jestel mi zdravi

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ma snaci ces se tirob do bagro je napisao/la:Nisam ni ja nista slomio al nadam se![]()
Zdrav pa moze se reci da jesam...hvala bogu nemam problema nekih veci sto se tice toga.Moram reci da ne pusim al zato pijem al bgm se i bavim sportom...jedem zdravu hranu i tako to.U zadnje vrijeme izbjegavam slatko i puno jedem voca i povrca.Reako bi covjek da se zdravo hranim![]()
Ako sta polomim javicu vam...naravno ako ne slomijem ruke obe pa kako cu onda
Jos ti samo fali da slomijes obe noge pa da upotpunis kolekcijuammarc je napisao/la:4 puta lomio ruke (2 put lijevu,2 put desnu)
ne sluti,ne d'o Bogrob do bagro je napisao/la:Jos ti samo fali da slomijes obe noge pa da upotpunis kolekcijuammarc je napisao/la:4 puta lomio ruke (2 put lijevu,2 put desnu)![]()
hahaha...zakljucak : ne valja imati bilzancarob do bagro je napisao/la:Ja poznajem jednu bracu blizanci su...ovaj jedan stariji od drugog samo 2min hah![]()
![]()
Znaci kako je to nevjerovatno...Svaki put kad ovaj jedan slomi ruke ili nogu slomice je i drugi brat,kako je to cudno.
Lomili su i ruke i noge da nemogu nabrojat koliko puta
Meni se bile slomile obje kosti ,i bio pet dana u bolnici al' neko je manje ,,,bioo je poprebukiran rasporedA_d_0 je napisao/la:nime molim te mozes li mi malo pojasnit kako ide ta operacija nista ja fkt nekontam ja slomio ruku i kazu operacija al nisam otisao al nekontam sta bi mi radili ?