Nema ih puno srećom budući da su tribine na utakmicama FK Torpedo uglavnom prazne.Donnie Darko je napisao/la: ↑29 maj 2026, 22:43
Zao mi je ljudi koji su primorani da ovdje redovno provode vrijeme, a jos mi je vise zao sto su nauceni da je ok sto ih se tome izlaze i da zivotom brane ovo **** groblje od stadiona
Fuj
KOŠEVO - UKLET STADION?
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: KOŠEVO - UKLET STADION?
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
cijeli medzlis iz sarajevo zvati da sihre vade sa stolica koseva..
- superFrankie
- Kontakt:
Kosevo treba ostaviti samo za koncerte i to je to. Bez dvogleda se ne isplati dolaziti na utakmicu, nista se ne vidi. Atmosfera je katastrofalna, ali s obzirom kako su tribine napravljene bolje ne moze ni biti. Nadam se da je ovo zadnja utakmica koja se odrzala na Kosevu
daleko je sandzakBoixosNois1899 je napisao/la: ↑29 maj 2026, 22:47Nema ih puno srećom budući da su tribine na utakmicama FK Torpedo uglavnom prazne.Donnie Darko je napisao/la: ↑29 maj 2026, 22:43
Zao mi je ljudi koji su primorani da ovdje redovno provode vrijeme, a jos mi je vise zao sto su nauceni da je ok sto ih se tome izlaze i da zivotom brane ovo **** groblje od stadiona
Fuj
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Ja ne bih najvecem dusmanu pozelio ovde da igra , groblje je groblje ..
Prvo Pezic pa cemo ostalo
- prisonbreak
- Kontakt:
Svake druge sedmice gledsti ovdje utskmicu je opasnost po zivot.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Jbt na Bilinom Italiju izbacili, a na lavoru se ne moze ni Makedonija dobit. I neko hoce da repka stalno igra na lavoru 
Srce, čast i ponos!
evo rece barba esmir suicidalan nakon dolaska na kosevo
Jesu se cetnici zgrbavice raspisali
Zasmetalo im prepuno kosevo i 20000 zastava sa ljiljanima

Zasmetalo im prepuno kosevo i 20000 zastava sa ljiljanima
- prisonbreak
- Kontakt:
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
dzeko se okliznuo na izlazu sa stadiona! samo to cekam na klixu! mi vase grijehe prema dabicu placamo!? do kad?!
- Wilshere10
- Kontakt:
Misljenja sam da svi mi, vjerni fanovi repke, moramo pokrenuti peticiju po kojoj ce biti zabranjeno da repka igra na ukletom mjestu. 
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Nivo inteligencije svima skupa ne prelazi sobnu temperaturu. Godina je 2026. a balija vjeruje u ukleti stadion, na prijateljskoj utakmici, sa hejbet izmjena. Nacija za izucavanja 
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Sta je pitarima krivo ne razumijem? Pa gdje ces na ovom ruglu igrati, nisi pobjedio dva put u 20godina, groblje ocito utice
Koga boli qrac? Ovo vas stadion nije, nema nista sa vama, spustite se malo
Koga boli qrac? Ovo vas stadion nije, nema nista sa vama, spustite se malo
Zadnja izmjena: GrbavicaHrammm, dana/u 29 maj 2026, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
Kakav balija? Cetalji se uznemirili zbog prepunog koseva aga Sarajlija i ljiljanaDoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑29 maj 2026, 22:51Nivo inteligencije svima skupa ne prelazi sobnu temperaturu. Godina je 2026. a balija vjeruje u ukleti stadion, na prijateljskoj utakmici, sa hejbet izmjena. Nacija za izucavanja![]()
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nadam se da će momci biti okej, ipak je ovo bila jednodnevna posjeta, nadam se posljednja ikad.DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑29 maj 2026, 22:47A cuj ovog gore nesretnika, nije dobro za mentalno zdravlje igraca. Stvarno su retardi![]()
Redovne posjetitelje ću zamoliti da kliknu na ovaj link ispod, zaspat ću mirne duše večeras pa makar jedna osoba spasila sebi život. Sportski pozdrav.
https://findahelpline.com/countries/ba
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la: ↑29 maj 2026, 22:54Nadam se da će momci biti okej, ipak je ovo bila jednodnevna posjeta, nadam se posljednja ikad.DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑29 maj 2026, 22:47A cuj ovog gore nesretnika, nije dobro za mentalno zdravlje igraca. Stvarno su retardi![]()
Redovne posjetitelje ću zamoliti da kliknu na ovaj link ispod, zaspat ću mirne duše večeras pa makar jedna osoba spasila sebi život. Sportski pozdrav.
https://findahelpline.com/countries/ba
Hazime, imamo bingoNe znam ko i zasto svakih par godina dobije ideju da se vratimo na ovo ruglo od stadiona. Ovo ne moze biti dobro za mentalno zdravlje igraca, ko je bio na kosevu, ili u krugu od kilometra zna o cemu pricam. Zbog ove egzibicije sa kosevom trpit ce nam i rezultati na SP, jer je ovo ubilo duh i moral ekipe, i trebat ce bar sedmica dana da se dusevno oporave.
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
Ne treba ti nikakva peticija. Srbija nikada nece igrati na KoševuWilshere10 je napisao/la: ↑29 maj 2026, 22:51Misljenja sam da svi mi, vjerni fanovi repke, moramo pokrenuti peticiju po kojoj ce biti zabranjeno da repka igra na ukletom mjestu.![]()
-
ferroviere87
- Kontakt:
Debil koji mrzi sve što ima veze sa Sarajevom(gradom) otvori temu i upeca se 90% foruma na ovo, svaki njegov post je isti