1/8 - Južna Koreja - Urugvaj
Moderator/ica: admin
1/8 - Južna Koreja - Urugvaj
Dosta otvorena tekma, iako je Urugvaj favorit. Odbrana u Koreje mi se ne cini bas stabilna. To bi mogli iskoristit Forlan i Suarez. Ali ipak je koreja vrlo disciplinovana ekipa i opasni su iz kontri, pogotovo preko dva Parka i Yonga. Prognoza: 1:0 za Urugvaj.
Igra se 26. u Port Elizabethu.
Igra se 26. u Port Elizabethu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
Re: 1/8 - Južna Koreja - Urugvaj
Suarez - Cavani - Forlan. Moram li dodati još nešto. Mislim da će ipak pokazati napadački kvalitet, te proći ovu prepreku jer igraju, prije svega, bolji i ljepši fudbal. Južna Koreja mi se ogadila od SP-a koje su oni sa Japanom organizovali, jer su tada sudije opasno navijale za njih. Dakle, Uruguay sa 2:0.
La Celeste prolaze bez ikakvih problema !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Negajim simpatija ni ka jednoj ekipi, neka pobedi Urugvaj 3:2
Ovaj Urugcaj ože daleko dogurat možda i do 1/2 dakle Urugvaj lagano prolazi Koreju 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Urugvaj bi trebao otrest Koreju...Forlan i kompanija - mnogo opaka ekipa.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Dajem prednost Urugvaju.
Bit će ovo grbava utakmica. Šanse 50 : 50. Možda bi mogli produžeci ili penali odlučivati.
Ovo je prvi put da je Južna Koreja prošla u osminu finala (ako ne računamo kad su bili domaćini, to je bilo nešto sasvim drugo, malo su bili i "gurani").
Ovo je prvi put da je Južna Koreja prošla u osminu finala (ako ne računamo kad su bili domaćini, to je bilo nešto sasvim drugo, malo su bili i "gurani").
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma sta da kazem..svaka cast urugvaju nisu primili gol al nije bas ni da je neka grupa bila s obizom na izdanje francuza uz duzno postovanje mexicu i domacinu al eto..nije me toliko ni urugvaj odusevio..jbg...ko god da prodje bice pozeljan protivnik nekom u cetvrtfinalu...
bice to veliki uspjeh za neku od selekcija..al tu ce im i kraj bit...
koreja prolazi nakon produzetaka ili penala
bice to veliki uspjeh za neku od selekcija..al tu ce im i kraj bit...
koreja prolazi nakon produzetaka ili penala
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Teska utakmica.Koreja dobra ali prave puno gresaka,a Uruguay na celu sa Forlanom mogu sve ...zafrkano pravo,ali ipak Uruguay prolazi dalje
A C A B !
Hajmo dalje.drop je napisao/la:Urugvaj bi trebao otrest Koreju...Forlan i kompanija - mnogo opaka ekipa.

Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
Juznoamerikanci. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Urugvaj nije igrao protiv ovako disciplinovane ekipe kao J.Koreje. Nadam se prolazu "koreana" i da nastave igrat kao do sada
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Zeljeznicar za zivot cijeli
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
prednost urugvaju,ali bit ce nezgodna tekma.neugodni su ovi koreanci ,brzi.Puno ce zavisit kako ko otvori utakmicu ,a mislim da bi lako mogli bit i produzetci.Al opet vjerujem da ce Urugvaj proc,sposobni su daleko dogurat isto kao i Paragvaj.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Bit ce tekma sa puno golova, 3:1 za Urugvaj.
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Ne volim nikako Urugvaj, ali realno bi bilo da oni prođu.
Urugvaj mnogo ozbiljnija i zrelija ekipa,izuzetno dobro poslozena prije svega nazad a naprijed se vec zna cime raspolazu,i sama ta cinjenica da nisu primili gol govori dovoljno...
Mislim da prolaze bez vecih problema
Mislim da prolaze bez vecih problema
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Korejanci nemaju nikakve sanse.Ja ionako vidim Urugvaj kako ide do kraja 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- alan_kardec
- Kontakt:
Urugvaj je pokazao mnogo više od Koreje, iako je bio u, može se reći, jačoj grupi. Dakle, Urugvaj ima veliku priliku i nadam se da će je iskoristiti.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.