1/8 - Južna Koreja - Urugvaj
Moderator/ica: admin
Re: 1/8 - Južna Koreja - Urugvaj
Koreja ima brzu i disciplinovanu ekipu,igraju kolektivno,ali su i protiv Nigerije,a pogotovo protiv Argentine,pokazali dosta defanzivnih slabosti..Ne ocekujem neki kvalitet od utakmice,ali ocekujem prolaz Urugvaja..Ipak su,po mom misljenju,oni zreliji za 1/4 finale od Koreanaca..
Da vidis Montevideo i urugvajke sigurno bi ih volioNeutral je napisao/la:Ne volim nikako Urugvaj, ali realno bi bilo da oni prođu.

P.S. Urugvajci raja do jaja, .....slicni nama Bosnjama

Mexe pogani, bas kao i Brazilci!
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Nisam nikada imao tu čast da pričam sa nekim iz Urugvaja, no jesam iz Brazila, Venecuele, Čilea
Možda nekada i nađem nekoga iz te zemlje za little chat. InšAllah.

Možda nekada i nađem nekoga iz te zemlje za little chat. InšAllah.
- moustapha
- Kontakt:
Volio bih da prodju Urugvajci. Ne svidjaju mi se ovi azijski komarci nikako.
#divovi
-
- Kontakt:
- Ponos Torina
- Kontakt:
Po meni oba tima imaju podjednake sanse,bice to dobra utakmica..Koreja tehnicki dobro potkovana lijepo igraju,Urugvaj isto tako ali igraju malo tvrdje od Koreje...bice gusto...ali ce mo sigurno uzivati u utakmici.. 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Do sada su se sastajali 5 puta i Uruguay je slaveo 4 puta uz jedan remi.Mislim da bi se serija nepobedivosti Uruguaya trebala nastaveti i ovde.
Koreja igra cvrsto,ali nema neke discipline u igri i previse su sebicni u zavrsnici akcije,to bi morali da poprave ukoliko misle ici dalje.
Uruguay me prijatno iznenadeo svojom igrom do sada.Nisu u kvalifikacijama briljirali nisu imali ovu igru koju sada imaju.Apsolutno zasluzeno su prosli dalje.Igraju cvrsto na rezultat imaju sjajan napadacki dvojac(trojac)i verujem da mogu proci dalje.No u 1/4 finalu bi vrlo lako mogli da ispadnu ako rezultati budu realni do tada.
Koreja igra cvrsto,ali nema neke discipline u igri i previse su sebicni u zavrsnici akcije,to bi morali da poprave ukoliko misle ici dalje.
Uruguay me prijatno iznenadeo svojom igrom do sada.Nisu u kvalifikacijama briljirali nisu imali ovu igru koju sada imaju.Apsolutno zasluzeno su prosli dalje.Igraju cvrsto na rezultat imaju sjajan napadacki dvojac(trojac)i verujem da mogu proci dalje.No u 1/4 finalu bi vrlo lako mogli da ispadnu ako rezultati budu realni do tada.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Republika Koreja je vec desetak godina fudbalska sila i mislim da ce na ovom SP-u izrasti u fudbalsku velesilu koja ce moci da se isprsi pred sve i jednim protivnikom. Prednost ove reprezentacije je ta da se ne boji nikoga i spremna je igrati svoju igru bez obzira ko stajao sa druge strane. Argentina je iskoristila tu otvorenu igru Korejanaca (uz to imala i srece), ali niko nece zato plakati, obzirom da je plasman dalje ostvaren i vise nego zasluzeno, bodove su uzeli protiv razvikane Grcke i Nigerije, za koje su mnogi "strucnjaci" smatrali da ce se boriti za drugo mjesto. Republika Koreja je za sve bila u zapecku i smatralo se da bi bilo ogromno iznenadjenje da se nadju medju 16 najboljih. Ista stvar se naravno desava i u osmini finala. Svi su puni hvale sa razvikane Urugvajske zvijezde, dok se za R. Koreju mnogi cude da je uopste dosla u knock-out fazu. Svi ce se redom iznenaditi kad vide juznokorejsku masineriju kako melje urugvajske manekene i dolazi tamo gdje joj je objektivno i mjesto - medju osam najboljih. Zrijeb im se otvorio, tako da ce protiv SAD-a (ili kojim pukim slucajem Ghane) imati najmanje iste sanse. Polufinale bi bila kruna ove generacije koja je stasala u domacem prvenstvu, koje je jace od 80% europskih liga. Proslo je vrijeme nazohor-europskih ekipica tipa Grcka, Danska, Poljska, Ceska, Svedska, cak i doskora sile Italija i Francuska nemaju nacina da odgovore snaznim vaneuropskim selekcijama. Juznoamerikanci su na vrhuncu, a primat ce uskoro preuzeti SAD i zemlje Dalekog Istoka i Okeanije 

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Drug, Urugvaj ce da pokazi J.Koreju !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Nek' neko uprati molim Vas ko ce izvesti prvi korner.. HVALA..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Interista di cuore
- Kontakt:
nadam se da prolazi Urugvaj...dragi su mi jos od vremena Recobe i imaju veliku sansu na ovom SP da prodju cak do polufinala,svim srcem uz njih...Vamos Celeste !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Recoba, eh, kad se sjetim njegovih golova i te jačine šuta..a opet tako precizni. Maistor, samo nekako sam i sad mišljenja da su ga povrede uništileInterista di cuore je napisao/la:nadam se da prolazi Urugvaj...dragi su mi jos od vremena Recobe i imaju veliku sansu na ovom SP da prodju cak do polufinala,svim srcem uz njih...Vamos Celeste !

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Kako samo Forlan igra, stvarno ne razumjem sto ga nikad nije krenulo u Unitedu. Igracina.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Dobra je cijela ekipa pravo, trce i bore se.. Forlan i Suarez strojevi.. Krenulo ga kasno kao i Olica.. 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Koreja je spremnija od Urugvaja i trenutno napada i bolje stoje na terenu od Urugvaja...više i bolje trce od njih...doduše, primili su presmiješan gol nakon gluposti golmana pa sad moraju stizati rezultat.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- majestic24
- Kontakt:
Goooooooooooooooooooooooooool. Bolja je Koreja definitivno
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Veliki Suarez pokazuje zasto je jedan od najboljih svjetskih napadaca i buducnost fudbala.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Prelijep gol. 
Želim produžetke.

Želim produžetke.

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Koreji kapa do poda. 
Jesu izgubili, ali su skupo prodali kozu.

Jesu izgubili, ali su skupo prodali kozu.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Interista di cuore
- Kontakt:
Bravo Suarez majstoree...sve se otvara Urugvaju da odu do polufinala aBd.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.