupljanje lopti, nista vise
Kad je trebao supak se mislio pa ga zvali 1000 puta pa mu mama rekla da nece da igra za BIH....
- bosanac723
- Kontakt:
nije to nista do kojeg kluba nit' me zanima gdje to smece igra. Kad je Bosna bila niko i nista u fudbalu i kad je imao sansu da igra za nas on nije htio, njemu je bila svetinja Holandija a BiH nije bila ni na mapi. Sad bi on ko fol da igra za "svoju domovinu" kad vidi da nemoze za Holandiju, nek truhne i nek ga savjest ubija kad bude gledao BiH na SP i EP a on sjedio kod kuce jer ga ni BiH ni Holandija nece.emiles je napisao/la:zasto nema mjesta u repki ,makar u prijateljskoj utakmici da igra za NEKI jaci "klub" imao bi jelda???valladolid je dobra ekipa jarane i njoj ima dobri igraca u sredini terena nisu oni dzaba platili 4,5 mil eura za njega
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
- bosanac723
- Kontakt:
Ma ja njemu nebi dao da kosi travu na stadionu a kamoli da dohvaca lopte, ja bi njega da cisti solju i kupi smeceBoske_ je napisao/la:Ima naravno mjesta ali da skuplja lopte na treningu iza gola....
emiles je napisao/la:Situacija je bila da ga niko iz saveza nije konkretno zvao da igra ni za mladu ni za staru,,,koliko je Pjanic cekao papire da mu srede???da je CIRO bio u trener sine on bi davno to sredio kao sto je za PJANICA nakraju CIRO sam sredjivao i novinari BH,,niko iz saveza nije ni mrdao,,jeb im mamu
Koliko ti imash god majke ti!!ajd furaj!!!!!!!!!

"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ
- bosanac723
- Kontakt:
Ti znas o fudbalu ko ja o heklanju...ama NISTA. ajd razguliguemiles je napisao/la:Situacija je bila da ga niko iz saveza nije konkretno zvao da igra ni za mladu ni za staru,,,koliko je Pjanic cekao papire da mu srede???da je CIRO bio u trener sine on bi davno to sredio kao sto je za PJANICA nakraju CIRO sam sredjivao i novinari BH,,niko iz saveza nije ni mrdao,,jeb im mamu

emiles je napisao/la:rafa imam dovoljno,,neznam dali ti imas dovoljno![]()
Ja imam sigurno,,a po tvojoj prici ja bi ti dao 14!Ajd priznaj nam svima!!Take glupe teme netrebas da otvaras bolan,i ne mozes da branis ni jednu (mednjanin) ni drugu stranu(kriminal)!!!Jadan ti bas kao da nesto mozes promjeniti i kao da ga ti mozes zovnuti!!a-a to ti ne mozes !!!beat it!!!
"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ
I JOS NESTO NIKO SE NE MOLI DA IGRA ZA REPKU!!ZA REPKU IGRAS AKO SI PATRIOTA I BORAC!!!!emiles je napisao/la:BOSANAC ,,,sigurno stari znam vise od tebe,ti neznam sto mrzis harisa PASE LI TI DA SE MOLI HASAN SALIHAMIDZIC da igra za repku???

- bosanac723
- Kontakt:
Dobro, sad kad si me natjerao da te brukam po forumu onda cu to i uradit. kao prvo; nevolim harisa sto je supak i sto je javno rekao da zeli igrat' za Holandiju i da su oni njegova budcnost. Nemoj stavljat hasana u ovu pricu, jer je covjek harao evropom i igrao za repku po svemu sudeci i prije nego sto si se ti rodio, covjek je bio u repku od prvog dana i dolazio tada u rupu u zemli zvanoj BiH umjesto da je ostao u minhenu i uzivao u ljepoti, covjek i fudbaler kao Hasan Salihamidzic je zasluzio da ga ljudi mole da igra, nazalost ljudi iz saveza i neke druge licnosti su ga otjerali iz BiH, al' necemo sad o njemu. Kao drugo; Ciroslav nije imao sta da radi sa Pjanom, njemu papire je rijesio nas predsjednik Zeljko Komsic i Meho Kodro, budi siguran da znas detalje i da imas argument prije nego sto pocnes valjat gluposti, do sad si otvorio 3-4 teme i skoro niti jedna nije potrebna...bas kao ova.emiles je napisao/la:BOSANAC ,,,sigurno stari znam vise od tebe,ti neznam sto mrzis harisa PASE LI TI DA SE MOLI HASAN SALIHAMIDZIC da igra za repku???

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Amauri iz Juventusa vec godinu dana razmislja dali da igra za Brazil ili Italiju, i jedni i drugi bi ga prihvatili bez nekih vecih kritika. A mi kao dokazana svjetska sila u fudbalu odbijamo dobre igrace kao da ih imamo na bacanje
kako je Medunjanin odigrao prosle sezone ne zasluzuje poziv jer imamo boljih trenutno. ali jos uvijek je mlad i mislim da ce napredovati, igra u najjacoj ligi (spanija je prestigla englesku po meni) tako da ga ne treba otpisivati.

kako je Medunjanin odigrao prosle sezone ne zasluzuje poziv jer imamo boljih trenutno. ali jos uvijek je mlad i mislim da ce napredovati, igra u najjacoj ligi (spanija je prestigla englesku po meni) tako da ga ne treba otpisivati.
- bosanac723
- Kontakt:
Kakve to veze ima majke ti?? Nabijem tvoje znanje o fudbalu na qurac, opet se brukas, zlatan ibrahimovic, taj kojeg ti blatis, se nudio nasem savezu kad je bio mladji al' su ga nasi poslali u 3 pm i decko normalno odlucio da igra za svedsku, svoju drugu opciju. I kakve veze ima sto Hrvati i Srbi u repki stoje kad se intonira nasa himna?? Meni se cini da po tvom nema postenog hrvata i srbina?...ako je tako onda daleko od pameti. Meni je bas drago sto je nasa ekipa takva da ima i katolika, pravoslavaca, i bosnjaka, ja se tim ponosim sto je nasa ekipa sastavljena od 3 naroda nase drzave i sto se svi bore srcem i dusom u svakoj tekmi. Tebi ako se nesvidja sto ima katolika i pravoslavaca u ekipi idi navijaj za neku arapsku zemlju gdje samo jedna vjera pici po terenu.emiles je napisao/la:rafa vamo se prica nesto o IBRAHIMOVIC bosanac ovo ono,,a covjek nezna ni pricat bosanski jao boze,,,a znas kako mu se djeca zovu meximilian i vicente 2 sina
- bosanac723
- Kontakt:
i sta ako nije hasan imao zastavu s sobom kad je pobijedio LP, BL, i 20-etak drugi takmicenja? ti nekontas da biti bosanac i voljeti BiH nije u materijalnim stvarima, ti zaboravljas da se covjek borio u repci od prvog dana, da je bio tu kad se nije moglo jos uvijek hodat kroz drzavu slobodno, da je bio nase jedino svijetlo na kraju tunela u sportu, on voli bosnu srce i dusom, covjek zna pricat bosanski i covjek je pjevao nasu himnu kad niko drugi nije. Isto kao sto znam da Dzeko voli Bosnu, samo sto Dzeko je nosio zastavu poslije osvajanja sampionata. Nisi svjestan kakve gluposti valjas, mora da te huja uhvatila pa tipkas sta ti padne na pamet. Radije bi bio posteno los nego na sramotan nacin dobar.emiles je napisao/la:rafa jesi ti neki intektualac bas me nasmijavas sa tim,,pa sam hasan nezna ni pricat bosanski dobro,,a da je ko dzeko davno bi jos 2001 na SAN SIRU kad je BAYERN bio prvak lige prvaka ,a nije ?????a zasto ???pitaj ga sigurno nije pravi BOSANAC ko sto tvrdis,,a DZEKI je malo trebalo da odma okiti se nasom zastavom,A koliko je hasan imao prilika sa BAYERNOM pa nije HEHEHE da nije mozda da nije bilo zastava??????????
emiles je napisao/la:rafa ti si kita u nogometu i grijesi u godinama puno bolje znam od tebe,,nemas pojma o nogometu ni strategiji,,kad mogu srbi i hrvati dobivati sanse da stoje kad himna BH se cuje moze i HARIS ja sam ga gledao par puta i stvarno momak je sjajan, govoris tu nesto o borcima i patriotizmu a pojma nemas
ako djecak ajd furaj sa ovog foruma uopce!naso si meni srat o hrvatima srbima!!pogledaj recimo miske bolji je nego haris jer je

bosanac723 je napisao/la:Kakve to veze ima majke ti?? Nabijem tvoje znanje o fudbalu na qurac, opet se brukas, zlatan ibrahimovic, taj kojeg ti blatis, se nudio nasem savezu kad je bio mladji al' su ga nasi poslali u 3 pm i decko normalno odlucio da igra za svedsku, svoju drugu opciju. I kakve veze ima sto Hrvati i Srbi u repki stoje kad se intonira nasa himna?? Meni se cini da po tvom nema postenog hrvata i srbina?...ako je tako onda daleko od pameti. Meni je bas drago sto je nasa ekipa takva da ima i katolika, pravoslavaca, i bosnjaka, ja se tim ponosim sto je nasa ekipa sastavljena od 3 naroda nase drzave i sto se svi bore srcem i dusom u svakoj tekmi. Tebi ako se nesvidja sto ima katolika i pravoslavaca u ekipi idi navijaj za neku arapsku zemlju gdje samo jedna vjera pici po terenu.emiles je napisao/la:rafa vamo se prica nesto o IBRAHIMOVIC bosanac ovo ono,,a covjek nezna ni pricat bosanski jao boze,,,a znas kako mu se djeca zovu meximilian i vicente 2 sina
HAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!potpisujem BOSANAC!!!idi stari u arabiju pa tamo pravi fudbalsku naciju!!
UPAMTI TRI VJERE JEDNA NACIJA A SAD OZBILJNO BRIŠŠŠI!!!
- bosanac723
- Kontakt:
Pa nemoj spominjat karinu brate dragi, sad **** ispade gospodinrafa je napisao/la:emiles je napisao/la:rafa ti si kita u nogometu i grijesi u godinama puno bolje znam od tebe,,nemas pojma o nogometu ni strategiji,,kad mogu srbi i hrvati dobivati sanse da stoje kad himna BH se cuje moze i HARIS ja sam ga gledao par puta i stvarno momak je sjajan, govoris tu nesto o borcima i patriotizmu a pojma nemas
ako djecak ajd furaj sa ovog foruma uopce!naso si meni srat o hrvatima srbima!!pogledaj recimo miske bolji je nego haris jer je![]()
izabrao holadniju a miske BIH iako je srbin!zato zacepi majke ti glup si kao ****!!!!!

- bosanac723
- Kontakt:
Ako ti igraci sto ti si naveo su bili nase svjetlo na kraju tunela u nogometu onda je hase bio sunce. Ti igraci sto ti spominjes su bili priznati/poznati u drzavama gdje su igrali, a hase je bio svjetski priznat i poznat, za njega se znalo od bernabeu do tokija. Hasan se nije obratio naciji jer on nije covjek da zraci usrane gace da cijelo naselje osjeti, on je cuvao sto je privatno, i posteno otisao, umjesto da je kao drugi ljudi otvorio halu i poceo pricat. Zao mi je reci al ko danas vise pati hasan zbog repke il' repka zbog hasana? kako god ga okrenes hasan je zlata vrijedan fudbaler i svaki to trener i njegovoj karijeri je vidio...osim nasi supci na klupama, otkad je hasan otisao prije svake tekme repke kurcimo se i zivce hebemo sto nemamo adekvatno rijesenje za desnog beka..a ko bi to popunio?? HASE!emiles je napisao/la:bosanac nije tacno bilo je KODRO I BOLIC KONJIC U TO VRIJEME NASE SVJETLO U NOGOMETU da negovirimo o BALJICU HIBICU ,,,a covjek sto jes jes dosao da igra protiv FRANCUSKE i reko moram se okrenuti klubu nikad javno se nije obratio naciji eto kakvo BOSANCU govoris HASANU hehhe nasmijavas me,,,da toliko titula koda nije bilo zastave BH na trebinama da je uzme i pokaze svijetu
emiles je napisao/la:rafa kako da te zovem rafa nadal o rafa benitez o rafa kita????BOSNA je samo za bosanace nema nacija,,,kakve 3 nacije ,,,MOZDA 3 VJERE,,al nacija ti je druga stvar ako nisi znao ,,nacional ,,passaport???eres loco ahhahaa![]()
![]()
Pa haj se sad lijepo vrati na moj post i procitaj ponovo!!jao jao kad se balavac pocne mjesati u swe!Jarane uzmi malo knjiga ali neka budu tippa socijal demokratske partije pa da vidis kako mulitetnična stranka moze da funkcioniira!tako moze i repka!!

- bosanac723
- Kontakt:
Ma ja kako ti kazes, ja odo na poso, a ako ti treba da te neko odvuce do vrtica samo mi javi, mozda mi je usputemiles je napisao/la:bosanaca slazem se aj da je HASAN bio sjajan fudbaler al znas gdje kad trebalo za BAYERN igrati,,i a ti sto kazes za ove druge KODRO je meni naj igrac i u spaniji je vrlo priznat,,kad su me pitali jeli hasan salihamidzic iz irana ???mores zamisliti??hahhah![]()
![]()
,hase je kita bi bolje igrala za bosnu ono sto je on odigrao sjecam se da je samo protiva danske igrao soldinu utakmicu,,a u SRBIJI se nije ni vidio hhehe de nemoj nema s pojam,,BARBAREZ je bosanac koji je znao sred CETNICKOG gnijezda se pokazati kako treba voditi repku

emiles je napisao/la:rafa eto kako si glup ko kita sta ti znas o demokratiji?????da te ja ne ucim sta je![]()
stvarno nemas ideje u sebi nikave osim da se tu brukas sam sa soboom tim svojim nacionalizmom o 3 vjere,,,BOSANA je jedna i samo za BOSANACE
HALOOOOOOOOOOOOOOOO bosna je multietnicka drzava znaci u njoj imaju 3 vjere a samo jedna nacija bosanci!stvarno si konj i balavac!a bosanac je i srbin i hrvat i bošnjak!jel kontas sad konjusino glupa!!!

- bosanac723
- Kontakt:
da je lopta okrugla, da ukupno ima 22 igraca na terenu, et' vec vise nego sto ti znas.emiles je napisao/la:Bosanac 723 mores li prosetat do bolnice pa tamo se uputi kazi da sam te ja poslao,dobit ces odmor par dana pa neces morat na poso danas,,heehehe akkao si glup ,,,sta ti znas o fudbalu![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.