harishp je napisao/la:Za koga''navija''???
imaš tri puta da pogađaš, ako ne pogodiš dobićeš još jedan pokušaj preko štele.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
harishp je napisao/la:Za koga''navija''???
Tebe nije niko nista pitao,pitanje je bilo upuceno nekom drugom.Sta se koji qurac petljas gdje ti nije mjesto.Prema tome laku noc.alan_kardec je napisao/la:harishp je napisao/la:Za koga''navija''???
imaš tri puta da pogađaš, ako ne pogodiš dobićeš još jedan pokušaj preko štele.
nisi u pravu i ne želim ti objašnjavati.. imaš glavu pa misli!Armageddon2012 je napisao/la:I meni se cini da se pretjeruje sa pripisivanjem zasluga ovom komitetu.
Gdje je bio taj Komitet prije 5-10 godina,kada su domacini pobjedjivali u 95% utakmica u Ligi,kada su klubovi na pravdi Boga izbacivani u drugu ligu a za igranje u reprezentaciji se brojala krvna zrnca,toliko Srba,toliko Bosnjaka,toliko Hrvata,a prenosi utakmica Premijer Lige su bili nezamislivi i nikome nije padalo na pamet da dozvoli prenos jer tako nije siguran da ce pobjediti....
Sta ce mi sad Komitet kad je sudjenje odlicno,gosti pobjedjuju koliko i domacini,za reprezentaciju igraju najbolji a imamo i sve derbije u prenosu? Neka neko pojasni ako nisam u pravu....
tebi je znaci samo bitno to sto ova kreatura nije privrzena Borcu i BL a to sto je deklarisani fasista to ko hebebojan-vultures je napisao/la:Ne želim se baviti politkom jer se ježim od nje, ali moram reći da ovaj Ćorsović nije omiljen ni u Banja Luci. Lik je potpuno okrenut dijelu Republike Srpske oko Pala i Romanije, odnosno FK Slavije gdje i radi da to nije normalno. Ovde u BL ga ne vole zbog javne privrženosti klubovima iz tog dijela RS, dok je uvijek zapostavljao sve banjalučko. Samim tim mislim da je potpuno pogrešo da jedan takav novinar bude zadužen za važnu funkciju u državnom fudbalskom savezu.
ja ti druze garantujem da u rs-u ima "normalnih" ljudi samo je politika ta (a svi znamo ko je namece) koja remeti normalne odnose 100%..kad bi neko civilizovan i lijevo politicki orjentisan bio na vlasti sve se popraviloMegamon je napisao/la:A Bogami i vi k'o da od jucer zivite sa ovim iz RS-a pod jednim krovom.Valjda vam je svima jasno sta je njihov cilj.Stagnacije Bosne kao drzave.
underground je napisao/la:ja ti druze garantujem da u rs-u ima "normalnih" ljudi samo je politika ta (a svi znamo ko je namece) koja remeti normalne odnose 100%..kad bi neko civilizovan i lijevo politicki orjentisan bio na vlasti sve se popraviloMegamon je napisao/la:A Bogami i vi k'o da od jucer zivite sa ovim iz RS-a pod jednim krovom.Valjda vam je svima jasno sta je njihov cilj.Stagnacije Bosne kao drzave.
Tacno tako ,jedini SPORTSPORT.BA ovi ostali ko chichkice nesmiju pisnut ,svaka cast za ss.ba.MinistaR je napisao/la:Očito se SportSport.ba jedini bori u slučaju Ćorsović. Ne znam šta je sa ostalih medija u Bosni i Hercegovini? Očito im je u interesu da ovakvi ljudi imaju veze sa bh. nogometom?! Svašta.
underground je napisao/la:tebi je znaci samo bitno to sto ova kreatura nije privrzena Borcu i BL a to sto je deklarisani fasista to ko hebebojan-vultures je napisao/la:Ne želim se baviti politkom jer se ježim od nje, ali moram reći da ovaj Ćorsović nije omiljen ni u Banja Luci. Lik je potpuno okrenut dijelu Republike Srpske oko Pala i Romanije, odnosno FK Slavije gdje i radi da to nije normalno. Ovde u BL ga ne vole zbog javne privrženosti klubovima iz tog dijela RS, dok je uvijek zapostavljao sve banjalučko. Samim tim mislim da je potpuno pogrešo da jedan takav novinar bude zadužen za važnu funkciju u državnom fudbalskom savezu.
po tvojoj prici kad bi doticni bio "fan" Borca bilo bi sve udure,a to sto prezire sve sto se tice BiH to nema veze ccc
Ma ne samo to vec mi ide na zivce ''neupucenost''.Dajem glavu da ih pola ko je glasao za Corkana nema pojma o njegovoj ''biografiji''.Kao sto bi se reklo klin se klinom izbija,znaci mediji medijima.aleksandar_veliki je napisao/la:Ova dobra, ali dobre Bosnje nece kukati, bitno je da su lopte legle. Naguzi se dobri Bosnjo i primaj ga kao i obicno.harishp je napisao/la:Mogao je komotno umjesto Cosovic preokrenuti na Ilija Cvorovic.
Kako su pojedinci iz RS znali kukati Ivici za Pusinu da se smakne tako bi i ovaj uhljup trebao proci,mada nisu jedini.
Inace fakat nece izaci na dobro.
Od medija sve i krece.
harishp je napisao/la:Ma ne samo to vec mi ide na zivce ''neupucenost''.Dajem glavu da ih pola ko je glasao za Corkana nema pojma o njegovoj ''biografiji''.Kao sto bi se reklo klin se klinom izbija,znaci mediji medijima.aleksandar_veliki je napisao/la:Ova dobra, ali dobre Bosnje nece kukati, bitno je da su lopte legle. Naguzi se dobri Bosnjo i primaj ga kao i obicno.harishp je napisao/la:Mogao je komotno umjesto Cosovic preokrenuti na Ilija Cvorovic.
Kako su pojedinci iz RS znali kukati Ivici za Pusinu da se smakne tako bi i ovaj uhljup trebao proci,mada nisu jedini.
Inace fakat nece izaci na dobro.
Od medija sve i krece.
Strauss gotovo sigurno nije prvi upucen u ovoga kao sto je to saznao za Pusinu.
Sto znaci kontakt sa njim ,malo pompe medijske od strane makar duplog sporta koji se itekako pita u svjetu BIH sporta.
Niko nije ''grmio;; na podpresjednika komiteta for narmalizejsnIz razloga sto je momak na mjestu bez ikakve kurtoazije.Sportske i ciste proslosti.Ali ovaj,svaka sutnja bi nas napravila jos gorim od njega.A mi sami od sebe ispali guzni haveri.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 10 gostiju.