Novinarska posla

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Principatus
Kontakt:

Re: Novinarska posla

Post Postao/la Principatus » 15 okt 2010, 23:34

Ima vec novi tekst, pun novinarskog kvaliteta na racun selektora.
Naravno isti autor (Sirovina) koji ga je vec jedanput napadao, jer je Susic kritikovao savez.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 okt 2010, 09:22

U zadnje vrijeme izgubili ste naklonost novinara. Koji je Vaš komentar?

- Davno su mi rekli da se treba pribojavati pojedinih novinara u BiH. Nisam ih ozbiljno shvatio, ali nakon ovih „feljtona“ mogu kazati da pojedinci kada se u školi govorilo o respektu, „nisu bili na času“. Izgleda da su preskočili tu lekciju. Dodao bih još da se sada mogu pohvaliti da su poznati preko moga imena.
Pape za Avaz.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 okt 2010, 11:45

Kakav nam je selektor, novinari su nam fantasticni.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 16 okt 2010, 13:25

Virtu4l je napisao/la:

- Davno su mi rekli da se treba pribojavati pojedinih novinara u BiH. Nisam ih ozbiljno shvatio, ali nakon ovih „feljtona“ mogu kazati da pojedinci kada se u školi govorilo o respektu, „nisu bili na času“. Izgleda da su preskočili tu lekciju. Dodao bih još da se sada mogu pohvaliti da su poznati preko moga imena.
Pape za Avaz.
Tu je Pape upravu.
Evo npr. ovaj "novinar Sirovina" što ga @Principatus spominje, se proslavio sa glupavim tekstovima o Papetu.
Čovjek zna šta koji reprezentativac misli, šta se priča u svlačionici, šta Pape želi, ama baš sve...
100% sportski i krajnje opušten potpis

Identitet
Kontakt:

Post Postao/la Identitet » 16 okt 2010, 14:58

Pape nbije u pravu u mnogim stvarima, ali se slazem s tobom RiNo da je u pravo za ove smradosvske textove. Dokle ovo ide da "novinar" kakav je ovaj "sirovina" zna sta igrači misle, sta pričaju u svlačionici i to. Sve ovo meni smrdi na urotu protiv reprezentacije i ljudi koji joj misle dobro.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 okt 2010, 15:10

Budite sigurni da je bio incidet u svlacionici. To vam garantujem. Info iz prve ruke.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 okt 2010, 15:17

Cartman je napisao/la:Budite sigurni da je bio incidet u svlacionici. To vam garantujem. Info iz prve ruke.
De ba nebudali... TI se postavljaš isto kao Papetov prvi saradnik. A uostalom, samo si još jedan od nizu forumaša koji bi voljeli da su upravu što se tiče Papeta. Hvala Bogu pa nisi, a to će i dokazat u idućoj tekmi.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 16 okt 2010, 15:27

Sto je jos isto interesantno, a to je, da na tom online clanku od gospodina Sirovine je ubrzo bilo negdje oko 100 komentara i ogromna vecina ljudi je direktno autora napadala. Danas gledam isti clanak, a svi komentari su uklonjeni.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 okt 2010, 15:33

GunnerS je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Budite sigurni da je bio incidet u svlacionici. To vam garantujem. Info iz prve ruke.
De ba nebudali... TI se postavljaš isto kao Papetov prvi saradnik. A uostalom, samo si još jedan od nizu forumaša koji bi voljeli da su upravu što se tiče Papeta. Hvala Bogu pa nisi, a to će i dokazat u idućoj tekmi.
Svi molimo Boga da ce on to pokazat. Ali to govorite 7 utakmica. A sve gore i gore.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 16 okt 2010, 19:47

RiNo je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:

Pape za Avaz.
Tu je Pape upravu.
Evo npr. ovaj "novinar Sirovina" što ga @Principatus spominje, se proslavio sa glupavim tekstovima o Papetu.
Čovjek zna šta koji reprezentativac misli, šta se priča u svlačionici, šta Pape želi, ama baš sve...
što se ovog problema tiče u pravu je selektor ali opet i njemu nije potrebno da daje izjave za ''kuću'' ili ti list koji ga direktno napada na taj način će im barem dati do znanja da ga ne zanimaju i ne dotiču te priče iako je opet to dosta teško za povjerovati.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 16 okt 2010, 22:28

Treba napraviti Paradu ponosa na Sušića. Okupilo bi vas se jedno 20. Ovdje je odmah u startu nahvaljen ovaj portal koji je apsolutno na strani Sušića i čija kritika seže do "zašto je Ibišević igrao na krilu?" I normalno da smo onda "Ni na nebu, ni na zemlji" i normalno da se nađe milion izgovora za Njemačku, Švedsku, Katar, Francusku, Albaniju... Štaviše, često se ništa ni ne spominje, samo zataškavanje. I to je kao bolje?!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Identitet
Kontakt:

Post Postao/la Identitet » 17 okt 2010, 11:17

Željovac iz tvojih postova sam zaključio da je pape kriv što ne zove cocalića, bekrića i ostale željovce. glup ti je razllog, jer u reprezentaciji ima najviše zeljinih igraca, pa nema govora da pape nesto forsira druge. a cocalic i bekric svakako nisu za reprezentacije.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 okt 2010, 08:33

Željovac je napisao/la:Treba napraviti Paradu ponosa na Sušića. Okupilo bi vas se jedno 20. Ovdje je odmah u startu nahvaljen ovaj portal koji je apsolutno na strani Sušića i čija kritika seže do "zašto je Ibišević igrao na krilu?" I normalno da smo onda "Ni na nebu, ni na zemlji" i normalno da se nađe milion izgovora za Njemačku, Švedsku, Katar, Francusku, Albaniju... Štaviše, često se ništa ni ne spominje, samo zataškavanje. I to je kao bolje?!
Ovdje griješiš i ako imaš imalo osnovne kulture (nemoj me pogrešno shvatiti) onda ćeš shvatiti zašto sam otvorio ovu temu. Tema su primitivni napadi uvrijeđenih novinara na selektora Sušića. Ako imalo pratiš ovaj forum, znaš da ga ja ne gotivim, a Sportsport.ba sam povalio kao profesionalan portal i prije svega - kulturan, koji sebi nije dozvolio spuštanje na nivo ovih primitivaca, jer zapamti, ako pobijedimo Rumuniju, priča će se okrenuti za 180°!
Voli te tvoje Sarajevo.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 18 okt 2010, 08:48

Virtu4l je napisao/la:Ovdje griješiš i ako imaš imalo osnovne kulture (nemoj me pogrešno shvatiti) onda ćeš shvatiti zašto sam otvorio ovu temu. Tema su primitivni napadi uvrijeđenih novinara na selektora Sušića. Ako imalo pratiš ovaj forum, znaš da ga ja ne gotivim, a Sportsport.ba sam povalio kao profesionalan portal i prije svega - kulturan, koji sebi nije dozvolio spuštanje na nivo ovih primitivaca, jer zapamti, ako pobijedimo Rumuniju, priča će se okrenuti za 180°!
:lol:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 okt 2010, 09:17

Ovom' ništa ne može promaći :mrgreen: :mrgreen: :P
Voli te tvoje Sarajevo.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 18 okt 2010, 10:15

Eh,da se otkrije(sto se vjerovatno nece desiti) da pojedini igraci namjerno igraju losije za nacionalni tim kako bi dosao njihov miljenik za selektora,kako bi bilo slatko poslat ih sve u 3 P.M.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 okt 2010, 16:04

Gdje ima dima ima i vatre.
Mada u tom slucaju je uskakanje samom sebi u stomak.
Stagniranje sa repkom im samo moze sniziti cjenu.
Uostalom kockasti se su se vecinom prodali u Englesku,zbog onda odlicnih reprezentivnih igara.Najvise protiv engleske.
Mislim naravno na pretprosli ciklus.Ja ipak mislim,da je to do pada forme pojedinih.Jer losu igru pokazuju i u svojoj ekipi.
Sto se tice novinara,samo im vjerujem kada taj intervju cujem ili vidim.To jest ''poduplano''Ovako,hvala ne pusim. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 18 okt 2010, 16:21

ma kod nas su vazda neke teorije zavjere čim krene serija loših stvari ne samo u fudbalu a opet čim se to malo sredi i uvede u red počinje se sa hvalisanjem :mrgreen: ali opet poznato je da smo među najčudnijim, da ne kažem drugačije, narodima u svijetu (kad ovo kažem mislim na balkan kompletan)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 20 okt 2010, 10:49

cikac je napisao/la:nema vise ćire da ih voda po evropskim hotelima o trošku saveza, a i munib sve manje časti u Bosni.

sad su svi kivni na papeta jer im je čovjek direktno udario na kućni budzet. pogotovo ova ekipa kao tiro, šišić i borovina
... svaki komentar o njima je suvišan.
ovo je sustina svega, a nas narod lako padne na jeftine folove kvazi-novinara (btw ljudi su malo je reci nepismeni)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 20 okt 2010, 10:52

A što je najgore, nemožeš im to objasnit. :cry:
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Odgovori

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.