Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Sve je to meni jasno, al' lako je definicije nabubat, a haj brojeve?pluton je napisao/la:e ovako da ti ja kazem,uzmes skriptu iz im neki hsitnica 300 strana,nabubas dobro tih 300 strana i nadas se da ce ti doci bar jedno pitanje iz tih 300 strana,da ne bi moro ponovo raditi istu procedurueto to ti je taktika
ma brojeve ces lahko uzmes preradis jedno 2-3 dobre ruske zbirke i idu ko samiArnelinho je napisao/la:Šta ho'š ? Tema je mrak.![]()
Sve je to meni jasno, al' lako je definicije nabubat, a haj brojeve?pluton je napisao/la:e ovako da ti ja kazem,uzmes skriptu iz im neki hsitnica 300 strana,nabubas dobro tih 300 strana i nadas se da ce ti doci bar jedno pitanje iz tih 300 strana,da ne bi moro ponovo raditi istu procedurueto to ti je taktika
Ja sam ti od onih, koji minimalno uče, a uvijek najbolje prodju.
Al' matere mi, odvojim minimalac vremena na učenje, stignem sve i izać' i popit koju i evo biti na forumu, al' mi uvijek uspije dobiti pozitivnu ocjenu.
Nisam od onih koji se spremaju "kako prepisati". Ja umjesto toga, sjedem ,naučim što mogu i stignem, a što ne mogu, to se snadjem.Obično, kad se borim s vremenom, onda ide selektiranje gradiva.
"Ovo je važno, ovo nije važno, ovo je važno...".
![]()
I jedna provjerena metoda za učenje, štrebanje- pročitajte gradivo jednom brzo, tek da zapamtite šta gdje stoji, nato 2-3x pročitajte polahko. Ako ne bude radilo javite mi se na pp. da vam vratim pare.
na kojem faksu kolega?Baja_Zvjerka je napisao/la:Taktika je da sjednes do ljudi koji znaju kao i ti i skupa radite neke stvari, samo jednom procitas, izvuces na djonove najbitnije, i budes redovan na predavanjima, i pazljivo slusas..Tako sam sada 1 ispit udaljen od titule magistra..
Mašinstvopluton je napisao/la:na kojem faksu kolega?Baja_Zvjerka je napisao/la:Taktika je da sjednes do ljudi koji znaju kao i ti i skupa radite neke stvari, samo jednom procitas, izvuces na djonove najbitnije, i budes redovan na predavanjima, i pazljivo slusas..Tako sam sada 1 ispit udaljen od titule magistra..
ma kako si uspio mat prepisati,nemoj loziti ljudeBaja_Zvjerka je napisao/la:Mašinstvopluton je napisao/la:na kojem faksu kolega?Baja_Zvjerka je napisao/la:Taktika je da sjednes do ljudi koji znaju kao i ti i skupa radite neke stvari, samo jednom procitas, izvuces na djonove najbitnije, i budes redovan na predavanjima, i pazljivo slusas..Tako sam sada 1 ispit udaljen od titule magistra..
Hehe, pa zadatke nisam nikad prepisivao, to sam sve sam..ma kako si uspio mat prepisati,nemoj loziti ljude
I ti iš'o u drugu.Jbt kako si izdržao 4 godineBaja_Zvjerka je napisao/la:Hehe, pa zadatke nisam nikad prepisivao, to sam sve sam..ma kako si uspio mat prepisati,nemoj loziti ljudeIpak sam nesto i naucio u II Gimnaziji..
![]()
![]()
A jesi li ti kolega, ili ??
Hehe, sto ba..LBJ MVP je napisao/la:I ti iš'o u drugu.Jbt kako si izdržao 4 godineBaja_Zvjerka je napisao/la:Hehe, pa zadatke nisam nikad prepisivao, to sam sve sam..ma kako si uspio mat prepisati,nemoj loziti ljudeIpak sam nesto i naucio u II Gimnaziji..
![]()
![]()
A jesi li ti kolega, ili ??
Dobar siBaja_Zvjerka je napisao/la:
Hehe, sto ba..Zato fax prosao ko pi*kin dim..
RKO je napisao/la: Na Upravnom pravu npr. moras napisat 8 stranica da bi ti se rad uopce uzeo u obzir da pregleda![]()
ako nisi naucio nece ti pomoci ni knjiga na stolu.....
Cuj cime..LBJ MVP je napisao/la:Dobar siBaja_Zvjerka je napisao/la:
Čime si prolazio u drugoj da ja sebi odredim kakav da budem
Ja sad jedva 4.2,al popraviću do kraja godine(ni ja ne vjerujem u ovo,al etBaja_Zvjerka je napisao/la:Cuj cime..LBJ MVP je napisao/la:Dobar siBaja_Zvjerka je napisao/la:
Čime si prolazio u drugoj da ja sebi odredim kakav da budem
Pa odlicnim, 4.6, 4.7 kako kad..
![]()
Cijeli život ovako radim.dubrava je napisao/la:Što se tiče pismenih, nikad ne bih učio sve, pa čak ne bi ni pročitao sve. Ukoliko bi pismeni imao 10 pitanja, uvijek sam se pripremao da na 2-3 ne znam i ta dva-tri pitanja tj. poglavlja nikad nisam ni učio.
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 3 gosta.