Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jesil se dero aa ?Ja sam umro ziv, Gavrankapetanovic je i meni radio to sve .. lik je predoabr nista se ne brini takva je operacija da te samo uspavaju pa ti onda istezum pod rentegenom a ako ti se tako ne nasmijeste kosti samo te produze anesteziju ni ne porbude te vec samo nastave al' tad ides pod noz praviA_d_0 je napisao/la:ma Nime jarane ja sam imao refrakturu i to se desilo u petak i naruce me da idem kod nekog perinovica u utorak da me naruci na operaciju...ja tih dana do utorka vjerujes li nisam spavao od brige...i kad sam tamo otisao kod njeg kaze odma hospitalizacija i posalje me kod Gavrankapetanovica i on kaze kakva operacija idi da ti namjeste..ja dole sisao a kost vec malo ono stvrdla ufatila jedna za drugu al krivo zarasla...eee ti mukaaa...15 minuta njih 4 su meni namjestali ruku...pola sata nisam mogao sebi doci...
Isto ko i ja zaustavio mi golman loptu i okliznemA_d_0 je napisao/la:ma pao sam prvo prije jedno 4-5 godina i slomim obje kosti znaci propala mi kost kroz ruku i ja sam je sam namjestio i gore mi samo gips stavili. Eh onda pado sam opet jedno 1000 puta i odem na trening i izvrnem se na loptu i svom tezinom na tu istu ruku znaci i odem u kosevo uslikam kazu refraktura ali samo jedne kosti. e onda sam trebao operisati pa sam se ganjao gore po kosevu i na kraju mi na ortopediji namjeste ruku al ocam mog nisam ni rijec rekao kad su mi namjestali samo sam sutio al kad su mi stavili gips nemogu da stanem na noge jarane pola sata nista nevidis valjda od muke. I eto tako nisam operisao mada sam trebao. Al neznam bolil ista na svijetu ko kad ti namjestaju ruku ono nije humano.
I bio si izbodenPhill Jackson je napisao/la:Lomio sam nogu,ruku,kuk i prst sam operiso,,al sad sam uzasno zdrav
I ja sam imao bradavice po rukama i jednu malo vecu na koljenu ! I otisao sam doktoru i on je odstranio tu na koljenu jer mi je smetala u nogometu i slicno. Nakon 3 dana sve bradavice sa ruku su otisle ! Valjda ih je ona velika hranilaŽeljoman je napisao/la:zna li iko ista kako da skinem bradavicu na prstu... nije puno velika, dvije noci stavljam jabukovo sirce i sad je nesta pocrnila po povrsini, a unutra pozutilo, okorila kao da se suši... sad me interesuje jel ta reakcija normalna, jeste li vi imali takvih problema i kako ste ih rjesili![]()
cim se to desi, javi namrob do bagro je napisao/la:Nisam ni ja nikad nista lomio, sto ne znaci da necu.Kada sam imao 12 godina imao sam problema sa krajnicima i morao sam ih izvadit sto sam naravno i uradio i sad je sve ok.Jedino me yebaje ovo srce nekad, a to je sve od ovih tekmi, pogovoto kad repka igra.Srce mi pocne nenormalno lupat pa se u nekom momentu prepadnem i pomislim da ce mi srce puknut.
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog i 14 gostiju.