Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH

Post Postao/la calcio » 08 maj 2010, 18:36

Bosnier je napisao/la:Šefik Ibrahimović: Volio bih da moj sin zaigra za BiH

Šefik Ibrahimović, otac Zlatana Ibrahimovića fudbalera Barselone, te fudbalskog reprezentativca Švedske, a nesuđenog Zmaja od Bosne izjavio je kako bi mu izuzetno drago bilo da njegov sin 29. maja u Štokholmu zaigra u bh. dresu bar u revijalnoj formi na utakmici Švedska - BiH.

- Bilo bi sjajno vidjeti Zlatana u bosanskom dresu, pa makar u revijalnom karakteru - kaže Šefik Ibrahimović i dodaje - Moj sin nikada nije nastupio za Bosnu i Hercegovinu i ta je priča za njega zbog pravilnika FIFA-e završena stvar, ali svakako ukoliko postoji mogućnost da Zlatan za Bosnu i Hercegovinu odigra jedno, a za Švedsku drugo poluvrijeme to bi trebalo iskoristiti.

Takvu ideju je podržala većina sportskih švedskih novinara, ali je u ovoj skandinavskoj kraljevini ipak najveće pitanje da li će kontraverzni Ibrahimović ikada više uopšte obući dres švedske reprezentacije zbog njegovog ranijeg oproštaja od nacionalne vrste.

Podsjetimo se, Ibrahimović se nakon nekolicine skandala i sve većih medijskih pritisaka na njega odlučio povući iz reprezentacije, te selektoru biti na raspolaganju samo za ključne utakmice Vikinga.

Niko u Svedskoj o tome ne prica niti je igdje izasla ta informacija. ja ne znam odakle autoru teksta ta ideja....
Iako je prijateljska utakmica nije to neki teferic pa da igra ko hoce za koga hoce, cuj jedno poluvrijeme za BiH drugo za Svedsku... Svasta!

Dalix
Kontakt:

Post Postao/la Dalix » 10 maj 2010, 19:58

Dajte ba ljudi sta sad mislite da smo evropska velesila, nisu svedani sad neka Malta, to je itekako jaka ekipa...
Procjena: Švedska-Bosna i Hercegovina 2:2 ili Švedska-Bosna i Hercegovina 3:2
15.06.2014 Vi ste PONOS NACIJE!

Powerlifting <3

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 10 maj 2010, 20:01

Bosnier je napisao/la:Šefik Ibrahimović: Volio bih da moj sin zaigra za BiH

Šefik Ibrahimović, otac Zlatana Ibrahimovića fudbalera Barselone, te fudbalskog reprezentativca Švedske, a nesuđenog Zmaja od Bosne izjavio je kako bi mu izuzetno drago bilo da njegov sin 29. maja u Štokholmu zaigra u bh. dresu bar u revijalnoj formi na utakmici Švedska - BiH.

- Bilo bi sjajno vidjeti Zlatana u bosanskom dresu, pa makar u revijalnom karakteru - kaže Šefik Ibrahimović i dodaje - Moj sin nikada nije nastupio za Bosnu i Hercegovinu i ta je priča za njega zbog pravilnika FIFA-e završena stvar, ali svakako ukoliko postoji mogućnost da Zlatan za Bosnu i Hercegovinu odigra jedno, a za Švedsku drugo poluvrijeme to bi trebalo iskoristiti.

Takvu ideju je podržala većina sportskih švedskih novinara, ali je u ovoj skandinavskoj kraljevini ipak najveće pitanje da li će kontraverzni Ibrahimović ikada više uopšte obući dres švedske reprezentacije zbog njegovog ranijeg oproštaja od nacionalne vrste.

Podsjetimo se, Ibrahimović se nakon nekolicine skandala i sve većih medijskih pritisaka na njega odlučio povući iz reprezentacije, te selektoru biti na raspolaganju samo za ključne utakmice Vikinga.
Sefik jed go*na, da me izvini njegov zemljak i straiji forumas Bljeljinac!

Da Sefik nije prodana dusa njegovo bi dete danas igralo za BiH, ili u najgorem slucaju bio na klupi jer Dzeko je general!

Inace BiH dobija i Svedsku i Nemacku, ladno! Svedsku jer je bolja od nje, a Svabe ce malo taktiku trenirati za mec sa Srbijom, malo se cuvati povreda...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 maj 2010, 20:09

Kad ce Pape objavit spisak?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 10 maj 2010, 20:38

Reko je od 10-15 maja ako sajo nesto neukaki u svojoj radnoj sobi pa neoduzi :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 10 maj 2010, 20:42

Imam dobar osjećaj pred Švedsku 0:2 :D

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 10 maj 2010, 20:51

igraj Bosno nedaj se, igraj svi smo uz tebe
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 10 maj 2010, 23:46

Hairlija je napisao/la:igraj Bosno nedaj se, igraj svi smo uz tebe
sto mi bolan prepisujes potpis :mrgreen: hheh ;)
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 11 maj 2010, 11:16

ja kad god sam otisao na tekmu bosne mi smo i pobjedili, a idem na ovu ;-) mozda bi mi nfsbih trebao platiti sve troskove i smjestaj kada BIH igra LOL
BLUE NATION.

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 11 maj 2010, 11:31

Jaydoo82 je napisao/la:ja kad god sam otisao na tekmu bosne mi smo i pobjedili, a idem na ovu ;-) mozda bi mi nfsbih trebao platiti sve troskove i smjestaj kada BIH igra LOL
zato ja kad odem, obicno ne pobjedjujemo! Jedino smo uspjeli pobjediti Turke na kosevu, a isao sam na nekih 7-8 utakmica..
Volim te Bosno!!!

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 11 maj 2010, 14:02

xavi26 je napisao/la:
Jaydoo82 je napisao/la:ja kad god sam otisao na tekmu bosne mi smo i pobjedili, a idem na ovu ;-) mozda bi mi nfsbih trebao platiti sve troskove i smjestaj kada BIH igra LOL
zato ja kad odem, obicno ne pobjedjujemo! Jedino smo uspjeli pobjediti Turke na kosevu, a isao sam na nekih 7-8 utakmica..
buraz nemoj onda dolaziti protiv svedske i njemacke... :D :D :D
BLUE NATION.

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 11 maj 2010, 14:06

ti si poseban slucaj ....
× Plava krv ispod koze ×

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 maj 2010, 15:01

MaliMemo je napisao/la:
ti si poseban slucaj ....
Medicinski fenomen :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 11 maj 2010, 15:11

barem po imenima svedjani imaju najjacu repku u skandinaviji ispred danske i norveske. ocekujem remi u ovoj prijateljskoj utakmici..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 maj 2010, 15:29

steve-o je napisao/la:barem po imenima svedjani imaju najjacu repku u skandinaviji ispred danske i norveske. ocekujem remi u ovoj prijateljskoj utakmici..
Mozda, ali danci su puno jaci. Ovaj Hamren je solidan trener, ali vrlo dosadne mu ekipe igraju. Jos sad ne igra Zlatan...Mislim da ce bit malo golova, mozda 1:0 za nas.

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 11 maj 2010, 15:32

steve-o je napisao/la:barem po imenima svedjani imaju najjacu repku u skandinaviji ispred danske i norveske. ocekujem remi u ovoj prijateljskoj utakmici..
Kakva je Rumunija u odnosu na Svedsku ?
Ja mislim da je Svedska jaca , pa bi nam to bila dobra proba.
× Plava krv ispod koze ×

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 11 maj 2010, 15:33

Cartman je napisao/la:
Mozda, ali danci su puno jaci. Ovaj Hamren je solidan trener, ali vrlo dosadne mu ekipe igraju. Jos sad ne igra Zlatan...Mislim da ce bit malo golova, mozda 1:0 za nas.
Bice malo golova, sigurno. Svedska ne daje puno ali zato i ne prima. Imaju dobre stopere, Mellberg i Majstorovic. prave mrcine.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 maj 2010, 15:44

MaliMemo je napisao/la:
Kakva je Rumunija u odnosu na Svedsku ?
Ja mislim da je Svedska jaca , pa bi nam to bila dobra proba.
Ma pusti rumune, to su klocine kakvih nema. Dovoljno je pogledat njihove rezultate iz proslih kvalifikacija. Imaju Chivua, Maricu i onog drogerasa Mutua. To je to. Vise se bojim Bjelorusije, nego Rumunije. A cilj nam po meni mora bit prvo mjesto.

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 11 maj 2010, 15:44

Cartman je napisao/la:
u napadu su danci jaci trenutno, svedjani imaju bolju vezu i odbranu. dobar je hamren rosenborg se preporodio s njim na kormilu. posto su mu timovi jaki defanzivno ne sumnjam da moze on i s svedskom napraviti podvig i odvest ih na EP.

@malimemo: svedjani su trenutno mnogo kvalitetniji od rumunije, nevjerujem da ove dvije repke uopste lice trenutno..

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 11 maj 2010, 16:21

i danska i svedska u zadnje vrjeme nemaju nista dobro... imaju neke igrace, al 80% od njih griju klupe u ne tako poznatim klubovima....
BLUE NATION.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.